Author Topic: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...  (Read 19826 times)

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #30 on: June 04, 2008, 10:42:06 AM »
promo kratas ss ki otan se brizw egw ,? gia na xerw :D
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

CrAZY??

• DEMO UPLOADER!
« Reply #31 on: June 04, 2008, 10:54:43 AM »
busted !

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #32 on: June 04, 2008, 12:39:19 PM »
briz: Panta! Eimai ss or didn't happen-boy  >:D

Z@ntos: thx mate, feel free to use it
« Last Edit: June 04, 2008, 12:42:02 PM by promo »
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1

narc1ssus

• 222 HERO!~
« Reply #33 on: June 04, 2008, 01:33:46 PM »
oO μίλησε ο Προμο απέκτησε ενδιαφέρον το τόπικ , τώρα μπορούν να μιλήσουν και οι υπόλοιποι , άντε την επόμενη φορά θα δώσει και 10λεπτη άδεια να βγουν τα κεφάλια έξω από τη χαβούζα.  Αρχικά θ απαντήσω σε όλους αυτούς που λένε τα δικά τους για μένα , ότι busted και έγινα ρόμπα και όλα τα συναφή που μπορεί να λέει ο καθένας . Δεν  έγραψα πουθενά ότι δεν έβρισα , μάλιστα το αναφέρω πρώτο πρώτο .Δεν πειράζει και ο Cartman dumb είναι αλλά τον συμπαθούμε περισσότερο  Το ότι ο τύπος που τσακωνόμουν ήξερα ότι είναι "σημαντικός" για κάποιους εδώ μέσα το ήξερα κι αυτό . Το όνομα μου το βάζω και τη σχολή μου για να ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν και ότι αν κάποιος 8έλει να με βρει γιατί νομίζει ότι με ένα tk θα νοιώσω  , μπορεί ,που σημαίνει ότι δεν μου καίγεται καρφί . Για τους ΑΝΑΦΗ και το shmmy δεν έχω να πω τπτ και δεν γράφω στο φόρουμ . Δεν ζήτησα τπτ , τ αρχίδια να μην μου σπάνε ζήτησα αν είναι αυτό δυνατόν , δυστυχώς βλέπω ότι δεν γίνεται .
Κύριε (ελέησον) Προμό τώρα' aka BOKOLIS aka Makh Takh Soula , για να μαθαίνουν και τα αποπαίδια σου . ΤΟ ότι εσύ είχες το sniper και το έδωσες  μερικούς γύρους πριν εγώ δεν το γνωρίζω .Κι εγώ θυμάμαι πριν πολλά χρόνια είχα ένα ποδήλατο , δεν ξέρω που βρίσκεται τώρα . Ζητάς  λοιπόν το sniper να σου επιστραφεί από τον Mara , πράγμα που δεν με απασχολεί αφού δεν απευθύνεσαι σε μένα . Έπειτα δεν μου δίνεις ούτε το χρόνο να σου απαντήσω μιας και αρχίζει ο γύρος και στο καπάκι με σκοτώνεις , "για να νοιώσω" και γιατί όπως μας λες τώρα σε αγνόησα .Κρίμα που δεν ήξερα από τότε με ποιόν μιλάω .Να είσαι σίγουρος ότι αν δεν χρησιμοποιούσες allias και ήξερα ότι είσαι ο πανμέγιστος ΠΡΟΜΟ  φσσσσ..... "ανατρίχιασα" , θα είχα υπακούσει στις προσταγές σου .Teach me master kung-fu . Your kung-fu is better than mine ... Και εσύ , που είσαι και admin στο server, πως αντιδράς . Με tk για να νοιώσω .Πετάς και το μηνυματάκι σου όλο ύφος "να νοιώσω " και όλα καλά για σένα .Το ότι 8α σε βρίσω να φαντααστώ ότι δεν σου πέρασε από το μυαλό σαν ενδεχόμενο . Επίσης επιστρέφεις με 2ο tk ακολουθεί ένα από μένα και βρισίδια . Κρίμα που την οργή μου δεν την συγκράτησα και να δω το περιστατικό από το δικό σου πρίσμα , αλήθεια έχει κάτι η πλευρά του πρίσματος που κοιτάς που τα ωραιοποιεί να ξέρω κι εγώ δλδ ... Μετά βέβαια αφού με απειλείς με bann  1 2 3 φορές  θυμάσαι ότι έχεις τρόπους και μου ζητάς να μη βρίζω . Αλλά οι τρόποι σε είχαν εγκαταλλείψει μερικά λεπτά πριν όταν έκανες την πουστιά να με σκοτώσεις και όταν  με ύφος 1000 καρδιναλίων  ζητούσες να νοιώσω . Δε βαριέσαι , ότι να ναι . Τέλος το quote μου για αποδεκτικότητα αναφέρεται σε κάποιον που δεν γνωρίζω , σε κάποιον που είναι 1 βδομάδα παίκτης που μπήκε με ένα φίλο του , που ομολογεί ότι είναι 15 και που επειδή είχε την ατυχία να τα βάλει με τον GOUSIA  πήγε για μπάνιο , εκεί πάει η κλίκα για να γίνει πιο κατανοητό . Ασφαλώς και δεν ξέρω ποιός φταίει περισσότερο , αλλά ξέρω ότι αν φταίνει το ίδιο , την πληρώνει η γάτα (η γάτα είναι το νικ του παιδιού που π΄γε για μπάνιο). Επίσης ξέρω ότι το άλλο παιδί που έκανε το ποστ  περιγράφει τον τρόπο που του φέρονται κάποιοι γιατί είναι noob .Μωρέ αδίκημα!!!!Και τέλος για παρτίδα τάβλι συνήθως για να μην πω πάντα ξέρω καλά αυτόν που παίζω , οπότε ότι και να του πω ή μου πει μπορεί να θεωρείται ενδοοικογενειακό ζήτημα και απέχει παρασάγκας από  κάποιον που έχει μια βδομάδα στο server. Αυτά από μένα και είμαι εδώ για διευκρινήσεις       

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #34 on: June 04, 2008, 01:51:24 PM »
Agori mou pasxeis apo mania katadiwkshs?
Fantazesai pragmata...

Pws hkseres oti hmoun "shmantikos" opws xarakthrizeis? (mono enas hksere poios eimai)
Poios se prostakse?

To na "niwseis" hr8e meta apo ta mpinelikia sou, na niw8eis tyxeros pou ta prospernw etsi...

Poios einai admin??
Poios se apeilhse me ban???

To nou sou next post demo, mhn prospa8eis na kerdiseis entypwseis.
« Last Edit: June 04, 2008, 02:03:48 PM by promo »
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?

1

narc1ssus

• 222 HERO!~
« Reply #35 on: June 04, 2008, 01:54:55 PM »
Και ψυχίατρος .... I bow .

narc1ssus

• 222 HERO!~
« Reply #36 on: June 04, 2008, 01:58:44 PM »
Agori mou pasxeis apo mania katadiwkshs?
Poios se apeilhse me ban???
To nou sou next post demo
Εδώ είμαι. 

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #37 on: June 04, 2008, 02:19:27 PM »
I rest my case.

1

narc1ssus

• 222 HERO!~
« Reply #38 on: June 04, 2008, 02:20:42 PM »
Το κατάλαβα από το ύφος σου πανμέγιστε ... Έτσι δείχνει κάποιος την πυγμή  του .
Τα μπινελίκια μου ήρθαν από το αναίτιο tk και ήταν πολύ soft σε σχέση με αυτά που ακολούθησαν. Τουλάχιστον αυτά που έχεις στα σσ .
Εμένα δεν με πρόσταξε κανείς ,αλλά με σκότωσε κάποιος ... Τον ΜΑΡΑ πρόσταζες και από τον τρόπο που αντέδρασες αμέσως μετά  δείχνει ότι έπρεπε όλοι να σταθούμε σούζα .Αν ήξερα μόνο ...
Τώρα ξέρω ότι είσαι admin τότε δεν το ήξερα .Αλλά και admin να μην είσαι (λέμε τώρα , άλλωστε ότι δηλώσεις είσαι ) τουλάχιστον στο παρελθόν εγώ σε έχω δει να έχεις rcon και να στέλνεις μηνύματα από console . Τώρα τι θες να είσαι ψάξτο εσύ . Εμένα μου περισσεύει .
Μηνύματα για kik /ban έπεσαν αμέσως μετά ,δεν θυμάμαι ακριβώς μεσ το χαμό  αν είσαι εσύ που τα έστειλες ή κάποιος φίλος σου.Εδώ δεν θυμόμουν το νικ σου . Τι σημασία έχει ,αν το κάνεις εσύ ή αν το κάνουν για σένα ;    Και γιατί απειλούμαι εγώ για κάτι που άρχισες εσύ;;; Για ρίξε κι εσύ καμιά εξήγηση ... Κάτι θα ξέρεις 
« Last Edit: June 04, 2008, 05:53:44 PM by narc1ssus »

narc1ssus

• 222 HERO!~
« Reply #39 on: June 04, 2008, 02:22:20 PM »
I rest my case.
Κάτι ξέρεις ...

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #40 on: June 04, 2008, 02:25:09 PM »
. Τον ΜΑΡΑ πρόσταζες  
KOritsi einai nomizw.. :P :-\

chesteR!

• DV zombie
« Reply #41 on: June 04, 2008, 02:28:50 PM »
ahahahaha anwtate promo eisai o pnevmatikos mas pateras!!!!! ;D ;D ;D ;D
Hey dude,where's my KaR ?

narc1ssus

• 222 HERO!~
« Reply #42 on: June 04, 2008, 02:35:35 PM »
. Τον ΜΑΡΑ πρόσταζες 
KOritsi einai nomizw.. :P :-\
ΆΔεια πήρες να μιλήσεις Όταν θα μάθεις την πραγματική σου ταυτότητα  και όταν θα έχεις αποκτήσει το προνόμιο να εκφράζεις άποψη  το συζητάμε . 

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #43 on: June 04, 2008, 02:47:17 PM »
Feed the dramawhores please. Θέλουμε demo τώρα !!!
sp.encc

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #44 on: June 04, 2008, 04:28:14 PM »
Ckin zita signomi re gt dn vlepo na sikoni polla o typos kai mallon tha ise to next thima tou >:D >:D