Author Topic: cartoon&animation  (Read 7865 times)

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
Re: cartoon&animation
« Reply #15 on: July 04, 2012, 10:38:49 PM »

cincgr

• CBWARRIOR.
« Reply #16 on: July 04, 2012, 10:49:08 PM »
Courage the Cowardly dog intro

Can't be the only one who used to watch this !
Comandante in capo
MAD?

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #17 on: July 04, 2012, 11:19:36 PM »
apla tromeros
Duck Dodgers-Ντάφυ Ντάκ-Μαθαίνοντας πολεμικές τέχνες

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

cincgr

• CBWARRIOR.
« Reply #18 on: July 05, 2012, 12:09:00 AM »
χαχαχαχαχ ''έχω αρκούδα στην ουρά μου και βούτυρο στ'αυτιά μου''
Comandante in capo
MAD?

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #19 on: July 05, 2012, 08:19:33 AM »
Courage the Cowardly dog intro
Can't be the only one who used to watch this !

Και εγώ! :)

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #20 on: July 05, 2012, 11:40:06 AM »
Το καλύτερο παιδικό που έχει βγει . Το έχω δει πάνω από εκατό φορές και δεν το βαριέμαι ποτέ . Διαχρονικό και διδακτικό .

Ο Ηρακλής πέρα από τον μύθο ( Hercules )
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #21 on: July 05, 2012, 01:46:50 PM »
Η υπογραφή σου, εδώ στο φόρουμ, λέει "Once you go black , you never go back ... But once you go greek .. Even black is weak." Έχεις κάνει ουκ ολίγα ελληνολάγνα ποστς ανά τους καιρούς.
Στο αγαπημένο σου animation, μέσα στα τρία πρώτα λεπτά, οι μούσες έχουν μετατραπεί σε τραγουδίστριες soul με μια χοντρή για "comic relief", ο Ηρακλής είναι γιος του Δία και της Ήρας και ο Άδης (sic) θέλει να γκατζουρέψει τη φάση τους.

Μμμμμμμναι.
« Last Edit: July 05, 2012, 01:51:42 PM by zbouaerg »

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #22 on: July 05, 2012, 01:47:50 PM »
Αnd your point is ?
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #23 on: July 05, 2012, 01:56:46 PM »
Δεν έκανα το ποστ με κακή πρόθεση.
Θα σου πρότεινα, όμως, να αναρωτηθείς τουλάχιστον αν παρατηρούνται κάποιες αντιφάσεις στη συμπεριφορά σου.

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #24 on: July 05, 2012, 02:09:28 PM »
To singature το έβαλα xάριν αστεϊσμού , εννοείται πως δεν ισχύει η εν λόγω φράση και δεν την επικροτώ . Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το άτομό μου . Εγώ θεωρώ πως πρέπει να μαθαίνουμε το σωστό μέσα από τον δύσκολο δρόμο και τις αντιφάσεις που επιφέρει  (αν με πιάνεις καταλαβαίνεις και με πιο τρόπο επιτυγχάνεται) . Τώρα η ταινία έχει λάθη αλλά είναι πολύ δουλεμένη σε πάρα πολλά θέματα . Τυχόν αλλαγές έγιναν καθαρά για ωραιοποίηση του παιδικού . Εμένα πάντως και όσων ξέρω τους έχουν αφήσει υπέροχες αναμνήσεις . Αυτά . Apologize Completed .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #25 on: July 05, 2012, 02:20:36 PM »
oti na'nai

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #26 on: July 05, 2012, 02:29:15 PM »
Τα αστεία σπανίως είναι μόνο αστεία. Η ειρωνεία χάνεται στον ίντερνετς.
Στο προκείμενο, τώρα, το ότι είναι "αλλαγές για ωραιοποίηση του παιδικού" δεν σημαίνει κάτι. Αυτό που λες εσύ ωραιοποίηση (παρεμπιπτόντως, αδόκιμος όρος στην περίπτωσή μας) εγώ το λέω αναχρονιστική, αυθαίρετη, καταχρηστική και υποβιβαστική θεαματοποίηση. Το αν είναι τεχνικά άρτια ή όχι δεν είναι του παρόντος.
Η δύναμη και το ενδιαφέρον της ελληνικής μυθολογίας (ίσως και της ελληνικής γραμματείας εν γένει) έγκειται εν πολλοίς στο γεγονός πως άπτεται της πραγματικότητας. Το θέαμα είναι ακριβώς μια απομάκρυνση από αυτή.
Τα πράγματα είναι, μάλλον, πιο περίπλοκα από "τυχόν αλλαγές" και "υπέροχες αναμνήσεις".
Απλά τροφή για σκέψη.

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #27 on: July 05, 2012, 03:02:04 PM »
Δεν έκανα το ποστ με κακή πρόθεση.
Θα σου πρότεινα, όμως, να αναρωτηθείς τουλάχιστον αν παρατηρούνται κάποιες αντιφάσεις στη συμπεριφορά σου.
χαχαχα οταν  τα λεγα εγω....
αλλα τι να πεις,για εναν που ψηφιζει αρχικα καμμενο κ μετα κκε...( δεν κατακρινω την ψηφο σου,αλλα τη μεταπηδηση-αντιφαση που σε διακατεχει,ισως.)
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #28 on: July 05, 2012, 03:22:41 PM »
Δεν διάβασες τον λόγο για τον οποίο ψήφισα ανεξάρτητους ενώ ήξερα από την αρχή ότι αυτό δεν ήταν το ορθολογικά σωστό κατ'εμέ πάντα . Επίσης πρέπει να μάθεις ότι μόνος του κανέις δεν μπορεί να αλλάξει κάτι και η συμπεριφορά αντιμετώπισης κάθε θέματος δεν είναι εξίσου ίδια . Εξαρτάται από την σημασία που δίνεις στο καθένα . Βέβαια πρέπει  να θεωρηθώ εγώ μαλάκας που αιτιολογώ με επιχειρήματα οτιδήποτε πω μέσα στο forum και εσύ το Smart guy του community που ψηφίζει ΧΑ . Έπρεπε κι εγώ να απαντήσω όπως ο sifter  " ότι να'ναι " , "μιλάει και ο χρυσαυγίτης " και και και αλλά δεν το κάνω γιατί πάντα θέλω να γίνεται ο καθένας καλύτερος . Είτε μέσα από συζήτηση είτε δεν ξέρω γω τι . Θα μπορούσα να μην έχω απαντήσει όπως και ο καθένας εδώ μέσα όμως απ'ότι φαίνεται τσάμπα κόπος . Ελπίζω πραγματικά να αλλάξεις τρόπο σκέψης . Σμουτς και εγέρθητο .( τελικά εγέρθητι ή εγέρθητο είναι το σωστό ; )
« Last Edit: July 05, 2012, 03:25:34 PM by DREAMERXZ »
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #29 on: July 05, 2012, 04:39:43 PM »
ola kala
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman