Author Topic: endiaferomaste gia tin aksiopistia tou game os community...i oxi;  (Read 29840 times)

MpOuMpIs..

• DEMO UPLOADER!
  • idinarK..!
Re: endiaferomaste gia tin aksiopistia tou game os community...i oxi;
« Reply #30 on: May 22, 2007, 03:17:00 AM »
 ;D ;D lol adriano!!

Gody

• CBWARRIOR.
« Reply #31 on: May 22, 2007, 03:38:27 AM »
adriano mou leipeis, den einai to idio xoris esena  ;D

maRmZat

• CBWARRIOR.
  • ~barefoot terrorist~
« Reply #32 on: May 22, 2007, 04:31:09 AM »
Vsk leei o jb oti o pal vgke kai to eipe kai den ekane thn papia... gia na mhn ta leme opws theloume... otan ekane o unsto ena post paliotera sta esl news kai edeixne me links pentakathara ta dyo acc tou paL oi pio polloi ton koroidepsane kai ton thewrhsan kai ypervoliko i think... mesa se aftous kai esy jb pou 3eftilises to post tou unsto stelnontas tous "2" tiger... ktl.opote mallon genika thelame/ne/te na mhn dwthei idiaiterh shmasia sto sygkekrimeno post kai na perasei etsi... anyway  ontws imo sta oncs mporoume na kanoumne oti malakia theloume alla se epishsma prwtathlimata pou kanoume accounts join guids apo dw guids apo kei kai ta resta opote theloume na yparxei mia sovarothta parapanw apo ta oncs pou einai tou styl a valte kai tous "koilarades" thnx... e tote re file den leei na paizei o kathenas me 2 kai 3 acc oso kalos ki an einai osous filous kai na exei kai na thelei na voithisei oso palios ki an einai oti kai skata na einai tespa.. otan milame gia community aftomata milame gia filies synergasia fun sevasmo kai kamposes ennoies tetoies... e etsi den ginetai douleia omws. afta eixa na pw .. tonizw oti den exw prob me ton paL eilikrina kai sxedon me kanenan sto community apla oles oi apospeis dektes i think

P.S. jb den nomizw oti kai na nikagame den tha ginotan thema afto kapoia stigmh, isws na argouse parapanw alla arga h grhgora tha evgaine sthn epifaneia.. kai aporw kiolas pws den egine kati apo tous admins teleiws eswterika xwris topic kai istories... aftoi ypotithetai oti ta vlepoun ola.. :-\
P.S.2 zbou klikes yparxoun pantou alla den shmainei oti exoun panta thn kakh ennoia... to na yparxoun sympatheies meta3y kapoiwn atomwn sto community kai na aliloyposthrizontai den einai kako filia einai apla pou dhmiourgei mia parea ligo pio demenh
P.S.3 anaferthike kati gia tous treis kalyterous sthn ellada... egw o paL kai poios allos ??? ??? ::) :D :D :D
nails on earth

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #33 on: May 22, 2007, 09:36:25 AM »
Loipon den nomizo se kamia periptosi pos einai to idio enas paixtis pou efyge kai ksanagirise se mia clan me enan paixti pou opos eipame kai parapanw (zbou) EPEKSE SE 2 OMADES STO IDIO LEAGUE!!!!!!! katanoiton jb? allo na dextis kapion na paiksei se ena game poso mallon otan aftos (nas-Arkoudas) den exei paiksei POTE me KAMIA alli omada sto en logo league KAI allo na exeis paixti pou KSEREIS pos exei paiksei se allo team STO IDIO LEAGUE!... O skopos pou ekana to post kai edo kai sto esl einai oxi na ginei kati gia to-ta match pou epekse o pal stous mr alla gia na vgoune sto fos merika pragmata pou kseroun oi admins kai den kanoune tpt. Einai pleon poly arga gia to league na ginoune pisopentalies kai giayto to logo den zitisa tpt parapanw.

Y.G An omos esi pisteyeis pos o pal den eixe na kanei me ti niki sas enantion mas kai pos etsi ki alios eisaste kaliteroi kai sas aksizei na eisaste sti 8esi ti diki mas i ton ix sto winners bracket tote

FEEL FREE TO REMATCH!
 :-* :-* :-*
« Last Edit: May 22, 2007, 10:41:37 AM by P|Bunny^Black »
Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #34 on: May 22, 2007, 11:13:57 AM »
P.S.3 anaferthike kati gia tous treis kalyterous sthn ellada... egw o paL kai poios allos ??? ??? ::) :D :D :D
kai o Tiger fysika...  :-*
kai aporw kiolas pws den egine kati apo tous admins teleiws eswterika xwris topic kai istories... aftoi ypotithetai oti ta vlepoun ola.. :-\
Nai oi admins den einai bots... gi'auto yparxei kai to support/protest ticket as poyme :)
Egw epeidh eleipa kairo apo to proskhnio genika ws admin (logw proswpikwn logwn) kai mexri xthes katalava gia na pw tin alh8eia ti synebei me to diplo account kai ta resta...
To kako mono egine sto match non me ix opoy oi ix telika dexthkan na pexoun me ton barred kai fresko epomenws player stoys noname. ekei einai h monh 'paranomia' stoys kanones. twra dikaiwma toy kathenos na exei 100 cdkeys - oxi omws oti auto den shmainei oti o paL den tha ypostei poinh. auta over and in :) - h oxi?  :eleos:
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #35 on: May 22, 2007, 11:42:03 AM »
ASXETO: otan egw rwtisa gia to game mas me ix_esl vgikate oi perissoteroi na ekfrasete tin arnitiki sas apopsi  TY!!
kai ka8ome twra kai diavazw 1a 8ema pou oxi apla ksefygate alla to psiloxeftilisate:
NA PATE IRC/MSN NA TA PEITE KALYTERA_PERSONAL OPINION

sto 8ema, oloi 8eloume axiopistia pantou enoeite alla kai oi admins ti na protokanoun? mipws xreiazomaste perissoterous admin? yparxei antistixo topic  apla kante admins vlepete den eine arketoi to comiunity megalwnei kai admins menoun idioi se ari8mo e eleos dil.

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #36 on: May 22, 2007, 11:51:52 AM »
nas prepei na se etsoukse poli pou exases ee ?
ena pragma exo na po , an kanete olo auto to thema epeidi epexa ena match me noname gia na dieukolino tin katastasi ap ti stigmi pou den ipirxe kai bathmologiki simasia , ti na po..itan apla ena last match gia na pame sti next fasi kai na teleionoume..1 game mono kai to ixeran kai oi ix kai to eixame pei..

tora an eiste toso lamer kai kanete thema epeidi oi mr ftasan ekei pou ftasan kai se kapoious den arese kai epeidi epexa 1 match me noname ok ok ..tha mporousa na to eixa kanei pezontas me to cdkey tou vertigo ..alla mallon prospathisa na to kano simfona me tous "kanones"..mlkia mou !!

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #37 on: May 22, 2007, 12:00:05 PM »
pal den nomizo na me ksereis gia tetio atomo.... apo ekei kai pera DEN nomizo pos zitisa forfeit oute kan rematch! Sini8os o kleytis fonazei....i oxi? ;p

kai afou to pas ekei to 8ema na sou ipen8imisw se antistixes periptoseis na 8imase na allazeis to cd-key sou analoga me tin periptosi... dioti sto metaksi mas epekses me to cd-key pou exeis non :-* :-*

Koita telika pou kataliksame tis pousties pou kaname kai kanoume sta nation cup stous ksenous me ta cd-key na tis kanoume metaksi mas.... :huff1:
« Last Edit: May 22, 2007, 12:06:48 PM by P|Bunny^Black »

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #38 on: May 22, 2007, 12:35:57 PM »
nas prepei na se etsoukse poli pou exases ee ?
ena pragma exo na po , an kanete olo auto to thema epeidi epexa ena match me noname gia na dieukolino tin katastasi ap ti stigmi pou den ipirxe kai bathmologiki simasia , ti na po..itan apla ena last match gia na pame sti next fasi kai na teleionoume..1 game mono kai to ixeran kai oi ix kai to eixame pei..

tora an eiste toso lamer kai kanete thema epeidi oi mr ftasan ekei pou ftasan kai se kapoious den arese kai epeidi epexa 1 match me noname ok ok ..tha mporousa na to eixa kanei pezontas me to cdkey tou vertigo ..alla mallon prospathisa na to kano simfona me tous "kanones"..mlkia mou !!

O lamer fainetai poios einai  :-\
Anti na dikaiologeis ta adikaiologhta, kalytera na swpaineis...
Proswpika hksera gia ta 2 cdkeys kai den me peiraze ka8olou, alla me auta pou diavazw kai thn symperifora sou me anagkazeis na parw 8esh enantion sou.
Oloi mporoun na "lygisoun" tous kanones, autos omws pou to prospa8ei einai o lamer. Eidika se ena toso mikro community!

Kalytera na mhn to synexisoume gia to kalo tou mikrou autou community kai na euxh8oume GL stous non sto IPS.
« Last Edit: May 22, 2007, 01:26:04 PM by promo »
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #39 on: May 22, 2007, 12:52:13 PM »
+1 promo. Den kserw pos 8a "timori8ei" o pal kai an 8a eprepe na timori8oun oi mr kai oi non epidi to skiniko egine en gnosi tous! i dont care kiolas... to prota8lima kalos i kakos exei ftasei se ena simeio opos eipa kai parapanw me ton x tropo... imo la8os pou den to eide o adin in game na pei kati, dioti mpike kai me to cd-key ton non o a8eofovos :* . la8os imo ton mr pou dextikan na paiksei gia to team tous efoson ikseran pos epekse san non... imo ofeiloun tin poreia tous oi mr apokleistika ston pal xoris na 8elw na rikso tous ipoloipous omos... alla pisteyo pos paradexonte kai oi idioi pos xoris ekeinon den 8a itan stin pleonektiki 8esi pou einai twra to team.

San nas kai xoris na antiprosopeyo tous bunnies 8a elega sinexizoume to league vlepontas to epomeno match me uber, kai prosdokontas se ena pio strict se rules premiership next year.

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #40 on: May 22, 2007, 02:05:22 PM »
to oti eixa lathos cd key to xero . to eipa kai sto zbou pou itan o admin .bariomouna na to allaxo kai afisa to pal acc .. dexomai na timoritho , alla gia mena einai pio megalo paraptoma na paizeis sto premiership me ena pexti pou den einai kan stin omada sou (pink) [06.05.07 22:47h ArkoudaS join_team  Playboy Bunnies , http://www.esl.eu/gr/cod2/sd/4on4/prefinals/player/log/2386587/] para na exeis 2o acc pou sto kato kato den mporeis na to apodeixeis eno ego mporo . so an kapoioi den prepei na milane einai sigoura oi pbunnies.. elpizo i timoria na min einai mono gia mena afou thelete na isxioun oi kanones alla kai gia olous tous allous parabates(bared members , no member at all , no show kai alla)

toulaxiston me auto to topic eida poso kollimena einai merika atoma . ok to dexomai . perimeno tin timoria mou
« Last Edit: May 22, 2007, 02:07:37 PM by pal »

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #41 on: May 22, 2007, 02:08:13 PM »
to bared einai akyro pal... exo zitisi kai parei support ticket apo esl...1on kai 2on ektos apo ton admin tou match pou ka8omastan dipla tou kai den eipe kati ... mipos eprepe na enimeroseis kai tous "antipalous"??? opos ekana ego px? .... i oxi? :***

pwpw pali i idia kouventa.... once more opos eipa kai ston jb ,,, gnorizate gia ton pink kai eipate np + admins emeis agapite gnorizame pos paizeis sto idio league kai me non??? no?

:huff1:
« Last Edit: May 22, 2007, 02:11:37 PM by P|Bunny^Black »

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #42 on: May 22, 2007, 02:14:31 PM »
auto eipa re bot .. ama einai na kaneis post diabase ti leei apo pano ..ena match epexa me noname auto me tous ix kai to xeran oi antipaloi kai simfonisan..omg

Οι φραγμένοι παίχτες και ομάδες πρέπει να κλείσουν τους ανοιχτούς αγώνες τους .Δεν μπορούν εντούτοις να δημιουργήσουν νέους αγώνες αλλά ούτε να προκληθούν από αντιπάλους. Οι φραγμένοι παίχτες δεν μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες της ομάδας τους. (http://www.esl.eu/gr/cod2/sd/4on4/prefinals/rules/#rule_54   rule 7.1

Arkoudas

• Ranked Pubzorz!
« Reply #43 on: May 22, 2007, 02:15:01 PM »
To 8ema auto exei katanthsei gelio...
Ola osa 8a pw apoteloun prosopikes mou apopseis.
pistevw kanenan den afora an o ekastote player exei ena -2-3-1113 accounts,ka8olou den me apasxolei se poia clan paizei o pal kai o ka8e pal.Otan omws yparxoun rules prepei na thrountai...Ypef8inoi na "apokatasthsoun dikaiwsynh" einai oi admins.An oi admin sygkaluptoun mia paravash enos rule NAI tote milame gia KLIKA.Kai se auto to shmeio epanalamvanw sta arxdia mou kai na uparxei klika,to polu polu na min asxoloume ka8olou me kamia engxwria diorganwsh...Egw paizo to game apo kavla ama ksenerwsw geia sas.to kserw den 8a stenaxwre8eite polu apo esas alla kai emena den mou kegete karfaki...pros to paron eimai 8eaths...sto telos vlepoume.

ps:ta yperoptika sxolia apo ka8e plevra vlaptoun...prosexte giati oi kairoi allazoun,merikes fores einai kalitera na masas para na milas.
ps:pal tous bunnies den mas etsoukse file mou xasame apo mr.peksate kalytera kerdisate gg,to oti xasame ena match den shmainei oti oi mr einai kai kaluteroi me pal i xwris pal.To gegonos oti emeis mporei na antimetopizoume kapoia provlimata einai ka8ara "oikogeniako zhthma" kai den 8a to analusoume sta forums.Se ligo kairo ta pragmata 8a nai diaforetika...polu diaforetika...tote 8a ta ksanapoume.

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #44 on: May 22, 2007, 02:17:34 PM »
last post m edo pera dioti kapia bot den polynio8oun  :)

to oti paizeis kai se allo team to ikseran oi ix.... logiko EMEIS TO KSERAME? kai an nai sou eipe kaneis ok?
episis den nomizo pos sou zitise kaneis kati... opote to oti den prepei na milane kai pioi prepei na milane krata to gia ton eayto sou... to ifaki sou pernaei se paidakia pou kaneis oti 8eleis... oxi se mena  ;D
b good  ;D