Thx για την πάσα Stewie, αν και με αδικείς, εκτός αν κάνεις πλάκα. Με ξέρεις για άδικο άνθρωπο, ή μικρόψυχο που δεν δέχομαι να με κατεβάζουν? Κατ αρχάς τα μαχαίρια που χω φάει μόνο απ όλους ανεξαρτήτως skill στον 222 αν τα βάλεις στη σειρά, φτάνουν στο Πεκίνο.
Απο κει και πέρα, εγώ δε γκρινιαξα, επειδή με κατέβασε και επειδή χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο όπλο. Γκρίνιαξα γιατί δεν παραδέχτηκε ότι ήταν τυχερός. Και εκεί είναι το θέμα μου, ότι όλοι εσεις με τα ΑΚ, δεν έχετε αίσθηση περί τίνος πρόκειται, και δε ξέρετε που σταματάει το skill και που ξεκινάει η τύχη, που σταματάει η τύχη και που ξεκινάει το καλύτερο στήσιμο. Αν λοιπόν βγαίνεις στα τυφλά με άλμα, nozoom, και αναλογα τη φάση που βρίσκεται ο στόχος, ΕΛΠΙΖΕΙΣ, σε ένα αποτέλεσμα. Αν ο στόχος είναι ακάλυπτος, με λίγες διορθώσεις στο aim έχεις ελπίδες ένα 85%, αν είναι καλυμένος, το ποσοστό αυτό μειώνεται δε ξέρω κατα πόσο, αλλά εκεί μπαίνουν και οι άλλοι παράγοντες τύχης και skill. O τυπάκος της δικής μου φάσης, με αιφνιδίασε, δε πρόλαβα καν να τον σημαδέψω, αλλά ήμουν καλυμένος, αλλά κι αυτός δε με είχε δεί. Σκόπευε πάντως προς τη μεριά μου γιατί σε ένα δέκατο ήμουν κάτω. Να δεχτώ ότι υποψιασμένος προς το που περίπου είναι ο στόχος, ήταν. Να δεχτώ ότι πριν σαλτάρει, έφερε το aim του προς τα εκεί. Να δεχτώ, ότι λόγω του άλματος με είδε καλύτερα (παραπάνω). Δε δέχομαι όμως την αναλογία ανισοροπίας σώματος, αναγνώρισης στόχου, διορθωσης aim, ακρίβειας της βολής, και 100% damage.
Απο κει και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας. Φίλε, το όπλο που χρησιμοποιώ ξέρω τα + και τα - του και παίρνω τα ρίσκα μου. Ξέρω ότι στα μακρυνα θα έχω πιο πολλές επιτυχίες. είναι 3 σφαίρες στο στόχο, αν όλα τα κάνω σωστά. Δε παραπονιέμαι αν με κατεβάσει ένας στο 1-10 μέτρα. Αυτό είναι το ρίσκο μου και το δέχομαι. Το θεμα είναι ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΧΕΣΤΕ? Δεν είναι όλα skill, δεν είναι όλα balanced, μη τα ισοπεδώνουμε όλα! Γιατί φίλε λες το Μ16 imblanced, που στο φιναλε δεν είναι ψεκαστήρι, είναι θέμα ακριβείας, γι αυτό άλλωτε και το παίρνουν παίκτες μετρημένοι στα δάκτυλα σε σχέση με τα ΑΚ. Γιατι άραγε στα promods, ΜΟΝΟ αυτά πειράζουν?

!!!! Γιατί είναι εξ αρχής unbalanced! Γιατί ένας νέος παίκτης δεν έχει την ίδια απόδοση με ένα M16? με ένα Μ4? με ένα G36? Βλέπει τα σκούρα, και πάει στα ΑΚ, απλά!
Μ όλα αυτά δε θέλω να μειώσω το έργο και το skill των rushers. Είναι αρκετά δινή η θέση τους και χρειάζονται ένα αξιόπιστο όπλο γι αυτό που κάνουν. Αλλά ακόμα κι έτσι, δε μπορεί αυτά που κάνεις εσύ stewie, o anal o enc, o p8kc, να τα κάνουν όλοι. Οκ, τυχαίνει! Εσεις έχετε αντιμετωπίσει και καμιά 20αριά ισάξιους, ή καλύτερους απο σας στο CB.