Author Topic: EMS Quals III: Ακύρωση των προκριματικών. Οι SP.Gaming στο main round.  (Read 22516 times)

Godfevour

• CBWARRIOR.
  • Εσσεται ημαρ..
    • Electronic Sports League
gr8|SanDman προφανός ή δεν διάβασες καν το post μου ή δεν κατάλαβες τίποτα από αυτά που είπα.

Quote from: Godfevour
Δεν έχω κανένα λόγο να ειρωνευτώ, να χλευάσω, να υποβιβάσω ή να υποτιμήσω κανένα gaming community ή παίχτη οποιουδήποτε παιχνιδιού. Αντίθετα, αν το κάνω ρισκάρω και χάνω πάρα πολλά πράγματα. Ένα πρόβλημα που υπάρχει στους Έλληνες gamers, είναι κατανόηση του γραπτού λόγου και η αυξημένη κρίση κατωτερότητας. Διαβάζεται κάτι και νομίζεται ότι ο άλλος κάνει επίδειξη ή σας τα «χώνει». Δεν ξέρω πραγματικά για πιο λόγο υπάρχει αυτή η προκατάληψη στο μεγαλύτερο ποσοστό των gamers. Εκεί αποδίδω το γεγονός ότι γιΆ ακόμη μια φορά δεν καταλάβατε τα λεγόμενα μου. Ξανά λέω λοιπόν, ότι πιστεύω, ότι κάποιες ομάδες ή παίχτες, δεν λαμβάνουν μέρος σΆ αυτού του είδους τις διοργανώσεις, διότι θεωρούν το άσκοπο, καθώς δεν έχουν τύχη σΆ ένα single elimination structure με ομάδες όπως οι SP-Gaming. Μιλάω για κάποιες ομάδες και συγκεκριμένου είδους διοργανώσεις. Δεν αερολογώ, ούτε φυσικά μιλάω για όλους, είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που ανέφερα κι το έκανα καλοπροαίρετα. Αν αναλύσετε τις προτάσεις που χρησιμοποίησα, είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρείτε καμία μομφή σΆ αυτά που λέω, αλλά δε το κάνετε γιατί το μυαλό σας τρέχει, το περισσοτέρων τουλάχιστον.

Ξανά διάβασε σε παρακαλώ με προσοχή και διαύγεια, χωρίς προκατάληψη και καθαρό μυαλό. Δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει, ούτε έχω καμία διάθεση να τα χώνω ή να αρχίζω flames με communities, για μένα δεν είναι εκεί το point. Το να άρχισει ο ένας να ρίχνει ευθύνες στον άλλον είναι το μόνο εύκολο και συνηθισμένο, άλλωστε αυτό κάνεις αυτή τη στιγμή, όμως, η ουσία για μένα είναι να βρω τρόπους να μην γίνονται αυτά, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπω σ' αυτή τη διαδικασία και το ότι το εξηγώ για δεύτερη φορά με ενοχλεί. ¶μα πάλι δεν καταλαβαίνεις ότι δεν τα "έχωσα" σε κανέναν και ότι δεν κάνω flame, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.

Στην ανακοίνωση για την μεταφορά των προκριματικών αγώνων αναφέρω χαρακτηριστικά ότι οι συμμετοχές θα κλείσουν τρεις ημέρες πριν την διεξαγωγή των προκριματικών. Αυτός ήταν ο λόγος που ακύρωσα τα qualifiers, τρεις ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής. Εφόσον κλείσαν οι συμμετοχές κι αυτές ήταν τρεις, δεν υπήρχε λόγος να περιμένω κάτι άλλο.

¶λλο επτά ομάδες κι άλλο τρεις ομάδες. Στις επτά μπορεί να βγει η δομή στις τρεις δεν μπορεί να βγει. Επίσης, δεν είναι δυνατόν να κάνω προκριματικούς αγώνες με τρεις ομάδες, για πολλούς και διάφορους λόγους δεν πλέον δεν υπάρχει καμία ουσία να το συζητήσουμε. Πιστεύω πως αν το κάνουμε, είναι γιατί θα θέλουμε να κρεμαστούμε από κάπου για να συνεχίσουμε στο ίδιο κλίμα.

Ο ρόλος τους δεν είναι καθόλου παθητικός κι αυτό το ξεκαθάρισα στο προηγούμενο reply μου, που εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν του έδωσες καν σημασία κι έγραψες αυτά που ήθελες να γράψεις εξ' αρχής.

chesteR!

• DV zombie
Paparies einai i deuteri paragrafos ap auta pou egrapses sto esl..
Twra an esy adynateis na to katalaveis den sou ftaiw...ksanadiavase to k esy mia fora
me diaygeia kai katharo myalo k isws katalaveis! Kane kai yoga re aderfe!

O sandman pistwvw sta eksigise swsta kai en merei me kalipse :)
Hey dude,where's my KaR ?

Godfevour

• CBWARRIOR.
  • Εσσεται ημαρ..
    • Electronic Sports League
Τι να καταλάβω; το ύφος που εγώ επέλεξα να έχω και σας το εξηγώ; Είναι δυνατόν να γνωρίζεις εσύ τι έχω στο μυαλό μου όταν γράφω κι όχι εγώ; Να διαβάσω κάτι που έγω έγραψα για συγκεκριμένες καταστάσεις, παίχτες και διοργανώσεις; Θα τρελαθούμε τελείως ρε παιδιά.

Anyway, κάπου εδώ τελειώνει το θέμα από μένα ότι είχα να εξηγήσω, εξήγησα, ότι είχα να πω το είπα. Όποιος κατάλαβε και συμφωνεί ή διαφωνεί, κάλος, όποιος θέλει να λέει τα δικά του, δικαίωμα του. Τώρα yoges, παπαριές και τα @@ μας κουνιούνται, τα έχω ακούσει άπειρες φορές και μου είναι παντελώς αδιάφορα chesteR.

Κάπου εδώ σταματάει το support του COD4 από το Electronic Sports League. Εφόσον δεν υπάρχει ανταπόκριση και όλοι είναι δυσαρεστημένοι από το ESL, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να χάνει χρόνο κανείς από τις δύο πλευρές. Καλή συνέχεια.
« Last Edit: July 01, 2008, 03:21:18 PM by Godfevour »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Κάπου εδώ σταματάει το support του COD4 από το Electronic Sports League. Εφόσον δεν υπάρχει ανταπόκριση και όλοι είναι δυσαρεστημένοι από το ESL, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να χάνει χρόνο κανείς από τις δύο πλευρές. Καλή συνέχεια.

TYRANOUS-

• DV zombie
hahahahahahahahahha
« Last Edit: July 01, 2008, 04:15:48 PM by tyrAnous »

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
sp.encc

zGIN♂

• DV zombie
Paei to kaimeno to topic  :-\

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc

Φαινεται δεν αρκει το γεγονος οτι το μισο cod4 community της χωρας εκραξε το ποστ σου για να καταλαβεις οτι εγραψες μια μαλακια, και φυσικα οτι αν παραδεχοσουν το λαθος, το τοπικ αυτο δε θα ειχε την καταληξη που εχει. Αντιθετα, πειραχτηκες, θιχτηκε ο εγωισμος σου, και "αποφασιζεις" οτι εμεις δεν ανταποκρινομαστε. Ξερεις, σε περιοδο διακοπων και εξεταστικων εγιναν, ή μαλλον θα γινονταν τα EMS Quals. Αλλα εσυ αυτο πηρες απο το τοπικ αυτο, οτι δεν ανταποκρινεται το cod4 community στις "εντονες προσπαθειες" του ESL.

Τωρα, σχετικα με το κατα ποσο ειμαστε fun-type players ή ψυχρα ανταγωνιστικοι, οπως δηλωνεις, απλα θυμισου το ενα και μοναδικο lan event που εγινε για το call of duty 4. Καταλαβετε, επιτελους, οτι αυτο που θελει ο κοσμος ειναι ενα δεμενο community με φιλικους δεσμους, και αυτο δεν επιτυγχανεται μεσω μιας οθονης, αλλα μεσα "στους ιδιους τοιχους", και εκει βρισκουμε εμεις οι "φοβου τους SP" το fun που απλοχερα καυχιεσαι οτι μας προσφερεις. Αλλα ξεχασα, στα lan δεν ισχυει οτι και στα EMS Quals, αλλιως θα ειχαν δηλωσει μολις 5-6 teams που κυνηγουν τα 3 πρωτα επαθλα, και οχι ενα fully-registered list απο ελληνικα teams.

Its up to you.

@ Sandman : ΝΤΟΥΖ ΠΟΥΑΝ ΦΟΡ ΓΙΟΥ, ΑΛΙΓΚΕΪΤΟΡ
@ sinister_evil : ελιωσα στα γελια :D :D :D

ΥΓ: Godfevour, ακομη και αν δεν υπηρξε επιθετικη / προσβλητικη διαθεση στην ESL ανακοινωσουλα σου, απο τη στιγμη που θεωρηθηκε ως τετοια απο τα ιδια τα ατομα στα οποια αναφερεσαι, το λιγοτερο που θα μπορουσες να κανεις ως admin, ειναι, αν οχι μια συγγνωμη, τοτε ενα απλο edit. Δεν ξερω για σενα που δεν εισαι μελος αυτης της κοινοτητας τι ακριβως σημαινει, αλλα εγω ενοχληθηκα, και δεν πιστευω οτι με εκφραζει αυτο που γραφεις για μας, ακομη δε περισσοτερο δεν εκφραζει ενα σωρο πιο active απο μενα παιχτες στην Ελλαδα.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Psit

• CoD.gr Admin
  • CBWARRIOR.
.............
To oti den uparxoun arketes "sobares" omades ston ellhniko xwro, den mporei na ofeiletai sto oti den uparxoun paixtes me arketa upshlo skill. Giati uparxoun. ......

Δεν υπάρχουν άτομα που να θέλουν να αφιερώσουν χρόνο παίζοντας σε ένα team με κάποιους στόχους. Εγώ προσωπικά τα λίγα χρόνια που ασχολούμαι αυτό έχω δει!

Den yparxoun atoma pou na theloun na afierosoun xrono pezontas ena game pou exei tosa bugs, design errors sta maps kai einai toso random.

Sorry gia ta greeklish alla den eimai pektis pou mporo na afieroso xrono na grapso full greek ta parapano.

Best regards!
"Im sure its been nerfed for the colored button boys"

chesteR!

• DV zombie

Den yparxoun atoma pou na theloun na afierosoun xrono pezontas ena game pou exei tosa bugs, design errors sta maps kai einai toso random.

Sorry gia ta greeklish alla den eimai pektis pou mporo na afieroso xrono na grapso full greek ta parapano.

Best regards!

ntoioioioinK!
Hey dude,where's my KaR ?

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
GIA OLA FTENE OI SP TELOS,  :spam: AYTOI KATANTHSANE TO COMUNITY ETSI  ;)

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

jkk

• Ranked Pubzorz!
εγώ απορώ τι θα γινόταν αν οι 4-5(δεν έχει σημασία πόσες) ήταν ισοδύναμες σε ποιά λύση 8α έπρεπε να καταφύγει ο godfevour για να βλέπαμε ποιά clan θα μας εκπροσωπούσε. Toss Coin maybe next time?

Unsto

• DV zombie
.............Den yparxoun atoma pou na theloun na afierosoun xrono pezontas ena game pou exei tosa bugs, design errors sta maps kai einai toso random...

Και ποιο game δεν έχει bugs!!! Αν είναι τόσο random γιατί πάντα στα ξένα cups/lans πάντα κερδίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι και γιατί εκεί ο κόσμος ασχολείται?

Όσο για το esl, πραγματικά γιατί να ασχοληθεί με ένα game των 3-4 ομάδων ΜΑΧ.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
εγώ απορώ τι θα γινόταν αν οι 4-5(δεν έχει σημασία πόσες) ήταν ισοδύναμες σε ποιά λύση 8α έπρεπε να καταφύγει ο godfevour για να βλέπαμε ποιά clan θα μας εκπροσωπούσε. Toss Coin maybe next time?

Λαθος. Τοτε θα γινονταν οι προκριματικοι. Και εκει ειναι το προβλημα. Το προβλημα δεν το εχουνε τα teams που δεν ειναι ισαξια με τους SP. Το προβλημα το εχει ο Godfevour και το ESL που τα teams δεν ειναι ισαξια. Το ESL θελει το community πολυ περισσοτερο competitive απ' ο,τι ειναι. Και γιαυτο κανει back out. Ειναι απλη λογικη, και δε θελει ουτε καν μηδενικα και ασσους :D :D

Οπως λεει ο unsto, με πολυ διαφορετικα λογια, αν το ESL θελει το δικο μας game ανταγωνιστικο, ενω εμεις το θελουμε πιο πολυ σε χαβαλε, ωρα καλη στην πρυμνη του.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

jkk

• Ranked Pubzorz!
οπότε λοιπόν αυτή η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία  :-\
« Last Edit: July 02, 2008, 12:43:51 AM by jkk »