Author Topic: provlima me karta grafikwn??  (Read 3499 times)

adoL

• Assistant Team\Newsposters
  • CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
provlima me karta grafikwn??
« on: July 13, 2013, 02:58:13 PM »
Καλησπέρα παίδες.Έχω ένα πρόβλημα από πέρυσι το καλοκαίρι που μου παρουσιάστηκε και δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει.Την ώρα που είμαι ingame στο cod 4 μου πετάει ροζ χιόνια στην οθόνη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω.Όσο συνεχίζω να παίζω άλλοτε γίνεται ποιο συχνά και άλλοτε δεν κάνει καθόλου κάτι που το κάνει αψυχολόγητο τελείως..Να τονίσω πως το κάνει μόνο στο cod 4 και σε κανένα άλλο game που έχω στο pc.Τα οποία είναι :

need for speed,pro evolution,football manager,counter strike global offensive,league of legends,dota 2,dishonored,cod 2,και άλλα.

Τα παιχνίδια σας τα έγραψα απλώς για να πάρετε μια ιδέα στο ότι το pc γενικά σηκώνει πράγμα παρ'όλη την 6χρόνη ζωή του μέχρι τώρα.

Ακόμα κατέβασα το CPUID HWMONITOR για να τσεκάρω θερμοκρασίες και όλα είναι κομπλέ,επίσης νομίζω πως έχω τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών RADEON HD 5770

Επίσης να πώ πως κατάφερα να πάρω ss ingame αλλά μόλις το εμφανίζω στην ζωγραφική δεν μου εμφανίζει τα χιόνια παρά μόνο την καθαρή εικόνα του παιχνιδιού...

Έκανα και uninstall το cod 4 και το ξαναπέρασα για παν ενδεχόμενο αλλά και πάλι τίποτα.

Κάποιοι μου είπαν πως η κάρτα γραφικών τα φτύνει ,άλλοι πάλι πως δεν είναι η κάρτα γραφικών διότι θα μου το έκανε και στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχω στον υπολογιστή κάτι που πιστεύω και εγώ ο ίδιος..Αυτά παίδες όποιος μπορέσει να με βοηθήσει ας μου πεί..
« Last Edit: July 13, 2013, 03:06:41 PM by adoL »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: provlima me karta grafikwn??
« Reply #1 on: July 13, 2013, 03:45:24 PM »
Δοκίμασε να παίξεις cod4 με max fps 60 ή άντε 100. com_maxfps η εντολή.

storm

• DV zombie
« Reply #2 on: July 13, 2013, 05:51:59 PM »
πολυ κουλο προβλημα... οσο το ειχαμε γκουγκλαρει λεγανε για πεθαμενες καρτες κτλπ...
λες να μην αντεχει πολλα fps sini ? μπορει να ειναι καμια ρυθμιση μεσα στα catalyst?

[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #3 on: July 13, 2013, 05:57:38 PM »
Η 5770 ανετα σηκωνει 250 fps στο cod4 σε normal ρυθμισεις.Το catalyst storm ανετα μπορει να τα πινει (και ποτε δεν τα πινε αλλωστε?) Τι οθονη εχεις adol? (Βεβαια δεν παιζει πολυ ρολο,αλλα ποτε δεν ξες..)

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

storm

• DV zombie
« Reply #4 on: July 13, 2013, 08:20:32 PM »
εχει δοκιμασει και σε διαφορετικη οθονη :D

adoL

• CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #5 on: July 14, 2013, 02:20:53 AM »
Δοκίμασα να μειώσω τα fps στα 60,το πρόβλημα συνεχίστηκε, αν και παίζω με 125 κολλημένα.Έχω αλλάξει οθόνη και πάλι υπήρχε πρόβλημα.Σκεφτείτε τπτ άλλο..

storm

• DV zombie
« Reply #6 on: July 14, 2013, 12:16:30 PM »
Επίσης να πώ πως κατάφερα να πάρω ss ingame αλλά μόλις το εμφανίζω στην ζωγραφική δεν μου εμφανίζει τα χιόνια παρά μόνο την καθαρή εικόνα του παιχνιδιού...

αυτο εδω για μενα ειναι ισως το μεγαλυτερο μυστηριο . πως γινετε να εχεις artifacts στο game και στην ζωγραφικη να μην εμφανιζονται? με τι προγραμμα εβγαλες την pic?

τρελη ιδεα.. παιζει το cdaki που κανεις το install να ειναι χαραγμενο με αποτελεσμα κακη εγγραφη που να δημιουργει αυτο το θεμα?
δηλαδη αν το κατεβασεις το game και το κανεις ξανα install να δουμε τι παιζει :D

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #7 on: July 14, 2013, 01:04:55 PM »
Δεν παίζουν αυτά που λέτε.

Όταν δεν σου εμφανίζει στο screenshot τα artifacts σημαίνει πως δεν είναι στη vram γραμμένο σκατά και πως χαλάει στη διαδρομή προς την οθόνη, είτε στο signal processor της κάρτας γραφικών είτε στο καλώδιο είτε στην οθόνη, αλλά αυτό δεν είναι επιλεκτικό να το κάνει μόνο στο cod, όπως βέβαια και τα artifacts. Επομένως μπάλες.

Βγάλε μια photo την οθόνη με κινητό or something να δούμε πως είναι αυτό που κάνει.

Στο cod4 στο κάνει κατευθείαν; Αν όχι, έχεις δοκιμάσει στα rest, αντίστοιχα games, για πολύ ώρα;
Έχεις δοκιμάσει να κλείσεις τα πάντα, xfires, steams και λοιπές αρχιδιές με overlays και να δεις αν το κάνει;
Στο κάνει στο menu; Στο κάνει σε απλό, όχι promod;

adoL

• CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #8 on: July 18, 2013, 12:39:03 AM »
karta grafikwn faiL?/

Δείτε και πείτε μου τι παίζει..Και φανταστείτε πως το τράβηξα σε στιγμή που είναι στα καλά του!!!

Το κάνει μόνο στο cod 4 και πουθενά αλλού εδώ και ένα χρόνο!!Δεν νομίζω πως αν κλείσω xf η steam θα δω κάποια διαφορά..Το video
νομίζω πως είναι κατατοπιστικότατο!!!Δεν το κάνει στο menu το κάνει μόνο ingame!!
« Last Edit: July 18, 2013, 12:56:05 AM by adoL »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #9 on: July 18, 2013, 09:45:03 AM »
To κάνει και σε stock cod4 ή μόνο σε promod;

adoL

• CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #10 on: July 18, 2013, 11:10:19 AM »
Δώσε μου την έννοια stock λίγο για να καταλάβω τι εννοείς..Σε promod σίγουρα διότι και ο 222 promod είναι..

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #11 on: July 18, 2013, 12:00:54 PM »
Σε ranked. Φτιαξε ενα δικο σου σερβερ χωρις mods και δεν αν στο κανει κι εκει.

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #12 on: July 18, 2013, 03:05:14 PM »
Με stock cfg εννοειται πως δοκιμασες ε?

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #13 on: July 20, 2013, 09:08:27 PM »
πούλα την VGA και πάρε άλλη.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous