Author Topic: download call of duty 4 cracked  (Read 6054 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: download call of duty 4 cracked
« Reply #15 on: July 10, 2013, 01:08:03 AM »
Θα σου πω τη δικιά μου, γιατί έχω μεγάλη πείρα στο θέμα.
Λοιπόν, το παιχνίδι το έπαιξα 2 ώρες. Όχι, δεν ήταν κάποιο speedrun, απλά έφυγε απεγκατάσταση από το δεύτερο απόγευμα, φέτος έγινε αυτό. Ο χειρισμός ήταν απαίσιος όπως και τα γραφικά με κουράζανε (παππούς). Έλεγα έλα, ξεπέρασέ το, παίξτο για το story, αλλά παπάρια. Ίσως το ξαναδοκιμάσω του χρόνου.
το infinite ή το 1ο;

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #16 on: July 10, 2013, 01:31:46 AM »
το πρώτο
... but don't forget the Rizla.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #17 on: July 10, 2013, 01:43:01 AM »
φτου. το infinite μου ψιλοάρεσε, καμία σχέση βέβαια με το τι άκουγα, που το αποθέωναν κλπ. το στορυ υστερούσε σε σχέση με την ατμόσφαιρα που με κράτησε.

για το bioshock διάβαζα πως ήταν καλύτερο από infinite. σιγά μη το έπαιζα πάντως, έχει αρκετά jump scare moments τα οποία και μισώ, και γενικότερα creepy ατμόσφαιρα. κανένα let's play στο youtube μια χαρά είναι :D

danielz

• Ranked Pubzorz!
  • feed me more?
« Reply #18 on: July 10, 2013, 09:23:43 AM »
ρε ενα ποστ εκανα δεν με βοηθησε κανεις εφαγα denied απο τον sinisterEVIL και ποσταρετε βιντεοςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! you mirin?
ONE DIRECTION BELIEVER!!!!!!!!

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #19 on: July 10, 2013, 07:50:59 PM »
This thread is about other games now.

Το infinite δεν το έχω παίξει. Λένε πως είναι καλό και πως έχει και ένα oldschool something mode που το κάνει καλύτερο.
Το 1ο είναι καλό game, τρομερό art design αλλά υστερεί σε ατμόσφαιρα γιατί είναι σχεδόν corridor shooter και γιατί δεν έχει καμία αίσθηση επένδυσης, πέρα από το harvesting που κλάην μάην.
Δηλαδή σε σχέση με το System Shock 2, του οποίου είναι spiritual successor, είναι 1293819203012 τάξεις μεγέθους χειρότερο.

storm

• DV zombie
« Reply #20 on: July 11, 2013, 01:31:03 AM »
Το infinite δεν το έχω παίξει. Λένε πως είναι καλό και πως έχει και ένα oldschool something mode που το κάνει καλύτερο.

infinite = γραφικα και κοσμος πορωση !!! πραγματικα απιστευτα σκηνικα εχουν στησει !!! δεν επαιξα πολυ (το ελιωσε ο πατερας) αλλα απο τα λιγα που ειδα δεν ηταν και απο τα ευκολα games

εχει παρει κριτικες σε βαθμο υπερβολικα καλες .. νομιζω αξιζει καποιος να το δοκιμασει 
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #21 on: July 11, 2013, 02:05:23 AM »
το infinite καλό είναι απλά είναι υπερτιμημένο μωρέ. το στόρυ μπάζει από παντού. ο κόσμος είναι όντως φοβερός πάντως.