Author Topic: TO PROFIL TOU ELLINA ONLINE-GAMER  (Read 2929 times)

ma.GG.ot

• 222 HERO!~
  • awdawd
TO PROFIL TOU ELLINA ONLINE-GAMER
« on: May 23, 2007, 05:32:54 AM »
An kapoios kaoita3ei mesa se ena internet kafe, i proti tou entiposi eine oti eine kataklismeno apo ma8ites gimnasiou kia likiou, pou <<xanoun tin wra tous mprosta se enan ipologisti>>. An kia eine ali8ia, oti i pliopsifia twn paixtwn eine anilikoi pou 3ekleboun wres apo to sxoleio kia ta frontistiria gia na asxoli8oun me to agapimeno tous game, iparxoun ki alla atoma pou sixnazoun sta internet cafe i pezoun apo to spiti tous.
Auta asxolounte me ena mono paixnidi ,sini8os an FPS, me fonto maxes i antartopolemo kai simmetexoun se auto organomena se omades, stinontas tis apostoles tous se topiko i die8nes epipedo. Oi sigkekrimenoi eine arketa psagmenoi, ferontes idioktito e3oplismo, opos headset, gantia, joystick kia ta sxetika, ta opoioa den apoxorizonte oute sto internet cafe. Telos, iparxoun kai ta atoma pou elleipsei dinatou pc (i k ka8olou pc simplironw egw  :-X)  i grigoris prosbasis sto internet katafebgoun sta internet cafe gia na perasoun xalara tin wra tous.Kai na min 3exname: ta koritsia den pane sto internet cafe mono gia doun ta e-mails tous: polles fores kriboun mesa tous enan siwpilo alla panisxiro antipalo <----- rofl  :D ;D

:huff1:

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
Re: TO PROFIL TOU ELLINA ONLINE-GAMER
« Reply #1 on: May 23, 2007, 08:29:38 AM »
elpizo na min skeftikes poly gia na to grapseis :/
Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #2 on: May 23, 2007, 01:56:13 PM »
An kapoios kaoita3ei mesa se ena internet kafe, i proti tou entiposi eine oti eine kataklismeno apo ma8ites gimnasiou kia likiou, pou <<xanoun tin wra tous mprosta se enan ipologisti>>. An kia eine ali8ia, oti i pliopsifia twn paixtwn eine anilikoi pou 3ekleboun wres apo to sxoleio kia ta frontistiria gia na asxoli8oun me to agapimeno tous game

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

symfono mazi sou pedi mou alla esy to gamises to 8ema ayto, eksou kai oi 250 apousies pou ekanes sto LYKIO pou pas kai emeines :D :D :D(plirofories apo ton apousiologo sou) :o :o ::) ;D :D ;)

:guitar:
« Last Edit: May 23, 2007, 02:00:42 PM by vasili.zaitzev »

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

MpOuMpIs..

• DEMO UPLOADER!
  • idinarK..!
« Reply #3 on: May 23, 2007, 01:59:04 PM »
maggot agori m poso eixes sthn ek8esh ??? ???

KinGsize

• CBWARRIOR.
« Reply #4 on: May 23, 2007, 02:13:13 PM »
ummm.... lmao  8)

dAmiii

• CBWARRIOR.
  • mpe
« Reply #5 on: May 23, 2007, 06:38:36 PM »
xaaxaxaxxa o zaitzev  exei dikio :D   

adoL

• Assistant Team\Newsposters
  • CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #6 on: May 24, 2007, 02:57:10 AM »
mlkl maggot o pappous ti leei kameno paidi mou eisai??ekthesi poso eixes???
  :eleos:

ma.GG.ot

• 222 HERO!~
  • awdawd
« Reply #7 on: May 24, 2007, 02:57:52 AM »
re afta eine apto periodiko in&out den ta skeftika egw
k auto  k to allo topic eleog

:huff1:

Akirix

• 222 HERO!~
« Reply #8 on: May 24, 2007, 03:48:53 AM »
xehase aytous pou mpainoun sto irc me girlie nicks gia na mazepsoun fotos

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #9 on: May 24, 2007, 04:23:24 AM »
Kai na min 3exname: ta koritsia den pane sto internet cafe mono gia doun ta e-mails tous: polles fores kriboun mesa tous enan siwpilo alla panisxiro antipalo

:o
to siwpilo mou arese  :D
hm...ayta ta gantia kati mou thymizoun...kapou exw petyxei enan trelara skilloR me mayra PETSINA gantia  :o
Sigbot: nsfw penis.