Author Topic: Call of Duty 4 Promod 5on5 Premiership Finals Comments  (Read 18030 times)

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Re: Call of Duty 4 Promod 5on5 Premiership Finals Comments
« Reply #15 on: March 28, 2009, 06:48:54 AM »
Elessar to aequitas mas marane...
+1 Assvas

Aecryers detected
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #16 on: March 28, 2009, 11:56:47 AM »
Ρε παίδες είμαι της άποψης ότι ο Ellesar και ο dfk δεν θέλουν να θίξουν την αρτιότητα της διοργάνωσης αλλά να επισημάνουν ένα γεγονός το οποίο αφού τελείωσαν οι αγώνες των ομίλων ειναι εμφανες ότι κανεις δεν το χρησιμοποιεί (aequitas) και για αυτούς είναι σημαντικό όπως και για εμένα.

Όσο αφορά ότι η μη χρησιμοποίηση του aequitas έγινε για λόγους ευκολίας εντάξει μη τρελαθούμε κιολας! Δεν λύνεις και καμία μαθηματική εξίσωση για να κάνεις monitoring πριν το game. Απλώς όπως πάντα οι περισσότεροι βαριούνται να κάτσουν 5 λεπτά να διαβάσουν στο Esl το τρόπο λειτουργίας και να το μάθουν.

Τώρα για το αν πιάνει τα cheats και τι διαφορετικό κανει σε σχέση με το PB όπως λέει ο Assvas θα διαφωνίσω φίλε Βασίλη μαζί σου για το λόγο ότι το aequitas κάνει 1ον : Live ss τί βλεπεις εκείνη την στιγμή όχι σαν το PB και 2ον : το σημαντικότερο για μένα στο φάκελο που ανεβάζει μετά το τέλος του monitoring κάνει upload και το cfg σου στο οποίο μπορούν να φανούν δίαφορα ύποπτα πράγματα όπως περίεργα binds, scripts που βελτιώνουν το game και δίνουν προβάδισμα στον παίχτη έναντι του αντιπάλου (καλά αυτο το fast reload script το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι για παράδειγμα) και vstr commands οι οποίες μπορόυν να κρύβουν οτιδήποτε στο υπόβαθρο!   

Και στην τελική δεν είναι όλοι Άγιοι άρα το aequitas θα έπρεπε να το έκαναν monitoring όλοι.  Μία παρατήρηση εκάναν τα παιδιά, ούτε θίξαν το Θεσμό αυτόν που είναι επιτυχία που έγινε μετά από τοσο inactivity, ούτε τους admin.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #17 on: March 28, 2009, 12:34:40 PM »
Συγνώμη Βασίλη, αλλά η λογική σου είναι τελείως λάθος. Αφού υπάρχουν undetected hacks, να βγάλουμε το Aequitas, το streaming, το pb, όλα ρε παιδί μου, τι σημασία έχει έτσι κι αλλιώς; Κι επαλαναμβάνω εδώ ότι η υποχρεωτική χρησιμοποίηση του Aequitas είναι global rule του ESL.

"Διαφανής, αξιόπιστη και αδιάβλητη" έγραψα ότι γίνεται μια διοργάνωση, όχι όταν χρησιμοποιείται το Aequitas, αλλά όταν είναι γνωστός και ξεκάθαρος και αιτιολογημένος ο τρόπος διεξαγωγής, ώστε τα teams να γνωρίζουν εκ των προτέρων τι έχουν να αντιμετωπίσουν, ώστε να λάβουν με γνώμονα αυτό την απόφαση για το αν θα συμμετάσχουν.

Νομίζω πριν την έναρξη της Premiership, έκανα αρκετές ερωτήσεις για τα rules γιατί για μένα προσωπικά η Premiership είναι κάτι αρκετά παραπάνω από ένα onc.

Eiste oi monoi pou paraponieste.
Ειλικρινώς αυτό με προβληματίζει αφάνταστα, διότι αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είτε φοβούνται να πουν ανοικτά την άποψή τους, είτε θεωρούν ότι είναι ασήμαντο το θέμα για να την πουν, είτε θεωρούν ότι επειδή ο brizolas (και αυτό είναι παράδειγμα), έχει 30 onc στην πλάτη του, δεν κάνει τίποτα λάθος.

Για μένα αντρίκια απάντηση έδωσε ο enc. Ξέρετε κύριοι αποφασίσαμε να μην χρησιμοποιήσουμε το Aequitas γι αυτό το λόγο, και παίρνω την ευθύνη γι αυτό. Τώρα τα υπόλοιπα, του στυλ whiners, μαύρα πρόβατα, αν δεν τα κάνουμε καλά να αναλάβετε εσείς, εγώ τα ακούω βερεσέ και μου ταιριάζουν στο "δεν αποσκοπώ να θρέψω το εγώ μου" μου τι λένε τώρα και θα τους δείξω εγώ.

Sas eipan Briz/k3rst giati to vgalame.

Να υποθέσω ότι το 1ο πρόσωπο στην παραπάνω πρόταση είναι λάθος εκ παραδρομής; Γιατί είχα ενημερωθεί ότι enc και brizolas είναι admin.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #18 on: March 28, 2009, 02:40:23 PM »
Den exw lathos logikh , de sou eipa pouthena oti de to lene ta global rules tou esl. Sou eksigisa pws afth h parapanw asfaleia pou dinei to Aequitas einai gtp.
Airborner an diavases to prohgoumeno post mou tha deis oti ta live ss pou les den exoun diafora aptou pb an o cheater exei "ss proof" sto hack tou.

Kai sas ksanalew epeidh vlepw oti arneiste to oti egine gia logous efkolias,apopsh sas kai sevasth, to epomeno season to trexete eseis opws prepei.

Όσο αφορά ότι η μη χρησιμοποίηση του aequitas έγινε για λόγους ευκολίας εντάξει μη τρελαθούμε κιολας! Δεν λύνεις και καμία μαθηματική εξίσωση για να κάνεις monitoring πριν το game. Απλώς όπως πάντα οι περισσότεροι βαριούνται να κάτσουν 5 λεπτά να διαβάσουν στο Esl το τρόπο λειτουργίας και να το μάθουν.
Katse re man, ennoeis pws variountai na katsoun 5 lepta na to diavasoun oi
paiktes H oi admin? Sto 1o paradexese sthn idia protash afto pou sou leme,gia logous efkolias-varemaras-penaltypoints... sto men 2o me thigeis;)

dld an to Aequitas legotan apthn arxh pws de tha xrhsimopoioutan sth premiership de tha kanate sign up gr-of k heat? cb pws paizete dld?
Telos to forum einai anoikto gia olous de nomizw na dagwnoume h na vazoume
se black list osous lene kapoio parapono-parathrhsh wste na fwvountai na thn ekfrasoun... profanws k oloi oi rest de tous kaiei toso to thema,accept it kai pame parakatw.

Tis apanthseis sas tis phrate an exete kati allo neo na rwthsete efxaristws, de vlepw to logo na anakyklwneste sto idio thema.
« Last Edit: March 28, 2009, 02:49:21 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #19 on: March 28, 2009, 02:46:23 PM »
Δεν έχει λόγο να το συνεχίζετε νομίζω.

Btw το aequitas ανεβάζει όλα τα cfg αρχεία που έχει περασμένα ο player, ενώ το pb μόνο τα cvars με διαφορετικά values, και τα binds για τα οποία του έχουν ορίσει να ψάχνει.
sp.encc

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #20 on: March 28, 2009, 04:56:34 PM »
Γενικά πιστεύω οτί μπροστά στα θετικά που έφερε αυτή η διοργάνωση δεν συγκρίνονται αυτού του είδους οι παραλήψεις. Πριν το premiership είχαμε ένα ρευστό πεδίο στα teams με players να είναι από δω κι από κει, mixed teams στο cb και for fun games. Τώρα υπάρχει κάποια συνειδητοποίηση. Υπάρχουν νομίζω στενότερες σχέσεις και πιό στέρεες ομάδες πάνω στις οποίες μπορούμε να χτίσουμε σταθερότερα events χωρίς να είναι το πρώτο μας μέλημα αν θα έχει νοήμα λόγω συμμετοχών, αδιαφορίας κτλ.

+1

Όσοι απο εσάς είχατε συμμετέχει στο 1o ESL premiership, θα θυμάστε πόσο πιο ελαστικά ήταν τα rules (αν θυμάμαι καλά ούτε ενα penalty point δεν έπεσε και οι ημερομηνίες των αγώνων ήταν σε πολύ χαλαρό πλαίσιο). Σε αυτό το 2ο premiership τα rules είναι πιο σφιχτά και όσο θα γίνονται Premierships, τοσο καλύτερα, πιο οργανωμένα και με πιο πολλες συμμετοχές θα είναι.
Δεν ξέρω πόσες συμμετοχές θα υπήρχαν αν οι κανόνες δεν είχαν την ελαστικότητα που έχουν.
Κατα πάσα πιθανότητα στα 1-2 πρώτα round θα ήταν εκτός το 50% των ομάδων.
Είναι δύσκολο να βγάλεις απο την αδράνεια παίχτες και ομάδες.
Κατά την ταπεινή μου άποψη τo aequitas δεν έχει λόγο ύπαρξης & εφαρμογής σε ένα τόσο μικρό community.
Λίγο πολύ όλες οι ομάδες/παίχτες είναι γνωστοί, δεν νομίζω να είχαμε κρούσματα μυστήριων script (lagbinds κ.α) και αν στο μέλλον έχουμε το μικρό μας community θα βγάλει τους cheaters στο περιθώριο πολυ γρήγορα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αυτό το θέμα προέκυψε τώρα!
Αν θέλετε θεωρίες συνωμοσίας και δράμα, επισκεφτείτε τα village cinemas
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #21 on: March 28, 2009, 06:22:34 PM »
Δηλαδή πρέπει να κάνω quote τον εαυτό μου;
"Διαφανής, αξιόπιστη και αδιάβλητη" έγραψα ότι γίνεται μια διοργάνωση, όχι όταν χρησιμοποιείται το Aequitas, αλλά όταν είναι γνωστός και ξεκάθαρος και αιτιολογημένος ο τρόπος διεξαγωγής, ώστε τα teams να γνωρίζουν εκ των προτέρων τι έχουν να αντιμετωπίσουν, ώστε να λάβουν με γνώμονα αυτό την απόφαση για το αν θα συμμετάσχουν.

Γιατί δεν καταλαβαίνει κανείς ότι η εξαρχής γνωστοποιήση των πλήρων κανονισμών αφενός αυξάνει την αξιοπιστία της διοργάνωσης, αφετέρου αφαιρεί το δικαίωμα από οποιοδήποτε whinner dfk να λέει οτιδήποτε και να δημιουργεί θέμα. Επίσης δίνει το δικαίωμα σε οποιαδήποτε ομάδα να αποφασίσει να μην εισέλθει στη διοργάνωση εαν πιστεύει ότι τα rules δεν την καλύπτουν.

@Promo: Αν πιστεύεις ότι οι ομάδες είναι γνωστές ή ότι με τις ομάδες που είναι γνωστές μεταξύ τους θα γινόταν Premiership, συγνώμη αλλά πλανάσαι πλάνη οικτρά.

Κι επειδή μου αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας θα σε ρωτήσω τα εξής: Πρέπει εγώ να μάθω το πως θα είναι το σύστημα διασταύρωσεις 5 μέρες μετά από το τέλος των group stage ενώ, όπως μου είπε ο enc, είχε αποφασιστεί πριν την αρχή του τουρ; Έπρεπε να ζητιανεύω από το brizola απάντηση στο #callofduty.gr και αυτός να απαντάει με mumble mumble και δεν ξέρω, είναι περίεργο το σύστημα, και θέλει κάτι ολοκληρώματα για να βγεί!!! Ούτως ή άλλως το σύστημα διασταύρωσης θα έπρεπε να είναι γνωστό είτε έκαναν drop-out οι SoL είτε όχι, αυτό δεν είναι δικαιολογία.

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #22 on: March 28, 2009, 06:29:56 PM »
πλανάσαι πλάνη οικτρά φίλτατε

Airborner

• DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #23 on: March 28, 2009, 10:04:07 PM »
Katse re man, ennoeis pws variountai na katsoun 5 lepta na to diavasoun oi
paiktes H oi admin?

Όχι ρε man οι παίχτες εννοώ όχι οι admins.

Ενταξει πάντως για να τελείωνει τουλάχιστον για εμένα το θέμα και μιλώ μεταφέροντας την συνολική άποψη της ομάδας μας όχι μόνο την προσώπική μου θέση το aequitas ήταν ένας έξτρα λόγος που συμμετείχαμε στην Premiership όχι όμως ο βασικός φυσικά. Τώρα αν νομίζεται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το PB και επιπλέον προσφέρει δυσκολία στη χρήση του από την μερία των ΠΑΙΧΤΩΝ...

OK You Run The Show you Pick the Rules!

STAM

• DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #24 on: March 29, 2009, 09:55:49 PM »
 ::) telika dn einai to aequitasgadb to provlima  ::)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #25 on: March 30, 2009, 12:45:26 AM »
Μυγα σας τσιμπησε HEAT & GrOF ?

Σιγα το προβλημα με το aequitas πια....

Λιγη εμπιστοσυνη στο community και το ΡΒ παραπανω θα εκανε καλο (στο community)!
To να λες οτι ενας λογος που συμμετειχατε στο premiership ηταν το aequitas, ειναι σα να λεει ο ολυμπιακος οτι ενας λογος που συμμετεχει στο πρωταθλημα ειναι οτι ο Κακκος ειναι διαιτητης στο πρωταθλημα.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #26 on: March 30, 2009, 02:17:21 AM »

Λιγη εμπιστοσυνη στο community και το ΡΒ παραπανω θα εκανε καλο (στο community)!
To να λες οτι ενας λογος που συμμετειχατε στο premiership ηταν το aequitas, ειναι σα να λεει ο ολυμπιακος οτι ενας λογος που συμμετεχει στο πρωταθλημα ειναι οτι ο Κακκος ειναι διαιτητης στο πρωταθλημα.

what HE said... stiouhc apla +1
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #27 on: March 30, 2009, 02:22:49 AM »
 :o :o :o :o :o :o :o haxors are around us!  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

Airborner

• DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #28 on: March 30, 2009, 09:16:24 AM »

Το παράδειγμά σου έιναι διφορούμενο! Ο καθένας το λαμβάνει όπως θέλει Stewie.

Τέλως πάντων δεν είναι ανάγκη να συνεχίζετε το θέμα με το aequitas δεν το βαζει κανεις και είμαστε οκ.

t.breaker

• DEMO UPLOADER!
« Reply #29 on: March 30, 2009, 10:05:38 AM »
Koitakste na deite, kanena hack DEN einai undetected, akoma kai ta legomena prive pou ta plirwneis dld gia na ta katebaseis, arga i grigora to pb ta briskei, opote otidipote kai na kanei kapoios apo tin stigmi pou perasei to hack stin registry (aka instalation) den glitwnei, oloi banarontai, ta mona hacks pou isws den pianei to pb einai ta uber prive ta opoia merikoi ta plirwnoun gia amuthita posa 1000€ + ta opoia programatizontai eidika gia to pc tou "pelati" , oso gia to aequitas, trust me den kanei apolutws tpt, ektos dld apo to na scanarei ton server gia 3rd party scripts ta opoia scripts stin teliki siga to probadisma pou dinoun ston paixti den kanei tpt allo, stin teliki to esl san skopo tou eixe na bgalei to aequitas se games ta opoia den exoun kapoio official anti cheat tool opws px to combat arms as poume, mi ksexname epeisis oti to aequitas se vista px DEN douleuei, opws kai se kathe x64 bit leitourgiko, pou pisteuw arketoi apo dw ta exoun.

Oi admins tou esl kala kanan kai den dwsan simasia sto thema tou aequitas imo giati alliws tha xame penalty points se diafora teams kai isws polles fores na mi ftaine oi idioi, to programa apo mono tou einai dusleitourgiko kai de boleuei gia to Call of duty 4

love ya all  :D