Author Topic: HAXOR BUSTED  (Read 33658 times)

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
Re: HAXOR BUSTED
« Reply #15 on: January 17, 2013, 09:20:17 AM »
Δεν νομιζω να χρειαζεται και demo...
haxori

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

Tommygr

• CBWARRIOR.
« Reply #16 on: January 17, 2013, 09:53:46 AM »
και γω ειχα μια υπονοια πως ηταν ο καπεταν γιουνικ, αλλα απο τη στιγμη που ειδα να υποτιμα συμπαικτες με φρασεις τυπου "ζωο, Lowadi" για το παραμικρο, εχω πλεον αναιρεσει την αποψη μου.

zombie

• 222 HERO!~
« Reply #17 on: January 17, 2013, 10:04:24 AM »
αυτος ο black νομιζει οτι μας δουλευει .

δεν ξερω αν φοραει(κανει κατι απιστευτα), παντως το κατεχει το πραγμα και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να παιζει μονο 2 μηνες cod.

« Last Edit: January 17, 2013, 10:08:23 AM by zombie »
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

narc1ssus

• 222 HERO!~
« Reply #18 on: January 17, 2013, 10:35:55 AM »
Το δεύτερο βίντεο  του greeksniper κάθε άλλο από καθαρό μου φαίνεται !!!! O0

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #19 on: January 17, 2013, 11:03:19 AM »
Τοτε εισαι επιοικως ηλιθιος,μιας που παιρνεις και θεση. Ας υποθεσουμε οτι ξαφνικα του καβλωσε να βαρεσει σε σημεια πολυ συγκεκριμενα πανω σε ενα κτηριο που εχει τοιχους,που δεν ειδε καν ενα κοκκιναδι στο map,ουτε ακουσε κατι (φορουσα ακουστικα εκεινη τη στιγμη,και το θυμαμαι μια χαρα),στο τελος γιατι σηκωνει τοσο αποτομα τον στοχο του?
Του 'ρθε θεια φωτιση? Ασε μας μωρε...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

zGIN♂

• DV zombie
HAXOR BUSTED
« Reply #20 on: January 17, 2013, 11:18:10 AM »
Sto deutero tou teri einai arketa ypoptos.

EGA Kan

• DEMO UPLOADER!
« Reply #21 on: January 17, 2013, 11:20:49 AM »
demo paidia demo.. apo 2lepta videakia anevasmena sto youtube den katalaveneis tipota...

bLo_Od

• CBWARRIOR.
« Reply #22 on: January 17, 2013, 11:47:33 AM »
hax sou lew re

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #23 on: January 17, 2013, 11:58:41 AM »
Εσείς που λέτε clean όταν πιαστεί με BAN να δω που θα κρυφτείτε μετά.

Και μιλάω για τους υποτιθέμενους "καλούς" παίχτες...

bLo_Od

• CBWARRIOR.
« Reply #24 on: January 17, 2013, 12:05:46 PM »
Εσείς που λέτε clean όταν πιαστεί με BAN να δω που θα κρυφτείτε μετά.

Και μιλάω για τους υποτιθέμενους "καλούς" παίχτες...
pancy gia sena lene re

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #25 on: January 17, 2013, 12:25:20 PM »
anatrixiasame savva.....

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #26 on: January 17, 2013, 02:10:11 PM »
1ο Δεν ξέρω ποιός είναι ο blacklayer  αλλά κι εμένα μου φαίνεται λίγο εως πολύ  ύποπτος ...Δεν αναφέρομαι στο video αλλά τον έκανα εχτές spec και είδα  πολύ χειρότερα από το video , απλά δεν το έγραψα  γιατί δεν έχει και σημασία , άλλωστε δεν πρέπει να είναι ο μόνος που hackarei στον 222 .

Τώρα στον Trojan ... Και μια και το έφερε η κουβέντα είμαι εγώ .
Πότε σε ειρωνεύτηκα ή σου είπα το παραμικρό , θέλω να μου το πεις δεν με απασχολεί αν έχεις σσ για μένα είναι το ίδιο αρκεί να πεις ότι σου είπα ποτέ κάτι ενοχλητικό ή δεν ξέρω τι , έστω μία φορά !!!!  Εκτός κι αν  νομίζεις ότι σε ειρωνεύτικα όταν  με ρώτησες  "Φοράς" και σου είπα  "με φόρμα (εννοώντας αθλητική)  είμαι τώρα"  το πήρες για ειρωνεία .
Και το λέω αυτό γιατί  αν είναι δυνατόν κάποιος  στον 222 να πιστεύει ότι χακάρω ...
Παίζω στον 222  ίσως πολύ πριν να εμφανιστείς εσύ  για την πλάκα μου και μόνο . Για χρόνια έπαιζα και χωρίς ακουστικά και ποτέ για παραπάνω από κάνα 2ωρο. Ναι είχα πολύ καιρό να εμφανιστώ  για δικούς μου λόγους  και τελευταία θυμήθηκα το cod4 να ρίχνω καμιά σφαίρα  όποτε κάνω κέφι .Επίσης δεν έχω αλλάξει ποτέ κλειδί , μπορεί να στο επιβεβαιώσει ο administrator και συνηθίζω να πάιζω και με σταθερό νικ , άντε να έχω βάλει  ίσως άλλο ένα για καμιά βδομάδα , νομίζω DUCATI από μια μηχανή που είχα .Τι θέλω να πω με όλα αυτά , πρώτον δεν είμαι άσχετος με fps  αν και παίζω για την πλάκα μου έχω πορεία από το quake3.Μπορεί να μην ξέρω τακτικές και  να πίνω τις χειροβομβίδες σαν τις ασπιρίνες , μπορεί να μην έχω ιδέα από τακτικές sd γιατί έπαιζα πιο πολύ tdm δεξιά κι αριστερά αλλά να κουνάω το ποντίκι  γνωρίζω .   Μια ζωή τα σκορ μου είναι 1:2  και τελευταία ίσως 1:1 που παίζω με περισσότερη σοβαρότητα , σουθ είπα ότι έβαλα και ακουστικά ^^  και έρχεσαι και λες  ότι  κλέβω και σε ειρωνεύομαι κιόλλας . Επειδή δε με ξέρεις κόψε τους χαρακτηρισμούς όπως zώα κλπ γιατί δεν σου έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα !
οκ φίλε τότε λάθος μου..
Hellow theah.

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #27 on: January 17, 2013, 02:13:12 PM »
εσείς που λέτε ότι είναι clean και τον ''ξέρετε'' που τον ξέρετε? λέει οτι παίζει 2 μήνες cod4 και έρχεται απο css

αν νομίζετε ότι είναι clean..γιατί δεν κατεβάζετε το demo που εχω βάλει ?  :-X
Hellow theah.

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #28 on: January 17, 2013, 02:31:00 PM »
Δεν νομιζω να χρειαζεται και demo...
haxori
wat#2

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #29 on: January 17, 2013, 02:39:44 PM »
ρε γιαννακη ακου κατι και βαλτο καλα στο κεφαλι σου

ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ old school players να κατσεις να σπεκαρεις ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ NAME ΤΟΥΣ θα νομιζεις οτι φορτωνουν.. τυποι οπως ο mxc, ο πικα, o dxtr, ο alza (πιο παλια θυμαμαι και τον takrida) μπαινουν καμια φορα με ο,τι να ναι name κ γινεται καμος!!

γι αυτον που λες παιζει να ναι παρομοια φαση οποτε μην σκας!

εχει γαμηθει το μυαλο σας με τοσους που φορτωνουν και δεν εχετε σωστη κριση.. Η KILLCAM ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!
μπηκε για "καλο" εχεις ομως τ αντιθετα αποτελεσμα.. δεν ειναι να φας κανεναν μεσα απο τοιχο/smoke και αρχιζει η κλαψα.. ε fo δλδ public ειναι λογικο το spam!! μη τρελενεσαι..

επισης να σου πω και κατι τελευταιο. για να καταλαβεις οτι καποιος φοραει (και σου μιλαω για εξυπνα ατομα και οχι  15 χρονα που θελουν απλα να fragaroun) προσεξε αν ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ τα μερη που υπαρχουν πολλα "κουτακια" και οχι αν βαραει σ αυτα! και ενα 2ο ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στοιχειο ειναι οι nades.. αν ο τυπος που specareis δεν "τρωει" nade ουτε αιτηση να σαι σιγουρος οτι δουλευει το insert!!

αυτα ειχα να σου πω, ελπιζω να σε βοηθησουν στον "ανουσιο" αγωνα που εχεις ξεκινησει!!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»