Ήταν κοινή απόφαση αυτό το premiership να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες δυσκολίες για κάποιον νέο στο online gaming και το esl platform. Εξού και πολλά rules είτε παραλήφθηκαν είτε προσαρμόστηκαν στην παραπάνω παραδοχή. Μία από αυτές τις αλλαγές ήταν και το aequitas με το οποίο καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεγαλύτερα teams στις κορυφαίες διοργανώσεις, πόσο μάλλον με νέους στον θεσμό.
Μην ξεχνάτε οτί από την απόλυτη στασιμότητα σε ελληνικά events ξεκινήσαμε ένα full fledged league με συμπαθητική συμμετοχή και ωραίο competition. Δεν ήταν κάτι δεδομένο, και με τα σημάδια τις εποχής κρίναμε οτί πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν ευκολότερο για τους καινούργιους. Προτεραιότητα ήταν η συμμετοχή.
Στο επόμενο event αν τα πράγματα με τις ομάδες παραμένουν εξήσου ανθηρά, τότε θα είναι πολύ ευκολότερο, και το πρόγραμμα τον games να είναι πιο free, χωρίς community hosted servers, και το aequitas forced, και τα rules 99.9% μεταφρασμένα, updated και προσαρμοσμένα στα ευρωπαϊκά δεδομένα.
Γενικά πιστεύω οτί μπροστά στα θετικά που έφερε αυτή η διοργάνωση δεν συγκρίνονται αυτού του είδους οι παραλήψεις. Πριν το premiership είχαμε ένα ρευστό πεδίο στα teams με players να είναι από δω κι από κει, mixed teams στο cb και for fun games. Τώρα υπάρχει κάποια συνειδητοποίηση. Υπάρχουν νομίζω στενότερες σχέσεις και πιό στέρεες ομάδες πάνω στις οποίες μπορούμε να χτίσουμε σταθερότερα events χωρίς να είναι το πρώτο μας μέλημα αν θα έχει νοήμα λόγω συμμετοχών, αδιαφορίας κτλ.
Τέλος όποιος έχει μομφή σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθούνται στο σύνολο του premiership ή σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, πιστεύει οτί κάτι κρύβεται ή κάτι γίνεται με αδιαφάνεια να μήν διστάσει να ζητήσει εξηγήσεις. Και πραγματικά δεν τίθεται θέμα πριξίματος, ερεθισμού, έρπιτα, μυρμιγκίας, κριθαρακίου ή οποιαδήποτε άλλης κάκωσης dfk

Στις διοργανώσεις που αποφασίζω να εμπλακώ προσωπικά με όποιο κόστος έχει κάτι τέτοιο, δεν αποσκοπώ να θρέψω το εγώ μου, ούτε κανενός άλλου admin από το cod.gr. Ένα game είναι που το γουστάρουμε και το αγαπάμε και δίνουμε τον χρόνο μας σε αυτό.
υ.γ. Είναι κοινή απόφαση από το Greek ESL Head μέχρι τον τελευταίο trial admin το θέμα του aequitas. Μην ξεχνάτε οτί και οι admins με την σειρά τους λογοδοτούν και σε αυτούς που είναι παραπάνω τους στην ιεραρχεία.