Sovara twra mporeis na kaneis k dikia sou ekpombh sto radio opws sou eipa k parapanw na pernoun tel osoi fovountai mhpws tous riksw tis dsl k tous skasw ta lastixa.
XAxaxAxAxaXaxaxaXaxAxaxaxAxaXAxAxAxaXaXAXAxaxaxAxAxa mlk basili,xaxAxaXaxAxaXAxaXa m'ekanes na pesw apo thn karekla apo ta gelia!!!!!OMG polu "Tsakalia" ataka Mixalopoulos k etc(to a8anato "Me 8umasai Re POusth"?)...twra,guys,eilikrina...sa na vlepw/akouw suzhthsh gia a8lhtika,gia na mhn pw xeirotera,gia thn eklogh ths ellhnikhs antiproswpeushs sth Eurovision!!!omg re guys...proswpika,dn me noiazei,ALLA MOU TA KANATE ZEPPELIN!oust re ellhnarades,pou krazeste metaxu sas gia mia epilogh tou styl omws "e kala,siga mhn paw egw" k alla tina.to 8ewrw xazo re man adol k xereis posh ektimish ehw gia sena k poso s'agapaw kaulaki mou,alla re man chill.ok,den se phran,den phran oute emena(oute kan endiafer8hka na DW gia to NC xaxaxaxa) oute ton opoindhpote uber-super-duper-gamaoua-pub hero.phran autous pou phran,o cpt einai autos pou einai,ok then!ti xoloskas man?esu kais egkfalika kuttara me to 8umo...

egw 8elw na sas dw na dinete oooooloi filakia metaxu sas,glipsimatakia k tetoia omorfa sexualika tetrimmena(

).to 8ema cpt oute pou to suzhtaw,dioti einai ka8ara apopsh pshfoforias.den eimai oute me ti mia meria,oute me thn allh(gia tuxon paratragouda).apla,variemai tosa xronia sto community na akouw ta idia k ta idia re man,klikes k alles xilies duo istories...ok,k klika na einai,antikeimenika,den ehoun parei tous kaluterous?kai klika na einai,den apartizontai apo tous pio kataxiwmenous?antikeimenika k pali sto lew aderfe,no offence...klika afrokremas?isws,an k egw proswpika pote dn antilif8hka uparxh klikas sto community(aga8os gia merikous?)..apla,xalarwste kai xareite me tis nikes tis e8nikhs,flammarete k whinarete an 8ete(!!) stis httes..alla re gamwto...kaneis na stirhxei thn prospa8eia?apo palia,prin pollaaaaaaaa xronia(assvass k ligoi akoma deinosauroi apo dw 8a 8umountai) epoxes MOHAA akoma,me to pou vghke h e8nikh en etei 1999-2000(den 8umamai akrivws) oloi pali,arxisan to flame...meta me thn e8niki cod,e8nikh cod2,e8nikh cod4....ws pote re guys 8a sunexizetai h gamw gkrinia?ouf,sas vare8hka...ftiaxnw kafe k 8a akousw tipota blues mpas k xalarwsw...
p.s.--->giati den erxeste,na sas kanw ena wraio trapezi,na fate k ta glukakia sas na hremhsete?(xaxoxaoxaoxaaaa apotuxhmenh diafhmhsh)

ti skata,na bgalw k egw kana fragko!!!!!!
good luck sthn e8nikh.
p.s.(oristiko) enas filosofos en etei 33A.D eipe "O anamarthtos Prwtos to li8o valletw" SAY,HALLELUJA BROTHERS!SAY AMEN!
asxeto,vare8hka epishs tis saxles anafores sta greeklish...oxi paidakia mou,den 8a xalasoun ta greeklish thn ellhradikh koultoura mas....giati merikoi isws na eihan parei k epainous gia thn teleia ek8esh pou eixan grapsei sto gumnasio...
ouf...Sweet Home Chicago...
MERGED REPLIES:
xaxaxaxaxaxa,apla,ta spasa!gamaoua(pws fenetai o an8rwpos pou den sunh8izei na kanei posts me quotes...xaxAXaxAXa owned by myself!!!xaxaXaxAXaxAxaxaxa cheers!
kai epeidh (para)phra fora mou fenetai Tongue...
re tsoglania!!!(assvass,adol) eseis toulaxiston sta gamwnhsa pou uphrethsate eixate internet reeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!ti na pw k egw xexasmenos-terma8eou-pinezofrouros!!!!!pou EVLEPA pc mono stis adeies reeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
paliovusmata kwlopsara! Tongue
Please edit thread όχι new post, αλλιώς υπάρχει και το irc - εκ της διευθύνσεως