Author Topic: [PSK]Player!  (Read 7456 times)

TYRANOUS-

• DV zombie
Re: [PSK]Player!
« Reply #15 on: July 06, 2009, 03:10:51 PM »
ticoupe :o

Lucky-Noob

• Ranked Pubzorz!
« Reply #16 on: July 06, 2009, 03:13:49 PM »
Spray and pray

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #17 on: July 06, 2009, 05:14:18 PM »
Εγω, παλι, δε μπορω να καταλαβω πως μπορεις να κανεις spray με το AK-47, οπως, επισης, δε μπορω να καταλαβω ποσο imba ειναι το ak-74u οταν για να φας ατομο, σε αποσταση απο crash στο a house, θες 5-7 σφαιρονια. Για πιο μακρια δεν το συζηταμε καν.

Και δε μπορω να καταλαβω πώς αυτο συγκρινεται με το 2, οταν σ' αυτο, θυμαμαι οτι με τομσονακι και 20 dildos μπορουσες να κατεβασεις μεχρι και 3 camped ατομα, των οποιων το κεφαλι ειναι το μονο που φαινεται, σε τριπλασια αποσταση απο την προαναφερθεισα.

Απλα πιστευω οτι παντα πρεπει κατι να υπαρχει για να γκρινιαζουμε. Και αυτο συμβαινει γιατι καλομαθαμε με τα πολλα promod versions, οταν στο ενα βολευεται ο ενας, στο αλλο βολευεται ο αλλος, και στο μεθεπομενο ξαναβολευεται ο ενας με τον τριτο. Παντα καποιος θα γκρινιαζει, αλλα δε γινεται γενικα και αοριστα να γκρινιαζεις για κατι που συνοδευει ολες τις εκδοσεις του game που παιζεις (για καποιο λογο λογικα)...
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #18 on: July 06, 2009, 05:15:50 PM »
Εγω, παλι, δε μπορω να καταλαβω πως μπορεις να κανεις spray με το AK-47, οπως, επισης, δε μπορω να καταλαβω ποσο imba ειναι το ak-74u οταν για να φας ατομο, σε αποσταση απο crash στο a house, θες 5-7 σφαιρονια. Για πιο μακρια δεν το συζηταμε καν.

Και δε μπορω να καταλαβω πώς αυτο συγκρινεται με το 2, οταν σ' αυτο, θυμαμαι οτι με τομσονακι και 20 dildos μπορουσες να κατεβασεις μεχρι και 3 camped ατομα, των οποιων το κεφαλι ειναι το μονο που φαινεται, σε τριπλασια αποσταση απο την προαναφερθεισα.

Απλα πιστευω οτι παντα πρεπει κατι να υπαρχει για να γκρινιαζουμε. Και αυτο συμβαινει γιατι καλομαθαμε με τα πολλα promod versions, οταν στο ενα βολευεται ο ενας, στο αλλο βολευεται ο αλλος, και στο μεθεπομενο ξαναβολευεται ο ενας με τον τριτο. Παντα καποιος θα γκρινιαζει, αλλα δε γινεται γενικα και αοριστα να γκρινιαζεις για κατι που συνοδευει ολες τις εκδοσεις του game που παιζεις (για καποιο λογο λογικα)...
to thompson den plisiazei kan to accuracy tou ak74u, oute kai to damage, oute kai tis sfaires. oute kai to range tou.

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #19 on: July 06, 2009, 05:46:36 PM »
Thx για την πάσα Stewie, αν και με αδικείς, εκτός αν κάνεις πλάκα. Με ξέρεις για άδικο άνθρωπο, ή μικρόψυχο που δεν δέχομαι να με κατεβάζουν? Κατ αρχάς τα μαχαίρια που χω φάει μόνο απ όλους ανεξαρτήτως skill στον 222 αν τα βάλεις στη σειρά, φτάνουν στο Πεκίνο.

Απο κει και πέρα, εγώ δε γκρινιαξα, επειδή με κατέβασε και επειδή χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο όπλο. Γκρίνιαξα γιατί δεν παραδέχτηκε ότι ήταν τυχερός. Και εκεί είναι το θέμα μου, ότι όλοι εσεις με τα ΑΚ, δεν έχετε αίσθηση περί τίνος πρόκειται, και δε ξέρετε που σταματάει το skill και που ξεκινάει η τύχη, που σταματάει η τύχη και που ξεκινάει το καλύτερο στήσιμο. Αν λοιπόν βγαίνεις στα τυφλά με άλμα, nozoom, και αναλογα τη φάση που βρίσκεται ο στόχος, ΕΛΠΙΖΕΙΣ, σε ένα αποτέλεσμα. Αν ο στόχος είναι ακάλυπτος, με λίγες διορθώσεις στο aim έχεις ελπίδες ένα 85%, αν είναι καλυμένος, το ποσοστό αυτό μειώνεται δε ξέρω κατα πόσο, αλλά εκεί μπαίνουν και οι άλλοι παράγοντες τύχης και skill. O τυπάκος της δικής μου φάσης, με αιφνιδίασε, δε πρόλαβα καν να τον σημαδέψω, αλλά ήμουν καλυμένος, αλλά κι αυτός δε με είχε δεί. Σκόπευε πάντως προς τη μεριά μου γιατί σε  ένα δέκατο ήμουν κάτω. Να δεχτώ ότι υποψιασμένος προς το που περίπου είναι ο στόχος, ήταν. Να δεχτώ ότι πριν σαλτάρει, έφερε το aim του προς τα εκεί. Να δεχτώ, ότι λόγω του άλματος με είδε καλύτερα (παραπάνω). Δε δέχομαι όμως την αναλογία ανισοροπίας σώματος, αναγνώρισης στόχου, διορθωσης aim, ακρίβειας της βολής, και 100% damage.

Απο κει και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας. Φίλε, το όπλο που χρησιμοποιώ ξέρω τα + και τα - του και παίρνω τα ρίσκα μου. Ξέρω ότι στα μακρυνα θα έχω πιο πολλές επιτυχίες. είναι 3 σφαίρες στο στόχο, αν όλα τα κάνω σωστά. Δε παραπονιέμαι αν με κατεβάσει ένας στο 1-10 μέτρα. Αυτό είναι το ρίσκο μου και το δέχομαι. Το θεμα είναι ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΧΕΣΤΕ? Δεν είναι όλα skill, δεν είναι όλα balanced, μη τα ισοπεδώνουμε όλα! Γιατί φίλε λες το Μ16 imblanced, που στο φιναλε δεν είναι ψεκαστήρι, είναι θέμα ακριβείας, γι αυτό άλλωτε και το παίρνουν παίκτες μετρημένοι στα δάκτυλα σε σχέση με τα ΑΚ. Γιατι άραγε στα promods, ΜΟΝΟ αυτά πειράζουν????!!!! Γιατί είναι εξ αρχής unbalanced! Γιατί ένας νέος παίκτης δεν έχει την ίδια απόδοση με ένα M16? με ένα Μ4? με ένα G36? Βλέπει τα σκούρα, και πάει στα ΑΚ, απλά!

Μ όλα αυτά δε θέλω να μειώσω το έργο και το skill των rushers. Είναι αρκετά δινή η θέση τους και χρειάζονται ένα αξιόπιστο όπλο γι αυτό που κάνουν. Αλλά ακόμα κι έτσι, δε μπορεί αυτά που κάνεις εσύ stewie, o anal o enc, o p8kc, να τα κάνουν όλοι. Οκ, τυχαίνει! Εσεις έχετε αντιμετωπίσει και καμιά 20αριά ισάξιους, ή καλύτερους απο σας στο CB.

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #20 on: July 06, 2009, 06:01:23 PM »
Η περίπτωση του PSK player είναι πλέον κλασσικό φαινόμενο στον 222 που έχει χάσει την ποιότητα του σαν public server λόγω ανώριμων συμπεριφορών από flamers - spammers κτλ.
Όσο μπορεί ο καθένας δε δίνει σημασία αλλά άνθρωπος είσαι θα σου γυρίσει και το μυαλό μια φορά.
Aυτό βέβαια είναι αναπόφευκτο όταν αρχίζει το COD4 όλο και πιο πολύς κόσμος και ιδίως μικρής ηλικίας και admins δεν γίνεται να είναι online 24/7. Αν και κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαν να δωθούν admin rights σε κατάλληλα άτομα που είναι αρκετή ώρα στον public.

Όσο για τα weapons:
It's called modern warfare.
If you can't get used to it don't play it.
"Let's go back to" is the saddest phrase ever.

Το παιχνίδι έτσι είναι.
Όταν είσαι σε μια γωνία με το m16 και υπάρχει περίπτωση να πεταχτεί μπροστά σου ένα aku φυσικά και έχεις σοβαρό μειονέκτημα. Έκανες ριψοκίνδυνο positioning.  :D
Οπότε είτε προσπαθείς να τοποθετηθείς κάπως να τους "κατεβάσεις" από μακριά, είτε σηκώνεις ένα aku (καλό και το Μ16 αλλά αν θές να επιζήσεις θα το σηκώσεις) από τα 800 πτώματα στον public και πλησιάζεις σε close quarters combat.

Επίσης αν από defence στην Crash κάνεις rush στο chopper έχεις πρόβλημα γιατί είναι ο Blue spawn house και με έχει κατεβάσει άπειρες φορές αλλά δεν είπα τίποτα, απλά έψαξα άλλο τρόπο, με smokes, διαφορετικό route κτλ..

To nerfing που έγινε στο aku στα τελευταία promod δεν έπρεπε να αφήσει κανέναν παραπονεμένο νομίζω.Πριν από αυτά, ναι ήταν imba.
Τώρα για να κάνεις frag από μακριά με aku πρέπει να κρατήσεις το recoil και να ρίξεις ΑΡΚΕΤΕΣ σφαίρες στον αντίπαλο ή να χρησιμοποιήσεις DEAGLE.

Αντίθετα για να αντιμετωπίσεις ένα aku σε κοντινές αποστάσεις όταν έχεις assault rifle πρέπει να τον πετύχεις στάσιμο, απροετοίμαστο, να σημαδέψεις ΠΑΝΩ του και καμιά φορά να χοροπηδήσεις κι εσύ (δεν είναι κακό).  :D

Δεδομένων των από πάνω + άλλων που μπορεί να ξέχασα..

IMBA is not the word for Call of duty 4.
It's the MODERN WARFARE WAY.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #21 on: July 06, 2009, 06:33:45 PM »
Blue δε θα έλεγα οτι ήταν τυχερός που σε έφαγε.
Αλλά ούτε πως έκανε το φοβερό skill-shot
(αν και δεν το είδα) αλλά γενικά να φας κάποιον από κοντά με aku+spray ΕΙΝΑΙ εύκολο
(ιδίως αν είσαι έφηβος-νέος και έχεις τα ανάλογα ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ)

Πολύ απλά ήσουν σε κοντινή απόσταση με αντίπαλο με aku και είτε έκανε spray (που εξ ορισμού φεύγουν random αδέσποτες) είτε aim down στον αέρα να έκανε όπως λέει, έχεις ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ
ακόμα κι όταν είναι inexperienced ο παίχτης τυχαίνει ή πετυχαίνει να τρώς 2 σφαίρες.

Αυτό από την άλλη δημιουργεί μια τεράστια πρόκληση, που εμένα μου αρέσει προσωπικά,
να έχεις το skill να αντιστρέψεις τους όρους και να κερδίσεις μια κοντινή μάχη εναντίον ενός aku είτε με συγχρονισμένο ακριβές prefire είτε με αντίθετο jump από το επικείμενο που 8α κάνει το πιθίκι με το aku.
Ή το να κατεβάζεις ένα assault rifle από μακριά με το DEAGLE.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΒΛΑ.

Skill δεν είναι μόνο το aim.
Και ξέρω ότι το γνωρίζεις αυτό Blue.
Απλά στο cod2 to aim έπιανε μεγαλύτερο ποσοστό των skills από το cod4 που ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ πιο πολλά skills εκτός από aim.
Γι'αυτό έχει και πιο πολύ βάθος.

Γενικά το λάθος κατά τη γνώμη μου είναι να τη λες σε κάποιον είτε ήταν τυχερός είτε όχι, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων - flame κτλ..
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #22 on: July 06, 2009, 07:01:01 PM »
Mexi, δε συμφωνώ. Ή μάλλον μη το γενικεύεις τόσο, γιατί αν μιλάμε για modern warfare, εγώ γουστάρω Μ60 με 100 rounds magazine, θα σου πεί κάποιος, γιατι μου το στερείς? Και γώ αγόρασα το game και γουστάρω να παίζω με βαρύ...θυμάστε τι γινόταν στην vacant με τα "βαριά"...κατεδαφίσεις ο Κυριάκος!

Απ τη στιγμή που μπαίνει "Χέρι" στο game ορισμένα πράγματα αποτελούν μονόδρομο για το μεγαλύτερο ποσοστό. Όταν πρώτο έπαιξα το cod4 το MP5 έριχνε με έλεγχόμενο burst 4-5 σφαιρες  στο στόχο...Για πάνε ρίξε τώρα...αντιθέτως τα ΑΚ γίνονται όλο και περισσότερο imba. και δε στα συγκρίνω με το Μ16, αλλα με sub. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει ένα καθαρόαιμο rifle ας πούμε? Το Μ14, (Garand) δε μπορούσε να το κάνουν με μία σφαίρα 100% damage απ το στήθος και πάνω, κι ας του άφηναν το τρελό ρικόιλ που έχει...

είναι φανερό, ότι τα promods τα κάνουν για τις πολύ pro ομάδες και παίκτες, παρά για την "πλέμπα". Είναι φανερό, ότι αποσκοπούν, στις προβλεπόμενες τακτικές, και στην γιουρούσικη λογική, που σε σχέση με τα maps δε σου αφήνει περιθώρια. Δε ξεχωρίζει η άμυνα απ την επίθεση τελικά και βασίζεται στο πόσους καλούς ράσερς διαθέτεις. Αν πεθάνει και ο σνάιπερ απ την αρχή, καλά κρασιά...δε σταματάει τίποτα τους ράσερς. Γιατί ενω είμαι στην άμυνα να πρέπει να ρισκάρω και να αντεπιτεθώ, αλλιώς θα μου πιάσουν τα σημεία? γιατί ο αμυνόμενος να έχει να αντιμετωπίσει τόσες δυσκολίες, για να κατακτήσει το προφανές πλεονέκτημα που υποτίθεται έχει ως αμυνόμενος? Τι είναι προς οφελός του? Κάλυψη? σχεδόν μηδαμινή, σχεδόν όλοι οι τοίχοι τρυπιόνται, για να καλύψεις ένα σημείο και να έχεις ορατότητα ρισκάρεις να σε δούν, οπότε μετακινήσε, δε σε βλέπουν οι rushers, θα σε δεί ο σνιπ αργά ή γρήγορα, και όλα αυτά σκεπτόμενος την Crossfire. Ενας ή 2 αμυνόμενοι τρώνε 2 nades στο δρόμο για τη κατάκτηση του Α...γιατί λοιπόν να μην υπάρχει ένα βαρύ να ρίχνει στην τρύπα ώστε να δώσει μια ευκαιρία στους αμυνόμενους, να πάνε απ αλλού? αντιθέτως πρέπει 3 αμυνόμενοι σα μαλακες να ρασάρουν τρύπα στου λύκου το στόμα. και ποιά η δυσκολία των επιτιθέμενων να μπλοφάρουν plant να σκάσουν οι αντίπαλες nades, και μετά να πλαντάρουν, υπο κάλυψη, καπνών...ωραία γαμάει το game...είναι balanced! Στο 1 και στο 2 αυτά δε παίζαν τόσο...εδώ είναι λίγο παιδική χαρά...

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #23 on: July 06, 2009, 07:15:06 PM »
Καλημερα λοιπον και απο τον λεγομενο psk player(ναι εγω ειμαι αυτος)...Λοιπον αγαπητε blue...ειτε θες να το πιστεψεις ειτε οχι εγω βγηκα απο κει zoomaρισμενος..κι αυτο γιατι εχω custom δικα μου controls και δεν εχω aim down the sight αλλα δεξι κλικ και αμεσως κανει zoom χωρις να το κραταω πατημενο...τωρα...ειπες οτι δεν παραδεχτηκα οτι ειμαι κωλοφαρδος...γιατι αν οντως ειχα κανει spray και ημουν κωλος να μην το παραδεχτω?Δεν εχω κανενα λογο να το αρνηθω...αλλα εσυ συνεχισες λεγοντας μου οτι παιζεις 8 χρονια και ξερεις απο aim...εγω μπορω να σου ορκιστω κιολας οτι βγηκα με zoom,οχι γιατι θα κατσω να καω για οτι μου λεει ο καθενας,με εχουν πει κωλοφραδο,nooba και ολα τα σχετικα...απλα γιατι δεν θελω να με βγαζουν ψευτη...και ναι,δεν εχω την τεραστια τη φημη sto community αλλα δεν ειμαι ουτε κανας τιποτενιος ουτε τιποτα..παιζω τιμια και αν ειμαι κωλοφαρδος το παραδεχομαι...
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #24 on: July 06, 2009, 07:19:47 PM »

Γενικά το λάθος κατά τη γνώμη μου είναι να τη λες σε κάποιον είτε ήταν τυχερός είτε όχι, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων - flame κτλ..

+1

Αλλά το θέμα είναι να υπάρχει ίση αντιμετώπιση μεταξύ των παικτών μέσα στο 222 ! Εξάλλου είναι Pub και δεν ύπαρχει λόγος να whinarουμε. Πχ Blue (Χωρίς να θέλω να κατηγορίσω κανένα) αν σε σκότωνε ο Stewie η κάποιος άλλος "παλιός" παίχτης για παράδειγμα δε θα του έλεγες τπτ (κατά την άποψη μου). Απλά του την είπες "κατα κάποιο τρόπο" επείδη ήταν πιο low skilled player από εσένα. Την ίδια αντίδραση έχω κι εγώ κάποιες φορές (λάθος μου) σε κάποιους πιο low skilled από εμένα ! Αλλά ακριβώς την ίδια έχω δεχτεί κι εγώ από κάποιους πιο πάλιους παίκτες από εμένα.
Αν θέλουμε κι θέλετε να πάει λίγο πιο μπροστά το community πρέπει να βοηθήσουμε τους newones στο game αντί να τους κριτικάρουμε μέσα στο pub κτλ. Να μας φύγει λίγο το ψώνιο που κουβαλάμε. ;) ;D

PS1 : Blue Χωρίς παρεξήγηση it's just a game chill. Είναι παιχνίδι και δεν γίνεται να είναι ολα balanced.
PS2 : Στο pub μπάινουμε (η πλειοψηφια θέλω να πιστεύω) για να μαλακιστούμε, να πούμε καμια μλκ και να περάσει η ώρα (χωρίς να σπάμε βεβαια τα νεύρα των άλλων παικτών) κι όχι για να κριτικάρουμε τους άλλους ! 8)

"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

zombie

• 222 HERO!~
« Reply #25 on: July 06, 2009, 08:08:03 PM »
ρε σεις.... αφηστε τον BLUE να γκρινιαζει.

αφου το ειπε, το ΣΚ παντρευεται.

ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕΤΑ  :spam:

-"Παλι παιχνιδια στον υπολογιστη παιζεις?"
-"...δεν εχω καποιον να μιλησω,να πω μια κουβεντα"
-"πιο πολυ αγαπας το χαζοκουτι?"

και τετοια..

αφηστε τον να το φχαριστηθει λιγο

ΥΓ:Που παντρευεσαι ρε? Να ερθω με το ΑΚ47u να ριξω καμια "μπαλοθια"?
« Last Edit: July 06, 2009, 08:10:45 PM by zombie »
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #26 on: July 06, 2009, 08:22:58 PM »
to thompson den plisiazei kan to accuracy tou ak74u, oute kai to damage, oute kai tis sfaires. oute kai to range tou.

Προφανώς έχεις να παίξεις μικρό σε promod server κάποιους μήνες. Ούτε thompson. :-Π

Τζενάκι μου, έχουμε κάνει κάμποσες τέτοιες συζητήσεις από 'δω κι από 'κει και νομίζω πως η απάντηση σ' όλα σου τα επιχειρήματα είναι η εξής:
δεν είναι προσομοιωτής πολέμου. Είναι απλά pewpew bambum fast gaming (pretty damn fast). Είναι πράγματι κρίμα που μόνο 3 guns παίζουνε, μα έτσι είναι και δε μπορείς παρά ή να το δεχτείς ή να κάνεις αυτό που κάνεις εσύ - να πάρεις ένα όπλο που σκοτώνει λιγότερο και να παίξεις την τύχη σου. Αυτό όμως, κατά την άποψή μου, δεν σου δίνει κάποιο ηθικό πλεονέκτημα, είναι απόφασή σου το πως παίζεις, οπότε πρέπει να ζήσεις μ' αυτή.
Παρεμπιπτόντως, δεν πιστεύω πως υπάρχουν lucky shots. Πιστεύω πως αν είσαι στα τούβλα και σου βγω με jump και μικρό από Α θα σε φάω 9 στις 10, γιατί ξέρω τη συμπεριφορά του όπλου και ξέρω να το χρησιμοποιώ. Απ' την άλλη, είναι μια απλή περίπτωση - όλοι σχεδόν ξέρουν να χρησιμοποιούν το aku εκεί και μ' αυτόν τον τρόπο. Μα υπάρχουν άλλα σημεία στο aku playing που είναι προκλήσεις και δεν τα κατέχουν όλοι. Γενικότερα, όλοι γκρινιάζουν για κωλοφαρδία. Πως είναι κωλοφαρδία ένα smoke shot του scope όταν κάνει σταθερά δύο σε κάθε map; Πως είναι κωλόφαρδο που τον έφαγα μέσα στο site με την 28η σφαίρα τσιμέντο, αφού το 'χω κάνει 999999 φορές;
Εν τέλει, το game είναι λιγότερο aim based και περισσότερο sprint based & team based (χωρίς φυσικά να του λείπει καθόλου ο παράγοντας ατομικό skill). Live with it xD.

ougk

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #27 on: July 06, 2009, 08:57:00 PM »
Mexi, δε συμφωνώ. Ή μάλλον μη το γενικεύεις τόσο, γιατί αν μιλάμε για modern warfare, εγώ γουστάρω Μ60 με 100 rounds magazine, θα σου πεί κάποιος, γιατι μου το στερείς? Και γώ αγόρασα το game και γουστάρω να παίζω με βαρύ...θυμάστε τι γινόταν στην vacant με τα "βαριά"...κατεδαφίσεις ο Κυριάκος!

Απ τη στιγμή που μπαίνει "Χέρι" στο game ορισμένα πράγματα αποτελούν μονόδρομο για το μεγαλύτερο ποσοστό. Όταν πρώτο έπαιξα το cod4 το MP5 έριχνε με έλεγχόμενο burst 4-5 σφαιρες  στο στόχο...Για πάνε ρίξε τώρα...αντιθέτως τα ΑΚ γίνονται όλο και περισσότερο imba. και δε στα συγκρίνω με το Μ16, αλλα με sub. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει ένα καθαρόαιμο rifle ας πούμε? Το Μ14, (Garand) δε μπορούσε να το κάνουν με μία σφαίρα 100% damage απ το στήθος και πάνω, κι ας του άφηναν το τρελό ρικόιλ που έχει...

είναι φανερό, ότι τα promods τα κάνουν για τις πολύ pro ομάδες και παίκτες, παρά για την "πλέμπα". Είναι φανερό, ότι αποσκοπούν, στις προβλεπόμενες τακτικές, και στην γιουρούσικη λογική, που σε σχέση με τα maps δε σου αφήνει περιθώρια. Δε ξεχωρίζει η άμυνα απ την επίθεση τελικά και βασίζεται στο πόσους καλούς ράσερς διαθέτεις. Αν πεθάνει και ο σνάιπερ απ την αρχή, καλά κρασιά...δε σταματάει τίποτα τους ράσερς. Γιατί ενω είμαι στην άμυνα να πρέπει να ρισκάρω και να αντεπιτεθώ, αλλιώς θα μου πιάσουν τα σημεία? γιατί ο αμυνόμενος να έχει να αντιμετωπίσει τόσες δυσκολίες, για να κατακτήσει το προφανές πλεονέκτημα που υποτίθεται έχει ως αμυνόμενος? Τι είναι προς οφελός του? Κάλυψη? σχεδόν μηδαμινή, σχεδόν όλοι οι τοίχοι τρυπιόνται, για να καλύψεις ένα σημείο και να έχεις ορατότητα ρισκάρεις να σε δούν, οπότε μετακινήσε, δε σε βλέπουν οι rushers, θα σε δεί ο σνιπ αργά ή γρήγορα, και όλα αυτά σκεπτόμενος την Crossfire. Ενας ή 2 αμυνόμενοι τρώνε 2 nades στο δρόμο για τη κατάκτηση του Α...γιατί λοιπόν να μην υπάρχει ένα βαρύ να ρίχνει στην τρύπα ώστε να δώσει μια ευκαιρία στους αμυνόμενους, να πάνε απ αλλού? αντιθέτως πρέπει 3 αμυνόμενοι σα μαλακες να ρασάρουν τρύπα στου λύκου το στόμα. και ποιά η δυσκολία των επιτιθέμενων να μπλοφάρουν plant να σκάσουν οι αντίπαλες nades, και μετά να πλαντάρουν, υπο κάλυψη, καπνών...ωραία γαμάει το game...είναι balanced! Στο 1 και στο 2 αυτά δε παίζαν τόσο...εδώ είναι λίγο παιδική χαρά...
imo 101% true post

Προφανώς έχεις να παίξεις μικρό σε promod server κάποιους μήνες. Ούτε thompson. :-Π
wrong alla ama sprayareis me ena thompson apo fortigo road b sti bomb b tha ton fas head azoomi? poses pithanotites exeis 2%? fantasou to twra me aku. rush jump mesa apo to bombsite oi sferes kill :D
p.s. toujane lol
« Last Edit: July 06, 2009, 09:37:43 PM by gtαιvπc »

Kos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #28 on: July 06, 2009, 09:19:37 PM »
Έλα μωρε μλκ Μήτσο, κάθεσαι και ασχολήσε..από κάποιο σημείο σε κάθε pub server όταν τα άτομα γίνονται 20++, αρχίζεις να τσαντίζεσαι και να τα παίρνεις με το κάθε καμπεροκαμπια proner που σε τρώει. Μαλλον θα είχες φτάσει σε κανα τέτοιο σημειο και τα πήρες τοσο ασχημα.
Αν σε φαει κανένας Xaralampis, Ksenofwn, Periklis κτλπ μην αρχίσεις πάλι τα μπινελίκια  :P
λοωε υα
« Last Edit: July 06, 2009, 09:29:18 PM by Kos »

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #29 on: July 06, 2009, 09:34:36 PM »
wrong alla ama sprayareis me ena thompson apo fortigo road b sti bomb b tha ton fas head azoomi? poses pithanotites exeis 2%? fantasou to twra me aku. rush jump mesa apo to bombsite oi sferes kill :D

Ρε μλκα σοβαρεψου λιγο. Τι ειναι αυτα που γραφεις ?
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day