-.-'
Στορμ πρωτα απ'ολα οχι modular τροφοδοτικο..Δεν μπορω να καταλαβω,γιατι δεν μας το κανεις εσυ παρατηρηση,και το κανω εγω..
2ον αν ηταν να παει σε amd θα πηγαινε τουλαχιστον σε piledriver...ΑΛΛΑ αμα ειναι να μην παρει i7 ας παρει τουλαχιστον i5 2500k...Οι fx ειναι γτπ,ποσες φορες θα το πουμε...Αμα εχεις περιθωριο να περιμενεις hitman μπορεις να περιμενεις τις καινουργιες σειρες,ετσι ωστε η να παρεις το καινουργιο το καλο (οχι παντα ομως) η να παρεις τα τωρινα πολυ πιο φθηνα...
Btw το να παρεις high-end gpu,και ενα μετριο cpu ειναι χοντρη βλακεια...Ενδεχομενα sli,crossfire τα χετε σκεφτει καθολου? Προπαντως εγω για αυτο το βαλα μεγαλο τροφοδοτικο και καλο,και γι'αυτο μιλησα και για lanes...
Ξαναλεω για τελευταια φορα...
i7 2600k,660 (ti η απλη),asus z77 mobo που σου ειχα γραψει,8gb ram 1600 cl9,ssd 60 gb (sata 3,500+ speeds),wd 1tb (intelispeed,64mb cache) για αποθηκη,και ενα midi κουτι,αντε κανα φθηνο full tower,μεχρι 70-80...Γενικα αφου δεν κανεις τιποτα τρελο οπως ειπα,δεν χρειαζεσαι απαραιτητα full tower...Εγω στο θεοπαλιο midi που εχω,εχω βαλει την γομαρο 6850,3 σκληρους παρακαλω,τουμπανιαρικη ψυκτρα (<3 mxc ),και χωρις τρυπες για cable management,εχει γινει απλα κουκλακι