Author Topic: Best internet Provider  (Read 9883 times)

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
Re: Best internet Provider
« Reply #30 on: May 26, 2007, 02:39:48 AM »
xplo auta sou lene kai ta masas ? :P
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #31 on: May 26, 2007, 10:42:27 AM »
Μιλάς εσύ που είσαι 30 μέτρα δίπλα βλάκα και εγώ 5 χιλιόμετρα...
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

iN2ition

• Ranked Pubzorz!
  • Prone Blocked
« Reply #32 on: May 29, 2007, 05:26:20 PM »
egw pantos me tellas zisto eimai fine ;D
pings ellada apo 20 ews 50
pings e3w apo 50 ews 80
analoga ta packets, ean vrexei, ean exei pansellino, ean einai ka8imerinh h sk,ean exw piei 15 mpyres kai den 3exwrizw to 150 apo to 50 :drink:
klp 3erete sthn ellada eimaste
mpe.

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #33 on: May 29, 2007, 06:59:07 PM »
analoga ta packets, ean vrexei, ean exei pansellino, ean einai ka8imerinh h sk,ean exw piei 15 mpyres kai den 3exwrizw to 150 apo to 50 :drink:
hahaa :D :D n1 iN2ition :drink:

kent

• CBWARRIOR.
« Reply #34 on: May 29, 2007, 07:38:36 PM »
egw pantos me tellas zisto eimai fine ;D
pings ellada apo 20 ews 50
pings e3w apo 50 ews 80

gia emena pings ellada apo 12 ews 130
kai e3wteriko apo 70 ews 999

ANALOGA ME TIS KAVLES TIS FORTHNET...  >:( >:( >:( >:( >:(
(2mbit sindesi kai exw download wres wres 512...)
FORTHNET SUX !

aaa...kai na min 3exname to astamatito packet loss...  :-[

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #35 on: May 29, 2007, 07:50:51 PM »
oi emo ftaine re  ;D  :D
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

kent

• CBWARRIOR.
« Reply #36 on: May 30, 2007, 12:52:17 AM »
oi emo ftaine re  ;D  :D

kai oi fasistes.. ?(kai oi e3wghinoi ?)  :guitar:

H Pipa Ths Eirhnhs

• Guest
« Reply #37 on: May 31, 2007, 11:41:29 AM »
Egw dn xerw 8a s protina AWMN kai gia osous dn xeroun einai to asirmato diktio....kaliptei polla merh ths eladas kai episis exei tromeres taxhthtes...pu ftanun mexri kai 11mbps ..... ;D fisika 8a prepei na paeis kai exoplismo opos kerea kai kati kalodiakia...alla dn kanun polla osa 8a xodepseis kai gia to ADSL h monh kai pio shmadikh diafora einai oti sto AWMN dn plhrwneis TPT...mono auta pu 8a pareis gia na stiseis thn kerea... ;D boreis na beis kai na deis sto www.awmn.net 8a to vreis poli endiaferon....kai 8a exeis kai internet tsabe to 8ema einai omos oti dn 8a exeis prosvash se servers pu einai meso inet alla mono asirmatus...alla boreis an gineis melos na s kanun thn sindesh inet kanonikh....kala ti ka8ome kai s lew bes kai des kai monos s.. ;D

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #38 on: May 31, 2007, 06:41:17 PM »
History Lesson , omadikes paragelies gia keraies , kai ta lefta sth tseph twn head-coordinators typadwn tou AWMN :P
Athanath elladara mou se agpaw trela... etsi ginotan propersy, de kserw an allakse H katastash , pote den eksalifontai
oi "eksypnoi" . gl n hf.

Wstoso se themata adistrofa dld servers pou nai sikwmenoi se Wireless athina - patra - krhth pou xw mpei ews twra,
poly ping, packet loss otan gemisei o server me panw apo 8 atoma. To kako einai, pws eksartasai kathara apo to ti
syndesh sou dinoun oi komvoi sou k afto mporei na allaksei k na diaferei apo perioxh se perioxh , telos prepei na xeis
kai optikh epafh kalh .
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

H Pipa Ths Eirhnhs

• Guest
« Reply #39 on: May 31, 2007, 08:27:46 PM »
etc einai opos ta les alla exartate apo ton server an 8a exei kalo exoplismo autos...alla ping kai mlkies dn isxiei....egw pados exw kai trela... ;D ;D

p*

• Ranked Pubzorz!
« Reply #40 on: June 01, 2007, 11:18:33 AM »
meta apo to katallilo kraximo(thnx AssVas  :D ) allaxa thn tellas poy eixa os provider kai ekana otenet 2 mbit.
Apotelesma Ellada na exo ping gyro sto 40-50 paromoia kai me prin alla to magiko einai ston server mas Germany apo 90-100
epesa sto 60-65 !!! Opote efoson milame gia pings,giati sta downloads den eida megaly diafora, OTENET me diafora.