Author Topic: Battlefield 3  (Read 93447 times)

Cgd

• CBWARRIOR.
« Last Edit: October 01, 2011, 12:27:52 AM by Cgd »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
Re: Battlefield 3
« Reply #182 on: October 01, 2011, 01:20:55 AM »
ξενερωσα

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #184 on: October 01, 2011, 12:53:56 PM »
to game suckorarei asxhma etsi?

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #185 on: October 01, 2011, 01:31:02 PM »
Μια χαρά είναι. Αν αξίζει 50 γιούργια είναι άλλο θέμα.

edit: gameplay πάντα. Γενικά ναι, είναι σαν λοβοτομή με τιρμπουσόν.

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #186 on: October 02, 2011, 10:07:26 AM »
Πράγματι μια χαρά είναι, χρειάζεσαι καλό PC όμως για να παίξεις σωστά την πλήρη έκδοση, στην ΒΕΤΑ έγραψαν πως έχουν κατεβάσει πολύ τα γραφικά.

Χάρηκα πολύ που το sniper μου θύμισε cod4, μπορείς να παίξεις πολύ fast-paced, ειδικά όταν ξεκλειδώνεις το επόμενο  :)

Επειδή με ρωτήσανε πολλοί, να απαντήσω και σε αυτήν την ερώτηση: Είναι στιλ Battlefield: Bad Company 2;

Παίζω το Battlefield: Bad Company 2 απ' όταν βγήκε, σε public αλλά και σε competitive (όσο επέτρεπε το παιχνίδι, διότι ομολογούμενος του λείπαν βασικά στοιχεία για competitive ), η απάντησή μου με βάση την παραπάνω εμπειρία πρέπει να είναι: Όχι. Το Battlefield 3 φαίνεται πως θα είναι καινούργιο, πλήρες και ανεξάρτητο παιχνίδι.

Όσο για το Battlelog (Facebook για το Battlefield, μέσα από το οποίο μπαίνεις κατευθείαν στους server που είναι οι φίλοι σου, βλέπεις τα στατιστικά άμεσα/real-time κτλ κτλ. ), με ξένισε λίγο :( - δεν έχω ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο, ευτυχώς αποδείχτηκε πάρα πολύ χρήσιμο, και μου αρέσει ότι δεν χρειάζεται να τρέχω κάποιο executable και μετά  να βλέπω τα intro γράμματα κάθε φορά κτλ. - τώρα όλα γίνονται πολύ γρήγορα σε ρίχνει κατευθείαν ingame και στην squad των φίλων σου.

Η ΒΕΤΑ έχει μπόλικα bugs, για τα κυριότερα των οποίων έχουμε βρει λύση, αν θέλετε βοήθεια, στείλτε μου xfire, ή αν δεν είμαι online κάντε ένα post στο greek community forum (battlefield.gr) να σας πουν γρήγορα και τα παιδιά που ξέρουν.

Αν αξίζει 50 γιούργια είναι άλλο θέμα.

Από όσα έχω δει μέχρι τώρα, σίγουρα αξίζει τα 35 euro που το παίρνεις προπαραγγελια, και με το παραπάνω, αφού σου δίνει και δώρο το expansion με τα 4 θρυλικά maps του Battlefield 2 που όλοι νοσταλγήσανε. Ακόμα όμως δεν έχω δει τα υπόλοιπα maps, game modes, single player και co-op άλλα και τα αληθινά γραφικά του που λένε όλοι πως είναι eye-candy για να έχω πλήρη άποψη.
« Last Edit: October 02, 2011, 10:24:28 AM by Cgd »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #187 on: October 03, 2011, 06:53:11 PM »

Insomniac

• CBWARRIOR.
« Reply #188 on: October 03, 2011, 06:58:41 PM »
Sto Bc2 rageares asxhma sini gi'auto to pragma twra kaneis to partaki sou sto browser kai mpaineis pareitsa :D TI ALLO THES? E? PES MOU?!  :P

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #189 on: October 03, 2011, 07:01:12 PM »
download link gia to beta?

Insomniac

• CBWARRIOR.
« Reply #190 on: October 03, 2011, 07:02:08 PM »
NO.

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #191 on: October 03, 2011, 08:54:39 PM »

Cgd

• CBWARRIOR.
« Last Edit: October 03, 2011, 09:19:23 PM by Cgd »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #193 on: October 03, 2011, 09:24:55 PM »
Γενικά ρε cgd δεν είναι σωστή συμπεριφορά. Δες ένα interview για CS:GO που έχω postάρει σε άλλο thread, ούτε υπεκφυγές, ούτε θα δούμε. Αυτό και εκείνο.

Τώρα ο μαλάκας, community manager του πούτσου, δίνει διπλωματικές απαντήσεις για να μην ακυρώσουν τα preorders οι μόγληδες.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι η σκοπιμότητα για όλα αυτά.

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #194 on: October 03, 2011, 10:12:25 PM »
ούτε υπεκφυγές, ούτε θα δούμε. Αυτό και εκείνο.
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι η σκοπιμότητα για όλα αυτά.
Και εγώ θα προτιμούσα περισσότερη πληροφόρηση :(

Tο καλό όμως είναι ότι αλλάζουν επιτόπου πολλά στοιχεία που τους λένε από feedback, ο λόγος που για κάποια στοιχεία δεν έχουμε τελική πληροφόρηση είναι  (όπως ενημερώνουν τουλάχιστον στο Twitter) ότι ακόμα συζητούν στο studio πώς να τα αλλάξουν στην τελική έκδοση, και με το που καταλήγουν για κάποιο, βγάζουν νέα με τις αλλαγές (έχουν κάνει κι'όλας 7 μεγάλα updates σε 3 μέρες σε παιχνίδι/σέρβερ/battlelog).

Γενικά είναι πιό πολύ Alpha v2 παρά BETA  :(
« Last Edit: October 03, 2011, 10:17:05 PM by Cgd »