sexta-teRaZz γαμω τη μανα σου ρε φιλε ετσι απλα,κανεις μπαν απο 222 χωρις ρεαζον,μπουρτζοβλαχε,τραβα γλυφε εκει που φτυνεις :*
Γιατι κανεται μπαν παλι απο 222 χωρις ρεαζον?εδω ο κρεατορ μπαινει με το κι του αντολ και δεν του κανεται τιποτα γαμω τον 222 και τους φαιλ αδμιν σας.Ολα τα ζωα μαζεμενα σε ενα μαντρι να δουνε ποιος θα φαει πρωτος το σταχι ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.Υ.Γ1.Εραζζ σε γαμαω και χυνω λες να παχινω?Υ.Γ2.Σεξτα δεν εχω τιποτα μαζι σου εμεις τα ειπαμε απο ts.
ασε τον εραζ ησυχο..σε αντι8εση με τον rub, για σενα εχω demo. οποιος ενδιαφερεται να δει τι εκανες ας μου πει.. αυτο με τη μανα μου δεν θα σας βγει σε καλο
ρε μαλακα πατε καλα? οκ, εστω οτι δεν φορατε και εγω απλα ειμαι κολλημενος/ηλιθιος/δεν ξερω cod και μπλα μπλα μπλα..ειναι συμπεριφορα αυτη? ευχεστε καρκινους ρε μαλακισμενα λες και ξερετε πως ειναι να χανεις καποιον δικο σου απ αυτο. αν υπηρχε εστω και μια πιθανοτητα καποια στιγμη να μην εχω θεμα μαζι σας, μετα απο αυτα που γραφετε παει κ αυτη..υγ: αν σας βγαλουν το ban ας μου βγαλουν και τα rights.. εμετος πραγματικα
ρε φιλε μπαινω 222 χωρις καμια προθεση να βρησω ουτε να χακαρω και μου λετε για μπαν και κικ, και ο εραζζ πεταει συνεχεια σποντες. σπατε αρχιδια καταλαβετε το
αφου αυτο επιδιωκετε καντε το, μην με πριζεται και εμενα, επειδη εκανα 42 kill δεν σημαινει οτι χακαρω, anyway καντε με ban, σαν χαρη το ζηταω, για να σταματησει και αυτο το κουραστικο θεμα οποτε μπαινω με τον εραζ
εσυ μπηκες στο forum και αρχισες το κλαμα.. μαγκα κρητικε. ελα στο matrix σε καμια βδομαδα να στο δωσω χερι με χερι το demo