η διαφορες ειναι περιπου φερραρι ζασταβα ....
ειναι που λες ενας τυπος, ελληνας στην καταγωγη, και αποφασιζει να αγορασει ενα ζασταβα απ τη γερμανια.. αγοραζει λοιπον το ζασταβα και λεει "μια χαρα, καινουργια αυτοκινητο, θα το παω οδικως μεχρι την ελλαδα να γουσταρω κιολας"... ξεκιναει τσουκου τσουκου στα 50 χλμ ,ενω εχει βγει εθνικη οδο, αρχιζει να βλεπει καπνους απ τη μηχανη, το ζασταβα ν αγκομαχαει, ωσπου τελικα του μενει.. φρικαρισμενος ο τυπος βγαινει εξ ω απ το αμαξακι, αρχιζει να κλωτσαει πορτες κτλ "οχι γαμω το κερατο μου, καινουργιο αμαξι , τι θα κανω τωρα στη μεση του πουθενα" και γενικα σε κατασταση αμοκ δεν ξερει τι να κανει..
εκει που καθεται απεγνωσμενος περναει ενας τυπος με μια φερραρι.. ¨
-"επ δικε μου, τι επαθες"
-"ελα ρε πατριδα, που να στα λεω.. πηρα καινουργιο ζασταβα, του κουτιου απο γερμανια και μου μεινε.. δεν ξερω τι να κανω..
-"λοιπον, μην σκας.. κ εγω ελλαδα παω.. ακου τι θα κανουμε. θα δεσουμε το ζασταβακι μ ενα σκοικι απ τον κοτσαδορο της φερραρι και θα σε παω 100 χλμ πιο κατω που εχει συνεργειο.. εκει θα σε τακτοποιησουν!!"
-"ευχαριστω ρε πατριδα, να σαι καλα"
-"λοιπον, εγω χαλαρα θα το πηγαινω, αλλα αν δεις να παρασυρομαι και να το παταω λιγο, παιξε καμια κορνα, χτυπα μου τα φωτα, ξερεις.."
ξεκινανε λοιπον, μπροστα η φερραρι πισω το ζασταβα δεμενο με το σκοινι.. ολα ωραια ολα καλα, ο τυπος στο ζασταβα ευχαριστει την τυχη του και απολαμβανει την διαδρομη..
οπως ειναι σταματημενοι σε κατι φαναρια, διπλα στην φερραρι σκαει ενας τυπος με μια πορσε.. του ριχνει κατι περιεργιες ματιες, του μαρσαρει και 1-2 φορες και με το που αναβει πρασινο φευγει με κολιδια! φρικαρισμενος ο δικος μας με τη φερραρι, βαζει 1-2-3 σπασμενες και τρεχει σαν διαολος μπας κ τον φτασει.. ο 3ος στο ζασταβα, που δεν εχει παρει χαμπαρι τη δουλεια, αρχιζει και ανησυχει οταν βλεπει οτι αυξανει ταχυτητα και αρχιζει να ανασκουμπωνεται..
10 χλμ πιο κατω, μπατσος αραχτος με φραπεδια στο 1 χερι και ρανταρ ταχυτητας στο αλλο καθεται πανω στη μηχανη του και περιμενει μπας κ περασει κανενας με υπερβολικη ταχυτητα..
περνανε λοιπον οι 3 δικοι μας απ το σημειο του μπλοκου, η καμερα βγαζει φωτο το σκηνικο και ο μπατσος τρελενεται.. καλει αμεσως στον ασυρματο τους αλλους μπατσους που εχουν μπλοκο 20 χλμ πιο κατω και τους λεει:
-"λοιπον μαλακες μολις περασαν απο μπροστα μου 3 κωλοπαιδα που κανουν κοντρες με τ αμαξια τους.. μπροστα ειναι ενας τυπος με μια πορσε, ακολουθει ενας αλλος με μια φερραρι και πισω απ αυτον ενας αλλος με ζασταβα!! "
σκανε στα γελια οι συναδελφοι του μπατσου αλλα τον καθησυχαζουν οτι θα τους σταματησουν..
εν το μεταξυ οι ταχυτητες με τις οποιες κινουντε τα τρια αυτοκινητα εχουν "ξεφυγει" οποτε οπως ειναι λογικο, ο τυπος στο ζασταβα εχει τρελαθει.. πατα κορνες, παιζει φωτα, εχει βγει ο μισος εξω απ το παραθυρο και φωναζει, αλλα ο οδηγος της φερραρι τπτ.. εχει βαλει η γκλαβα του οτι πρεπει να περασει την πορσε.. και σε καποια στιγμη κανοντας 1 επικινδυνο ελιγμο ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ..
οι μπατσοι που τους περιμενουν εχουν στησει τις καμερες τους εχουν τα ρανταρ στα χερια τους και γενικως πολυ χαλαρα περιμενουν να τους μαγκαρουν..
οποτε, ξαφνικα περναν απο μπροστα τους σαν σιφουνες τα 3 αμαξια και οπως ειναι λογικο δεν προλαβαινουν να κανουν τπτ.. οποτε παιρνουν πισω τον 1ο μπατσο και του λενε:
-"ρε μαλακα, μολις περασαν απ μπροστα μας οι δικοι σου"
-"ε, και.. τι κανατε? τους πιασατε?"
-"τι να πιασουμε μωρε μαλακα, αυτοι πανε σαν διαολοι.. αφου να φασταστεις, η φερραρι και το ζασταβα εχουν αφησει πισω την πορσε και το ζασταβα παιζει φωτα και κορναρει στην φερραρι για να την προσπερασει"...

παρε ο,τι θες.. εγω μαζι σου ειμαι!