Author Topic: CoD:BO - Servers,Rcon tools,competitive mods,custom configs και πολλα αλλα.  (Read 3452 times)

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not

Call of Duty:Blackops - Tα βασικα για το competitive side tou

Servers & Rcon control: Aπο οτι διαβασα στο tek9.org και απο αλλες πηγες, γινονται επαφες με την εταιρια που εχει αναλαβει να σηκωνει ολα τα servers του παιχνιδιου, ετσι ωστε να γινουν ολα απλουστερα και πιο ευχρηστα στην διαχειρηση του server, με αλλα λογια να θυμηζουν τα λεγομενα "rcon tools" του COD4. To πως και ποσο δυσκολο θα ειναι να φορτωνουμε το εκαστοτε competitive mod στον server μας ειναι ενα προβλημα, καθως oπως φαινετε η εταιρια που σηκωνει τα server αδυνατει να τα ανοιγει με το mod της επιλογης του πελατη της. Φυσικα ομως δεν υπαρχει κανενας λογος απογοητευσης, το παιχνιδι δεν εχει ουτε μια βδομαδα που κυκλοφορησε.

Competitive Mods: Προς το παρον και απο οτι διαβασα εδω : http://vanner.tek-9.org/blog/black_ops_competitive_mode-965.html#comments επιδιωκετε να δημιουργηθει ενα server tweak και οχι ενα mod, πανομοιωτυπο με αυτο του pam4 στο COD4 (ολα τα οπλα ειναι ξεκλειδωμενα, δεν υπαρχουν levels, μερικα οπλα/attachments/hardware εχουν αφαιρεθει, και το gameplay ειναι πολυ κοντινο με αυτο του nomod). Το αρχειο αυτο οπως προαναφερθηκε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟD, αντιθετα ειναι ενα αρχειο τυπου .cfg το οποιο το φορτωνουμε στο server μας (πως θα γινετε launched και ποσο περιπλοκο θα ειναι δεν εχει αναφερθει ακομα).
Προβλημα: Το συγκεκριμενο αρχειο δεν ανοιγει σε αγορασμενα servers, ενα στοιχειο στο οποιο απο οτι διαβασα γινονται επαφες για να μπορει να γινει αυτο δυνατο.

Custom Configs: Λιγα εχουν αναφερθει για αυτο το θεμα, αυτα που διαβασα εγω ειναι οτι εφοσον το engine του παιχνιδιου ειναι πανομοιοτυπο με αυτο του COD4, θα μπορουμε να πειραξουμε οτι θελουμε στο config μας (χρωματα scoreboard, γραμματοσειρα του ονοματος μας και των υπολοιπων παικτων κλπ.)
Προβλημα: Το engine του Steam μπορει να μην συμφωνει με τις αλλαγες που εχουμε κανει στο config μας, και να φαμε κανα ban ξεκαρφωτο...

Δημιουργεια Community του BO: Το παιχνιδι εχει γινει ηδη add στα ladders του clanbase, αν και καμια ομαδα δεν εχει κανει join ακομα επειδη βρισκονται ολα στον αερα με τους κανονες, το πως θα hostαρωνται τα matches κλπ. Στο ESL δεν ειδα να εχει γινει ladder για το game ακομα, πραγμα λογικο καθως ειναι πολυ νωρις ακομα για να σκεφτομαστε τοσο μακρια. Ουτε σταθερο competitive mod δεν υπαρχει ακομα.

Τελειωνοντας, μια δικη μου αποψη: Οσοι σκοπευουν να ασχοληθουν σοβαρα με το game θα τους παροτρινα να το κανουν, φαινετε να εχει πολυ καλες προοπτικες. Οσο για το competitive side, θα προτεινα να γινουμε pubheros για κανα μηνα, να σταθεροποιηθουν λιγο τα πραγματα, και μετα θα απολαμβανουμε το παιχνιδι οπως πρεπει  ;D
« Last Edit: November 12, 2010, 08:51:55 PM by T3RR0R »

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not

zGIN♂

• DV zombie
Μακαρι να γινει competitve αλλα δεν το κοβω.. Δεν αξιζει να μπεισ σε ενα σωρο διαδικασιες για να παιξεις πιο σοβαρα το game, ενω το κοντ 4 στα προσφερει ηδη.. Και δεν ειναι και πολλες οι διαφορες μεταξυ τους..

c00kie

• CBWARRIOR.
  • Hmm i smell c00kies ;d
Μακαρι να γινει competitve αλλα δεν το κοβω.. Δεν αξιζει να μπεισ σε ενα σωρο διαδικασιες για να παιξεις πιο σοβαρα το game, ενω το κοντ 4 στα προσφερει ηδη.. Και δεν ειναι και πολλες οι διαφορες μεταξυ τους..
Το cod4 δεν βγηκε με το promod ετοιμο και αυτο εγινε μετα απο ενα διαστημα μισου-1 χρονου αν θυμαμαι καλα,θυμασε πως ητανε το  cod4 με τα GL,martyrdom,laststand,red dot,κ.τ.λπ.Τ Β.Ο εχει τα παντα κατα τη γνωμη μου και απο οπλα και απο style δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το cod4 εκτος απο τα map που θα επρεπε να ειχανε σκεφτοι περισσοτερα map για sd.Τελος,δεν καταλαβαινω γιατι δεν το θεωρεις competitive game με λιγες αλλαγες ολα ειναι δυνατα.

pancy

• DV zombie
kai me pam4 epezes competitive kaneis den perimene to promod gia na arxisei na to pezei
sxedon kateu8ian mporouses na to pe3eis to 4  O0 O0 O0 O0 O0

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
ah noris einai akoma re min skate, 2,5 xronia pou epaiza cod4, ta prwta 1,5 epaiza me perks, oute kan pam4, kai na sou pw den eixa kai kanena problima, kali parea na iparxei XD
e 8a aplousteutoun ta pragmata me to kairo, eimai aisiodo3os :D

pancy

• DV zombie

c00kie

• CBWARRIOR.
  • Hmm i smell c00kies ;d
ah noris einai akoma re min skate, 2,5 xronia pou epaiza cod4, ta prwta 1,5 epaiza me perks, oute kan pam4, kai na sou pw den eixa kai kanena problima, kali parea na iparxei XD
e 8a aplousteutoun ta pragmata me to kairo, eimai aisiodo3os :D
Den pisteuw na perimenoume 2,5 xronia twra p exoume etoimh thn trofh apo to cod4[promod] ,tha pastwsoune to black ops me promod kai tha isiwsei to thema. xD

Nickapa13

• Ranked Pubzorz!
επειδη ειμαι ασχετος θελω να κανω μερικες ερωτησεις,
το fps ποσο πρεπει να ειναι για να ειναι το παιχνιδι ενταξει?
σας αργει πολυ ναφορτωνει τις πιστες?
Με ενα καλυτερο επεξεργαστει θα βελτιωθουν τα πιο πανω? (εχω inteldual core 2.4g 1MB e2220)

pancy

• DV zombie
125 fps is good

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
επειδη ειμαι ασχετος θελω να κανω μερικες ερωτησεις,
το fps ποσο πρεπει να ειναι για να ειναι το παιχνιδι ενταξει?
σας αργει πολυ ναφορτωνει τις πιστες?
Με ενα καλυτερο επεξεργαστει θα βελτιωθουν τα πιο πανω? (εχω inteldual core 2.4g 1MB e2220)

des to post tou assvas gia commands for fps boost.