Ο Αρχηγος των GR-OF,ο επονομαζομενος OLYMPUS(ο στρατηγος)σε post που εκανε μετα την αποχωρηση τη δικια μου και αλλων 5-6 ατομων απο την ομαδα του COD2 ανεφερε οτι¨<<Συμβαινουν αυτα παιδια μην ανησυχειτε.
Οι πιο πολλες ομαδες γιαυτο διαλυονται μετα μερικους μηνες.Διοτι φευγουν καποιοι για να πανε με καποιον και αυτοι που μενουν ειναι τρεις κι κουκος.Με εμας δεν γινεται αυτο γιατι ειμαστε 400 κι ο Κουκος.
Απο τοτε που ξεκινησαμε αυτο εχει γινει καμια 10ρια φορες,αλλα οπως βλεπετε ειμαστε εδω και Μεγαλωνουμε.
Στατιστικα στους 10 που φευγουν μετα απο 3 ,4 μηνες οι 8 θελουν να ξαναγυρισουν.Ειναι σαν να φευγει ενας Ποδοσφαιριστης απο την Ρεαλ και να παει να παει στα Σουρμενα, επειδη εκει νομιζει οτι θα ειναι Αρχηγος και θα κανει οτι θελει.
Οταν πηγαινει πραγματι ειναι Αρχηγος και κανει οτι γουσταρει και τοτε ξαφνικα ανακαλυπτει οτι το να εισαι Αρχηγος σε ενα καφενειο δεν εχει καμια αξια αφου ετσι κι αλλιως κανεις δεν σε υπολογιζει.
Τοτε αρχιζει και νοσταλγει την Οργανωση και την υποδομη της δικης ομαδας αλλα πλεον ειναι αργα για δακρυα Στελλα.............................
Eμεις δεν ειμαστε καφενειο εχουμε Κανονες (πηγαιναμε να γινουμε καφενειο με τον προηγουμενο Διοικητη -Ronin) και τους εφαρμοζουμε.Ο λογος που αλλαχτηκε απο Διοικητης ο εν λογω κυριος ειναι οτι ειχε καταντησει το Παιχνιδι καφενειο.
Ρε παιδια ελεος καταφερα το αδιανοητο,εφυγα απο την REAL και πηγα στα Σουρμενα!Πως το καταφερα αυτο?ΜΕΤΑΝΟΩ ΑΔΕΡΦΙΑ και θελω να ξαναγυρισω στη REAL ωστε να ξαναειμαι συμπαιχτης με τον Ronaldo τον Robinio και τον Roberto Carlos του Call of duty!
Η απορια μου παντως ειναι γιατι δεν αφηνει ο OLYMPUS ο ατρομητος την REAL να συμμετεχει στο ΕSL και επιλεγει μονο τις τελευταιες ομαδες της clanbase για challenge?Το λεω αυτο αφου δεν μου επετρεψε οταν εγω ημουν διοικητης στην ομαδα να βαλω τους GR-OF στο ESL league λεγοντας μου...αστο καλυτερα!
Δυστυχως ομως η τελεια οργανωση που εχουν δεν στηριζετε σε δημοκρατικες διαδικασιες αφου στο forum τους μπαινει και postarei οποιος μπορει να λεει μονο καλα λογια για αυτους και αν ξεφυγει και κανενα post το οποιο πει κατι κακο γι αυτους,σβηνετε με συνοπτικες διαδικασιες!
Τωρα περι καφενειου εγω το αφηνω στη κριση των αλλων,ισως την εκανα καφενειο επειδη εβγαλα τα ban σε 2-3 παιχτες(πχ unsto) και επειδη ηθελα να μπαινουν ολοι στο server να παιζουν και να μην τους βριζει κανενας!Αραγε ειναι τυχαιο που οσο ημουν μπηκαν 30 ατομα στη ομαδα και δεν εφυγε κανενας!
Και κατι τελευταιο δεν με εβγαλες απο διοικητη....ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!
Γεια σου ρε OLYMPE δημοκρατη με την REAL σου!!Να την χαιρεσαι την ομαδα σου,αντε και με την κουπα!