Author Topic: Cod4 ping.  (Read 7947 times)

stratigos

• Ranked Pubzorz!
Cod4 ping.
« on: January 16, 2013, 04:22:46 PM »
Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση θελω να κανω σχετικα με το ping μου στο cod4.

Η γραμμη μου ειναι fastpath και εχω σχετικα χαμηλο ping γενικα. Στο bf3 πχ που εχω, λεει ο ταδε server στη λιστα πριν μπω οτι θα εχω ping 70 και μπαινω και εχω οντως εκει γυρω. Το cod4 το εχω απο οταν βγηκε, το αφησα για κανα χρονο περσυ και προχθες το ξαναεγκατεστησα διοτι κανενα αλλο παιχνιδι δεν με ευχαριστει τοσο, οσο αυτο στο online. :) Ουτε black ops, ουτε mw3 ουτε bf3...κανενα!

Στο θεμα μας τωρα. Ενω παλαιοτερα θυμαμαι οι server που επαιζα ελεγαν οτι θα εχω χαμηλο ping πχ 60, εμπαινα και ειχα εκει γυρω (65-70). Τωρα μου λενε παλι 60-70-80 αλλα οταν μπαινω εχω 100-110. Εννοειται απο πισω δεν τρεχει msn, torrent κλπ. Και με ethernet και με wifi γινεται το ιδιο. Το router ειναι κανονικα κλειδωμενο με wpa2 (το δοκιμασα και χωρις) και ο κωδικος (δυσκολος, συνδιασμος απο συμβολα, γραμματα, νουμερα)αλλαζει καθε βδομαδα, οποτε το αποτελεσμα να μου παιρνει καποιος συνδεση ειναι αδυνατον.

Εχθες επαιζα παλι και ειχα 100 σε server που στη λιστα ελεγε 65 οποτε ρωτησα μεσα στο chat και μου ειπε ενα παιδι να γραψω στο command line (αν το λεω σωστα) /cl_maxpackets 100. Το εγραψα και οντως επεσε στα 88-90. Μπορω να κανω κατι ωστε οντως να εχω ακομη πιο χαμηλο ping οπως παλια? Eκανα και update το punkbuster για το cod4 αλλα δεν αλλαξε κατι.

Σε τεστ που κανω για το ping στο pingtest.net μου βγαζει 14ms, 0 packet loss και jitter 1ms. (Πιο παλια αν θυμαμαι καλα, μου ειχε δειξει και 7ms).

Ευχαριστω.

Offtopic: Aν υπαρχει και κανας ελληνικος server που μπαινετε, πειτε τον (οχι promod).
« Last Edit: January 16, 2013, 04:26:50 PM by stratigos »

minas343

• Ranked Pubzorz!
Re: Cod4 ping.
« Reply #1 on: January 16, 2013, 04:52:11 PM »
Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση θελω να κανω σχετικα με το ping μου στο cod4.

Η γραμμη μου ειναι fastpath και εχω σχετικα χαμηλο ping γενικα. Στο bf3 πχ που εχω, λεει ο ταδε server στη λιστα πριν μπω οτι θα εχω ping 70 και μπαινω και εχω οντως εκει γυρω. Το cod4 το εχω απο οταν βγηκε, το αφησα για κανα χρονο περσυ και προχθες το ξαναεγκατεστησα διοτι κανενα αλλο παιχνιδι δεν με ευχαριστει τοσο, οσο αυτο στο online. :) Ουτε black ops, ουτε mw3 ουτε bf3...κανενα!

Στο θεμα μας τωρα. Ενω παλαιοτερα θυμαμαι οι server που επαιζα ελεγαν οτι θα εχω χαμηλο ping πχ 60, εμπαινα και ειχα εκει γυρω (65-70). Τωρα μου λενε παλι 60-70-80 αλλα οταν μπαινω εχω 100-110. Εννοειται απο πισω δεν τρεχει msn, torrent κλπ. Και με ethernet και με wifi γινεται το ιδιο. Το router ειναι κανονικα κλειδωμενο με wpa2 (το δοκιμασα και χωρις) και ο κωδικος (δυσκολος, συνδιασμος απο συμβολα, γραμματα, νουμερα)αλλαζει καθε βδομαδα, οποτε το αποτελεσμα να μου παιρνει καποιος συνδεση ειναι αδυνατον.

Εχθες επαιζα παλι και ειχα 100 σε server που στη λιστα ελεγε 65 οποτε ρωτησα μεσα στο chat και μου ειπε ενα παιδι να γραψω στο command line (αν το λεω σωστα) /cl_maxpackets 100. Το εγραψα και οντως επεσε στα 88-90. Μπορω να κανω κατι ωστε οντως να εχω ακομη πιο χαμηλο ping οπως παλια? Eκανα και update το punkbuster για το cod4 αλλα δεν αλλαξε κατι.

Σε τεστ που κανω για το ping στο pingtest.net μου βγαζει 14ms, 0 packet loss και jitter 1ms. (Πιο παλια αν θυμαμαι καλα, μου ειχε δειξει και 7ms).

Ευχαριστω.

Offtopic: Aν υπαρχει και κανας ελληνικος server που μπαινετε, πειτε τον (οχι promod).
1)το πινγκ εξαρταται απο το που ειναι hosted ο server π.χ. σε γερμανικο συνηθως το πινγκ κυμαινεται στα 65-90
2)παιζει ρολο ο παροχεας ιντερνετ που εχεις. Τα καλυτερα πινγκ τα εχει το conn-x και η forthnet. τωρα αν εχεις cyta λογικο μου φαινεται το πινγκ σου
3)ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ PROMOD!btw ο ελληνικος server εχει το promod211. ip: 83.174.133.222:28960 αν θες μπες και τσεκαρε τον
« Last Edit: January 16, 2013, 04:58:54 PM by minas343 »
naNOx9 pkchUU.: min ksexaseis ta ladia gia na pasaleiftoume e
μR8 absolut: y re min agxonesai
naNOx9 pkchUU.: exo ki ego kati liga jojoba
μR8 absolut: wraios
μR8 absolut: 8a ferw kai ta latex
naNOx9 pkchUU.: oxi exo allergia
naNOx9 pkchUU.: mia fora me ton tommy to xame dokimasei kai evgala spyrakia

stratigos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #2 on: January 16, 2013, 05:08:13 PM »
Είχα παιξει κάποια στιγμή promod, άλλα δεν μπορούσα να σκοτώσω ούτε ελέφαντα στο μισό μέτρο.

Πάροχο έχω την On και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τα 5 χρόνια   που την έχω. Όπως είπα, στο bf3, mw3 και black ops δεν έχω τέτοιο θέμα. Ούτε παλιότερα είχα στο Cod4.

Όσον αφορά τη forthnet, κάθε άλλο πάρα καλό ping έχει.

Ευχαριστώ για τον σερβερ, θα μπω να τον δω.
« Last Edit: January 16, 2013, 05:10:03 PM by stratigos »

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #3 on: January 16, 2013, 06:02:33 PM »
H forthnet μια χαρα ping εχει..Εχω συνηθως σε γερμανικο server 50-55ms ping..(Eχει παει και 45ms)

Βtw Μηνα "παροχεας" καινουργια λεξη? ;D

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

stratigos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #4 on: January 16, 2013, 06:27:12 PM »
Ναι, δεν αντιλεγω οτι μπορει να εχεις τοσο με forthnet ουτε οτι μπορει καποιος αλλος να εχει εξισου καλο ping με forthnet. Μιλαμε σαν ποσοστο οτι η forthnet (συμφωνα απο αυτα που μου εχουν πει, απο αυτα που εχω δει απο φιλους και σε φορουμ που αναφερουν κατα καιρους για ανεβασμενο ping και προβληματα στο buffering. Βεβαια στην Ελλαδα ειναι οτι σου κατσει. Μπορει ο γειτονας να εχει forthnet και να ειναι σουπερ. Να βαλεις και εσυ απενταντι και να ειναι χαλια....ποτε δεν ξερεις. :)

Παντως απο φιλους μου (2 εχουν on interleave και 2 forthnet interleaved) στη περιοχη μου (Βυρωνας) που παιζουμε online παιχνιδια, εχω το χαμηλοτερο ping με διαφορα, ακομα και interleave αν κανω τη γραμμη μου ειμαι πιο χαμηλα. Αλλαζω το προφιλ της γραμμης μου μεσω του myon σε interleave (Download 16381 - Upload 1024) και σε fastpath (11996 - 1024). Eνα πολυ καλο ατου της On αυτο.

Τελοςπαντων, δεν ειναι τοσο τραγικο αφου τωρα με την εντολη /cl_maxpacket 100 εχω χαμηλοτερο, απλα ρωτησα αν μπορω να κανω κατι ακομα ωστε να ειναι οπως παλια, διοτι αυτο με το ping μου συμβαινει οπως ξαναειπα μονο στο cod4. Eιναι και θεμα ψυχολογιας....:) Με αλλο αερα μπαινω να παιξω οταν βλεπω 90 και αλλο οταν βλεπω 70.

Προσπαθησα και με την εντολη αυτη αλλα οχι με 100 αλλα με 74, 80, 50 και 30 που ειδα οτι εχουν βαλει καποιοι, αλλα δεν αλλαζε τιποτα. Μονο με το 100 μου επεσε το ping.
« Last Edit: January 16, 2013, 06:46:49 PM by stratigos »

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #5 on: January 16, 2013, 06:45:59 PM »
Ki egw ama den exw ping koympwnw to grenade launcher kai tous katevazw treis treis tous kakous.
An de exw megalo ping pairnw to allo class pou ekana gia thn peristash me martyrdom gia na thn plhrwnoun osoi me skotwnoun xa0xa0xa0.
Vasika strathge dwse kana server pou paizeis na erthw me ta aeroplana mou!
Eimai poly kalos, hmoun kai se clan, TRF an exeis akousta...
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

stratigos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #6 on: January 16, 2013, 06:48:08 PM »
Οκ, μολις παω σπιτι θα γραψω εδω μερικους που μπαινα να κανονισουμε καμια συναντηση....  ;)

Νομιζω την εχω δει την clan.

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #7 on: January 16, 2013, 06:54:47 PM »
Fuck me I'm famous.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

stratigos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #8 on: January 16, 2013, 06:59:31 PM »
Εχει και καποια βιντεακια στο youtube απ'οτι ειδα (οχι μονο σε cod4 αλλα και σε mw3)

WoH.CoD4 vs. TRF

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #9 on: January 16, 2013, 07:01:59 PM »
εγω ημουν στους Trs an exeis akousta

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

minas343

• Ranked Pubzorz!
« Reply #10 on: January 16, 2013, 07:16:58 PM »
actually υπαρχει σαν λεξη αλλα δεν συνηθιζεται:P
naNOx9 pkchUU.: min ksexaseis ta ladia gia na pasaleiftoume e
μR8 absolut: y re min agxonesai
naNOx9 pkchUU.: exo ki ego kati liga jojoba
μR8 absolut: wraios
μR8 absolut: 8a ferw kai ta latex
naNOx9 pkchUU.: oxi exo allergia
naNOx9 pkchUU.: mia fora me ton tommy to xame dokimasei kai evgala spyrakia

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #11 on: January 16, 2013, 07:24:13 PM »
Στρατηγε ο Παττακος εισαι;
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

stratigos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #12 on: January 16, 2013, 07:26:35 PM »
No. ;)

stratigos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #13 on: January 16, 2013, 07:54:14 PM »
Είχα παιξει κάποια στιγμή promod, άλλα δεν μπορούσα να σκοτώσω ούτε ελέφαντα στο μισό μέτρο.

Θυμαμαι μια φορα ειχα μπει σε promod με κατι παιδια (ελληνες) που ειχαν ομαδα (τωρα που τους ειχα βρει δεν θυμαμαι...απο δω με xfire? Απο αλλου? Θα σας γελασω) και θα επαιζαν με μια ιταλικη ομαδα. Ηταν 4 αυτοι οποτε μου λενε ελα και εσυ. Παω....τι το θελα!? S&D παιζαμε και μου λεγαν....εσυ κατσε στις κοκακολες...χααχαχ...ηταν κατι σαν ψυγεια στην πιστα Stike. Οταν τελειωσε ειχα 11 deaths και ενα kill... ;D
« Last Edit: January 16, 2013, 07:55:48 PM by stratigos »

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #14 on: January 16, 2013, 09:09:48 PM »
Στρατηγέ έχεις καμιά συγγένεια με τον παππούλη ;
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .