Author Topic: Assassin's Creed Unity  (Read 6557 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Assassin's Creed Unity
« on: June 10, 2014, 12:44:21 AM »
Assassin's Creed Unity - E3 2014 Gameplay Demo at Microsoft Press Conference

Pros: Back to the roots, όχι άλλα πλοία/πειρατές, επικό setting (γαλλική επανάσταση) και όχι αδιάφορη βοστώνη/νέα υόρκη του 18ου αιώνα, πανέμορφο τοπίο/γραφικά/ατμόσφαιρα, promising coop.
Cons: None yet.

Ας ελπίσουμε να δούμε ένα game αντάξιο, αν όχι καλύτερο, του AC2 :)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: Assassin's Creed Unity
« Reply #1 on: June 10, 2014, 02:19:05 AM »
Cons: It's the same fucking game since 2007.

Ακόμα ρε ρεάκτορ δεν έχεις γίνει υπεύθυνος καταναλωτής. Φαντάσου να ήμασταν τόσο μόγγολοι το 1995. Θα παίζαμε ακόμα Quake.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #2 on: June 10, 2014, 02:41:23 AM »
Cons: It's the same fucking game since 2007.

Ακόμα ρε ρεάκτορ δεν έχεις γίνει υπεύθυνος καταναλωτής. Φαντάσου να ήμασταν τόσο μόγγολοι το 1995. Θα παίζαμε ακόμα Quake.

Kοίτα, τα τελευταία 2 δεν τα έχω αγοράσει. όμως αυτό φαίνεται promising. Δεν είναι το ίδιο game, πιστεύω το co-op αλλάζει εντελώς τη δυναμική, το gameplay φαίνεται να σου δίνει επιλογές να είσαι αρκετά πιο stealthy, και ας μην ξεχάσουμε το multiplayer το οποίο δεν έχει δείξει η ubisoft ακόμα. Why not give it a chance? με τη λογική αυτή δεν θα είχε νόημα να αγοράζεις π.χ. κασσέτες pokemon (σου φτάνει η 1st gen, τα άλλα ίδια είναι), borderlands 2, portal 2, καινούργια trial games, GTAs, racing games, τα καινούργια hitman και γιατί όχι Deus Ex:HR κλπ. Πιστεύω ότι υπάρχουν βήματα για να πας ένα franchise μπροστά χωρίς να το γαμάς και θέλω να πιστεύω πως το unity θα κάνει κάποια από αυτά για το AC.

βγήκε και το κλασσικό cinematic trailer:

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #3 on: June 10, 2014, 03:40:12 AM »
Το borderlands 5 όταν θα είναι το ίδιο πράμα, δε θα το αγοράσω. Το δε portal 2 είχε νέα puzzles και mechanics. Αν έβγαινε από ένα Deus Ex κάθε χρόνο, ίδιο με το προηγούμενο εκτός του story, δε θα ήμουν happy camper. Μάντεψε ποια σειρά που μου άρεσε και αγαπούσα άρχισε να πετάει sequel μετά το sequel, το ένα χειρότερο από το άλλο ή τουλάχιστον τα ίδια σκατά. Θα σε βοηθήσω, είμαι head admin ενός community για αυτό το game.

Άλλο το give it a chance και άλλο το "omg omg omg pros ola cons 0".

Το game δεν ειναι coop by default. Απλά έχει και coop. Το mp, των προηγούμενων games, είναι πολύ fun και έξυπνο, δε νομίζω όμως πως ο κόσμος αγοράζει AC για το adversarial mp του.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #4 on: June 10, 2014, 04:34:44 PM »
Εγώ, ως κακός καταναλωτής, θεωρώ πως όντως είναι το ίδιο game από τότε αλλά κάθε φορά μου αρέσει. Και το σινεμάτικ γαμάει.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #5 on: June 10, 2014, 07:39:55 PM »
Για τα GTAs; Τα bioshock; Τα ποκεμον; Τα ίδια mechanics ανακυκλώνουν πάνω κάτω. Απλά με διαφορετικά settings και κάποιες μικρές αλλαγές (όπως και το borderlands 2- προφανώς έμοιαζε με το 1 αλλά ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό).

Και προφανώς δεν είμαι fanboy σε βαθμό αηδίας, λογικό ένα τέτοιο trailer να σε ενθουσιάζει. Απλά φαίνεται (μέχρι στιγμής) να έχει ξεφορτωθεί σε ένα μεγάλο βαθμό την "αμερικανιά" που διέκρινε τους 2 τελευταίους τίτλους (hurr america hurr independence hurr pirates) και να έχει επιστρέψει σε περιοχές και εποχές που το game μπορεί να δείξει τη δυναμική του. Με τα καινούργια mechanics (κυρίως stealth) και το co-op που ειναι game changer imo, πιστεύω ότι θα δούμε ένα game για το οποίο αξίζει να σκάσεις φράγκα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει το αντίθετο.

Βγήκε και singleplayer trailer:
Assassin's Creed Unity Official E3 2014 Single Player Commented Demo [US]

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #6 on: June 11, 2014, 01:23:54 PM »
Έλα ρε μλκ ρεάκτορα, κυριολεκτικά κάνεις σαν reactor, αντιδράς fanboiστικά τελείως.

Τα pokemon και τα borderlands, είναι games που παίζουν πολύ στο grind και στο loot και στο development του χαρακτήρα. Αυτός που παίζει borderlands δεν παίζει απλά για pew pew ή για το story, παίζει μπας του κάτσει αυτό το γαμάτο legendary shotgun που έχει chance να πέσει από rare uber version του final boss. Ο pokemonάς το ίδιο για να πιάσει το νέο legendary pokemon που βγήκε στο νέο edition.
Παράλληλα μου συγκρίνεις σειρές που έχουν βγάλει copy paste 6 games (και βουρ για το 7ο) σε 7 χρόνια με το borderlands που έχει βγάλει 2 games και κάτι dlc σε 5 χρόνια μέσα ή με το GTA που έχει βγάλει 5 games σε 11 χρόνια μέσα και παράλληλα είναι φανερότατο generation gap μεταξύ 3 και 4.
Ή με τα bioshock που έχει βγάλει 3.5 games σε 7 χρόνια; Το δε bioshock είναι καθαρά single player story based game και ποτέ δεν παρουσίασε τον εαυτό του σαν κάτι uber new και wow σαν shooter.

Εν τέλει όμως, βγήκα ποτέ εγώ να υπερασπιστώ τυφλά αυτά τα franchise; Bioshock π.χ. με αφήνουν παγερά αδιάφορο, το 1ό ήταν απογοητευτικό και το 3 που λέγανε θα έχει "1999 mode" ήταν χειρότερο ξέρω γω και δε το έχω αγγίξει καν. Pokemon είχα παίξει το gold, σε GAME BOY ΑΠΛΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΓΚΡΙ, κάποτε στο τεξας, έτσι για το hype.

Anyway, δεν λέω πως δεν πρέπει να βγαίνουν sequels. Δεν έχω καν πρόβλημα με το AC, αν και προσωπικά δε με συγκινεί, αλλά το στυλάκι "OMG magka moy bgike to new kai gamaei kai exei coop allazei ti dynamiki toy plits plits pom pom" δεν μπορώ να το δεχτώ.
Είναι λογική που μου θυμίζει ένα φίλο κάποτε που το ζούσαμε στα στενά και έλεγε "Και σκατά να βγάλουν οι TXC εγώ θα το ακούσω".

Και νταξ, hurr 'murica, αηδία απλά. Hate άνευ λόγου.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #7 on: June 11, 2014, 03:41:03 PM »
Τα pokemon και τα borderlands, είναι games που παίζουν πολύ στο grind και στο loot και στο development του χαρακτήρα. Αυτός που παίζει borderlands δεν παίζει απλά για pew pew ή για το story, παίζει μπας του κάτσει αυτό το γαμάτο legendary shotgun που έχει chance να πέσει από rare uber version του final boss. Ο pokemonάς το ίδιο για να πιάσει το νέο legendary pokemon που βγήκε στο νέο edition.
Μπα, δεν νομίζω. Τουλάχιστον για μένα σίγουρα δεν ισχύει αυτό. Και μην ξεχνάς ότι τα legendaries τα έχουν όλοι όσοι παίζουν, απλά από μία μόνο φορά, χωρίς trading.

Παράλληλα μου συγκρίνεις σειρές που έχουν βγάλει copy paste 6 games (και βουρ για το 7ο) σε 7 χρόνια με το borderlands που έχει βγάλει 2 games και κάτι dlc σε 5 χρόνια μέσα ή με το GTA που έχει βγάλει 5 games σε 11 χρόνια μέσα και παράλληλα είναι φανερότατο generation gap μεταξύ 3 και 4.
Ή με τα bioshock που έχει βγάλει 3.5 games σε 7 χρόνια; Το δε bioshock είναι καθαρά single player story based game και ποτέ δεν παρουσίασε τον εαυτό του σαν κάτι uber new και wow σαν shooter.
Ο λόγος που στα συγκρίνω είναι επειδή όλα ανεξαιρέτως, αν τα εξετάσουμε με τη λογική σου, δεν αξίζει να τα αγοράσεις/παίξεις. Κάτι που σίγουρα δε μπορεί να ισχύει για το σύνολο αυτών των games.

Anyway, δεν λέω πως δεν πρέπει να βγαίνουν sequels. Δεν έχω καν πρόβλημα με το AC, αν και προσωπικά δε με συγκινεί, αλλά το στυλάκι "OMG magka moy bgike to new kai gamaei kai exei coop allazei ti dynamiki toy plits plits pom pom" δεν μπορώ να το δεχτώ.
Είναι λογική που μου θυμίζει ένα φίλο κάποτε που το ζούσαμε στα στενά και έλεγε "Και σκατά να βγάλουν οι TXC εγώ θα το ακούσω".
Δεν μπορώ να καταλάβω από που συμπεραίνεις ότι το game είναι, more or less, αποτυχημένη προσπάθεια να milkάρουν το franchise και εγώ το υποστηρίζω από fanboyισμό.

Και νταξ, hurr 'murica, αηδία απλά. Hate άνευ λόγου.
δεν καταλαβαίνω που είναι το hate :ρ αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα 2 τελευταία games ήταν ξεκάθαρα φτιαγμένα  με μία CoDίστικη λογική, βάζοντας μέσα πράγματα τα οποία δεν ταιράζουν στo game (βλ. pirates, αθλια settings μόνο και μόνο επειδή είναι αμερική, και ένα μετριότατο στόρυ που από παγκόσμια συνομωσία εκφυλίστηκε σε ένα βαρετό cutscene).

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #8 on: June 11, 2014, 05:55:38 PM »
krinetai to game poli lathos kai oi dio prota apo ola gt sigkrinete ena game me asxeta alla games apo oti exo paratirisei to arxizei o reactor kai o sini peftei stin pagida kai tou apantaei pano se ayto.
i logiki tou tipou, kiria gt vgazete mono emena ekso afou kai o dimitris milouse gia na peis an ena game einai kalo i kako einai xazi
tora gia to ac, exo paixei mono to 2 kai ayto to varethika poli grigora giati:
to ac einai ena casual paixnidi pou tha matheis na to paizeis ta prota 3 lepta sto tutorial den tha xreiastei na matheis i na exelixeis tpt apo ayto to simeio kai meta. sto mono pou vasizete einai sto story kai sto grafiko perivallon to opoio perivallon stamataei na se entiposiazei meta apo mia dio ores to poli. Opote to mono pou menei einai to story kai oso mporoun na grafoun stories tha vgainoun kainourgia ac. An se kaliptei ayto to agorazeis an oxi ton poulo. emena den me psinei kai poli na doso 85e gia na do mia triori* tainia hollywood patontas wasd

* kapou toso krataei to main storyline kai gia aytous pou lene gia ta side quest eno exeis sfaxei to miso planiti na pas na peraseis tin grioula apenanti me tin gondola sou i na taiseis ton skilo tou davinci einai toulaxiston prosvlitika gia ton noimosini mou

kai kati teletaio gia to stealth.to stealth exei noima otan prepei na eisai stealth otan kaneis 5 vimata stealth kai meta sfazeis ton miso planiti kai ta kataferneis to stealth den exei apolitos kanena noima.
« Last Edit: June 11, 2014, 05:57:45 PM by AGDSL »

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #9 on: June 11, 2014, 08:10:36 PM »
Αφου παλι απο torrent θα το κατεβασετε μωρε,τι καθεστε και λετε αν αξιζει τα φραγκα και δεν θα δωσω τοσα λεφτα κτλ..

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #10 on: June 11, 2014, 11:10:26 PM »
Μπα, δεν νομίζω. Τουλάχιστον για μένα σίγουρα δεν ισχύει αυτό. Και μην ξεχνάς ότι τα legendaries τα έχουν όλοι όσοι παίζουν, απλά από μία μόνο φορά, χωρίς trading.
Ο λόγος που στα συγκρίνω είναι επειδή όλα ανεξαιρέτως, αν τα εξετάσουμε με τη λογική σου, δεν αξίζει να τα αγοράσεις/παίξεις. Κάτι που σίγουρα δε μπορεί να ισχύει για το σύνολο αυτών των games.
Δεν μπορώ να καταλάβω από που συμπεραίνεις ότι το game είναι, more or less, αποτυχημένη προσπάθεια να milkάρουν το franchise και εγώ το υποστηρίζω από fanboyισμό.
δεν καταλαβαίνω που είναι το hate :ρ αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα 2 τελευταία games ήταν ξεκάθαρα φτιαγμένα  με μία CoDίστικη λογική, βάζοντας μέσα πράγματα τα οποία δεν ταιράζουν στo game (βλ. pirates, αθλια settings μόνο και μόνο επειδή είναι αμερική, και ένα μετριότατο στόρυ που από παγκόσμια συνομωσία εκφυλίστηκε σε ένα βαρετό cutscene).

To Borderlands είναι κλασσικό loot whoring game. Εγώ είχα περάσει άπειρο time farmάροντας Crawmerax στο 1ο. Αν εσύ το έπαιξες μόνο για το story, τι να πω. Παίξε και Diablo 2, έχει και αυτό story.

Ναι, με τη λογική μου δεν αξίζει να το αγοράσεις, όχι γιατί είναι απαραίτητα κακό game αλλά γιατί έτσι δίνεις λάθος μήνυμα στους μαλάκες που τα φτιάχνουν. Η φάση είναι πως τα games με τα οποία το συγκρίνεις δεν ταιριάζουν. Όπως σου είπα κανένα από τα άλλα franchise δεν έχουν βγάλει 6 games (με επερχόμενο 7ο) σε 7 χρόνια. Το CoD που το έχει κάνει (και στο ανέφερα στο 2o reply μου) με έχεις δει να ΜΗ το κράζω;
Όταν βγήκε το 2, δεν είπα τίποτα. 3, δεν είπα τίποτα. Αλλά τώρα μιλάμε για το 7ο ΙΔΙΟ παιχνίδι. Δεν έχω θέμα με sequels. Σαφώς μπορείς να βγάλεις κάτι και μετά να βγάλεις ένα sequel τελειοποιώντας τα mechanics κτλ. Και μετά βγάλε ακόμα ένα. Αλλά όταν έχεις βγάλει 6 και πας για το 7ο (μέσα σε 7 γαμημένα χρόνια) το παρατραβάς.

Δεν είπα πως το game είναι αποτυχημένη προσπάθεια αλλά 100% πετυχημένη προσπάθεια milkαρίσματος του franchise. Αν οι τύποι έκαναν break 4 χρόνια  και επέστρεφαν με ένα νέο AC με τίποτα νέα γραφίδια, animations, διαφορετικό fight system κτλ, δε θα έλεγα τίποτα.
Το υποστηρίζεις από fanboiισμό γιατί δεν μπορώ να δεχθώ πως δεν μπορείς να αντιληφθείς τα shortcommings του. Έτσι ακριβώς είχε γίνει και με το MW2 και τότε έλεγες "ναι μωρέ αλλά είναι fun". Και όχι απλά δεν μπορείς να τα δεχτείς αλλά το promoteάρεις και το διατυμπανίζεις. Είναι σα να ψηφίζεις χρυσή αυγή και να το φωνάζεις κιόλας.

Τώρα για τα 'murica πράματα, επειδή δεν έχω παίξει τα games αυτά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη απόλυτη αλλά σε γενικές γραμμές ακούγεται πολύ το αμερικανιά χωρίς να έχει νόημα.

@Greeky

Μερικοί ρε αγοράζουν τα games τους. Ίσως να μη το έχεις κάνει ποτέ, εκτός αν χρειαζόσουν το cd-key για να το βάλεις στο cb, αλλά ψάχτη μια τη φάση, λέγεται υποστήριξη.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #11 on: June 12, 2014, 02:59:35 PM »
oooo wraio thema exei auto to assasin.Meta to 2 ola einai to idio kai to auto.Apla to sigkekrimeno exei wraio themataki(gallikh epanastash!!) kai poli pio dinata grafika.Ennoeitai oti den dineis 85 eurw(85 eurw den legetai support,legetai viasmos) kai an boreis to katevazeis.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #12 on: June 12, 2014, 03:07:03 PM »
Γιατί 85€;

p.s. pew υπάρχεις ακόμα;

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #13 on: June 12, 2014, 03:57:47 PM »
85 euro anefere o camel se parapanw post.

p.s yparxw man,gaming status vevea einai teleiws inactive
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #14 on: June 12, 2014, 11:42:58 PM »
Ναι δεν αντιλεγω υποστηριξη,αλλα καποια games βαρανε στα αυτια..πχ το watch dogs ειπα θα το κατεβασω πρωτα,να δω πως τρεχει στο μηχανημα μου (που ψευτοσερνεται και ας εβαλα και ssd) και υστερα αν γουσταρα θα εδινα ενα 30αρι να το παιζω online...αλλα εφοσον απο επιδοσεις δεν,χρονο ελευθερο δεν,και κυριως φραγκα δεν,ε τοτε και αγορα δεν..

ps.εχω αγορασει games ρε,3-4 σε θηκη (κανα ταλιρο ανα game) και κατι πακετακια με donate αλλο ενα ταλιρο:D

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."