Author Topic: Aγορά σταθερού ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡ!  (Read 25489 times)

storm

• DV zombie
Re: Aγορά σταθερού ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡ!
« Reply #120 on: January 09, 2013, 03:52:03 PM »
θα κυκλοφορησει τετοιο apu μεσα στο 14 νομιζω ---

[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #121 on: January 09, 2013, 11:14:40 PM »
http://www.anandtech.com/bench/Product/549?vs=660
http://www.anandtech.com/bench/Product/551?vs=697

Αν ειναι να κανει value for money pc,ναι ας βαλει amd.

Βtw η gpu που του προτεινα την παταει την 7850.
16gb ram παντως ειναι σκετη υπερβολη,4gb τουλαχιστον 8gb max χρειαζεται.
επαγγελματιας δεν ειναι,αλλα δεν μπορεις να συγκρινεις fx,τα οποια βγηκαν αποτυχια,και ας πηγαν να διορθωσουν κατι με τους piledriver,με i7..Απλα αμα πας σε value για gaming στην intel πας σε i5 2500k οπου παιζονται τα benchs..Σε mutli-thread ειναι μπροστα το fx,και βασει της θεωριας οτι στο μελλον θα χρησιμοποιουν πιο πολλα threads/cores θα ειναι καλυτερο future proof.Αλλα σε ωμη δυναμη ακομα και το i5 ειναι πιο μπροστα...

Οσο για το αμα ο fx ειχε και gpu πανω δεν χρειαζονται σχολια..Τι να την κανω την μουφοκαρτα που θα ειναι ενσωματωμενη σε ενα apu ενω θελω να κανω gaming pc και θα παρω βαρβατη καρτα γραφικων? Για να ανεβαζω παραπανω θερμοκρασιες,για να ζεσταινομαι τωρα που εχει ψωλοκρυο και δεν υπαρχουν λεφτα για θερμανση? Που θα καιει παραπανω ρευμα,και γουσταρω πεος απ'την ΔΕΗ?
Οτινανισμος...

Hitman για μενα οι γνωμες μου ειναι οι εξης και θα ναι οι τελευταιες.
1η και καλυτερη : Περιμενεις να βγει νεα γενια επεξεργαστων amd/intel,για να παρεις κατι σε καλυτερη τιμη και με καλυτερες επιδοσεις (καλυτερα τσιπακια κτλ)
2η: Εφοσον θες να ριξεις χοντρο χρημα (1000+ ευρω) παιρνεις το γομαρο-i7 και τα υπολοιπα που σου χα postαρει,και τρεχεις τα παντα στα ultra,με πολλες προοπτικες και δυνατοτητες αναβαθμισης.
3η: Αν θες να κανεις value for money pc,με σαφως λιγοτερα λεφτα,θα κοιταξουμε προς amd μερια,και μετα στηνουμε κατι αναλογο.Βεβαια δεν θα ειναι σαν το i7,αλλα τα games σου λογικα θα τα παιζεις μια χαρουλα.Περιπου 30-40% λιγοτερες επιδοσεις (ισως και 20-30%) απο την i7 υλοποιηση.

Αυτα.-

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

storm

• DV zombie
« Reply #122 on: January 10, 2013, 12:04:05 AM »
se gaming μαν πανω απο 10-20 fps δεν θα δει διαφορα αυτο πιστευω και απο οτι εχω δει
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

Nine-9

• Assistant Team\Mini Admins
  • CBWARRIOR.
« Reply #123 on: January 10, 2013, 09:29:16 AM »
Ρε Greeky, καλά όλα αυτά που λες για αυτούς που τα καταλαβαίνουν και τα ψάχνουν.
Για πες όμως σε απλά Ελληνικά και με πραγματικές τιμές και χρόνους στο παιδί, τι θα κερδίσει με το hi-end pc που λες εσύ.
δλδ θα ανοίγει το COD σε 2,5 sec αντί σε 2,8sec με ένα άλλο cpu? (όχι, γιατί έχει να κάνει περισσότερο με επιδόσεις δίσκου και μνήμης)
Θα κερδίσει κάποια mini miliseconds όταν θα του κάνει αλλαγή map in game? (και πάλι δεν νομίζω)
Τη διαφορά στη CPU θα την δει μόνο αν έχει ανοικτό ένα πρόγραμμα rendering, το COD, το lol, το photoshop, το irc, το msn, το skype, βλέπει καμία ταινία, το word, το excel, κάνει καμία παρουσίαση σε powerpoint και όλα αυτά ταυτόχρονα και εναλλάσσετε με alt+tab από πρόγραμμα σε πρόγραμμα και δεν θέλει να καθυστερεί.
Αν νομίζει ότι όλα αυτά του είναι απαραίτητα, τότε ναι, να πάει σε i7 και να μην προτιμήσει να βάλει μία δεύτερη κάρτα γραφικών/μνήμη/ssd, ώστε να πετάει το pc του σε αυτά που πραγματικά έχει ανάγκη και να έχει και τα fps κολλημένα σε οποιοδήποτε game όπου γουστάρει και σε ότι ανάλυση γουστάρει και να φορτώνει και τα πάντα σφαίρα.

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #124 on: January 10, 2013, 09:42:02 AM »
Μα η υλοποιηση που του φτιαχνω,και τουμπανες μνημες εχει (ιδιες με τις δικες σου) και ssd φοραει,καi τουμπανη καρτα γραφικων εχει.Και το θεμα ειναι οτι τωρα,μπορει να μην την χρειαστει την επεξεργαστικη ισχυ,αλλα σε κανα 1-2 χρονια που θα βαρενουν και αλλο τα games τοτε να δουμε...2η καρτα γραφικων δεν πρεπει να βαλει απο τωρα,ας βαλει μια πιο ακριβη,αλλα ας βαλει μοναχα μια,για να το εχει σαν περιθωριο αναβαθμισης στο μελλον...Και ξαναλεω βαζω i7 μονο και μονο επειδη θα σκασει τοσο χρημα,αλλιως value for money δεν το λες,σε σχεση με το amd...
Storm σε αρκετα games η διαφορα δεν μενει στα 10-20 fps,φτανει και εως 50-60 fps διαφορα...(Σιγουρα θα το διαπιστωσεις σε πολλα benchs)
Παντως nine,περα απ'το cpu,καλυτερα ειναι να παει σε nvidia gpu και να μην εχει θεμα με το driver-catalyst οπως εχουμε εμεις (να πεταει blue screens και να θελει tweaked drivers κτλ κτλ)

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

Nine-9

• Assistant Team\Mini Admins
  • CBWARRIOR.
« Reply #125 on: January 10, 2013, 10:27:14 AM »
Εγώ δεν είχα ποτέ προβλήματα με τις ΑΤΙ, ούτε με τους drivers τους.
Αντιθέτως με τις nvidia μου είχα παρουσιαστεί πολλά προβλήματα.
Και δεν είναι λογική αυτή, ιδιαίτερα σε μία τέτοια περίπτωση, που προσπαθείς να εξυπηρετήσεις έναν φίλο και δεν έχεις σκοπό το κέρδος, να πεις "από την στιγμή που θα σκάσει ένα κάρο λεφτά".
Όταν προσπαθείς να κάνεις εξυπηρέτηση σε κάποιον φίλο, του λες ότι με τα λεφτά που διαθέτεις, θα φτιάξεις ένα pc που θα αποδίδει όσο το δυνατόν καλύτερα γι' αυτά τα λεφτά, και όχι φτιάξε αυτό τώρα που έχεις τόσα λεφτά και αύριο μεθαύριο κάνεις και κανά 2-3 προσθήκες που θα σου χρειαστούν.
Εγώ ξέρεις πόσο το μετάνιωσα που όταν είχα πάρει την κάρτα γραφικών δεν πήρα 2 για να τις βάλω σε crossfire και να είμαι υπέρ κομπλέ για χρόνια, και μετά που το ήθελα, ή δεν είχα την δυνατότητα ή δεν έβρισκα την κάρτα για να βάλω άλλη μία?
Γι΄αυτό ας φτιάξει τώρα ένα ολοκληρωμένο pc που θα του αποδίδει όσο το δυνατόν καλύτερα με αυτά που θέλει να πληρώσει και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα χρόνια δεν θα χρειαστεί καμία επιπλέον προσθήκη και κόστος.

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #126 on: January 10, 2013, 10:51:36 AM »

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #127 on: January 10, 2013, 11:13:23 AM »

Βρε ατιμε,δεν μου ελεγες στο ts οτι εβαλες tweaked drivers για αυτο το λογο? ;D

Εγω ειπα στον hitmanchris οτι δεν θα ειναι value for money pc,απλα αμα θελει σωι και καλα να δωσει τοσα λεφτα,ας παρει τα πιο τουμπανα.
Παντως επιμενω να περιμενει να παρει νεα γενια cpu,γιατι οι fx βγηκαν για τον Π**ΤΣΟ!
Για 2η καρτα απο τωρα δεν ξερω δεν μου ακουγεται καλο,μπορει να βαλει μια τωρα μια τουμπανη,και υστερα να την βρει πιο φθηνη,ειτε καινουργια ειτε απο αγγελια...Αλλα και παλι με 7850 η 660 δεν θα εχει κανενα θεμα για 1-2 χρονια...Εγω με την 6850 και χτυπησα καμια 70-80 fps στο Black Ops 2 με ολα τα γραφικα τερμα...

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #128 on: January 11, 2013, 06:44:26 PM »
1η και καλυτερη : Περιμενεις να βγει νεα γενια επεξεργαστων amd/intel,για να παρεις κατι σε καλυτερη τιμη και με καλυτερες επιδοσεις (καλυτερα τσιπακια κτλ)
ποτε θα βγουν οι νεες γενιες? ξερεις ?
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #130 on: January 22, 2013, 07:21:45 PM »
Τραγικό το reply σου φιλτατε! Φιξαρε το

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #131 on: January 22, 2013, 08:13:34 PM »
AMAZON! LOL,ahahahhaahahahahahahahahahahah ;D

ZaRkO

• CBWARRIOR.
« Reply #132 on: January 22, 2013, 08:34:16 PM »
Τραγικό το reply σου φιλτατε! Φιξαρε το

bettah?

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #133 on: January 22, 2013, 10:01:53 PM »
AMD FX-8350 vs Intel i7-3770K vs Intel i5-3570K CPU Comparison Review
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #134 on: January 24, 2013, 03:45:20 PM »
Η OC-Shrine εχει εκπτωσεις μεχρι την κυριακη.Δινει σε τιμες χονδρικης AMD CPU και AMD MOBOS.
Επισης φαινονται καλη εταιρια,με μερακι και τεχνογνωσια.Ριξτους ενα τηλ.