Ναι. (στο δεύτερο part)DEAL WITH IT.
rubzey εσυ δεν εισαι με την ψιλη φωνουλα??
Οχι,εχω πιο χοντρη φωνη και απο τον πατερα σου.
afou mpike o obzn kai o houdos 222 wra na to kanw ena installPS: POUSTONEO GOZMA
Σε γενικές γραμμές banάρεις αδιακρίτως, υπ'ευθύνη σου, αν θεωρείς πως hackάρει, ασχέτως παλαιότητας. Αν κάποιος σου κουνιέται πολύ ή λέει "proofs exeic?!" τότε τον banάρεις perma και ας μην hackάρει.To concept είναι απλό. Μπορεί ο εκάστοτε πιτσιρικάς να μεγάλωσε 2 χρόνια, να έβρεξε το πιπί του 2-3 φορές, να διάβασε κάνα βιβλίο και γενικά να ωρίμασε και να αποφάσισε να μην hackάρει πια. Ε, αυτός ας μην φάει ban. Οι rest και μάλιστα με τουπέ ας τρώνε ban μέχρι το cod12.
οπως λεει και ο τιτλος του τοπικ τις τελευταιες μερες παρατηρειται ενα comeback ατομων με "βεβαρυμενο" ιστορικο οσον αφορα τις φορτωτικες τους ικανοτητες..obzenrubzeytomeihoudosALANI HAX ONμερικοι που θυμαμαι.. τους περισσοτερους απο αυτους δεν τους ειχα προλαβει στα καλα τους αλλα διαβαζοντας παλαιοτερα τοπικς ειδα οτι εχουν "πιαστει" (οποτε δεν υπαρχει κ λογος να κατσω ν ασχοληθω με spec κτλ) αποτελεσματα τουτου να χαλαει η οποια ηρεμια υπηρχε στον 222 (με τον pan να βριζει οσο δεν εχει βρισει στην μετα GSMI εποχη του)..επειδη δεν εχω εμπειρια διαχειρησης τετοιου ειδους καταστασεων κανω αυτο το τοπικ και ελπιζω να με βοηθησετε να βγαλω μια ακρη..προσωπικη μου αποψη, αυτα τα "σκατα" να πανε απο κει που ηρθαν..
σκατα στη μαπα σου,βρωμιαρη.Παλι με αναφερεις,ΠΑΛΙ παιζουν τα νευρα μου.