An kapoios kaoita3ei mesa se ena internet kafe, i proti tou entiposi eine oti eine kataklismeno apo ma8ites gimnasiou kia likiou, pou <<xanoun tin wra tous mprosta se enan ipologisti>>. An kia eine ali8ia, oti i pliopsifia twn paixtwn eine anilikoi pou 3ekleboun wres apo to sxoleio kia ta frontistiria gia na asxoli8oun me to agapimeno tous game, iparxoun ki alla atoma pou sixnazoun sta internet cafe i pezoun apo to spiti tous.
Auta asxolounte me ena mono paixnidi ,sini8os an FPS, me fonto maxes i antartopolemo kai simmetexoun se auto organomena se omades, stinontas tis apostoles tous se topiko i die8nes epipedo. Oi sigkekrimenoi eine arketa psagmenoi, ferontes idioktito e3oplismo, opos headset, gantia, joystick kia ta sxetika, ta opoioa den apoxorizonte oute sto internet cafe. Telos, iparxoun kai ta atoma pou elleipsei dinatou pc (i k ka8olou pc simplironw egw

) i grigoris prosbasis sto internet katafebgoun sta internet cafe gia na perasoun xalara tin wra tous.
Kai na min 3exname: ta koritsia den pane sto internet cafe mono gia doun ta e-mails tous: polles fores kriboun mesa tous enan siwpilo alla panisxiro antipalo <----- rofl

:huff1: