Author Topic: ESL Premiership Interviews  (Read 10145 times)

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
ESL Premiership Interviews
« on: March 06, 2009, 02:09:20 PM »
Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, αυτή τη βδομάδα ξεκίνησε η ESL Premiership, ίσως το σημαντικότερο επίσημο online ελληνικό τουρνουά για το CoD4. Με αυτήν ως αφορμή, και μετά από ιδέα του AssVas, πήρα την πρωτοβουλία να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με την Premiership, στους αντιπροσώπους των 16 ομάδων που συμμετέχουν. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το brutal text attack (zbou's words), αλλά διαβάστε το με υπομονή και υπάρχει και το scroll down για όσους βαρεθούν γρήγορα. So here it goes.

1) Deus Ex Machina
Οι DeuzX είναι μια παρέα από το Άργος που με μερικές ακόμα προσθήκες έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο. Εκ μέρους των DeuzX μίλησε ο Zekke.

dfk_7677: Πες μου λίγα πράγματα για τον εαυτό σου.

Zekke: Ονομαζομαι Γιαννης, ειμαι 18 ετων. Μεχρι πριν 2 βδομαδες εμενα στο Αργος, ενω τωρα βρισκομαι στην Πατρα, καθως σπουδαζω. Εγω και μερικοι συμπαιχτες μου ξεκινησαμε να παιζουμε Call of duty το τελευταιο καλοκαιρι του CoD2 πριν βγει το 4, παιζοντας κυριως TDM καθως δεν ειχαμε εμπειρια. Στη συνεχεια περασαμε στο COD4, οπου εκει μπηκαμε στους HEAT, οι οποιοι ειχαν περισσοτερη εμπειρια στο χωρο του gaming απο εμας, στο ενδιαμεσο περασαμε στο SD, υστερα απο ενα χρονικο διαστημα αποχωρισαμε απο τους ΗΕΑΤ και σχηματισαμε τους DeuzX προσθετοντας και καινουρια μελη.

dfk_7677: Τώρα με τους Deuzx συμμετέχεις στην Premiership. Ποιο είναι το main line-up;

Zekke: EjA, Conne, Vergil, Snake και εγω (Zekke).

dfk_7677: Στον όμιλό σας βρίσκονται ακόμα SP, SoL και GW2. Πώς πιστεύεις ότι θα ανταποκριθεί η ομάδα σου στις απαιτήσεις του ομίλου;

Zekke: Σιγουρα η δυσκολια του ομιλου ειναι μεγαλη, ολες οι ομαδες ειναι ομαδες με εμπειρια και διακρισεις. Εμεις θα προσπαθησουμε να παρουμε οσο πιο θετικα αποτελεσματα μπορουμε, αλλα κυριως να διασκεδασουμε ανεξαρτητως αποτελεσματος.

dfk_7677: Ποια δηλαδή πιστεύεις ότι είναι η πιθανότερη κατάταξη για τον όμιλο αυτό;

Zekke: Πιστευω πως θα βρεθουμε τριτοι και ισως δευτεροι

dfk_7677: Με τη δεύτερη θέση να παίζεται με τους SoL να υποθέσω;

Zekke: Ναι, θα'ναι δυσκολη η προκριση αλλα θα προσπαθησουμε.

dfk_7677: Σε πρόσφατη δημοσκόπιση το community κατέταξε τις ομάδες σε σχέση με τις πιθανότητες να βρεθούν στην τελική 4άδα. Η σειρά είναι Sp, idinark, SoL, GaD, GRelite, HEAT, huhu... Εσύ ποιες πιστεύεις ότι θα είναι οι καλύτερες 4;

Zekke:  Κατα την γνωμη μου η τελικη 4αδα θα ναι Sp, Idinark, GaD, Gre

dfk_7677: Ποιους παίκτες εσύ προσωπικά ξεχωρίζεις από αυτούς που θα συμμετάσχουν στην Premiership;

Zekke: Θεωρω οι P8kcC, Psit, thaNoxj, VERTIGO, aNaL kai DoNitis θα εχουν μια αρκετα καλη εμφανιση.

dfk_7677: Πως πιστεύεις ότι βοηθάνε στην ανάπτυξη του community διοργανώσεις σαν την Premiership;

Zekke: Βοηθανε αρκετα, αφου ετσι ερχονται κοντα στο community οι νεες ομαδες, αλλα παραλληλα κεντριζει τη περιεργεια και το ενδιαφερον και σε παλιες και σε καινουριες ομαδες, κρατωντας τες ενεργες.

dfk_7677: Γιάννη σε ευχαριστώ για τη συνέντευξη και εύχομαι η ομάδα σου να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση στην Premiership.

Zekke: Τιποτα, καλή τύχη σε όλες τις ομάδες.

2) Give a Damn
Οι GaD είναι μια από τις παραδοσιακές πλέον δυνάμεις στο χώρο του CoD. Παλαιότερα γνωστοί ως Γαλάτες(iX) και μετά από μια σύντομη διαδρομή στο CoD 5, επιστρέφουν δριμύτεροι διεκδικώντας μια θέση στην 4άδα. Εκ μέρους των GaD μίλησε ο zbouaerg.

zbouaerg: Με λένε Στέφανο aka zbouaergc, παριστάνω χρόνια τώρα το φοιτητή, είμαι καμμένος gamer απ' τα μικράτα μου και παίζω team fps games από το 2000 περίπου, περίοδο στην οποία εντοπίζονται οι πολύ πρώτοι σπόροι που οδήγησαν στο τωρινό cod.gr community. Btw, είμαι 25 χρονών ετών.

dfk_7677: Στην Premiership συμμετέχεις με τους GaD. Ποιο είναι το main line-up της ομάδας σου;

zbouaerg: in2 / marmz / stiouhc aka alekc / chester κι εγώ.

dfk_7677: Στον όμιλό σας είναι ακόμα Nukes, PunX και HACv. Η λογική λέει ότι είστε φαβορί για την πρώτη θέση. Συμφωνείς ή πιστεύεις ότι χωράνε εκπλήξεις;

zbouaerg: Παρότι ήμαστε inactive για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα (~4 μήνες), εγώ λόγω σπασμένου χεριού κι οι άλλοι λόγω της εκδρομής του στη μαγική χώρα του CoD5, έχουμε ξαναρχίσει αρκετό practice και νομίζω πως δε βρισκόμαστε πολύ μακριά από την πρότερή μας κατάσταση. Συνεπώς, νομίζω πως δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις, αν και οι Nukes είναι σαφώς ανεβασμένοι σε σχέση με παλιά.

dfk_7677: Όντως η GaD είναι ένα team εγνωσμένης αξίας. Σε πρόσφατη δημοσκόπιση βρίσκονται στην 4η θέση ως φαβορί για μια θέση στην 4άδα πίσω από SP, idinark και SoL. Εσύ πως βλέπεις να διαμορφώνεται η τετράδα;

zbouaerg: Η δική μου εκτίμηση είναι sp/gad/idinark/sol, αλλά τάιμ βιλ τέλ.

dfk_7677: Ποιοι παίκτες πιστεύεις ότι μπορούν να κάνουν τι διαφορά στην Premiership και να δώσουν στην ομάδα τους το edge για να επικρατήσει;

zbouaerg: Νομίζω πως πλέον το skill gap ανάμεσα σε παίκτες έχει μικρύνει σημαντικά ή για να το θέσω καλύτερα υπάρχουν περισσότεροι καλοί παίχτες. Πάνω κάτω όλοι οι παίχτες από τις ομάδες της τετράδας που σου προανέφερα μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε μεταξύ τους matches, μα νομίζω πως το κυρίως ζήτημα είναι η ομάδα ως ομάδα.

dfk_7677: Τι πιστεύεις ότι μπορούν διοργανώσεις σαν την Premiership να προσφέρουν στο CoD community;

zbouaerg: Ε, τα γνωστά. Κάμποση επισημότητα, ένα final ranking που θα μείνει, έστω και ανεπίσημα, μέχρι το επόμενο αντίστοιχο event, λίγη "δημοσιότητα" για το CoD στην ελληνική gaming scene (i once met a one legged pirate that swears there is one) και κάτι να συζητάμε για δύο συν ένα μήνες. <-:

dfk_7677: Υπάρχουν άλλες ενέργειες που θα μπορούσαν να γίνουν ώστε να ανέβει το επίπεδο του CoD community κατά τη γνώμη σου;

zbouaerg: Η άνοδος του community θα μπορούσε να είναι είτε ποσοτική είτε ποιοτική. Απότομη συγκλονιστική ποσοτική άνοδο δε νομίζω πως θα δούμε και προσωπικά δε νομίζω πως θα μ' ενδιέφερε και να δω. Ποιοτική άνοδος έχει υπάρξει μεγάλη, νομίζω.
Περαιτέρω βήματα είναι, κλασικά, more events, ενδιαφέρον και κινητικότητα από admins και παίκτες, μα το βασικότερο που χρειάζεται είναι όρεξη και θέληση από μια ομάδα να βελτιωθεί. Είναι απλά πως βλέπει ο καθένας τη φάση gaming.
Τέλος, κατ' εμέ το community είναι στην ίδια πάνω κάτω φάση που είναι εδώ και χρόνια, δηλαδή πολύ mix, λίγες σταθερές και καλές ομάδες (περισσότερες από παλιά, όμως) κι αυτό έχει, φυσικά τα καλά και τα κακά του. Πολύ mixing = χειρότερες ομάδες, μα εξισορροπείται από τη φάση 222 vent aka μεταμοντέρνο καφενείο. :-Π

dfk_7677: Στέφανε σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διέθεσες και εύχομαι η ομάδα σου να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά σου.

zbouaerg: Ευχαριστώ κι εγώ και καλή τύχη στο premiership. :-))

3) Greek Operation Forces
Οι GR-OF είναι η μεγαλύτερη multigaming clan στην Ελλάδα και είναι φυσικό ότι δε θα μπορούσαν να αγνοήσουν ένα game σαν το CoD4. Εκ μέρους των GR-OF μίλησε ο Airborner.

dfk_7677: Πες μου λίγα πράγματα για σένα.

Airborner: Με λένε Κωνσταντόπουλο Νίκο, είμαι 30 χρονών και άρχισα το online gaming περίπου 2 χρόνια πριν. Αν και παίζω παιχνίδια από πολύ μικρός δεν είχα ανακαλύψει την online διασκεδαση μέχρι που είδα μία διαφήμιση των Greek Operation Forces και αποφάσισα να γραφτώ, αρχικά στο CoD2 και μετά στο CoD4. Απο εκεί και πέρα η πορεία μου είναι συνυφασμένη με τους GR-OF όπου συμετέχουμε σε δίαφορα Ladders της ClanBase και το τελευταίο καιρό στο Callofduty.gr.

dfk_7677: Και τώρα συμμετέχεις με τους GR-OF στην Premiership. Ποιο είναι το main line-up σας;

Airborner: Το main Line up μας αποτελείτε από τους Airborner - Pavlos - Orbitaga - Scythx - Libera.

dfk_7677: Στον όμιλό σας έχετε ακόμα HEAT, huhu και Immature. Πως βλέπεις τις ελπίδες πρόκρισης για την ομάδα σου, αλλά και γενικά ποια θα είναι η έκβαση του ομίλου;

Airborner: Λοιπόν πιστέυω ότι η ομάδα μας μπορεί στα επόμενα δύο ματς που θα βρίσκονται όλοι οι βασικοί παιχτες τις να πάρει την πρόκριση αλλα αν δεν γίνει αυτο δεν μας πειράζει, σκοπός μας είναι πάντα η συμμετοχη και το ευ αγωνίζεσθαι. Είμαστε νέοι σχετικά στο παιχνίδι όλοι σε σχέση με άλλους παίχτες και γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας. Πάντως θα κάνουμε το καλύτερο για την Ομάδα μας και τουε εαυτούς μας.

dfk_7677: Ποιες ομάδες πιστεύεις ότι θα πρωταγωνιστήσουν κατακτώντας μια θέση στην 4αδα;

Airborner: Νομίζω ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι πολύ καλες. Πιστέυω ότι οι ομάδες που είναι δεμένες μεταξύ τους και παίζουν πολύ καιρο μαζι θα μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν. Από αυτά τα λίγα που έχω δεί νομίζω ότι οι Sp είναι φαβορί για την 1η θεση και από εκεί και πέρα θα γίνει μάχη μεταξύ Sol - Huhu και Heat.

dfk_7677: Αν έπρεπε να ξεχωρίσεις κάποιους παίκτες που πιστεύεις ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ποιούς θα έλεγες;

Airborner: Πιστεύω ο Enc & ο Kos από τους SP είναι φοβεροί παίχτες. Επίσης ο Unique από τους Sol μου αρέσει σαν παίχτης. Ο Promo είναι πολύ καλός και ο Libera από την Ομάδα μας.

dfk_7677: Η Premiership ήταν η αφορμή να επιστρέψουν στη δράση αρκετές ομάδες που ήταν ανενεργές. Πιστεύεις ότι τέτοιες διοργανώσεις μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο του CoD community και τι άλλες ενέργειες θα μπορούσαν να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση;

Airborner: Σίγουρα μία τέτοια κίνηση είναι σημαντική στο να ανεβεί το επίπεδο του Community και να γνωριστούν καλύτερα οι παίχτες και οι ομάδες μεταξύ τους. Επίσης με τέτοιες διοργανώσεις πιστέυω ότι σταματούν σε μεγάλο βαθμό οι όποιες αντιπάθειες μεταξύ των ομάδων. Τώρα όσο αφορά για μελλοντικές ενέργειες που μπορεί να γίνουν για την αναβάθμιση του Cod Community πιστεύω ότι ήρθε η ώρα όλοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα ελληνικό Ladder στην Clanbase και ίσως ένα ελέυθερο voice server όπου μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξυ μας όταν παίζουμε σε public για πλακα αν αυτό είναι ώριμο!

dfk_7677: Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα σου.

Airborner: Επίσης Διονύση και σε σένα το ίδιο.

4) GREEK WARRIORS Premiership A
Οι GW είναι μια multigaming clan η οποία δημιουργήθηκε το 2006 και αφού ασχολείται competitive με το CoD4 δύσκολα θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη διοργάνωση. Εκ μέρους των GW μίλησε ο Spartan.

dfk_7677: Πες μου λίγα λόγια για σένα.

Spartan: Είμαι 29 χρονών, το ονομά μου είναι Ηλίας ζώ και εργάζομαι στην Σπάρτη, παντρεμένος πρόσφατα. Το online gaming το ξεκίνησα πριν 3 χρόνια. Πριν 2,5 χρόνια μαζί με φίλους δημιουργήσαμε τους Greek WArriors με σκοπό το να περνάμε καλά και να μην χάσουμε την online επαφή μας. Πρώτο μου παιχνίδι ήταν το SWAT4 στο οποίο κερδίσαμε πολύ καλές θέσεις σε διαφόρα cups που είχαμε πάρει μερός και μια 2η θέση στο ladder της CB. Οι εποχες τότε ήταν μεσα στις δάφνες, σε σχέση με τώρα που προσπαθουμε να βρουμε τα πατηματα μας ακομά  . Το Call of duty σαν ομάδα και προσωπικά το ξεκινήσαμε με τον ερχομό του CoD4 τον Νοέμβριο του 2007. Ήταν και εξακολουθεί να είναι το μεγάλο στοίχημα της ομάδας μας σε ένα παίχνιδι με πολλές clans και έντονο συναγωνισμό.

dfk_7677: Συμμετέχεις στην Premiership με τους Greek Warriors. Ποιο είναι το main line-up σας;

Spartan: Το main line up αποτελείται απο τους Ar15, Bhaal, Bill84, Napolewn, Peosforos

dfk_7677: Στο group σας βρίσκονται idinark, GRelite και ΗΕΑΤ 2. Πως πιστεύεις ότι θα καταλήξει ο όμιλος και ποιες η πιθανότητές σας για πρόκριση;

Spartan: Ο ομιλός μας είναι αρκετά δύσκολος με 2 ομάδες όπως οι idinark και GRelite οι οποίες πιστέυω πως θα πρωταγωνιστησουν. Πιστεύω πως μια απο τις δύο θα είναι στην τελική τετράδα. Έμεις σαν Greek Warriors θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζουμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα απέναντι στους αντιπάλους μας.

dfk_7677: Αν έπρεπε να κάνεις μία εκτίμηση για το ποιες ομάδες διεκδικούν μια θέση στην 1η τετράδα ποιες θα έλεγες;

Spartan: sP φυσικά έχουν αποδείξει πως δεν είναι τυχαία η κα΄λυτερη ελληνική ομάδα. idinarK , HEAT kai Grelite να ολοκληρώνουν την τετράδα.

dfk_7677: Υπάρχουν πιστεύεις παίκτες που ξεχωρίσουν σε αυτήν την Premiership και αν ναι ποιοι;

Spartan: Παίχτες υπάρχουν πάρα πολλοί και αρκετοί απο αυτούς έχουν αποδείξει την αξία τους. Δεν θα μιλήσω λοιπόν για αυτούς αλλά για τα outsider που θα κάνουν την διαφορά και ελπίζω να δούμε κάτι διαφορετικό σε αυτή την premiership.  Παιχτες απο τους nukes όπως οι pikatsu, killer. punisher apo Heat2, toulour apo iM και φυσικά οι δικοί μου παίκτες ar15, Bill84, peosforos kai napolewn.

dfk_7677: Διοργανώσεις σαν την Premiership, τι πιστεύεις ότι προσφέρουν στην Ελληνική CoD σκηνή;

Spartan: Ανεβάσουν το επίπεδο, κρατάνε ζωντανό το ενδιαφέρον των παικτών για το παιχνίδι και δίνουν το κίνητρο σε νέες ομάδες να αναδειχθούν

dfk_7677: Ηλία σε ευχαριστώ για τη συνέντευξη και εύχομαι η ομάδα σου να ξεπεράσει τον εαυτό της στην Premiership.

Spartan: Και εγω ευχαριστώ ελπίζω να τα πούμε πάλι σε λίγες μέρες.

5) GREEK WARRIORS Premiership B
Οι GW έχοντας αρκετούς παίκτες στο δυναμικό τους αποφάσισαν να κατεβάσουν και μια δεύτερη ομάδα. Εκ μέρους των GW2 μίλησε ο Ramaya.

RaMaYa: Είμαι ο Δημήτρης 22 ετών. Πριν δύο χρόνια ενα φιλαρακι μου ειπε να μπω σε ομαδα τοτε ακομα παιζαμε swat 4. Μπηκα και μου αρεσε στο στιλ προπονησεων και ετσι η ομαδα ηταν οι Grof αλλα μετα απο καπoιες παρεξηγησεις φυγαμε και δημιουργησαμε τους Gw. Πολυ φιλοδοξοι φτιαξαμε μια καλη ομαδα με βασικο μελημα οτι ειμαστε παντα παρεα και μετα ομαδα σιγα σιγα ενταχθηκαν και αλλα παιχνιδια οπως το Bf και το cod4.

dfk_7677: Στην Premiership συμμετέχεις με το 2ο squad των Greek Warriors. Ποιο είναι το main line-up;

RaMaYa: Ramyagr herba siner mitsos7 savage  αλλα θα υπαρχουν και αλλαγες.

dfk_7677: Στον όμιλό σας έχετε ακόμα sp, sol, deuzx. Ποια είναι η εκτίμησή σου για την έκβαση του ομίλου;

RaMaYa: Εννοειται οτι ειμαστε σε ενα δυσκολο ομιλο με πολυ καλες ομαδες. Ο ομιλος θα εχει εκπληξεις και πολυ καλα και γερα ματς

dfk_7677: Πως βλέπεις τις πιθανότητες της ομάδας σου για να προχωρήσει στα playoff;

RaMaYa: Θα προσπαθησουμε για το καλυτερο.

dfk_7677: Ποιες ομάδες πιστεύεις ότι θα διεκδικήσουν μια θέση στην 1η τετράδα;

RaMaYa: πιστευω οτι ολες οι ομαδες εχουν μια πιθανοτητα να βρεθουν στην πρωτη τετραδα γιατι οχι.

dfk_7677: Υπάρχουν κατά την άποψή σου κάποιοι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά σε αυτή την Premiership;

RaMaYa: Εχω καπιους στο μυαλο μου και για μενα ειναι ο SP-Vertigo  εχει ελαφρο χερι και ουτε που θα τον καταλβουμε:P

dfk_7677: Πώς πιστεύεις ότι διοργανώσεις σαν την Premiership προάγουν το gaming στη χώρα μας;

RaMaYa: Aυτη η διοργανωση ειναι μια καλη αρχη και για μεγαλυτερα events για να αρχισει να κινειται λιγο το ελληνικο community που το τελευταιο καιρο ειναι λιγο πεσμενο.

dfk_7677: Δημήτρη σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και εύχομαι στην ομάδα σου ότι καλύτερο.

RaMaYa: Kαι εγω ευχαριστω και καλη επιτυχια και στις αλλες ομαδες !
« Last Edit: September 14, 2009, 02:04:01 AM by brizolas »

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
ESL Premiership Interviews Part 2
« Reply #1 on: March 06, 2009, 02:12:13 PM »
6) GRelite
Οι GRelite είναι μία από τις γνωστότερες ομάδες στο χώρο του CoD, με ιστορία από το CoD 2. Εκ μέρος των GRe μίλησε ο Blue.

dfk_7677: Πες μου λίγα λόγια για τον εαυτό σου.

Blue: Με λενε Δημήτρη και είμαι 39 ετών. Ασχολούμαι με το online gaming τα τελευταία 8 χρόνια, από το CoD2 στους Playboy Bunnies οι οποίοι μετονομάστικαν σε GRelite στο CoD4.

dfk_7677: Και τώρα συμμετέχεις στην Premiership με τους GRelite. Ποιό είναι το main line-up;

Blue: Blue, pi8ikos, Wishbone, Promo, Takr (Adolf, kai Don), αλλά όλοι παίζουμε.

dfk_7677: Στον όμιλό σας έχετε ακόμη idinark, GW1 και HEAT2. Πιστεύεις ότι θα έχετε εύκολο έργο για την πρόκριση στα playoff ή μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις;

Blue: Ολα παίζουν, εμεις ειμαστε προετοιμασμενοι για ολα. Πιστευω να γίνουν καλοι αγώνες και να ευχαριστηθούμε όλοι.

dfk_7677: Σε πρόσφατη δημοσκόπιση οι GRelite κατατάσσονται 5οι όσον αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης στην 4άδα πίσω από SP, idinark, sol και GaD. Εσύ τι πιστεύεις για την 1η τετράδα;

Blue: Η δημοσκόπιση, δεν είναι άσχημη, σύμφωνα με αποτελέσματα απο πρόσφατους αγώνες μεταξύ των ομάδων (σε Lan, onc's κτλ.) αν και θα έλεγα ότι μόνο οι SP, είναι ακόμα δεμένοι πιο πολύ απ όλους ώς ομαδα. Κατα την αποψή μου, το community μας, είχε σπάσει σε πολλές mixed ομαδες, για fun πιο πολύ, ενώ όλες οι ομάδες επηρεάστηκαν απ την έλευση του COD5 και είτε σταμάτησαν τα εντατικά τους παιχνίδια, είτε μπερδεύτηκαν, είτε βαρέθηκαν. Αυτα όλα βέβαια, είναι η δική μου εκτίμηση, ίσως στην πραγματικότητα να μην είναι κι έτσι ακριβώς.

dfk_7677: Άρα συμφωνείς με τη δημοσκόπιση όσον αφορά τις θέσεις;

Blue: Όχι. Λόγω όλων αυτών των λόγων που είπα και επειδή εμεινε χρόνος μεχρι να ξεκινησουν οι αγώνες του ESL, ωστε να ξαναπροπονηθούν οι ομαδες η δημοσκόπηση μπορεί να διαψευσθεί.

dfk_7677: Τι πιστεύεις ότι προσφέρουν διοργανώσεις σαν την Premiership στο community και τι άλλο θα μπορούσε να γίνει ώστε να ανέβει το επίπεδο;

Blue: Τώρα πιά το μόνο που προσφέρουν είναι λίγο παραπάνω σασπένς, στο μίζερο Ελληνικό community. Μια όαση αληθινού gaming για τους πραγματικούς λάτρεις του είδους. Τι άλλο απροσφέρει; Νέους παίκτες; Όσοι έπαιξαν και ασχολήθηκαν σοβαρά, παίζουν τώρα στο πρωτάθλημα αυτό και όποιος ήταν να ασχοληθεί, ασχολήθηκε. Δε νομίζω να φέρει νέο κόσμο. Λυπάμαι γι' αυτό, αλλά και το COD4 που ήταν πολύ καλό, θα αρχίσει κι αυτό να τελειώνει τον κύκλο του.

dfk_7677: Δημήτρη σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και εύχομαι καλές εμφανίσεις για την ομάδα σου.

Blue: Να σαι καλά και ευχομαι τα ίδια σε σένα και στην ομάδα σου.

7) Hellenic Army Command Virtual
Οι HACv είναι μια ομάδα πολύ καινούρια στο χώρο του CoD4. Έρχονται από το χώρο των realistic simulators και fps όπως το ArmA. Εκ μέρους των HACv μίλησε ο Whiskey.

Whiskey: Με λένε Απόστολο, ειμαι 42 χρονων και ξεκινησα το on-line gaming στην ομαδα τω GR-OF πριν απο πολλα χρονια. Σαν αρχικα και βασικα games ειχα τους αεροπορικους εξομοιωτες και για αυτο τον λογο ξεκινησα ανοιγωντας στην GROF το MSFS. Εναν περιπου χρονο μετα και μην συμφωνωντας με τις αντιληψεις του Διοικητη της GROF, μαζι με μια μεγαλη ομαδα ατομων φυγαμε και φτιαξαμε την ... ΗΕΑΤ 
 2 χρονια και κατι μετα αφησα την ΗΕΑΤ λογω καποιων προσωπικων διαφωνιων και εφταξα την HAC ως Hellenic ArmA Community ασχολουμενος αποκλειστικα με το Armed Assault ως game ... στην συνεχεια μετονομασαμε την ομαδα σε HACv - Hellenic Army Command Virtual προσθετωντας και αλλα games μεσα ενα εξ αυτων προσφατα το COD4.
 Στην HACv εκτος απο τα games ασχολουμαστε και ειμαστε η μοναδικη ομαδα που κανει moding στο armed Assault εξομοιωνοντας τις Ελληνικες ενοπλες δυναμεις σε καθε επιπεδο και διχως καμια αληθινη σχεση με τον πραγματικο στρατο φυσικα (ειμαστε απλα modders και gamers).
 Ειμαι φυσικα παντρεμενος με 2 παιδια εκ των οποιων ο γιος μου στα 16 του χρονια λαμβανει ενεργα και εκεινος μερος στα games (οταν τα μαθηματα του το επιτρεπουν).

dfk_7677: Και τώρα συμμετέχεις με τους HACv στην Premiership. Ποιο είναι το main line-up σας;

Whiskey: Whiskey - Cuervo - Bacardi - Tsikoudia - Retsina - Vodka - CocaCola - Sniper  .... και αν προλαβουν και 1-2 ατομα που ηρθαν προσφατα

dfk_7677: Στον όμιλό σας ακόμα βρίσκονται oi GaD, Nukes, PunX. Πως κρίνεις τις ελπίδες της ομάδα σας για πρόκριση αλλά και γενικά ποια πιστεύεις ότι θα είναι η έκβαση του ομίλου;

Whiskey: Η ομαδα μου ειναι πολυ νεα για να μπορει να εχει φιλοδοξιες προκρισης διχως αυτο να σημαινει οτι δεν θα δωσουμε οτι εχουμε για το καλυτερο αποτελεσμα. Μπηκαμε στο πρωταθλημα για την αποκτηση εμπειριων και εκει επικεντρονωμαστε. Οσον αφορα την καταταξη θεωρω οτ στον ομιλο μας θα ειναι GaD - Nukes - PunX - HACv

dfk_7677: Και γενικότερα για το ποιες ομάδες θα κατακτήσουν μια θέση στην 1η τετράδα, τι θα έλεγες;

Whiskey: Μην εχοντας μεγαλη εμπειρια αλλα απλα κοιτωντας τα "επιτευγματα" των ομαδων θεωρω οτι οι SP ισως εχουν τον πρωτο λογο και σιγουρα πιστευω την ΗΕΑΤ μεσα στην τριαδα ... SoL και idinark

dfk_7677: Πιστεύεις ότι διοργανώσεις σαν την Premiership μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο του CoD στην χώρα μας και με ποιο τρόπο;

Whiskey: Κοιτα ... ειναι σιγουρο οτι τετοιες διοργανωσεις μπορουν να ανεβασουν το επιπεδο μεσα απο την σωστη προβολη ωστε να τραβηξουν κοσμο αλλα και απο την ομαλη και δικαιη διεξαγωγη ωστε να μην υπαρξει καμια αμφιβολια ως προς την διαφανεια. Παιζοντας εδω και πολυ λιγο καιρο το game εγω προσωπικα διαπιστωσα τεραστιες "παικτικες" διαφορες οι οποιες δεν με επεισαν οτι ηταν ολες ... νομιμες.
 Αν μπορουσαμε να "κλειδωσουμε" τετοιες καταστασεις μακρια και να ευχαρηστηθουμε το game οπως πραγματικα ειναι τοτε πραγματικα πιστευω οτι τετοιες διοργανωσεις εχουν οντως να προσφερουν πολλα.

dfk_7677: Απόστολε σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και εύχομαι τα καλύτερα για την παρθενική εμφάνιση της ομάδας σου στο competitive CoD4.

Whiskey: Και εγω Διονυση σε ευχαριστω και ευχομαι τα καλυτερα και για την ΗΕΑΤ και προσωπικα σε εσενα καλη συνεχεια και αν δεν εχεις κατι περισσοτερο ... τα λεμε συντομα παλι.

8 ) Hellenic Elite Armed Team
Η ΗΕΑΤ είναι μια multigaming clan που μπήκε στο χώρο του CoD με την έλευση του CoD4. Εκ μέρους της HEAT μίλησε ο Airborne.

dfk_7677: Πες μου μερικά πράγματα για τον εαυτό σου.

Airborne: Είμαι ο Σωτήρης, είμαι 25 ετών και μένω Καλλιθέα. Απο μικρός μου άρεσε το video-gaming . Έχω παίξει σχεδόν όλων των ειδών τα παιχνίδια. Τα αγαπημένα μου πλέον είναι τα FPS.

dfk_7677: Στην Premiership, συμμετέχεις με την H.E.A.T. Ποιο είναι το main line-up σας;

Airborne: Είναι ο dfk_7677 (Διονύσης) που είναι και ο συντονιστής μας. Ο Chris-Gd (Χρήστος) που δουλεύει πολύ καλα το Sniper , o Elessar (Ι.Ε) , o Overmind (Μάνθος) και εγώ ο Airborne.

dfk_7677: Στον όμιλό σας βρίσκονται ακόμα οι huhu, οι GR-OF και οι Immature, ένας όμιλος που οι εκπλήξεις φαίνονται πιθανές. Εσύ ποιά πιστεύεις ότι θα είναι η έκβαση;

Airborne: Επειδή έχουμε δουλέψει αρκετά απάνω στο παιχνίδι είμαι σχεδον σίγουρος πως εμείς θα συνεχίσουμε. Για τους υπόλοιπους  εύχομαι καλή τύχη αλλα δεν θα ήθελα να κάνω καποια πρόβλεψη καθώς δεν γνωρίζω τι προετοιμασία έχουν κάνει και σε τι φόρμα βρίσκονται.

dfk_7677: Αν τελικά καταφέρετε να περάσετε στα playoff, ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για το team σου;

Airborne: Πιστεύω οτι μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμα και την 1η θέση. Πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο βεβαια μια και υπάρχουν πάρα πολυ καλοί αντίπαλοι μπροστά μας. Πιστεύω ομως στην ομάδα μου και πάμε να διασκεδάσουμε και να φτάσουμε όσο πιο κοντά στην κορυφή γίνεται.

dfk_7677: Μπορείς να κάνεις προβλέψεις για την 1η τετράδα;

Airborne: Όχι, απλά θα ηθελα πολύ να βρισκόμαστε εμέις μέσα στην 4άδα.

dfk_7677: Αν έπρεπε να ξεχωρίσεις κάποιους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στο Premiership, ποιους θα έλεγες;

Airborne: Σίγουρα θα μπορούσα να αναφέρω σε 5-6 άτομα που μου περνάν απο το μυαλό και πραγματικά νιώθουν του παιχνίδι. Δεν θα ήθελα όμως να αναφέρω ονόματα και να διαχωρίσω παίχτες.

dfk_7677: Πως πιστεύεις ότι διοργανώσεις σαν την Premiership συμβάλλουν στην ανάπτυξη του gaming στη χώρα μας;

Airborne: Το οτι συμβάλουν είναι γεγονός ! Κάτι τέτοιες διοργανώσεις δίνουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον και κίνητρο στο κάθε παιχνίδι. Τέτειες διοργανώσεις λοίπουν πολύ απο την χώρα μας.

dfk_7677: Σωτήρη σε ευχαριστώ για το χρόνο που δαπάνησες και εύχομαι κάθε επιτυχία στο team σου.

Airborne: Σας εύχομαι επίσης το ίδιο και στο δικό σας team. (γέλια)

9) Hellenic Elite Armed Team 2
H ΗΕΑΤ 2 είναι το δεύτερο team για το CoD4 που προσπαθεί και αυτό να βρει το δρόμο τους στα δύσβατα μονοπάτια του Modern Warfare. Εκ μέρους της HEAT 2 μίλησε ο tjole.

dfk_7677: Πες μας μερικά λόγια για σένα

tjole: Λεγομαι Ανδρεας, 29 ετων, ομορφος, ψηλος, γεροδεμενος(πλακα), κατι σαν δημοσιος υπαλληλος, Ολυμπιακος πανω απ' ολα.

dfk_7677: Είσαι ο leader των HEAT 2. Ποιο είναι το main line-up σας στη συμμετοχή στην premiership;

tjole: Tο main line-up απαρτιζετε από Punisher-Dtasos-Tjole7-Korze-Stifler με καποιες αλλαγες οσο εχει να κανει τον 5ο συμετεχοντα

dfk_7677: Στο group σας, μετέχουν ακόμα οι idinark, GRelite και Greek Warriors. Πως βλέπεις τις πιθανότητές σας για πρόκριση;

tjole: Λοιπον κοιτα,το δευτερο team ειναι καινουριο οποτε η προκριση δεν ειναι ο καθεαυτου στοχος μας. Κυριο θεμα μας ειναι η για πρωτη φορα συμμετοχη μας σε ενα οργανωμενο league για να μπορεσουμε να παρουμε μια γευση  το τι σημαινει ακριβως συμετοχη σε κατι τετοιο. Περαν αυτου εχουμε στον ομιλο μας μια παρα πολυ δυνατη ομαδα τους idinark που προσωπικα για μενα ειναι κ απο τα φαβορι, ακολουθως εχουμε τους Grelite που απαρτιζετε απο αρκετα καλους παιχτες κ τους Gwarriors που επισης εχουν αρκετά καλα στοιχεια. Το κυριοτερο για μας ειναι να αποκομίσουμε καποια εμπειρια για να μας βοηθησει να γινουμε σιγα σιγα καλυτεροι κ να ευχαριστηθουμε πανω απ ολλα το παιχνιδι. Για μενα προσωπικα οι ελπιδες προκρισης ειναι λιγες.

dfk_7677: Αν έπρεπε να ρισκάρεις μια πρόβλεψη για την κατάταξη στις 4 πρώτες θέσεις, τι θα έλεγες;

tjole: πιστευω οπως ειπα κ πριν η Idinark εχουν αρκετες ελπιδες,sol, Heat, Ηuhu και sp.

dfk_7677: Πιστεύεις ότι διοργανώσεις σαν την Premiership, τονώνουν το ενδιαφέρον και πρέπει να γίνονται σε πιο τακτική βάση;

tjole: Πολυ καλη κινηση. Δινοντας στης ομαδες ενα παραπανω κινητρο, συναγωνισμός εντος συνορων, βοηθαει και στην βελτιωση των ομαδων για τις παραπερα αγωνιστικες υποχρεωσεις κ εκτος συνορων, κρατωντας το επιπεδο ψηλα. Και επισης συμαντικο το θεμα γοητρου αναμεσα στις ομαδες.

dfk_7677: Ανδρέα σε ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες και εύχομαι καλή τύχη στην ομάδα σου.

tjole: Ευχαριστω κι εγω. Καλη επιτυχια σε ολους.

10) huhu
Οι huhu είναι ένα από τα γνωστότερα team στο χώρο του CoD, με μια πάντα ισχυρή παρουσία στο community, που παρότι inactive τον τελευταίο καιρό, επιστρέφει τώρα στη δράση με αφορμή την Premiership. Εκ μέρους των huhu μίλησε ο AssVas.

AssVas: Με λένε Βασίλη και είμαι 25 ετών παλικάρι, παίζω online games αρκετό καιρό,το cod είναι ένα απο αυτά στο οποίο έχω αφιερώσει αρκετό καιρό. Ξεκίνησα με τους 222 επί Mohaa και έφτασα με τους huhu στο cod4.  Το πιο όμορφο πράγμα απο την όλη φάση είναι οι φίλοι που κάνεις ingame να γίνονται και φίλοι in real life, priceless.

dfk_7677: Οι huhu συμμετέχουν στην Premiership. Ποιο είναι το main line-up;

AssVas: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα έχουμε ξεκινήσει λίγο practice αυτή τη βδομάδα για να μη πιούμε βασικά , θα δείξει :P

dfk_7677: Ας πάμε στα βαθιά. Ποιες οι φιλοδοξίες για την ομάδα σου σε αυτό το cup, εκτός βέβαια από το να μην πιειτε;

AssVas: Κοίτα όλοι μας έχουμε επαφή με το αντικείμενο και αν είμαστε σε καλή μέρα μπορεί να πάμε καλά. Όμως ρεαλιστικά είμαστε σαν ομάδα inactive αρκετό καιρό και σίγουρα υπάρχουν δυνατότερα σχήματα. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας και να προσφέρουμε και λίγο θέαμα. Δεν στοχεύουμε για 4άδα ούτε πιστεύω σε θαύματα.

dfk_7677: Στον όμιλό σας βρίσκονται GR-OF, ΗΕΑΤ και οι μάλλον άγνωστοι immature, κάνοντάς τον τον πιο δύσκολο να γίνει κάποια πρόβλεψη. Εσύ τι πιστεύεις ότι θα γίνει;

AssVas: Δύσκολο; δε το νομίζω. Οι μεν HEAT αν δείτε το cb έχουν φέρει πολύ καλα αποτελέσματα τελευταία και αποτελούν το φαβορί. Οι GR-OF όπως τους είδα στο ONC έχουν να δώσουν πόνο, όσο για τους immature μπορεί να μην τους ξέρουμε αλλά δε νομίζω πως πρέπει να τους υποτιμήσουμε.

dfk_7677: Μια που αγαπώ τις προβλέψεις, πες μου τι πιστεύεις για τις ομάδες που θα συμπληρώσουν την 1η τετράδα του tour.

AssVas: 1.SP 2.Idinark (έχουν psit&briz) 3.GAD  Τώρα για 4ο ... οπως τα φέρει η προετοιμασία των HEAT/sol/GRelite.

dfk_7677: Τι πιστεύεις ότι μπορούν tour σαν το Premiership να προσφέρουν στο community;

AssVas: Μπορούν να δώσουν το έναυσμα στις ομάδες να καούν λίγο παραπάνω, μπορούν τέτοια tour να boostαρουν το ενδιαφέρον των παικτών να δημιουργήσουν νέα teams. Ακόμα και να αναστήσουν νεκρούς, όπως εμάς.

dfk_7677: Πιστεύεις ότι το Ελληνικό community έχει περιθώρια βελτίωσης, έτσι ώστε να πλησιάσουμε το επίπεδο άλλων ευρωπαϊκών χωρών, ή είναι καλύτερο να επιμείνουμε στο fun, που ίσως ταιριάζει περισσότερο στην νοοτροπία μας;

AssVas: Τρελός είσαι; Σαφέστατα και μπορούμε να μεγαλώσουμε και άλλο, όρεξη να υπάρχει. Αν κρίνεις απτη πορεία αυτού του portal με τα cod1-2-4 το community μεγαλώνει συνεχώς. Απο θέμα ποσότητας δες τη premiership, έχουμε για πρώτη φορά 16 ορεξάτα teams. Όσον αφορά τη ποιότητα, αυτή καλυτερεύει συνεχώς. Βέβαια το επίπεδο των άλλων ευρωπαϊκών χωρών για να το φτάσεις πρέπει να έχεις και την αντίστοιχη υποδομή. Για αυτά που έχουμε το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

dfk_7677: Βασίλη ευχαριστώ για το χρόνο σου και εύχομαι τα καλύτερα για το team σου.

AssVas: Δε κάνει τίποτα, ευχαριστώ για το interview, να σαι καλά.

11) Immature
Οι Immature είναι μια clan που δημιουργήθηκε από φίλους μέσω public gaming, που πια έχει μπει στην τροχιά του competitive gaming, όντας πλέον μια οργανωμένη ομάδα. Εκ μέρους των Immature μίλησε ο kennyg.

dfk_7677: Λοιπον, πες μου μερικά πράγματα για τον εαυτό σου.

kennyg: Είμαι ο Γιώργος 26 ετών, φοιτητής αρχιτεκτονικής αθήνα, ζούσα εξωτερικό 5χρόνια (τελείωσα διεθνείς σχέσεις 1 πτυχίο).. 6χρονών..στον κόσμο του cod μπήκα πέρυσι και θα έλεγα απέκτησα ένα hobby που παλαιότερα κατέκρινα. Ο λόγος πέρα απο τις συγκινήσεις του παιχνιδιού είναι και το δέσιμο που δημιουργεί σταδιακά το community που ξεφεύγει απο τα όρια του pc και πηγαίνει σε προσωπικό επίπεδο.

dfk_7677: Και τώρα συμμετέχεις με τους immature στην Premiership. Ποιο είναι το main line-up της ομάδας σου;

kennyg: Λοιπόν kafros, toulour, kennyg, 6i6, subzero.

dfk_7677: Στον όμιλό σας βρίσκονται ακόμα HEAT, huhu, GROF. Πώς βλέπεις τις πιθανότητες της ομάδας σου για πρόκριση, αλλά και γενικά την έκβαση του ομίλου;

kennyg: Ρεαλιστικά κοιτώντας τις ομάδες και βάση του γεγονότος ότι πρώτη φορά λαμβάνουμε μέρος σε κάτι τέτοιο, θα έχριζα φαβορί τους huhu. Για την θέση, επιφυλλάσομαι, αυτή είναι και η ομορφία του cod. Μπορεί να σε εκπλήξει.

dfk_7677: Σίγουρα οι εκπλήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν δε γίνουν όμως ποιες πιστεύεις ότι θα είναι οι ομάδες που θα καταφέρουν να φτάσουν στην 1η τετράδα του τουρνουά;

kennyg: Λοιπόν, κατά την γνώμη μου SP έχουν αποδείξει πολλές φορές την αξίας τους, SOL, indinark, huhu. Αυτές θα έλεγα. Αλλα και πάλι δεν μπορείς να ξέρεις με ομάδες όπως οι GW που πιστεύω πολύ και οι HEAT.

dfk_7677: Ποιοι από τους παίκτες που συμμετέχουν στην Premiership πιστεύεις ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν το πλεονέκτημα στις ομάδες τους;

kennyg: Υπάρχουν οι κλασσικές αξίες όπως ο jackal, vertigo ktl. Αυτό που θα ήθελα ήταν να δώ νέους παίχτες που θα φώσουν νέα πνοή στο commuity και νέο ενδιαφέρον. Μεταξύ αυτών, ο subzero, peosforos πιστεύω ωρίμασαν για να δώσουν δείγματα.

dfk_7677: Θεωρείς ότι η κίνηση αυτή να γίνει η Premiership θα φέρει θετικά αποτελέσματα για το CoD community και αν ναι ποια;

kennyg: Αναμφισβήτητα. Την δημιουργία της premiership την θεωρώ ώς το πρώτο βήμα και ελπίζω να επακολουθήσουν και άλλα. Μεγαλύτερο δέσιμο μεταξύ των λεγόμενων hardcore players, και φυσικά δηιμουργεί κίνητρο σε όλους εμάς τους νεότερους να συνεχίσουμε την ενασχόληση με το COD.

dfk_7677: Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι η ομάδα σου να αποδώσει τα μέγιστα στην Premiership.

kennyg: Να σαι καλα man.
« Last Edit: March 06, 2009, 03:50:09 PM by zbouaerg »

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
ESL Premiership Interviews Part 3
« Reply #2 on: March 06, 2009, 02:13:13 PM »
12) Nukes
Οι Nukes είναι ένα σχετικά νέο team με πολύ όρεξη και πολλές φιλοδοξίες, όπλα που θα το βοηθήσουν στην πορεία του στο competitive gaming. Εκ μέρους των Nukes μίλησε ο RedBaron.

RedBaron: Καταρχην γεια σου Διονυση.

dfk_7677: Γειά σου Δημήτρη. 

RedBaron: Λεγομαι Δημητρης Πλερωνακης aka Redbaron ειμαι 23 χρονον και ειμαι απο την Κρητη. Ξεκινησα απο το call of duty 2 και τους GR-OF. Στην συνεχεια και με την προσκληση του φιλου μου RONNIN πηρα μεταγραφη σε μια κυπριακη ομαδα τους PB (Prison Break) οπου εκει καταφερα με τα παιδια να κατακτησουμε 2 πρωταθληματα Κυπρου. Λογω τεχνικων προβληματων δεν αργησε και η προσκληση του G.White τοτε πηρα μεταγραφη στους τοτε Sharks αν θυμουνται οι παλιοι. Μετα υπηρξα inactive για 1 χρονο (διοτι επαιζα και lord of the rings online). Με την κυκλοφορια του cod4 εγινα ξανα active στους φιλους μου τους Greek Warriors τους οποιους τους ευχαριστω κιολας για την υποστηρηξη που μου εδωσαν τοτε. Λογω διαφορετικων στοχων τοτε εφυγα και δημιουργησα τους NukeS'Esports με των τοτε spassikla τωρα ως Pikachu.

dfk_7677: Τώρα με τους Nukes συμμετέχεις στην Premiership. Ποιό είναι το main line-up;

RedBaron: Tο βασικο line up δεν εχει βγει ακομα λογω καποιον προβληματων που εχουμε με το προγραμμα μας απλα ευελπιστω να τα ξεπερασουμε για την οσο καλυτερη μας παρουσια ηδη ειμαι σε συζητηση με τον Jkk ο οποιος ειναι και Team Leader.

dfk_7677: Στον όμιλό σας βρίσκονται GaD, Punx και HACv. Πιστεύεις ότι είναι δίκαιο να χαρακτηρίσουμε φαβορί GaD και Nukes, ή υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για έκπληξη;

RedBaron: Καταρχην μενω εκπληκτος που μας θεωρουν φαβορι και τους ευχαριστω πολυ προσωπικα πιστευω οτι ο καθε ομιλος κρυβει κινδυνους και εκπληξεις απλα το συγουρο ειναι οτι παντα πρεπει να δειχνεις την δεουσα προσοχη και σεβασμο και να μη υποτιμας τους αντιπαλους οποιοι και να ειναι αυτοι. Ξερω οτι oi GAD ειναι δυνατη ομαδα οπως και οι Punx, όσο για τους Hacv δεν ξερω και πολλα διοτι ειναι νεα ομαδα στο game. Eμεις απλα θα προσπαθήσουμε να τα δωσουμε ολα.

dfk_7677: Εάν καταφέρεται τελικά να περάσετε στα playoff, που φαντάζομαι είναι και ο αρχικός στόχος, ποιες η φιλοδοξίες σου για τους Nukes;

RedBaron: Ναι ετσι ειναι. Φιλε Διονυση απο οτι ξερεις και εσυ και ολοι στο community οι NukeS ειναι νεα ομαδα. Εαν καταφερουμε να φτασουμε στα playoffs θα ειναι ηδη μια επιτυχια για εμας. Εκει ειναι που θα πεισμωσουμε και θα προσπαθησουμε για το κατι παραπανω, απλα πιστευω οτι μεχρι τωρα εχουμε δωσει καλα σημαδια για το μελλον. Το θεμα ειναι να ξερεις πως να κερδιζεις και πως να χανεις και που φτανουν οι δυναμεις σου.

dfk_7677: Ποιες είναι οι προβλέψεις σου για την τελική 4άδα, ποιά teams θα την απαρτίσουν;

RedBaron: Πιστευω πως η τελικη 4αδα και χωρις να υποτιμω κανεναν θα ειναι SP, Idinark, GRelite, που έχουν πολύ καλή απόδοση, οσο για την 4η θεση δεν μπορω να προβλεψω, πιστευω πως θα γινει σφαγη.

dfk_7677: Ποιοι παίκτες περιμένεις να ξεχωρίσουν στην Premiership;

RedBaron: Δεν ξερω υπαρχουν τοσοι πολλοι που πραγματικα δεν μπορω να προβλεψω.

dfk_7677: Πώς πιστεύεις ότι μπορούν να βοηθήσουν διοργανώσεις σαν την Premiership το ελληνικό CoD community;

RedBaron: Πιστευω οτι θα βοηθησουν παααρα πολυ στο θεμα οργανωσης. Ειναι καιρος να ακολουθησουμε και εμεις την υπολοιπη Ευρωπη, δηλαδη δεν μπορεις να βλεπεις π.χ. στην Γερμανια, Αγγλια και σε αλλες χωρες στης οποιες το gaming και τα e-sports ειναι πλεον διασημα τα οποια φτανουν πλεον και το ποδοσφαιρο στην οργανωση. Απλα καλη θεληση θελει και να ξεφυγουμε πλεον της νοοτροπιας οτι "αυτοι ειναι καλυτεροι αρα τι παμε και καθολου" υπαρχουν πολλα παραδειγματα για μιμιση που απλα θα πρεπει να ακολουθησουμε και να τα προσαρμοσουμε στην ελληνικη πραγματικοτητα.

dfk_7677: Για σένα ποιο θα μπορούσε να είναι το καλύτερο μέλλον για το community;

RedBaron: Για μενα το καλυτερο μελλον θα ηταν ενα community δεμενο με πολλες ομαδες,  διοργανώσεις και με πολλοι μερακι διοτι θελει μερακι για να κανεις μια κινηση σαν αυτη αν προσεξεις απο εποχες cod2 εχει κανει πολλα βηματα απλα εχουμε δρομο ακομα. Απο πλευρας NukeS κανουμε οτι μπορουμε οστε να βοηθησουμε στην αναπτυξη και την βελτιωση.

dfk_7677: Ευχαριστώ Δημήτρη για την συνέντευξη και εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα σου.

RedBaron: Eπισης το ιδιο ευχομαι για ολες της ομαδες και τα λεμε στον πολεμο.

13) PunX
Οι PunX είναι ένα νεανικό team, που κάνει την δικιά του προσπάθεια να ανέβει τα σκαλοπάτια του competitive gaming. Εκ μέρους των PunX μίλησε ο Ainigma.

dfk_7677: Πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου.

ainigma: Με λένε Πέτρο, είμαι 18 χρονών, μένω στο Μενίδι και γεννήθηκα Μαρούσι. Σαν παιδί κι εγώ ξεκίνησα να παίζω από έναν ταπεινό πισάκο απ'τα πρώτα 9 χρόνια της ζωής μου, μέχρι που το 2006 ξεκίνησα να παίζω call of duty 2 online. Ξεκίνησα να παίζω μόνος μου χωρίς γνωστούς, μέχρι να προσκυνήσουν κι άλλοι αυτό το παιχνίδι από την παρέα μου και να δημιουργήσουμε την πρώτη νουμποκλαν μας στις αρχές του 2008 και προσπαθούμε ακόμη!! :Ρ

dfk_7677: Τώρα συμμετέχεις με τους PunX στην Premiership. Ποιο είναι το main line-up σας;

ainigma: Ευτυχώς ή δυστυχώς τα 4 άτομα που ξεκινήσαμε την ομάδα (Nightmare, Quantic, Element κι εγώ ο Ainigma) αποτελούμε ακόμη τον πυρήνα της ομάδας μας, με τον πέμπτο να είναι ακόμη δυστυχώς -ανάλογα με τις περιστάσεις- ο ssTarzan , Inv!s και Blazer

dfk_7677: Στον όμιλό σας είναι ακόμα GaD, Nukes και ΗΑCv. Πως βλέπεις τις πιθανότητές σας για πρόκριση στα playoff;

ainigma: Κοίτα, είμαστε ακόμη μια άπειρη ομάδα, με λίγες σοβαρές συμμετοχές (όσο μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς σοβαρές αυτές τις συμμετοχές :Ρ) οπότε είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε και να μαζέψουμε εμπειρία απέναντι σε τόσο καλές ομάδες, ελπίζοντας ακόμη και στην πρόκριση.

dfk_7677: Ποια είναι η δική σου πρόβλεψη για το ποιες ομάδες θα απαρτίζουν την 1η τετράδα;

ainigma: Πιστεύω ότι οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν από αυτη την premiership θα είναι οι SP gaming , Sol gaming , idinark, GaD, HEAT και GRelite 

dfk_7677: Τι πιστεύεις ότι προσφέρει στο CoD community μια διοργάνωση σαν την Premiership;

ainigma: Το να γίνει μια τόσο καλή διοργάνωση σε περίοδο όπου το CoD community έτεινε να διχαστεί μεταξύ του CoD 4 και CoD 5, προσελκύει ξανά αρκετά άτομα στο CoD 4 που κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη έκδοση CoD μέχρι στιγμής. Οπότε νιώθω ότι η premiership ήρθε σε καίριο σημείο να τονώσει το ενδιαφέρον.

dfk_7677: Πέτρο σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και εύχομαι κάθε επιτυχία στο team σου.

ainigma: Ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ομάδας. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν κι ευχές για ένα καλό πρωτάθλημα! gg all!:)

14) sol.Gaming
Οι SoL, μια ομάδα με βάση τη Θεσσαλονίκη, που έχει πλέον αναδειχτεί σε μια από τις δυνατές ομάδες του community, δε θα μπορούσε να λείπει από την Premiership. Εκ μέρους των SoL μίλησε ο Breaker.

dfk_7677: Λοιπόν, πες μου λίγα πράγματα για σένα.

sol-breaker: ΓΟΥΕΛ. Ασχολουμαι με το gaming γενικα απο παντα, ξεκινησα ουσιαστικα απο τις κονσολες (nitendo,atari κτλ) οπως οι περισσοτεροι μας και οταν πρωτοβγηκαν games στο pc οπως το quake αρχισα να ασχολουμε στον τομεα περισσοτερο. Απο το quake και μετα δημιουργησαμε διαφορα μικρα teams τα οποια τοτε ητανε βεβαια σε ποιο τοπικο επιπεδο και συμμετειχαμε σαν "team" στα διαφορα εvents που γινονταν σε διαφορα μαγαζια στις γυρω περιοχες της θεσσαλονικης.

dfk_7677: Μάλιστα. Και σε σχέση με το CoD4 και τους SoL;

sol-breaker: το ξεκινημα που καναμε σαν sol στο cod ηταν οταν τελικα εφυγα απο τους grof για διαφορους προσωπικους λογους και αποφασισα να δημιουργησω ενα team το οποιο σαν στοχο ειχε να φτασει στα top rankings του ελληνικου cod comunity. Σε συνεργασια με τον zander,zantos αρχισαμε σιγα σιγα να χτιζουμε το team με αναλογα recruits.

dfk_7677: Και τώρα οι SoL συμμετέχουν στο ESL premiership. Ποιο είναι το main line up;

sol-breaker: Σαν main line up συμπεριλαμβανονται οι εξης : Zander (he never talks,he always whine) Uniq ( fuck him he's famous) Cq ( Mono xontra ) Slayer ( Για ολα φταει ο slay ) Mxc ( Fail pc ) και για backup  Brkr.

dfk_7677: Σε πρόσφατη δημοσκόπιση για το ποιες ομάδες θα μπουν στην τετράδα, οι SoL είναι στην 3η θέση των προτιμήσεων. Εσύ τι πιστεύεις για την ομάδα σας;

sol-breaker: Υπαρχουν αρκετα καλα teams να ανταγωνιστουμε οπως τους gad,idinark,sp,huhu, αλλα και μεις υπολογιζουμε εαν ολα πανε καλα στην τελικη 3αδα.

dfk_7677: Στον όμιλό σας έχετε SP, deuzx και GW2. Με γνώμονα ότι οι SP είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, πιστεύεις ότι θα δυσκολευτείτε να περάσετε στα playoff;

sol-breaker: Αυτο που υπολογιζουμε ειναι να κανουμε νικη στα match με deuzx & gw2 και στο τελευταιο μας που ειναι με sp παντως θα πιεσουμε οσο περισσοτερο μπορουμε μιας και ετοιμαζομαστε καταλληλα, ωστε να περασουμε στην επομενη φαση.

dfk_7677: Μια πρόβλεψη για τις πρώτες 4 θέσεις της Premiership;

sol-breaker: 1 : SP 2 : idinark 3 : sol 4 : huhu η gad

dfk_7677: Με αφορμή την Premiership, πολλά teams επέστρεψαν στην ενεργό δράση. Πιστεύεις ότι τέτοιου είδους διοργανώσεις μπορούν να δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο στην ανάπτυξη του community;

sol-breaker: Φυσικα και δινουν κινητρο! Το θεμα ειναι οτι δυστυχως στην ελλαδα δεν υπαρχει το ενδιαφερον που υπαρχει και στις αλλες ευρωπαικες χωρες και σαν αποτελεσμα, η αναπτυξη του καθισταται υπερβολικα δυσκολη, φταει ισως η νοοτροπια που εχουμε σαν λαος.

dfk_7677: Ευχαριστώ για τη συνέντευξη, Breaker, και εύχομαι καλή επιτυχία στους SoL στην premiership.

sol-breaker: u2.

15) SP Gaming CoD4
Η ίσως γνωστότερη ομάδα στο χώρο του CoD, και σίγουρα αυτή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, παρότι inactive τον τελευταίο καιρό, επανέρχεται στη δράση σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τα σκήπτρα της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Εκ μέρους των SP μίλησε ο enc.

dfk_7677: Καταρχήν, πες μου λίγα πράγματα για σένα.

enc: Όνομάζομαι Πάρις, απέκτησα το πρώτο μου pc το 1998 αλλά η επαφή μου είχε αρχίσει από το 1994 περίπου όταν έφερε το πρώτο pc σπίτι ο πατέρας μου (486 στα 33MHz). Στο online gaming έκανα τα πρώτα μου βήματα το 1998 με modem connection και Unreal. Kαι το πρώτο βάφτισμα του πυρός στο competition ήταν στο game Tribes. Έκτοτε έχω ασχοληθεί με το Tribes II, και στην συνέχεια τα Call of Duty Series. Με ένα διάλλειμα στην αρχή του cod2 στο οποίο κύλησα κι εγώ στα mmorpg, WoW για την ακρίβεια.

dfk_7677: Στην Premiership θα συμμετάσχεις με τους SP. Ποιο είναι το main line-up;

enc: VERTIGO, aNaL, Kos και TYRANOUS-.

dfk_7677: Οι Sp κρίνονται από τους περισσότερους ως το φαβορί για τη διοργάνωση αυτή. Εσύ πιστεύεις ότι είναι δικαιολογημένη αυτή η άποψη;

enc: Φαινομενικά ναι μιας και το ιστορικό της ομάδας έχει δείξει οτί δεν υπήρχε κανένα team το οποίο να έχει φτάσει στα ίδια επίπεδα και συνεπώς να αποτελεί σοβαρή πρόκληση. Αλλά η ανυπαρξία practice σε συνδυασμό με την αλλαγή του lineup δεν αποκλείει την περίπτωση της αλλαγής αυτού του σκηνικού.

dfk_7677: Στον όμιλό σας, SoL, deuzx και Greek Warriors 2. Πιστεύεις ότι χωράει κάποια έκπληξη (όχι Sol ή SP στα playoff);

enc: Πραγματικά δεν μπορώ να κρίνω αφενός γιατί δεν έχω παρακολουθήσει καθόλυ την εξέλιξη των υπόλοιπων ομάδων και αφεταίρου γιατί στο παρελθόν έχω δει αρκετές ανατροπές από ομάδες outsiders εναντίων ομάδων φαβορί.

dfk_7677: Λαμβάνοντας υπόψη ότι το community θεωρεί κατά σειρά sp, idinark, sol και gad ως φαβορί για την τετράδα, εσύ πως πιστεύεις ότι θα είναι η τελική κατάταξη;

enc: Αν δεν προκύψει κάποια ατυχία που θα μας αναγκάσει να βγούμε από το premiership πιστεύω πως θα είμαστε εντός τετράδας. Στην συνέχεια αν κρίνω με βάση την προσπάθεια που έχει βάλει η κάθε ομάδα στην προετοιμασία της πιστεύω πως δίκαια πρώτοι θα πρέπει να είναι οι κρανιδιώτες. Οι υπόλοιποι τρεις νομίζω είμαστε στα ίδια επίπεδα προετοιμασίας. Ή αν προτιμάς είμαστε το ίδιο απροετοίμαστοι (νομίζω πάντα).

dfk_7677: Πόσο πιστεύεις ότι συμβάλει μια διοργάνωση όπως η Premiership στην ανάπτυξη του Ελληνικού CoD community;

enc: Εννοείται πως συμβάλει αφού είναι η μόνη σοβαρή ελληνική διοργάνωση στο competitive κομμάτι του CoD, και στο 2 και τώρα στο 4, με ευρωπαϊκά εδομένα, που αναδεικνύει το competition του online gaming και το πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα από το τυχαίο ευκαιριακό public gaming.

dfk_7677: Πάρι σε ευχαριστώ για τη συνέντευξη και εύχομαι η ομάδα σους να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

enc: Εγώ ευχαριστώ που πήρες αυτή την πρωτοβουλία που βοηθάει με την μεριά της στην ανάπτυξη και ανάδειξη του competitive cod gaming :> Have fun.

16) team idinark
Η παρέα από το όμορφο Κρανίδι με μερικές προσθήκες, επανέρχεται στη δράση με μια καλή προετοιμασία, διεκδικώντας επί ίσοις όροις με τους SP την 1η θέση στην Ελλάδα. Εκ μέρους των idinark μίλησε ο stam.

dfk_7677: Καταρχήν, πες μου κάποια πράγματα για σένα.

stam: Eιμαι ο Σταματης 19 χρονων(χαχα)αρχισα να ασχολουμαι απο τα 14 μου τα fps games  σε tdm φαση σε lanadika στο μαγευτικο κρανιδι :) επι moha εποχη. Επειτα ανεβηκα για σπουδες στην αθηνα,τυχαια γνωρισα τον isvolea(καταραμενη μερα (: ) o οποιος μ εβαλε στο community και στους apcl, στην συνεχεια εμαθα στους κρανιδιωτες 222,irc klt και αποφασισαμε να ιδρυσουμε τους idinark. Συμμετειχαμε σ αρκετα lan k onc στο cod2, αν κ λογω αποστασης ηταν δυσκολο. Μετα μεταπηδησαμε οπως ολοι στο cod4 οπου εκει ειμασταν και πιο υπολογισιμοι. Η καλυτερη στιγμη σαν team ηταν η 2η θεση στο lan@gameway και μετα απο 1 χρονο inactive περιπου επιστρεφουμε :)

dfk_7677: Πολλοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι στην Premiership, κυρίως λόγω της καλής σας προετοιμασίας, έχετε τα φόντα να σπάσετε την κυριαρχία των SP. Εσύ τι πιστεύεις;

stam: Ενταξει απλα εχουμε παιξει λιγο παραπανω απο τα αλλα teams γιατι ημασταν inactive και εχουμε και καινουργια προσωπα στο team οι οποιοι πρεπει να δεσουν με τους παλιους :) και σίγουρα οι sp δεν ειναι το ιδιο οπως παλια. Μετα το lan τα ψιλοπαρατησαν και εφυγαν και καποιοι παιχτες και αποδυναμωθηκαν :P. Αλλα αυτο δεν σημαινει oτι δεν παραμενουν αρκετα καλοι. Εμεις θα προσπαθησουμε και οποιος ειναι στην μερα του θα κερδισει :)

dfk_7677: Στο group σας έχετε ακόμα τους GRelite, GreekWarriors και HEAT 2. Υπάρχει περίπτωση κάποιας έκπληξης όσον αφορά τις 2 ομάδες που θα περάσουν στα playoff;

stam: Δεν το πιστευω αν και θα ηταν ωραιο να ειχαμε μια ευχαριστη εκπληξη :) Βασικα μπορει να γινει γιατι στα 2 πρωτα match θα εχουμε βασικες απωλειες 2 παιχτων  :D

dfk_7677: Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι sp, και idinark δείχνουν να είναι τα δύο μεγάλα φαβορί, ποιες άλλες 2 ομάδες πιστεύεις ότι θα συμπληρώσουν την τετράδα;

stam: GaD και 4os παιζεται.

dfk_7677: Ποιον παίκτη-ες ξεχωρίζεις σε αυτή την Premiership;

stam: Δε θα αναφερθω σε παλιες καραβανες γιατι λιγο πολυ ολοι τους ξερουμε, ελπιζω να ξεχωρισουν νεα προσωπα.

dfk_7677: Η Premiership ήταν το έναυσμα να επανέλθουν αρκετά teams στην ενεργό δράση. Θεωρείς ότι πρέπει τέτοιου είδους διοργανώσεις να γίνονται με μεγαλύτερη συχνότητα;

stam: Και βεβαια μονο ετσι θα κανουμε κατι καλο και θα φτιαχτουν και νεες ομαδες, αν και δεν το περιμενα να μαζευτουν τοσες ομαδες οπως και οι περισοτεροι αλλωστε. Ευτυχως που διαλυ8ηκε και η mstR και φτιαχτηκαν καμια 10αρια ομαδες,χαχαχα :d

dfk_7677: Ποιο θα ήθελες εσύ να είναι το μέλλον του ελληνικού CoD community;

stam: Περισσοτερο active γενικα απ ολους και να προσπαθησουμε για κατι καλυτερο ωστε να μεγαλωσει το community, να εχουμε πιο συχνα τετοια events και περισσοτερα lan :D

dfk_7677: Σταμάτη, σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και εύχομαι καλή τύχη στο team σου, αν και δε νομίζω ότι τη χρειάζεστε.

stam: tnx,ευχομαι καλη τυχη σε ολες τις ομαδες και πανω απ ολα Hf !
« Last Edit: March 06, 2009, 03:51:11 PM by zbouaerg »

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
Re: ESL Premiership Interviews
« Reply #3 on: March 06, 2009, 02:24:13 PM »
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που τους έπρηξα όλες αυτές τις μέρες για τους πάρω τη συνέντευξη. Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό, εμένα πάντως μου προκάλεσαν το ενδιαφέρον οι απόψεις των παιδιών.

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #4 on: March 06, 2009, 02:24:59 PM »
Para polu kalh douleia. Gratz  ;)

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #5 on: March 06, 2009, 03:51:56 PM »
Great job ρε, κρίμα που δε βρήκες και photos να βάλεις.
Stickied. :)

ougk

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #6 on: March 06, 2009, 04:36:25 PM »
nice job man
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #7 on: March 06, 2009, 04:43:48 PM »

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #8 on: March 06, 2009, 04:57:20 PM »
καλή φάση , πέρασε η ώρα ευχάριστα διβάζοντας τα Interviews  +10
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

jkk

• Ranked Pubzorz!
« Reply #9 on: March 06, 2009, 05:01:38 PM »
polu kalo to interview dfk. euge

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #10 on: March 06, 2009, 05:06:15 PM »
dfk wraia prwtovoulia file m. GJ!  ;)
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #11 on: March 06, 2009, 05:25:37 PM »
Ελα ρε dfk....

Μια iview ηθελα να δωσω και γω ο καψερος ....

:D :D :D :D :D

Nice one, ενα ευχαριστο και ιδιαιτερα ενδιαφερον τεταρτακι. :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #12 on: March 06, 2009, 06:19:45 PM »
nice job :D
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #13 on: March 06, 2009, 06:32:22 PM »
πωωωωωωωωωωω ρε RedBaron τι μου θύμισες τώρα... Ronin - Sharks - Ririkos :( ahhh

btw n1 interview

t.breaker

• DEMO UPLOADER!
« Reply #14 on: March 06, 2009, 06:37:05 PM »
ye idd to interview ta spase gj dfk  ;D