Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση θελω να κανω σχετικα με το ping μου στο cod4.
Η γραμμη μου ειναι fastpath και εχω σχετικα χαμηλο ping γενικα. Στο bf3 πχ που εχω, λεει ο ταδε server στη λιστα πριν μπω οτι θα εχω ping 70 και μπαινω και εχω οντως εκει γυρω. Το cod4 το εχω απο οταν βγηκε, το αφησα για κανα χρονο περσυ και προχθες το ξαναεγκατεστησα διοτι κανενα αλλο παιχνιδι δεν με ευχαριστει τοσο, οσο αυτο στο online.

Ουτε black ops, ουτε mw3 ουτε bf3...κανενα!
Στο θεμα μας τωρα. Ενω παλαιοτερα θυμαμαι οι server που επαιζα ελεγαν οτι θα εχω χαμηλο ping πχ 60, εμπαινα και ειχα εκει γυρω (65-70). Τωρα μου λενε παλι 60-70-80 αλλα οταν μπαινω εχω 100-110. Εννοειται απο πισω δεν τρεχει msn, torrent κλπ. Και με ethernet και με wifi γινεται το ιδιο. Το router ειναι κανονικα κλειδωμενο με wpa2 (το δοκιμασα και χωρις) και ο κωδικος (δυσκολος, συνδιασμος απο συμβολα, γραμματα, νουμερα)αλλαζει καθε βδομαδα, οποτε το αποτελεσμα να μου παιρνει καποιος συνδεση ειναι αδυνατον.
Εχθες επαιζα παλι και ειχα 100 σε server που στη λιστα ελεγε 65 οποτε ρωτησα μεσα στο chat και μου ειπε ενα παιδι να γραψω στο command line (αν το λεω σωστα) /cl_maxpackets 100. Το εγραψα και οντως επεσε στα 88-90. Μπορω να κανω κατι ωστε οντως να εχω ακομη πιο χαμηλο ping οπως παλια? Eκανα και update το punkbuster για το cod4 αλλα δεν αλλαξε κατι.
Σε τεστ που κανω για το ping στο pingtest.net μου βγαζει 14ms, 0 packet loss και jitter 1ms. (Πιο παλια αν θυμαμαι καλα, μου ειχε δειξει και 7ms).
Ευχαριστω.
Offtopic: Aν υπαρχει και κανας ελληνικος server που μπαινετε, πειτε τον (οχι promod).