Πράγματι μια χαρά είναι, χρειάζεσαι καλό PC όμως για να παίξεις σωστά την πλήρη έκδοση, στην ΒΕΤΑ έγραψαν πως έχουν κατεβάσει πολύ τα γραφικά.
Χάρηκα πολύ που το sniper μου θύμισε cod4, μπορείς να παίξεις πολύ fast-paced, ειδικά όταν ξεκλειδώνεις το επόμενο

Επειδή με ρωτήσανε πολλοί, να απαντήσω και σε αυτήν την ερώτηση:
Είναι στιλ Battlefield: Bad Company 2;Παίζω το Battlefield: Bad Company 2 απ' όταν βγήκε, σε public αλλά και σε competitive (όσο επέτρεπε το παιχνίδι, διότι ομολογούμενος του λείπαν βασικά στοιχεία για competitive ), η απάντησή μου με βάση την παραπάνω εμπειρία πρέπει να είναι:
Όχι. Το Battlefield 3 φαίνεται πως θα είναι καινούργιο, πλήρες και ανεξάρτητο παιχνίδι.Όσο για το Battlelog (Facebook για το Battlefield, μέσα από το οποίο μπαίνεις κατευθείαν στους server που είναι οι φίλοι σου, βλέπεις τα στατιστικά άμεσα/real-time κτλ κτλ. ), με ξένισε λίγο

- δεν έχω ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο, ευτυχώς αποδείχτηκε πάρα πολύ χρήσιμο, και μου αρέσει ότι δεν χρειάζεται να τρέχω κάποιο executable και μετά να βλέπω τα intro γράμματα κάθε φορά κτλ. - τώρα όλα γίνονται πολύ γρήγορα σε ρίχνει κατευθείαν ingame και στην squad των φίλων σου.
Η ΒΕΤΑ έχει μπόλικα bugs, για τα κυριότερα των οποίων έχουμε βρει λύση, αν θέλετε βοήθεια, στείλτε μου xfire, ή αν δεν είμαι online κάντε ένα post στο greek community forum (battlefield.gr) να σας πουν γρήγορα και τα παιδιά που ξέρουν.
Αν αξίζει 50 γιούργια είναι άλλο θέμα.
Από όσα έχω δει μέχρι τώρα, σίγουρα αξίζει τα 35 euro που το παίρνεις προπαραγγελια, και με το παραπάνω, αφού σου δίνει και δώρο το expansion με τα 4 θρυλικά maps του Battlefield 2 που όλοι νοσταλγήσανε. Ακόμα όμως δεν έχω δει τα υπόλοιπα maps, game modes, single player και co-op άλλα και τα αληθινά γραφικά του που λένε όλοι πως είναι eye-candy για να έχω πλήρη άποψη.