Author Topic: Boήθεια με force shut down.  (Read 8288 times)

cincgr

• CBWARRIOR.
Re: Boήθεια με force shut down.
« Reply #15 on: September 13, 2013, 04:43:46 PM »
Για να μην ανοίγω άλλο topic έχω και εγώ ένα προβληματάκι με θερμοκρασίες στην κάρτα γραφικών.
Κατέβασα πρόσφατα 2 παιχνιδάκια(Sniper ghost warrior 2 και crysis2) και ingame η κάρτα γραφικών μου βαράει 70άρια.
Να σημειώσω πως το κουτάκι μου είναι πεντακάθαρο,να άλλαζα καμιά πάστα?
δεν νομιζω πως 70 βαθμοι σε τετοια games θεωρουνται μια υψηλη θερμοκρασια, εγω στο bf3 ειμαι στα 75 full ultra
Comandante in capo
MAD?

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #16 on: September 13, 2013, 04:55:16 PM »
Τα maximum safe temps παίζουν ανάλογα με την κάρτα.

Γενικά, αν μια gpu ανεβάζει θερμοκρασίες ή έχει κάποιο εργοστασιακό ελλάτωμα ή είναι στα τελευταία της. Ή είναι γενικά ζεστό το περιβάλλον αλλά αν το κουτί είναι καθαρό, όπως λες, δεν νομίζω να παίζει τέτοιο θέμα.

Γιατί σας τρώει τόσο; Αν δεν δημιουργεί πρόβλημα μην ασχολείστε. Η πιθανότητα να παίζει η κάρτα σε τέτοια θερμοκρασία που απλά θα χαλάσει λίγο μετα την εγγύηση είναι αδιανόητα μικρή. Ή θα χαλάσει απευθείας ή δεν θα χαλάσει, πρωτού χρειαστεί αλλαγή γιατί τρέχει το angry birds 4 με 10 fps.

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #17 on: September 13, 2013, 04:59:46 PM »

Οι θερμοκρασίες αυτές είναι στο load; Αυτή η παπαριά που χρησιμοποιείς έχει επιλογή να γράφει log, ώστε να πας να παίξεις λίγο cod, να σου κάνει restart και μετά να μπορέσεις να δεις τι max temps έπιασε;
BTW η κάρτα γραφικών δεν κάνει reboot το pc.

Ενδεχομένως το psu να μην μπορεί να δώσει το απαραίτητο wattage στο load.

Σε idle κατασταση εχει αυτην την θερμοκρασια. Δεν μου κανει restart, κλεινει τελειως. Κι εγω κατι τετοιο διαβασα σε αλλα φορουμ περι τροφοδοτικου κτλ.

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #18 on: September 13, 2013, 05:27:20 PM »
στο wrc 3 μετα απο κανα μισαωρο

ψηλό άκυρο (soz zgin), λίγο μλκια δεν είναι ρε φίλε? γουστάρω wrc αλλά το game το εχουν κανει σκ@τ@, προτιμώ colic mcray all the way

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #19 on: September 13, 2013, 05:32:53 PM »
ψηλό άκυρο (soz zgin), λίγο μλκια δεν είναι ρε φίλε? γουστάρω wrc αλλά το game το εχουν κανει σκ@τ@, προτιμώ colic mcray all the way
δεν υπάρχει εναλλακτική όμως, το wrc είναι το μόνο rally game που βγαίνει κάθε χρόνο και είναι και official. πάντως τόσο χάλια δεν είναι. το wrc 4 φαίνεται αρκετά καλύτερο από τα πρώτα trailer που έχουν βγει.

on topic αμφιβάλλω πολύ αν φταίνει οι θερμοκρασίες. CPU με τίποτα, αλλα και GPU δύσκολο. και εγώ με της ίδιας σειράς κάρτα ήμουν και σε ίδιες (ή και λίγο παραπάνω) temps έπαιζα σε load.

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #20 on: September 13, 2013, 06:53:47 PM »
δεν υπάρχει εναλλακτική όμως, το wrc είναι το μόνο rally game που βγαίνει κάθε χρόνο και είναι και official. πάντως τόσο χάλια δεν είναι. το wrc 4 φαίνεται αρκετά καλύτερο από τα πρώτα trailer που έχουν βγει.
έπαιζα σε load.

Δεν ξέρω, έμενα πολύ πρόχειρο δουλειά μου φαίνεται το game, έχεις παίξει κάνα game της σειράς colin mcray? Playstation 2 colin mcray το 2006 και το sense που σου άφηνε η οδήγηση ήταν πολύ πιο μπροστά από αυτήν του wrc 3.

/ontopic

storm

• DV zombie
« Reply #21 on: September 13, 2013, 07:58:34 PM »
Δεν μου κανει restart, κλεινει τελειως. Κι εγω κατι τετοιο διαβασα σε αλλα φορουμ περι τροφοδοτικου κτλ.

i vote for psu too!
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

pancy

• DV zombie
« Reply #22 on: September 13, 2013, 08:56:42 PM »
Οχι, κανα μπακλαβα

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #23 on: September 13, 2013, 11:15:58 PM »
Οχι, κανα μπακλαβα
wat..

Imo φυσα πρωτα τις σκονες και μετα βλεπεις τι παιζει..
Οσο για το τροφοδοτικο γραψε τι μαρκα και μοντελο ειναι...Αμα πιανει και το χερι σου (περα απο τα κλασσικα,κωλο βυζι) και κανα κατσαβιδι τοτε το κοιτας μηπως ανατιναξε κανα πυκνωτακι (συχνο προβλημα)

Καλά νταξ, μην λέμε και ότι θέλουμε. Με καμία μαμίσια ψήκτρα δεν πιάνει 25οC και σίγουρα πάει παραπάνω από 50 σε heavy load.

Με καλο κουτι με καλους ανεμιστηρες και σωστο airflow μια χαρα πιανει 25..Σε heavy load οντως ισως ανεβασει αλλα και κει αντε μεχρι 60 (βαρια 70) σε τερμα χρηση...Για αυτους που στηνω τετοια μηχανηματα δεν κανουν 100% χρηση (θα ελεγα μεχρι 80% απο παρατηρησεις) οποτε συνηθως μεχρι 50αρια βαρανε..
Γενικα τα intel δουλευουν σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες..Το παλιο pentium 4 755socket που ειχα μεσα στο χειμωνα οταν το ανοιγα το πρωι ανοιγε με 12 βαθμους και με κανονικη χρηση (cod2 τοτε) δεν πηγαινε πανω απο 30..

Γενικα παντως μην φοβαστε οτι θα ανατιναχτει τοσο ευκολα απο θερμοκρασιες..Και μεχρι 100 να πανε δεν θα καουν ορισμενα (ειδικα τα amd ειναι σκυλια σε υψηλες θερμοκρασιες)..

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #24 on: September 14, 2013, 12:00:22 AM »
Ενα thermaltake 600w. Αυριο θα το παω για σκουπισμα και θα πω εντυπωσεις.

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #25 on: September 14, 2013, 03:29:50 PM »
Same shit μετα απο ξεσκονισμα χωρις να εχω αλλαξει παστα. 85 βαθμους χτυπησε.

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #26 on: September 15, 2013, 02:26:41 AM »
Tpt apo wattercooling(mipws k katebaseis kapws auta ta 85) mporei na kanei kati alla den einai k sigouro.
« Last Edit: September 15, 2013, 02:28:16 AM by hIpo »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #27 on: September 15, 2013, 01:21:43 PM »
85 σε τι; CPU ή GPU;

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #28 on: September 15, 2013, 02:07:54 PM »
GPU. Κλαϊν ομως, παρηγγειλα αλλη.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #29 on: September 15, 2013, 03:57:32 PM »
Δεν είναι πολλά τα 85 σε load και επίσης η GPU δεν σου κάνει restart το pc, απλά καίγεται ή αν έχει κάποιο protection από το driver σε πετάει στα windows.