"Βασικά" κοιτάχτε να βάζετε κανένα πιό unique nickname και όχι του σωρού! (killer, sniper, warrior, zaitsev, mpagevits...) για να μην παίζουν τέτοιες παρεξηγήσεις.
ok 8a allaxw nick 8a to kanw: 3Rntie$ _sup3Rp@pu$ gia na min exw tetoia provlimata me ta k........ t. g.....
miga m..... tpt pou eine s..... t......... kai den p......... w3bbizZzZzZ tou v1.0
%$%@$%*^*$&%#$Q#$#&$#!@%$(&$)*%^*%^^$%#&#^@@*##%!#%!$*@^(%^#%.
ps:den vrizoume, apla milame
ps2:peste tous oti oloi oi v1.0 exoun dika tous foroum na lene tis (_^&%^%##@$^@&%#&*)%*%_) ekei, (mia miga) miso tpt.
ps3:den vrizw, do not delete anything mr'admins. assvas allo eprepe na kaneis delete kai oxi to ilithie pou eipa giati egrapse V.zaitzev
ps4:to oti to post htan asxeto me to topic den sas piraxe
ps5:kai san admnins eprepe na tou peite na kanei post stoixeia (wpos to demo tou zakan)kai oxi mpourdes
ps6:alimono an me ena reg o ka8enas mpenei edw kai leei oti tou katevei, kai kathgorei opoion 8elei
ps7:tespa sto profil mou eine to msn mou an o frog 8elei na zitisei sygnwmh na me kanei add alliws 8a synexisw me pio vromikh glwssa kai as kanete osa delete 8elete
ps8:den 8a milaga oute 8a asxoliomoun toso polly alla den eine h prwti fora pou kapoios mou leei gia ton sygekrimeno srv
ps9:assvas/zbou/ktllllllllllllllllllllllllllllll/valte ligo taxi edw mesa ty!.