Συγνώμη Βασίλη, αλλά η λογική σου είναι τελείως λάθος. Αφού υπάρχουν undetected hacks, να βγάλουμε το Aequitas, το streaming, το pb, όλα ρε παιδί μου, τι σημασία έχει έτσι κι αλλιώς; Κι επαλαναμβάνω εδώ ότι η
υποχρεωτική χρησιμοποίηση του Aequitas είναι global rule του ESL.
"Διαφανής, αξιόπιστη και αδιάβλητη" έγραψα ότι γίνεται μια διοργάνωση, όχι όταν χρησιμοποιείται το Aequitas, αλλά όταν είναι γνωστός και ξεκάθαρος και αιτιολογημένος ο τρόπος διεξαγωγής, ώστε τα teams να γνωρίζουν εκ των προτέρων τι έχουν να αντιμετωπίσουν, ώστε να λάβουν με γνώμονα αυτό την απόφαση για το αν θα συμμετάσχουν.
Νομίζω πριν την έναρξη της Premiership, έκανα αρκετές ερωτήσεις για τα rules γιατί για μένα προσωπικά η Premiership είναι κάτι αρκετά παραπάνω από ένα onc.
Eiste oi monoi pou paraponieste.
Ειλικρινώς αυτό με προβληματίζει αφάνταστα, διότι αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είτε φοβούνται να πουν ανοικτά την άποψή τους, είτε θεωρούν ότι είναι ασήμαντο το θέμα για να την πουν, είτε θεωρούν ότι επειδή ο brizolas (και αυτό είναι παράδειγμα), έχει 30 onc στην πλάτη του, δεν κάνει τίποτα λάθος.
Για μένα αντρίκια απάντηση έδωσε ο enc. Ξέρετε κύριοι αποφασίσαμε να μην χρησιμοποιήσουμε το Aequitas γι αυτό το λόγο, και παίρνω την ευθύνη γι αυτό. Τώρα τα υπόλοιπα, του στυλ whiners, μαύρα πρόβατα, αν δεν τα κάνουμε καλά να αναλάβετε εσείς, εγώ τα ακούω βερεσέ και μου ταιριάζουν στο "
δεν αποσκοπώ να θρέψω το εγώ μου" μου τι λένε τώρα και θα τους δείξω εγώ.
Sas eipan Briz/k3rst giati to vgalame.
Να υποθέσω ότι το 1ο πρόσωπο στην παραπάνω πρόταση είναι λάθος εκ παραδρομής; Γιατί είχα ενημερωθεί ότι enc και brizolas είναι admin.