Author Topic: Καλησπέρα  (Read 21089 times)

creator

• DV zombie
  • si or ne?
Re: Καλησπέρα
« Reply #30 on: August 10, 2013, 01:29:12 AM »
den eipa oti exeis kati epilipsimo,eipa oti me ta legomena tou sini 8a ginontan ola mpaxalo

ston rubzey,tomey kai houdo a3izoun ban mono kai mono gia sumperifora (asxetws oti forane)

o elk den 8umamai na exei kapoio istoriko,sovara twra,den 8umamai kai den exw ma8ei kati pote.An uparxei ena tetoio istoriko pisw apo ton elk 8a h8ela pragmatika na to ma8w gia na 3erw ti mou ginetai vre aderfe.

oso gia ton an estrwsan apo 8ema sumperiforas,asto kalutera ;D

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #31 on: August 10, 2013, 02:01:46 AM »
Δεν είναι θέμα head admin, είναι θέμα του admin που έριξε το ban.

Έχω δώσει εντολή πως σε κραυγαλέες περιπτώσεις hacking μπορεί να banάρει χωρίς το "απαραίτητο" demo, τουλάχιστον σε πρώτη φάση για να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του server. Από κει και πέρα ας αρχίσουν οι mini-admins να αναλαμβάνουν πλήρως τις ευθύνες τους και να λαμβάνουν αποφάσεις με απώτερο σκοπό τη σωστή λειτουργία του server, αποφασίζοντας αν θα απομακρύνουν δια παντός τον εκάστοτε rule breaker ή προσωρινά μόνο στα πλαίσια σωφρονισμού, για τι διάστημα κτλ.

O elk btw, κάποιο παρελθόν έχει, που δεν θυμάμαι ακριβώς. Ο deimos68-1 ίσως διαφωτίσει την κατάσταση.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #32 on: August 10, 2013, 02:40:54 AM »

Έχω δώσει εντολή πως σε κραυγαλέες περιπτώσεις hacking μπορεί να banάρει χωρίς το "απαραίτητο" demo
για μενα αυτη ηταν..

αν με θεωρειτε χαζο ή μυρωδια απο cod μπορειτε να το βγαλετε! δεν αλλαζω ομως αποψη.. ο τυπος μπηκε φορτωμενος στον 222 με αλλο name και σε μια "νεκρη" ωρα μονο και μονο για να δοκιμασει αυτα που το προτεινε ο καρτελας ν αγορασει..

δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.. μονη εκκρεμοτηα να μας διαφωτισει ο 67 για το παρελθον του γιατι κατι θυμαμαι κ εγω..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

diamasthebest

• CBWARRIOR.
  • megusta.
« Reply #33 on: August 10, 2013, 02:46:40 AM »
Δεν εχω κανενα ιστορικο για χακινγκ και δεν καταλαβαινω γιατι ο σεχτας με τοποθετει στο ιδιο τσουβαλι με αυτους που εχει μπαναρει εχοντας ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σε αντιθεση με μενα.Stop talking no-sense.Με τον δειμο παιζαμε cb πριν 2 χρονια οποτε δειμο be my guest.Η διαδικασια απ,οτι θυμαμαι ειναι σπεκ->ντεμο->ποστ->μπαν. Στη συγκεκριμενη περιπτωση υπηρξε μονο το μπαν. Εχω παει σε 2 λαν και ολα τα χρονια π παιζω δεν θυμαμαι να εχω απασχολησει η να εχω δημιουργησει προβλημα στο παρελθον. Αυτα προς το παρον

Το ban υπαρχει ακομα btw

Edit: Το ονομα που θα παιξω ειναι προφανεστατα δικια μου επιλογη και δεν νομιζω να δυσκολευτηκες αφου ανεφερες το nickname μου μεσα στον server. Νεκρη ωρα θεωρειται Πεμπτη απογευμα το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? Και εφ'οσον δεν θυμαμαι κατι κραυγαλεο εκτος το τσιμεντωμα που ειναι απο εποχες 2κ11 δεν νομιζω οτι εκανα κατι εξωπραγματικο
« Last Edit: August 10, 2013, 02:52:35 AM by diamasthebest »
DANZELAKOS

pancy

• DV zombie
« Reply #34 on: August 10, 2013, 10:48:30 AM »
Talking about cod4...εποχες 2κ11...makes sense ^-^

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #35 on: August 10, 2013, 10:54:22 AM »
Νοσταλγια:'(

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #36 on: August 10, 2013, 12:37:00 PM »

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #37 on: August 10, 2013, 02:59:42 PM »
harmony ts :'(
Οπου ετρωγες απανωτα kicks..  :'(

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #38 on: August 10, 2013, 03:44:23 PM »
Οπου ετρωγες απανωτα kicks..  :'(
otan eimastan team harmony ennow ;D

alla ti lew kai tote kicks etrwga ::)

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #39 on: August 10, 2013, 03:47:38 PM »
Ακριβως,χαχααχαχαχα.

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

diamasthebest

• CBWARRIOR.
  • megusta.
« Reply #40 on: August 11, 2013, 05:13:32 PM »
ακομα περιμενω καποια σοβαρη απαντηση η καποια αποδειξη για το ban
DANZELAKOS

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #41 on: August 15, 2013, 05:05:54 AM »
ακομα περιμενω καποια σοβαρη απαντηση η καποια αποδειξη για το ban
φιλε επειδη ζητας αποδειξη να σου πω μερικα πραγματα για να ξερεις και να μην σε πιανουν κοτσο..

συμφωνα λοιπον με την καινουργια τροπολογια που περασαν στην βουλη, οταν το ροφημα το πιεις στο μαγαζι η αποδειξη που θα παρεις πρεπει να λεει 9%.. στη δικια σου περιπτωση ωστόσο, που το ρόφημα το πηρες για το σπιτι να ζητησεις αποδειξη με 16% ΦΠΑ..

αυτα περι αποδειξεων.. ο,τι αλλες αποριες εχεις πανω στην φορολογια εισοδηματος αλλα και την θεωρηση βιβλιων και στοιχειων let me know!

#ο λογιστης
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #42 on: August 15, 2013, 05:36:15 AM »
pote tha kleisoume ton isologismo ston 222  A.E ?
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #43 on: August 15, 2013, 12:53:39 PM »
skaste r mounia erxetai kai e3etastiki!!!!!

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #44 on: August 15, 2013, 03:15:42 PM »
skaste r mounia erxetai kai e3etastiki!!!!!
μαθε να κανεις κανενα ταφακι και να προσεξεις τις αποσβεσεις παγιων.. σος χρονια τωρα!

αν μπει θεμα με ξενοδοχειακη λογιστικη παρε πουλο και τραβα για καμια πρεσα.. cpk is your friend