Ωραία ρε, ευχαριστούμε και εγώ προσωπικά τις μάζες των πάντα σωστών users, που έχουν προσφέρει τα μάλα στη διοργάνωση του community κλπ.
Jb, για άλλη μια φορά με εκπλήσσουν οι αλλαγές στην προσωπικότητα σου. Special thanks m8. Όταν σου είπα για τους 2 non admins, μάλλον δε θα θυμάσαι πως με ρώταγες για το premiership, το οποίο είχαν καθυστερήσει οι non τότε, μιας και παρότι έφυγε default loss με uber και γράφτηκαν και σχετικά news (!!!1), αποφάσισαν τελικά οι ομάδες να παίξουν το match και διάφοροι μου λέγανε να το φιξάρω εγώ, μη έχοντας perms και να βρω εγώ τον Godfevour, με 2 admins στο match που παίχτηκε...
Gody, όχι δεν κατασκοπεύω τις nades σου meight, soz που δεν τραβάω τα demos που σου αρέσουνε, κάνε ticket στο esl αν είναι να στις δώκω πίσω.
Όταν έτρεχα, εγώ προσωπικά τουλάχιστον, να βρω ένα ένα τα teams και να spawnaro cups και χίλιες δυο μαλακίες, που αφενός γουστάρω να τις κάνω, αφετέρου είναι χρονοβόρες και ενίοτε εκνευριστικές ή δύσκολες, δε βγήκε ούτε ένας να μας πει "μπράβο παιδιά" ή κάτι τέτοιο.
Μιζέρια, ευχαριστώ προσωπικά και πάλι, bye.
ougk