pantos oson afora ton noobwars itan apo tous protous server pou arxisa na pezo cod ke synexizo na pezo akomi me megali eyxaristisi. akoma ke ta vrisidia pou antalasonte ine meros tis olis diadikasias ke poles fores diaskedastika (dedomenou oti kapies akrees ypervoles apofevgonte)
kathe game type exi ta thetika tou ke to na katigoris kapio gametype tha to xaraktiriza anorimo,
oson afora palioteres epoxes me shadow klanes, gia na ime ilikrinis mou lipsane... itane terastia efxaristisi na pezis me wallhackers k na kerdizis i na exis kalytero score kapies fores apo aytous, prepi na niothane telios axristoi otan ke me ta wh den ta katafernane (oxi panta vevea)
oson afora ton ourano epidi ton ksero prosopika ine o orismos tou ''TROMPA'' se ola ta epipeda, ala gia na arxisi na vrizi prepi na exi mia aformi
aformi episis ine oti kapioi benane paliotera me ta wh ke sugritika me tous shadow clanes pou ixan t @@ria na paradextoune oti ine cheaters aytoi ta fortonane k otan tous tin eleges prospathousan na se pisoun oti den ta forane....
aytoi i idioi synexizoun akomi na me vrizoun se diafores syzitisis epidi tous tin espaga
telos panton, pedia iremiste, afou o kathenas kseri mesa tou ti pragmatika ine, ine ilithio ke dixni kobleksimso na prospathi na pisi tou alous oti ine kati alo
p.s. Akirix se parakalo ksanavres tous shadow klanes... niotho telios kenos xoris aytous...