O Olympus gia arxi, den nomizw oti ton xonevei kaneis, kai sigoura perimenei oti ama simetexei tha pextei kapoia lamogia (Libera style 'h bf2/2142 me mono mujahedin apo ellines, an kai den exw dei posous xenous afinei to cup). Apo to cod community pali den theorw oti einai thema vendettas 'h xenerwmatos, afou oute tsakothikan alla oute to valan/valame sta podia otan piname. To provlima einai oti ypirxe apaxiosi pou odigei sthn dikia tous apaxiosi twra. Telos den diafwnw sto 4fun komati alla kai sto na dimiourgithei ena bc2 elliniko community, gia ayto eipa kai ston dfk oti tha tous milisw kai elpizw na akoustw.
Για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα. Το όριο που είχα εισηγηθεί εγώ ήταν 2/8 ξένοι για το CQ και 1/4 για το SR. Στην πρόσφατη συνάντηση όμως, με πρωτοστάτη μάλιστα τον αντιπρόσωπο των GROF συμφωνήθηκε να μη συμμετέχει
κανείς ξένος.
Η άποψή μου παραμένει ότι οι αντιπαλότητες του παρελθόντος που συντηρούνται ακόμα, η περίπτωση της ήττας
συνδιασμένη με τη συμμετοχή των GROF, που αρκετοί πιστεύουν ότι θα προκαλέσουν προβλήματα (ειρωνικά σχόλια σε φόρουμ κτλ), είναι οι βασικοί λόγοι μη συμμετοχής για τους πιο παλιούς που θυμούνται τι έχει γίνει.
Από τη δική μου την πλευρά, πρέπει να πω ότι ήδη έχει γίνει ένα cup με συμμετοχή των GROF και δε δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα. Υπάρχει πιστεύω θέληση να μην υπάρξουν προβλήματα και αν αυτό διατηρηθεί από όλες τις πλευρές, μπορούν να περιοριστούν (τα προβλήματα).
Αρκετά παιδιά εδώ στο cod.gr ξέρουν πόσο έχω "πλακωθεί" ηλεκτρονικά (forum flaming) με τους GROF στο παρελθόν. Πάρα ταύτα, όταν τους προσέγγισα για να συμμετάσχουν, ήταν θετικοί, πράγμα που ειλικρινά δεν το περίμενα.
Το να γίνει ένα τέτοιο τουρνουά και να κυλίσουν τα πράγματα ομαλά είναι μεγάλο στοίχημα. Ένα πολύ μικρότερο από CQ-ξέσπασμα (CQ <3), θα δημιουργήσει πραγματικό πόλεμο, γιατί οι σχέσεις είναι τεταμένες. Είναι όλοι καχύποπτοι απέναντι στους υπόλοιπους.