Author Topic: Assassin's Creed Unity  (Read 6568 times)

AGDSL

  • Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
Re: Assassin's Creed Unity
« Reply #15 on: June 12, 2014, 11:58:55 PM »
85 euro anefere o camel se parapanw post.


p.s yparxw man,gaming status vevea einai teleiws inactive
itan ipervoli den exo idea poso kanei

gtαιvπc (reactor)

  • DV zombie
  • The odd one out.
Re: Assassin's Creed Unity
« Reply #16 on: June 13, 2014, 01:09:58 AM »

Ναι, με τη λογική μου δεν αξίζει να το αγοράσεις, όχι γιατί είναι απαραίτητα κακό game αλλά γιατί έτσι δίνεις λάθος μήνυμα στους μαλάκες που τα φτιάχνουν. Η φάση είναι πως τα games με τα οποία το συγκρίνεις δεν ταιριάζουν. Όπως σου είπα κανένα από τα άλλα franchise δεν έχουν βγάλει 6 games (με επερχόμενο 7ο) σε 7 χρόνια. Το CoD που το έχει κάνει (και στο ανέφερα στο 2o reply μου) με έχεις δει να ΜΗ το κράζω;
Όταν βγήκε το 2, δεν είπα τίποτα. 3, δεν είπα τίποτα. Αλλά τώρα μιλάμε για το 7ο ΙΔΙΟ παιχνίδι. Δεν έχω θέμα με sequels. Σαφώς μπορείς να βγάλεις κάτι και μετά να βγάλεις ένα sequel τελειοποιώντας τα mechanics κτλ. Και μετά βγάλε ακόμα ένα. Αλλά όταν έχεις βγάλει 6 και πας για το 7ο (μέσα σε 7 γαμημένα χρόνια) το παρατραβάς.

Δεν είπα πως το game είναι αποτυχημένη προσπάθεια αλλά 100% πετυχημένη προσπάθεια milkαρίσματος του franchise. Αν οι τύποι έκαναν break 4 χρόνια  και επέστρεφαν με ένα νέο AC με τίποτα νέα γραφίδια, animations, διαφορετικό fight system κτλ, δε θα έλεγα τίποτα.

Επειδή λοιπόν νέα γραφίδια έχει, τέλειο setting έχει, καινούργια και ωραία gameplay mechanics έχει, και καινούργια modes που φαίνεται να γαμάνε έχει, μάλλον το μόνο προβλημά σου είναι πως βγήκε 1 χρόνο μετά το τελευταίο. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι τα games που βγαίνουν κάθε χρόνο συνήθως φαίνεται να υποφέρουν από απλοϊκό/κλισέ story, ελλειπώς/κακώς ενσωματωμένες ιδέες, λίγη προσπάθεια για ικανοποίηση του fanbase, αρκετή προσπάθεια για προσέλκυση νέων fans με τρόπους που συχνά αλλοιώνουν το nature της σειράς και που φέρνουν σταδιακά το bastardization της σειράς (και μεγάλο αριθμό DLCs, αλλά αυτό είναι άλλο).  Και εφόσον αυτά τα προβλήματα δεν φαίνεται, μέχρι στιγμής, να τα έχει, σε αντίθεση με τους 2 προηγούμενους τίτλους, δεν βλέπω κανένα λόγο να μη το υποστηρίξουμε. αναρωτιέμαι εάν έβγαινε το ίδιο game μετά από 4 χρόνια ποιά θα ήταν η άποψή σου :Ρ

Quote
Το υποστηρίζεις από fanboiισμό γιατί δεν μπορώ να δεχθώ πως δεν μπορείς να αντιληφθείς τα shortcommings του. Έτσι ακριβώς είχε γίνει και με το MW2 και τότε έλεγες "ναι μωρέ αλλά είναι fun". Και όχι απλά δεν μπορείς να τα δεχτείς αλλά το promoteάρεις και το διατυμπανίζεις. Είναι σα να ψηφίζεις χρυσή αυγή και να το φωνάζεις κιόλας.
και όμως δεν μπορώ να αντιληφθώ τα shortcomings του. τι πάει να πει "it's the same fucking game"? ότι έχει parkour, hidden blade και είναι open world? πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.
το MW2 μπορείς να πεις ότι ήταν εντελώς λάθος αγορά από καταναλωτικής άποψης, από τη σκοπιά του ότι δεν πρέπει να υποστηρίζουμε τα games μιας σειράς/ενός genre που πάνε/εξακολουθούνε να είναι σε λάθος κατεύθυνση, ακόμα και αν σε ένα βαθμό περνάς καλά όταν τα παίζεις. ε, ούτε από αυτή τη σκοπιά μπορείς να πεις κάτι για το AC Unity μέχρι στιγμής. διότι φαίνεται επιτέλους να προσπαθεί να κερδίσει κόσμο όχι με gimmicks αλλά πραγματικό content.
« Last Edit: June 13, 2014, 01:12:37 AM by gtαιvπc (reactor) »

sinister_evil

  • Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: Assassin's Creed Unity
« Reply #17 on: June 13, 2014, 02:08:20 AM »
Ανέλυσε μου τι ακριβώς νέα gameplay changes έχει, συγκεκριμένα.
Τι νέα γραφίδια έχει, σε επίπεδο San Andreas -> GTA4; Και το Watch Dogs γαμάτα γραφίδια δείχνανε στην E3, στα pre recorded video που τρέχανε σε 30 FPS σε κάτι beast pc, και είδαμε τι βγήκε. Ubisoft δεν ήταν και αυτό;

Λες π.χ. για το stealth system. Θεωρείς δηλαδή πως δεν θα πέσει στη κατηγορία των ελλειπών/κακώς ενσωματωμένων ιδεών;

Αν έβγαινε μετά από 4 χρόνια το ίδιο game, gameplay-wise γιατί αν ήταν και gfx-wise χέσε μέσα, θα έλεγα πως πάνε να κάνουν ένα cash grab, πως 4 χρόνια δεν κάνανε κάτι innovative αλλά τουλάχιστον όσοι γούσταραν αυτό το συγκεκριμένο style of play είχαν καιρό να πάρουν τη δόση τους.
Το ίδιο ακριβώς θα πω όταν (και αν) βγεί το νέο Unreal Tournament, που σίγουρα δε θα έχει κάτι innovative, gameplay-wise, και ούτε θέλω να έχει tbh αλλά τουλάχιστον έχουμε να παίξουμε ένα proper arena shooter ~10 χρόνια. Αν βγάζανε από ένα κάθε χρόνο πάλι κρα θα τρώγανε, ακόμα και αυτοί, που θεωρητικά είμαι εμπαθής προς το συγκεκριμένο franchise αλλά και genre.