Author Topic: random hacker  (Read 16120 times)

jackieboy

• DV zombie
Re: random hacker
« Reply #15 on: July 20, 2007, 09:54:26 PM »
deite kai to endexomeno o paixtis na einai apla high skill...plakitsa.

:huff1:

me fonakses?  :D  :D  :D  :D

to exeis pistepsei esu..
bazw stixoima..  ;D ;D

luckor pame soublaki team?? ;D ;D ;D ;D
mou leipeis... :-* :-*

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #16 on: July 21, 2007, 05:37:54 PM »
pros are welcome  :D

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #17 on: July 22, 2007, 07:26:05 AM »
with noobs no fun  ;D ;D

zakan

• Ranked Pubzorz!
« Reply #18 on: July 27, 2007, 09:33:48 PM »
To ergo mou tha to sinexiso me pisti ke me tharos i tha mathoune cod i tha pethani o xaros hahahahhaha
exo gini ke go san ton xplo demos foto ke tetia protos rouf haha sas exo kenourio iliko perimenete. :huff1:

[TX]CRAZY FROG

• Guest
« Reply #19 on: July 29, 2007, 06:52:01 PM »
Sory Pou Anakatebome alla tha ithela na diorthoso mia pareksigisi pou graftike sto hall of Shame anametaksi tou Antifastcist kai tou V.Zaitzev kai epidi grafete edo gia Aimboot kai demos kai epidi den pistebo prosopika pos itan o V.Zaitzev ekinos tin singekrimeni mera mias kai epiasa ton cheata(Zaitchev) na Grafi CZ giafto epitrepste mou na balo mia sira foto edo gia na min feroume kai ton anthropo se asximo fos ok
Thanks
Krima pou mou einai diskolo na grafo DEMOS!!!!!!! :o

To shot0021.jpg grafi  kai fenete kai to name tou(ZAITCHEV)

P.s an den sas ftanoun ta fotos dite kai edo

http://forum.webbiz.gr/showthread.php?t=186&page=2

[attachment deleted by admin]
« Last Edit: July 29, 2007, 10:14:07 PM by [TX]CRAZY FROG »

Soultaker

• CBWARRIOR.
  • Wars Change,Tactics Change,Soldiers Don't...
« Reply #20 on: July 29, 2007, 10:38:43 PM »
Nai......mono 1 zaitzev iparxei :guitar:

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #21 on: July 29, 2007, 11:39:33 PM »
...................................................otidipote exei na kanei me hacks rwta 1a assvas prin grapseis kati dwse tou pb guid/demo/ss/kai oti allo 8es,................  an ma8eis na anagnwrizeis ta hax kai an ma8eis na perneis pbguid,demos.

alla an eine kracked.....................................................

epidei exete xanapei oti pezw ston webiz sas kai malista haxaro, lew oti den pezw se noobs kracked srvrs POTE........................

O ASSVAS MPOREI NA SAS pei an exw mpei pote ston webiz srv........................................................................

ps: min xana anaferete to (nick mou).
frog egrapses to nick mou timh sou kai kamari sou -10.

ps2: ektos aytou file dieykrinise oti o WEBIZ srv eine V1.0 (eleos?). h v1.0 f

----------------
PSit de vrizoume :P
« Last Edit: July 30, 2007, 12:54:16 AM by AssVas »

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

F.BusTer

• Ranked Pubzorz!
« Reply #22 on: July 29, 2007, 11:58:58 PM »
loipon na me pali edw kai egw eida fws kai mpika kai epeidh diavasa ola auta pou grafete eida kai auto pou grafei o frog  kai mou ekane entupwsh to post tou,loipon file frog epeidh einai lathos na anafereis onomata ta opoia epaizan prin kati xronia me <<cheat>> (ama epaizan ki olas) kai epeidh den einai mono enas zaitzev kalo tha htan na mhn anafereis onomata giati mporei na kaneis lathos kai na ginonte pareksigiseis opws twra as poume,ostoso mazi me ton zaitzev paizoume edw kai ta teleutaia 2 xronia  kai einai<<katharos>> ;) ;)
« Last Edit: July 30, 2007, 12:01:35 AM by F.BusTer »

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #23 on: July 30, 2007, 12:18:52 AM »
ektos tou oti o srv eine kracked kai V1.0 to nick eine diaforetiko pes mou frog apo ti piastikes kai egrapses to diko mou?

to ligotero pou prepei na kaneis eine na kaneis POST mia sygnwmi gia afto pou egrapses

[attachment deleted by admin]
« Last Edit: July 30, 2007, 01:08:29 AM by AssVas »

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #24 on: July 30, 2007, 01:28:11 AM »
Vasika koitaxte na kanoun ekei sta Webiz kana update sto cod2 ... ffs. vgainei to 4 k akoma ver 1.0 einai.
Posts edited , keep it clear.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #25 on: July 30, 2007, 02:18:14 AM »
"Βασικά" κοιτάχτε να βάζετε κανένα πιό unique nickname και όχι του σωρού! (killer, sniper, warrior, zaitsev, mpagevits...) για να μην παίζουν τέτοιες παρεξηγήσεις.
sp.encc

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #26 on: July 30, 2007, 03:46:33 AM »
"Βασικά" κοιτάχτε να βάζετε κανένα πιό unique nickname και όχι του σωρού! (killer, sniper, warrior, zaitsev, mpagevits...) για να μην παίζουν τέτοιες παρεξηγήσεις.

ok 8a allaxw nick 8a to kanw:  3Rntie$ _sup3Rp@pu$ gia na min exw tetoia provlimata me ta k........ t. g.....
miga m..... tpt pou eine s..... t......... kai den p......... w3bbizZzZzZ tou v1.0
 %$%@$%*^*$&%#$Q#$#&$#!@%$(&$)*%^*%^^$%#&#^@@*##%!#%!$*@^(%^#%.

ps:den vrizoume, apla milame
ps2:peste tous oti oloi oi v1.0 exoun dika tous foroum na lene tis (_^&%^%##@$^@&%#&*)%*%_) ekei, (mia miga) miso tpt.
ps3:den vrizw, do not delete anything mr'admins. assvas allo eprepe na kaneis delete kai oxi to ilithie pou eipa giati egrapse V.zaitzev
ps4:to oti to post htan asxeto me to topic den sas piraxe
ps5:kai san admnins eprepe na tou peite na kanei post stoixeia (wpos to demo tou zakan)kai oxi mpourdes
ps6:alimono an me ena reg o ka8enas mpenei edw kai leei oti tou katevei, kai kathgorei opoion 8elei
ps7:tespa sto profil mou eine to msn mou an o frog 8elei na zitisei sygnwmh na me kanei add alliws 8a synexisw me pio vromikh glwssa kai as kanete osa delete 8elete
ps8:den 8a milaga oute 8a asxoliomoun toso polly alla den eine h prwti fora pou kapoios mou leei gia ton sygekrimeno srv
ps9:assvas/zbou/ktllllllllllllllllllllllllllllll/valte ligo taxi edw mesa ty!. 

jackieboy

• DV zombie
« Reply #27 on: July 30, 2007, 06:07:16 AM »
basika to super_______ einai adigrafi apo ton brizola
superMAKIS se agapame

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #28 on: July 30, 2007, 06:33:54 AM »
poios pollous zaichev exo dei na kanoun connect para unknown soldier . lol.

Search AnD Destroy mp_Citystreets

[TX]CRAZY FROG

• Guest
« Reply #29 on: July 30, 2007, 07:41:22 AM »
...................................................otidipote exei na kanei me hacks rwta 1a assvas prin grapseis kati dwse tou pb guid/demo/ss/kai oti allo 8es,................  an ma8eis na anagnwrizeis ta hax kai an ma8eis na perneis pbguid,demos.

alla an eine kracked.....................................................

epidei exete xanapei oti pezw ston webiz sas kai malista haxaro, lew oti den pezw se noobs kracked srvrs POTE........................

O ASSVAS MPOREI NA SAS pei an exw mpei pote ston webiz srv........................................................................

ps: min xana anaferete to (nick mou).
frog egrapses to nick mou timh sou kai kamari sou -10.

ps2: ektos aytou file dieykrinise oti o WEBIZ srv eine V1.0 (eleos?). h v1.0 f

----------------
PSit de vrizoume :P

Pedia den ithela na pareksigiso oute na briso oute na grapso kati kako Alla allo (V.Zaitzev) kai allo Nick einai to [Zaitchev)
Kitaksate kala kai diabasate to ti egrapsa
(kai epidi den pistebo prosopika pos itan o V.Zaitzev ekinos tin singekrimeni mera mias kai epiasa ton cheata(Zaitchev) na Grafi CZ)
Diladi afto pou ithela filli mou einai mia prospathia na apodikso pos ontos den eitan se kamia periptosi o ELLINAS V.Zaitzev

ektos tou oti o srv eine kracked kai V1.0 to nick eine diaforetiko pes mou frog apo ti piastikes kai egrapses to diko mou?

APANTISI  Ma den egrapsa to dikosou.- giafto ollo afto to post opios den dosi kali simasia den blepi tous xaraktires pos einai to ena nick grameno kai diaferi apo to allo giafto kai i askopes pareksigisis
efxome na katalabate tin kali mou prothesi kai pos malon o Antifastcist akribos afto den prosekse kai nomize pos isoun esi

Sory gia tin anastatosi
Alla min broume kai to belia mas kai otan pame na ginoume kai kalli!!! ???