Author Topic: Conn-x Ping Issues  (Read 7476 times)

diamasthebest

• CBWARRIOR.
  • megusta.
Conn-x Ping Issues
« on: July 15, 2013, 04:13:57 PM »
Καλησπερεςς. Αποφασισα να αναβαθμησω τη συνδεση μου (conn-x 8mbps) σε 24 mbps. Μετα απο 3 μερες χωρις internet ουτε τηλέφωνο (νεκρο). Μετα απο 3 μερες λοιπον απεκτησα ξανα και τηλεφωνο και internet αλλα εχω ~+20 ping.. (68 σε γερμανικο server 14 σε ελληνικο->88-94 σε γερμανικο,34->38). Για ποιο λογο αφου εκανα αναβαθμηση εχω υψηλοτερο ping αντι να εχω χαμηλοτερο?
DANZELAKOS

maf1a

• CBWARRIOR.
Re: Conn-x Ping Issues
« Reply #1 on: July 15, 2013, 04:14:51 PM »
etsi gia na matheis na kaneis malakies kalokairiatika

pancy

• DV zombie
« Reply #2 on: July 15, 2013, 04:24:33 PM »
ιντερλιβντ

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #3 on: July 15, 2013, 04:39:21 PM »
Περασε απ'το μυαλο σου να παρεις τηλεφωνο στον ΟΤΕ ξερω γω,η @@?

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #4 on: July 15, 2013, 04:43:02 PM »
παρε τον οτε και πες τους να σου βαλουν fastpath. αν ο τυπος/τυπισσα στη γραμμη δεν καταλαβαινει για πιο πραγμα μιλας, και δεν φαινεται προθυμος να σου δωσει αλλον, που ξερει, να μιλησεις, κλεισε το τηλ και ξαναπαρε μεχρι να πεσεις σε αλλον. rinse and repeat μεχρι να πεσεις σε μη-ζωο. εγω τουλαχιστον αυτο εκανα, ειχα πανικοβληθει βεβαια απο κατι ποστ του ασσβα οτι ισως χρεαστει να παω στον οτε και να το παιξω τσαμπουκας αλλα τελικα νταξ, δε χρειαστηκε :Ρ

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #5 on: July 15, 2013, 05:25:18 PM »

Εγω πετυχα ενα νεαρο στο τεχνικο τμημα της forthnet οταν τους πηρα τηλ,που ειναι και gamer και κανει τρομερη εξυπηρετηση,και του κρατησα τα στοιχεια για να μιλαω μονο με αυτον ;D (Btw fuck forthnet το παμε?)
« Last Edit: July 16, 2013, 11:19:18 AM by Greek Sniping »

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

pancy

• DV zombie
« Reply #6 on: July 15, 2013, 05:29:05 PM »
btw απο το 2κκατι μονοδρομος για  games οτε το παμε;

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #7 on: July 15, 2013, 05:37:47 PM »
btw απο το 2κκατι μονοδρομος για  games οτε το παμε;
Περα απ'το θεμα με τον 222,που δεν εχει ολο το μεριδιο ευθυνης η forthnet,μια χαρα ειναι και αυτη για gaming...Εχω 45-50 ping σε .de server ενω ειμαι 4+ κμ απο το Α/Κ του ΟΤΕ (γιατι απο κει παιρνω εγω)...Βεβαια μετραει και το linksys router που εκανε 120+ ευρω οταν βαλαμε adsl,αλλα εχει βγαλει τα λεφτα του με το παραπανω...
« Last Edit: July 16, 2013, 11:19:31 AM by Greek Sniping »

pancy

• DV zombie
« Reply #8 on: July 15, 2013, 05:58:23 PM »
μην κοιτατε μονο το πινγκ.

diamasthebest

• CBWARRIOR.
  • megusta.
« Reply #9 on: July 15, 2013, 05:59:27 PM »
pancy σε θεμα downloading/uploading βλεπω σαφεστατα διαφορα (ως προς το καλυτερο) μονο το ping εχει ανεβει μετα την αναβαθμηση
DANZELAKOS

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #10 on: July 16, 2013, 09:33:43 PM »
Φίλος έβαλες σκέτο COnnx 24 ή TV ?

διότι το 8αρι εδώ και 3 χρόνια έχει αναβαθμιστεί free σε 24άρι ... κάτι δεν μας λες καλά...

Κάλεσε το 13888 και πες να δηλώσει βλάβη - αίτημα "Αλλαγή προφίλ σε Fastpath διότι παίζεις GAMES"

Αν fail-αρεις στείλε μου prive το τηλ σου. , θα σε ψάξω όμως και αν δω ότι δεν κάλεσες στο 13888 πριν με ενοχλήσεις θα σου αλλάζω το προφίλ σε Interleave για αρκετό καιρό και θα σου ρίχνω την γραμμή δικέ μου συχνά! !!! ! ! ! !! !
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #11 on: July 17, 2013, 02:01:32 PM »

διότι το 8αρι εδώ και 3 χρόνια έχει αναβαθμιστεί free σε 24άρι ... κάτι δεν μας λες καλά...

Κάλεσε το 13888 και πες να δηλώσει βλάβη - αίτημα "Αλλαγή προφίλ σε Fastpath διότι παίζεις GAMES"

Αν fail-αρεις στείλε μου prive το τηλ σου. , θα σε ψάξω όμως και αν δω ότι δεν κάλεσες στο 13888 πριν με ενοχλήσεις θα σου αλλάζω το προφίλ σε Interleave για αρκετό καιρό και θα σου ρίχνω την γραμμή δικέ μου συχνά! !!! ! ! ! !! !

flipper

• DEMO UPLOADER!
« Reply #12 on: July 18, 2013, 12:12:04 AM »

η αλλαγη σε fast path μπορει να γινει και απο το τηλεφωνο??
malaka epe3a ena klanidi san melwdia itan [c] SMAKOS

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #13 on: July 18, 2013, 04:14:02 AM »
Και με email γίνεται αν θες .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

storm

• DV zombie
« Reply #14 on: July 18, 2013, 12:20:20 PM »
και με ταχυδρομικο περιστερι γινετε
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat