Author Topic: endiaferomaste gia tin aksiopistia tou game os community...i oxi;  (Read 29812 times)

doct0r

• CBWARRIOR.
telika to esl exei prosegmena rulz i oxi;kai einai aksiopistos san thesmos profiilassontas tous simmetexontes i oxi; kai to community den exei kamia dispistia pleon se kanenan pal i kathe pal i oxi;
to na paizei kapoios me dio nick i oxi se official games..kai me dio cd key i oxi se official games...kai na min mporei na ginei elexos an einai o idios i o filos tou me allou cdkey i oxi... kai se dio clan i oxi einai kati pou kanenan den endiaferei i oxi;
kai na dextoume na ginetai auto gia to kalo tis ellados otan paizoume ekso ...oti einai sosto i oxi.....alla to na ginetai stin ellada mesa kai na douleuoume ta paidia pou milame kathe mera...einai telika apodekto..i oxi;
sixaritiria pou auto to game me auto to community kai autous tous psila proistamenous pou frontizoun gia ola kai gia ti dikaiosini paei mprosta....i oxi; i tha paei mprosta...i oxi;
 ;)
p.s. tipota offensive pros opoiondipote.
p.s.2. theoro oti to olo kako ksekinaei apo to gegonos oti edo mesa polloi apo emas den to eidame to game san game alla prospathoume me ena frag parapano na deiksoume oti exoume megalo peos kai nikame ton antipalo mas o opoios pinei....kai ekei pou to game pauei na einai game kai ginetai epidioksi kai autoskopos tou na anebeis psila kai na kathierotheis kai i amilla ginetai antagonismos ekei arxizei na paueo to themito kai erxetai to athemito meso. kai distixos ekei pia xanetai i aksiopistia tou game kai o logos pou mpikame na paiksoume.kai ekei pia ftanoume sto nadir.
« Last Edit: May 21, 2007, 10:54:24 PM by doct0r »

pal

• DEMO UPLOADER!
Re: endiaferomaste gia tin aksiopistia tou game os community...i oxi;
« Reply #1 on: May 21, 2007, 10:53:00 PM »
epeidi auto to thread paei mallon se emena iparxoun pragmata pou den xereis doc ...
proton to oti xereis oti o paL einai paralilla kai i barbie den einai kati pou ama den itan toso mikro to community tha to ixeres .. exo 2 cd key to ena einai barbie to allo paL.2 ksexorista acc's.
deuteron sto esl paizo opos xereis fantazomai mono me tous mR kai o logos pou mpika kai noname itan gia to IPS..i clan mou einai auti(noname) kai to oti katebika me mR to ekana gia plaka..mono mia fora epexa me noname sto 2o paixnidi me iX pou den eixe bathmologiki simasia kai eipan oi noname oti den exoume pextes thelete na to parete sta xartia , na paixoume 3v4 i na paixei o pal mazi mas ..kai eipan na paixei ok(itan kai o tyranous bared me adriano)
triton etsi opos einai to community mikro ta rules parablepontai ligo giati oloi xeroume tous allous..etsi kai emeis den eixame prob na paixei o black me tous pbunnies par olo pou itan bared o nas i den pirame sta xartia to game me tous iX epeidi argisan na mpoun logo diakopis reumatos...

tora ama thes na eisai lame kai na perneis game etsi np..alla ego tha elega na koitaxeis na kaneis ena practise gia na kerdiseis tous antipalous sou ston server kai oxi sta xartia..oso gia ta rules ego pisteuo oti ama ginoun teleios strict oute esena tha sou aresoun

ama thelete na kanete ban ta acc's mou den exo prob.exo sinithisei ama den mporoun na se kerdizoun na kanoun alla pragmata ..cu @ LAN

ps eimai pleon mono melos tis noname
« Last Edit: May 21, 2007, 11:41:47 PM by pal »

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #2 on: May 21, 2007, 11:06:47 PM »
opou iparxei kapnos iparxei kai fotia...i oxi;
kai nai na paizo me tous antipalous mou ston server alla autous pou problepetai na paikso i allous piso apo autous;..i oxi;
kai ta rulz na ginoune strict den exo problima den tha xaso tipota ego...mallon kapoioi alloi ..i oxi;
kai einai krima na bgainoune me thrasos kapoioi kai apo pano eno kati trexei ...i oxi;
kai to community pou einia mikro kai kseskepazei olous autous..tha to kanoune akoma mikrotero me tis kiniseis tous kapoioi ..i oxi;
over and out...den thelw prosopiko diapliktismo. oute kan dialogo..eksefrasa apories pollwn...apla isos den eixan to kouragio i to xrono na anarotithoun ola ta parapano...i oxi;
.milaw genika....i oxi;
tnx

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #3 on: May 21, 2007, 11:30:43 PM »
o d0ctor stamathse na paizei cod gia na asxolithei me thn kariera tou... i oxi;
sp.encc

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #4 on: May 21, 2007, 11:34:26 PM »
o d0ctor stamathse na paizei cod gia na asxolithei me thn kariera tou... i oxi;
ΤΑ ΣΠΑΣΕΣ!!!!!!!
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #5 on: May 21, 2007, 11:37:27 PM »
sto thema mas mikrouli...an exeis na peis kati gia to topic pesto :)
to thema den tha allaksei skopimos apo kapoious pou tous kaiei  ;)

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #6 on: May 21, 2007, 11:47:58 PM »
sto thema mas mikrouli...an exeis na peis kati gia to topic pesto :)
to thema den tha allaksei skopimos apo kapoious pou tous kaiei  ;)

On topic, tha postara an ontws htan sobaro to thread kai eixe kapoia sobarh kataggelia kai oxi tous asteismous aftous. Exeis kati na katageileis kai kati na protineis? Sobara kai me to tharos ths apopshs sou , xwris ypekfyges tou styl "no offence / genika milaw".

...i oxi;
« Last Edit: May 21, 2007, 11:52:32 PM by k3rst »
sp.encc

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #7 on: May 21, 2007, 11:55:19 PM »
to topic kloeidonei giati oi imeteroi theloun na apoprosanatolisoun to community apo to thema kai na spammaroun.
ksero se ponaei kerst alla prepei kapote na baloume pano apo emas tin enimerosi tou community.
tnx

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #8 on: May 21, 2007, 11:59:23 PM »
ΟΚ. Απλά η κλασσική ατάκα kai to community pou einia mikro kai kseskepazei olous autous..tha to kanoune akoma mikrotero me tis kiniseis tous kapoioi είναι κατά τη γνώμη μου η γνωστή καραμέλα που πιπιλάνε ΟΙ ΔΗΘΕΝ noobs και άμοιροι * ώ μωρέ * του community που οι admins συνέχεια τους αδικούν και θέλουν να τους θάψουν!!! ... απλά αυτό έχω να πω εγώ ο μικρούλης και ημέταιρος...  ' που θα αρχίσει πάλι το forum war μετά από το ιατρικό ανακοινωθέν που σκοπό ΠΑΝΤΑ έχει να θίξει admins και αδικίες για να δείξει ίσως κάτι... ή όχι;

LOCKED γιατί εντάξει θα γίνουμε ΠΑΛΙ υπερβολικοί... ή όχι;
« Last Edit: May 22, 2007, 12:01:39 AM by xpLodeR »
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

doct0r

• CBWARRIOR.
diktatoria sinexeias
« Reply #9 on: May 22, 2007, 12:03:48 AM »
apo pote oi admins tou forum otan kapoios modifier kanei ena topic lock to kselockaroun sxoliazoune kai meta to kleidonoune;
xplo sixaritiria pou kseskepastikes ki esi etsi :)

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #10 on: May 22, 2007, 12:08:05 AM »
   Βασικά οι admins μπορούν να κάνουν reply και χωρίς να το ξεκλειδώσουν το τόπικ.
   Εφόσον κάνει κάποιος ένα τόπικ πετώντας τη μπάλα σε άλλους, οφείλει να το αφήσει ανοιχτό ωστέ ν' απαντήσουν κι αυτοί και ο κόσμος.
   Στο θέμα τώρα, έγινε κάτι πολύ κακό και θα ληφθούν μέτρα. Εγώ προσωπικά δε γνώριζα τι είχε γίνει, αν και η εκδοχή του καθενός διαφέρει πολύ.
   Το topic ξεκλειδώνει και παρακαλώ να μείνει έτσι, ωστέ να εκθέσουν όλοι τις απόψεις τους.
   Topics merged btw.

ougk

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #11 on: May 22, 2007, 12:09:10 AM »
to topic kloeidonei giati oi imeteroi theloun na apoprosanatolisoun to community apo to thema kai na spammaroun.
ksero se ponaei kerst alla prepei kapote na baloume pano apo emas tin enimerosi tou community.
tnx

Kseradia ksereis, mallon esena se ponaei perissotero... Emena den exei kai poly logo... i oxi;

Apo pote enas aplos user tou forum leei pote tha kleidwthei ena topic kai pote oxi ;
sp.encc

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #12 on: May 22, 2007, 12:11:03 AM »
to thema einia na enimerothei to community. oxi na apantisei se kati pou den exei ipopsi tou.
episis autoi pou eprepe na apantisoun apantisan.
kai oson afora to na kleidonei o author to topic kai me to etsi thelw o admin na postarei se kleidomeno topic gia thema pou den ton afora kai meta o admin na to kleidonei oste na min mporei o author na ksekleidosei to topic tou malllon pali ginetai kataxrisi eksousias. sobareuteite giati tha sas paroune me tis ntomates.
to topic kleidothike giati ta sxolia pou ginane de neixane na kanoune me to topic alla me prosopika kapsimata kapoiwn.

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #13 on: May 22, 2007, 12:13:36 AM »
Nai alla an eixes idea apo eleftheria tou logou, den tha itheles na kleidwthei to topic pou den leei afta pou thes na akouseis... Mathimata dhmokratias dystyxws den paradidontai mesw internet.
sp.encc

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #14 on: May 22, 2007, 12:16:30 AM »
tha do epitelous ena post sou sxetiko me to topic; giati exeis kanei idi tria kai kanena den eixe na kanei me to topic
ektos thematos gia alli mia fora...i se kaiei toso pou theleis na spamareis; an sinexiseis na spamareis tha parakaleso enan admin na svisei ta spam sou i tha ksanakano lock to topic.
to topic exei skopo tin enimerosi tou koinou oxi ton sxoliasmo enos gegonotos. o endiaferomenos apantise protos..oi alloi apla enimeronontai kai krinoun. otan ginetai mia sizitisi stintileorasi den anoigoun panta tilefonikes grammes. sizitane dio kai meta krinei to koino apo to spiti tou.
enas aplos user exei ti dinatotita strabadi na kleidosei ena topic tou an etixe pote na eisouna aplos user..i oxi;
tnx pou katalabaineis ellinika...edo den paei to i oxi..alla to oxi  ;D
« Last Edit: May 22, 2007, 12:18:43 AM by doct0r »