Author Topic: Cod4 ping.  (Read 7976 times)

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Re: Cod4 ping.
« Reply #15 on: January 16, 2013, 09:18:33 PM »
Καλά κι αυτοί κόκες σε βάλανε αντί να σε βάλουν prone μέσα στο b με σκηνή;
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #16 on: January 16, 2013, 09:28:08 PM »
stratigos H ON exei ena Link mesw OTEGLOBE pros BALKANIA kai peering SOFIA , an de thymamai lathos, me apotelesma se Bulgarikous na xeis 30ms . Check it out.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

stratigos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #17 on: January 16, 2013, 09:37:18 PM »
Ποιος ειναι ο Πατακκος ρε παιδια....Ποιος ειναι ο Παπουλης?  ;D

Ωραια, θα το εχω στο νου μου φιλε AssVass. Nα μπω δηλαδη σε καποια σελιδα που να αναφερει σερβερς απο βαλκανια, βουλγαρια κλπ?

Και τωρα που ειπες Βαλκανια....ειχα μπει καποτε σε εναν σερβερ που δεν ξερω που εδρευε (ειχα καλο ping) και καποιος  απο την ομαδα που τον ειχε, με εβρισε. Λεω γιατι με βριζεις? Γιατι εισαι Ελληνας μου λεει (ειχα το gr στο τελος του nickname). Και τι σημαινει αυτο του λεω? Η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη μου ειπε και η χωρα σου μας κραταει πισω, δεν μας αφηνει να μπουμε στο ευρω και αλλες τετοιες μ@λ@κιες και με kickαρει. Ξαναμπαινω και του λεω, φιλε πολιτης ειμαι δεν ειμαι πολιτικος, πας καλα, παιξε και σταματα. Με ξανα kickαρει. Ξαναμπαινω, ριχνω ενα βρισιδι χοντρο και φευγω. Νομιζω απο τα σκοπια ηταν αυτος. Οτι να ναι...

Σε γερμανικους παιζω συνηθως και το χαμηλοτερο ping που εχω δει σε μενα ειναι 55-60 σε εναν και σε Ελληνικο (καπου στην Πατρα αν θυμαμαι καλα) ειχα πολυ χαμηλα. Κατω απο 20 νομιζω.
« Last Edit: January 17, 2013, 01:08:41 AM by stratigos »

stratigos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #18 on: January 16, 2013, 09:38:05 PM »
Καλά κι αυτοί κόκες σε βάλανε αντί να σε βάλουν prone μέσα στο b με σκηνή;

Ελα μου ντε... ;D Οπου και να με βαζανε παντως, χαμενος θα ημουν και παλι.

Σορρυ για το διπλο ποστ.

minas343

• Ranked Pubzorz!
« Reply #19 on: January 16, 2013, 09:46:13 PM »
Και τωρα που ειπες Βαλκανια....ειχα μπει καποτε σε εναν σερβερ που δεν ξερω που εδρευε (ειχα καλο ping) και καποιος  απο την ομαδα που τον ειχε, με εβρισε. Λεω γιατι με βριζεις? Γιατι εισαι Ελληνας μου λεει (ειχα το gr στο τελος του nickname). Και τι σημαινει αυτο του λεω? Η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη μου ειπε και η χωρα σου μας κραταει πισω, δεν μας αφηνει να μπουμε στο ευρω και αλλες τετοιες μ@λ@κιες και με kickαρει. Ξαναμπαινω και του λεω, φιλε πολιτης ειμαι δεν ειμαι πολιτικος, πας καλα, παιξε και σταματα. Με ξανα kickαρει. Ξαναμπαινω, ριχνω ενα βρισιδι χοντρο και φευγω. Νομιζω απο τα σκοπια ηταν αυτος. Οτι να ναι...
επρεπε να του πεις ΤΑ 'ΠΑΜΕ ΝΤΡΕΛΕΕΕΕΕΕ!!!1
naNOx9 pkchUU.: min ksexaseis ta ladia gia na pasaleiftoume e
μR8 absolut: y re min agxonesai
naNOx9 pkchUU.: exo ki ego kati liga jojoba
μR8 absolut: wraios
μR8 absolut: 8a ferw kai ta latex
naNOx9 pkchUU.: oxi exo allergia
naNOx9 pkchUU.: mia fora me ton tommy to xame dokimasei kai evgala spyrakia

flipper

• DEMO UPLOADER!
« Reply #20 on: January 16, 2013, 09:57:50 PM »
kamia souza kaneic?
malaka epe3a ena klanidi san melwdia itan [c] SMAKOS

spaCer

• Ranked Pubzorz!
« Reply #21 on: January 16, 2013, 11:51:51 PM »

Και τωρα που ειπες Βαλκανια....ειχα μπει καποτε σε εναν σερβερ που δεν ξερω που εδρευε (ειχα καλο ping) και καποιος  απο την ομαδα που τον ειχε, με εβρισε. Λεω γιατι με βριζεις? Γιατι εισαι Ελληνας μου λεει (ειχα το gr στο τελος του nickname). Και τι σημαινει αυτο του λεω? Η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη μου ειπε και η χωρα σου μας κραταει πισω, δεν μας αφηνει να μπουμε στο ευρω και αλλες τετοιες μ@λ@κιες και με kickαρει. Ξαναμπαινω και του λεω, φιλε πολιτης ειμαι δεν ειμαι πολιτικος, πας καλα, παιξε και σταματα. Με ξανα kickαρει. Ξαναμπαινω, ριχνω ενα βρισιδι και φευγω. Νομιζω απο τα σκοπια ηταν αυτος. Οτι να ναι...

Βασίλης Καρράς - Κάνω ενα τσιγάρο και φεύγω

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #22 on: January 17, 2013, 12:28:42 AM »
Stratigos H ON exei carrier thn OTEGLOBE kai exei nomizw kai merika kyklwmata akoma apo med . De kserw at the moment ti diax/sh kanei alla exei arketa kala pings . Happy fraging.
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

stratigos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #23 on: January 17, 2013, 01:10:53 AM »
Oταν λες ''apo med''?

Aυτο λεω και εγω. Οτι γενικα εχει καλα ping η on και οτι εγω ειμαι καλα, απλα τωρα κατι γινεται στο cod4 και δεν εχω το ping που ειχα παλια.

Θα ψαξω να βρω κανα Βουλγαρικο να δουμε...(αν και θελω να γυρισω στα παλια που λεει και ο Μαζω και να παιζω με 60αρι στους γερμανικους και οχι 80-90).

Απο σελιδα θα βρω servers ετσι? Και θα τους γραψω χειροκινητα στο add favorites.
« Last Edit: January 17, 2013, 01:42:43 AM by stratigos »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #24 on: January 17, 2013, 03:15:31 PM »
Από Mediterranean εννοεί.

Ψάξε για servers από το Game Monitor.

Ξεκολλήστε οι υπόλοιποι με το trollάρισμα. Μάθατε promod και γίνατε eliteιστές.

stratigos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #25 on: January 17, 2013, 03:34:38 PM »
Ευχαριστω sinister. ;)

Eκει βρισκω 2 απο βουλγαρια.

Μπηκα πριν λιγο στον 222 για να το ping και ειχα 30.

Kαι απο δω βρηκα καποιους. http://www.gametracker.com/search/cod4/BG/?
« Last Edit: January 17, 2013, 03:37:49 PM by stratigos »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #26 on: January 17, 2013, 03:40:40 PM »
Λογικό. Το γιατί σου κάνει report άλλο ping απ' έξω δεν το ξέρω. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν το reported ping στον server browser είναι από τον master server, αλλά δε νομίζω πως δουλεύει έτσι στο cod4.

Όπως και να'χει, δεν έχει σημασία, θα δεις πως υπάρχουν λίγοι "vanilla" servers και λίγος κόσμος σε αυτούς. Η πλειοψηφία αυτών που παίζουν cod4 είναι οι competitive players και επομένως παίζουν σε promod, που και αυτό πεθαίνει.

stratigos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #27 on: January 17, 2013, 03:52:07 PM »
Ποτε δεν μου εκανε ετσι το cod. Πρωτη φορα να μπαινω σε server που να λεει 60 εξωτερικα και εσωτερικα να εχω μεγαλη διαφορα (100-110). Τωρα με το /cl_maxpackets 100 εστρωσε καπως και ειμαι σχετικα οκ (85-90), αν και δεν θα με χαλαγε να ημουν οπως παλια χαμηλα.

Γενικα δεν εχω προβλημα, βρισκω servers να παιξω. Σιγουρα δεν υπαρχει ο ιδιος κοσμος και ποσοστητα server online οπως παλια αλλα και παλι οσους βλεπω καθε μερα για μενα ειναι υπερ-αρκετοι. Καθε αλλο παρα νεκρο παιχνιδι δηλαδη θα το ελεγα για τα τοσα χρονια που εχει βγει. Εχει και φανατικους...πως να το κανουμε. :D

« Last Edit: January 17, 2013, 03:54:58 PM by stratigos »

stratigos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #28 on: January 17, 2013, 05:56:37 PM »
Επαιξα πριν λιγο σε εναν s&d που μου ελεγε οτι θα εχω 71 και μεσα ειδα και 71 να εχω αλλα γενικα ημουν απο 74-80. Κατι γινεται..... :)

Να ρωτησω. Αν εχω πατησει μια φορα την εντολη /cl_maxpackets 100, χρειαζεται να την παταω σε καθε server που μπαινω και καθε μερα (ειτε εχω κλεισει το παιχνιδι και ξαναμπω μετα δηλαδη) ή μενει μονιμα?

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #29 on: January 17, 2013, 06:10:08 PM »
menei monima mexri na to allakseis, vale k thn snaps 30 .