Author Topic: endiaferomaste gia tin aksiopistia tou game os community...i oxi;  (Read 29934 times)

jackieboy

• DV zombie
Re: endiaferomaste gia tin aksiopistia tou game os community...i oxi;
« Reply #105 on: May 29, 2007, 07:09:43 PM »
I am just telling the truth woman.. Nothing more..  8)

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #106 on: May 29, 2007, 07:12:24 PM »
na min einai touxronou oi admin pou itan fetos.. apla.. GTP OLOI TOUS.  
tha sumfwnoun oloi pisteuw.. pies to frape sou kai bais irc kai rwta

An thes gia tous admins na deis thn "truth" kane ena poll, kaneis de se krataei. k kaneis
de tha to kanei del.
Ara next season ypotetw pws tha valeis ypopshfiothta , tha se pshfisw, na eisai sigouros.
Einai wraio na vlepeis apeksw na krineis k na krazeis.

den nomizw oti ta ladder an den ta upostirixoun kapoia atoma (opws o paL) tha pane brosta..

Sigoura o KATHE paikths prosferei , allos poly allos ligotero alla hmarton ... de dinei to dikaiwma
na paravlepontai ta la8h tous. Me thn idia logikh k oi superstar tou podosfairou tha prepe na
menoun xwris poines se olh thn agwnistikh ...

O pal einai filos sou opws k mena k arketwn allwn kai filwn kai clanmate. To na yposthrizeis kati
proypothetei epeixhrhmata . Ta dika sou einai atopa. An apo olo to post pou egrapse o GF
de katanohses an krinw apo thn apadhsh sou , tote lypamai , alla prepei na to ksanadiavaseis.

To pies to frape sou k mpes irc = prosvlhtiko ligo de symfwneis ? K an mpei , de nomizw na
symerizontai polloi thn apopsh sou , trava esl kai diavase to article gia to rolo tou admin sto esl.
Ean einai koules oi omades de ftaine oi admin anthrwpoi einai k aftoi... ta match ta kanonizoun
oi omades mones tous.

« Last Edit: May 29, 2007, 07:14:05 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Gody

• CBWARRIOR.
« Reply #107 on: May 29, 2007, 07:16:53 PM »
simfono me ta perisotera pou leei o godfevour, alla den nomizo oti mia timoria tha allaksei kati.
oti egine egine, k apla as ginoun mathima gia to next.

zbou anti na "kleveis" tis nades, trava ena demo apo multiple k kanto upload.

« Last Edit: May 29, 2007, 08:33:19 PM by Gody »

jackieboy

• DV zombie
« Reply #108 on: May 29, 2007, 07:17:54 PM »
re assvas mas douleueis? edw tou lew tou zbou kati kai leei "2 non admin uparxoun ti to les se mena??"
LOL dld.. min trelathoume. kouli i omada huhu??? me ADMIN TON ZBOU KAI LEADER??
AN DEN DINEI TO KALO PARADEIGMA AUTOS TOTE TIN GAMISAME.. asta auta
tpt den itan prosvlitiko. an oti leei o kathenas ta pairnete etsi tha paizoume bounies sto telos.

kai eipa 2 pragmata.. den uperaspistika kanenan me to sugkekrimeno post.. mallon den to piasate. ksanadiavaste to post pali.. eipa 2 alitheies. auto olo.......

ta post kai twn 2 einai atopa kai asxeta..
soz
hf

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #109 on: May 29, 2007, 07:21:39 PM »
to oti einai gtp to ladder isxiei kai einai i gnomi mou kai exo to dikaioma na tin ipostirizo ..tora to oti katebika , to ekana mono kai mono gia na boithiso to community gia to game pou me noiazei ..

epeidi exei paratrabixtei to thema an psinese godfevour bgale mia apofasi grigora na teleionoume me auto to thema ..den me noiazei i poini ..

PS ama ithela tha mporousa na exo 2 acc kai kaneis na min eperne prefa ..2 diaforetika teleios email acc kai tha ekana login mono apo net cafe i apo to spiti kai meta reboot to rooter gia na allaxei i ip ..So den stekei auto pou les oti itan thema xronou na me piasoun

Gody

• CBWARRIOR.
« Reply #110 on: May 29, 2007, 07:40:02 PM »
auto pou thelei na pei o pal einai oti to ekane gia to ips.

Sena match den eixame players toupame na paiksei mazi mas mas mias k den eixe vathmologiki simasia (parola auta emeis proteiname 3v4 to opoio den dextikan oi antipaloi).

Oson afora to double account egine kathara k mono gia to ips. Ithele nanai mazi mas ekei, alla k stous mr gia to premiership. Apo tin stigmi pou efige apo mR, esvise to account k sinexizei pleon mono san melos tis noname.

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #111 on: May 29, 2007, 07:45:25 PM »
egw fetos den exw dwsei shmasia se thread autou tou typu giati opws eipa , to feedback ginetai meta to peras tou xronikou diasthmatos ths premiership . Otan omws to kaneis prin teleiwsei h premiership exeis allous skopous imo . Egw proswpika den adikhsa pote kanena team kai panta hmouna antikeimenikos , opoios 8elei na bannarei ton pal as einai kai tou xronou head admin sto ESL premiership sth 8esh mou. To na kaneis mia ligga aproswph einai eukolo . les rule 1 , 2 , 3 , mallon to na thn kaneis an8rwpinh einai to duskolo ...

Leme na eimaste elastikoi kai auth th stigmh staurwnete olous tous admins me ta logia tous . Egw stous monous pou pisteuw egine la8os xeirismos apo 8ema rules einai oi RDS pou mpravo ta paidia einai akoma online kai paizoune paroti egine me thn premiership ena MEGALO mperdema kai suggnwmh gi auto

Telos Pal les kai esy malakies , giati pera tou na to tragoudas to oti exeis 2 accounts kai me stil ston poutso mou kai sta @@ mou , den nomizw na kateferneis kati kalutero . An den se noiazei mh postareis , alliws eisai pswnara

Auta
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #112 on: May 29, 2007, 07:50:58 PM »
simfono me ta perisotera pou leei o godfevour, alla den nomizo oti mia timoria tha allaksei kati.
oti egine egine, k apla as ginoun mathima gia to next.

episis, simfono apolita me auto pou leei o jb gia tous admins tou premiership.
xploder, brizolas k zbouaerg xoris na thelo na thikso kanenan itan aparadektoi (den leo oti tha ekana kati kalitero opos episis den thelo na paro tin thesi tous).
xploder, brizolas itan afantoi. zbou episis afantos, ebaine pou k pou se matches k "ekleve" tis nades, anti na traviksei ena demo apo multiple k na to kanei upload.
ama den exete oreksi nasxolitheitai, den sas ipoxreonei kaneis.

egw pisteuw an fugoune autoi pou proaneferes den 8a ginei premiership tou xronou , esy ti les ?
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #113 on: May 29, 2007, 07:53:45 PM »
Se telikh analysh, vlepoume to dentro alla oxi to dasos.

Koitame na doume poios/poioi exoun perissotero 'h ligotero la8os se enan neo "8esmo" (esl premiership). Oloi sthn arxh eixane anektikothta (players/admins) se kapoia straba/la8os gegonota gia na mporesei auto to premiership na or8opodhsei. Kai molis or8opodhse... tou koboume ta podia! Dwse aformh ston Ellhna na flamarei! (mesa se autous prwtos egw)

Se ligo to esl premiership 8a teleiwsei kai ena kainourgio 8a ksekinhsei, to opoio kat'eme 8a einai poly kalytero apo to prohgoumeno (vlepw arketes nees omades sto cod2 :D)

Gia auto loipon as synexisoume xwris na kathgoroume players/admins. Ka8e xrono kai kalytera pou lene sto xwrio mou.

... kai aytoi zhsan kala kai emeis kalytera!

Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #114 on: May 29, 2007, 08:58:57 PM »
Symfwnw me to brizola , oi admins exoun enan rolo , ta match pou eginan reschedule
synexeia htan TEAMS fault , oxi admins. Oi admin symfwnisan na einai pio elastikoi.- mh tous
stavrwnete.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #115 on: May 29, 2007, 09:09:21 PM »
Πρόταση :

Γιατί next season δεν το γύριζουμε το σύστημα σε ένα απλό ladderάκι 5v5 ή 4v4 άλα cb, και με κάνα 2 opencups, και όλοι να είναι happy?

EDIT: Σε κάτι τέτοιο, ευχαρίστως θα κατέβαινα για admin αν υπήρχε ζήτηση.
sp.encc

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #116 on: May 29, 2007, 09:50:32 PM »
απλό ladderάκι σε απλά community αγόρι :)
Εδώ βλέπεις τι γίνεται  ;)
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #117 on: May 29, 2007, 09:59:05 PM »
απλό ladderάκι σε απλά community αγόρι :)
Εδώ βλέπεις τι γίνεται  ;)
Από το premiership league, πολύ εύκολο μου φαίνεται το ladder για τα δεδομένα μας...
sp.encc

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #118 on: May 29, 2007, 10:06:20 PM »
Symfwnw me to brizola , oi admins exoun enan rolo , ta match pou eginan reschedule
synexeia htan TEAMS fault , oxi admins. Oi admin symfwnisan na einai pio elastikoi.- mh tous
stavrwnete.

kai emeis pou prospathoume na kanonisoume to match vs huhu edo kai 2 bdomades poios ftaiei ? oi admin i o leader ton huhu

PS ego lamer den eimai na paro to game FORFEIT eidika apo esena assvas . to oti kapoioi den xeroun na xanoun kai exoun tin klassiki nootropia ellina (xasame , den ftaiei to oti den exoume kanei practise pote sti zoi mas , ftaiei o pal pou einai kai me 2plo acc , ti na peis .. les kai o pal ama exei na antimetopei mia 4ada proponimeni sosta tha tous katebasei olous[tha to kanei alla leme tora :P]) . alla etsi einai kapoia pragmata ponane , kai to xanaleo giati stin arxi tou premiership kaneis den eipe tpt otan oi mR itan 4me 5i thesi .. tote den tous trogame kanena slot kai np .. meta xafnika bgike to thema pou nikisame ix kai pbunnies ..

Pragmatika lipamai giati nomiza oti katalabainan oi palioi gia pio logo ekana to 2plo acc kai ithela na to kano me ton pio "nomimo" tropo , para na paizo me to cdkey tou tiger kai kaneis na min mporei na pei kai tpt ..

PS2 parakalo poli na kopoun ta "filika" pms sto irc kai msn se fasi sorry pal gia to oti se krazo sto forum kai koitao na sti fero alla tha to ekana gia ton kathena auto kai den einai anagi na xalasoume tis kardies mas kai ti sxesi mas ..

Gody +1 gia auta pou mou eleges gia ellada . krima pou den se akousa .. alla allazo :)

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #119 on: May 29, 2007, 10:55:15 PM »
lol :D
Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!