Author Topic: HAXOR BUSTED  (Read 33744 times)

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
Re: HAXOR BUSTED
« Reply #60 on: January 19, 2013, 10:49:10 PM »
snoopy σκαμός.

Ούτε φορτώγκας είναι ούτε βλάκας ο συγκεκριμένος γκε γκε;

Αν δε το καταλαβαίνεις με τη καλή και επιμένεις ενώ είσαι λάθος θα αντιμετωπίζεται αντίστοιχα, και όχι, δε πρέπει να σε ξέρω από χτες . Σου μιλάω με τον ίδιο τρόπο που μιλάς ακριβώς εσύ .

Αν δε σου αρέσει, στρώσε.

Υ.Γ      Δε σε κατηγορεί κάποιος, σου δείχνει που είσαι λάθος. Αν δε καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις, τράβα ξανά στο δημοτικό μάθε ανάγνωση .
           Αν δε μπορείς να τα δεχτείς , έχεις πρόβλημα.
« Last Edit: January 19, 2013, 10:54:43 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #61 on: January 19, 2013, 10:58:41 PM »
snoopy σκαμός.

Ούτε φορτώγκας είναι ούτε βλάκας ο συγκεκριμένος γκε γκε;

Αν δε το καταλαβαίνεις με τη καλή και επιμένεις ενώ είσαι λάθος θα αντιμετωπίζεται αντίστοιχα, και όχι, δε πρέπει να σε ξέρω από χτες . Σου μιλάω με τον ίδιο τρόπο που μιλάς ακριβώς εσύ .

δεν θυμάμαι να σε είπα κακομαθημένο και που ξέρεις ότι δεν είναι φορτώγκας ή βλακας? είδες που κάτι ξέρετε τελικά ? μην κοροϊδευόμαστε.. και σου ξαναλέω βλέπε πως μιλάς σου μιλάω όμορφα.. μιλάω για αυτό εδώ.. (snoopy σκαμός. )

και ξαναλέω μην το συνεχίζεις ..μην κάνεις reply..τελείωσε είστε σωστοι.. οκ? άμα το θελετε έτσι.
Hellow theah.

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #62 on: January 19, 2013, 11:16:03 PM »
Ε ΡΕ Ψ ΦΙΛΕ ΣΝΟΥΠΙ ΙΣΑΙ ΠΟΛΙ ΚΑΚΩΜΑΘΙΜΕΝΟ ΡΡ ΑΜΑ ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΙΣ ΑΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΙΝ ΠΕΖΕΙΣ ΜΠΑΜΠ ΟΠΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΙ.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #63 on: January 20, 2013, 06:02:57 AM »
και που ξέρεις ότι δεν είναι φορτώγκας ή βλακας? είδες που κάτι ξέρετε τελικά ? μην κοροϊδευόμαστε..

1) Οι απαντήσεις υπάρχουν στα προηγούμενα replies μου. Ρωτάς κάτι στο οποίο έχει δωθεί allready απάντηση .

2) Είσαι εριστικός και έχεις υφάκι και προκαλείς, αυτό είναι χειρότερο από το να σου μιλήσει κάποιος άσχημα, είναι γλοιώδες =  δημοσιογράφος σε παράθυρο του MEGA .

3) Ναι δεν με είπες  κακομαθημένο διότι δεν είμαι, σε λέω όμως εγώ διότι αυτή την εντύπωση δίνεις με τον τρόπο που φέρεσαι

4) Δεν κατάλαβα, τι να μη συνεχίσω ακριβώς ; να λέω την αλήθεια;  Αν δε θες να λούζεσαι αυτά που προκαλείς , πάψε να μιλάς διότι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα .
« Last Edit: January 20, 2013, 06:07:49 AM by AssVas »
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #64 on: January 20, 2013, 12:28:07 PM »
1) Οι απαντήσεις υπάρχουν στα προηγούμενα replies μου. Ρωτάς κάτι στο οποίο έχει δωθεί allready απάντηση .

2) Είσαι εριστικός και έχεις υφάκι και προκαλείς, αυτό είναι χειρότερο από το να σου μιλήσει κάποιος άσχημα, είναι γλοιώδες =  δημοσιογράφος σε παράθυρο του MEGA .

3) Ναι δεν με είπες  κακομαθημένο διότι δεν είμαι, σε λέω όμως εγώ διότι αυτή την εντύπωση δίνεις με τον τρόπο που φέρεσαι

4) Δεν κατάλαβα, τι να μη συνεχίσω ακριβώς ; να λέω την αλήθεια;  Αν δε θες να λούζεσαι αυτά που προκαλείς , πάψε να μιλάς διότι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα .
πρώτον απο που διαπίστωσες ότι είμαι κακομαθημένο,απο το τόπικ..ή απο τα reply που έκανα σε σένα γιατί δεν νομίζω να έδωσα τέτοια εντύπωση  ;) ..και 2ον ποιά αλήθεια; σου λέω να σταματήσεις γιατί βαρέθηκα,δεν ξαναασχολούμε ..τώρα σε κάλυψα γιατί σου λέω να σταματήσεις; ty
Hellow theah.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #65 on: January 20, 2013, 05:01:14 PM »
Klassika syberifora gomenas otan th tapwnoun k den exei ti na pei. Gg

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #66 on: January 20, 2013, 10:35:44 PM »
Klassika syberifora gomenas otan th tapwnoun k den exei ti na pei. Gg
ε ωραια να στο πω αλλιώς ..αντε και γαμισου..μπάλες αμα δεν καταλαβαίνεις γκόμενα και γκόμενα..

και τώρα κλασσικά θα φάω ban και θα σου απαντήσω με τον κατάλληλο τρόπο..

''όπως μου μιλάς σου μιλαώ'' και ξέρω ότι δεν μου είπες άντε γαμίσου αλλα σε τέτοια θέση με φέρνεις..όπως για το κακομαθημένο .. gG
« Last Edit: January 20, 2013, 10:38:50 PM by snoopy »
Hellow theah.

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #67 on: January 20, 2013, 10:38:33 PM »
ε ωραια να στο πω αλλιώς ..αντε και γαμισου..μπάλες αμα δεν καταλαβαίνεις γκόμενα και γκόμενα..
re snoopy exeis kanei 3-4 replies mexri tora oti den xanaasxolise, den xanapostereis
ama to les apla to kanto

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #68 on: January 20, 2013, 10:39:33 PM »
re snoopy exeis kanei 3-4 replies mexri tora oti den xanaasxolise, den xanapostereis
ama to les apla to kanto
το έκανα μόλις τώρα το τελευταίο ..τελείωσε..ότι θέλει ας πει..ότι θέλει ας κάνει...
Hellow theah.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #69 on: January 20, 2013, 10:59:16 PM »
Snoopy έχεις καιρό να κάνεις edit και να μη φάς ban 1 month και να ζητήσεις συγνώμη 5 λεπτά ακόμα. 

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #70 on: January 20, 2013, 10:59:50 PM »
αντε και γαμισου
γαμησου* τονιζεται το ω στο γαμω,οποτε μπαινει η.

Btw better keep low profile.

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #71 on: January 20, 2013, 11:00:15 PM »
Snoopy έχεις καιρό να κάνεις edit και να μη φάς ban 1 month και να ζητήσεις συγνώμη 5 λεπτά ακόμα.
αμα ζητήσεις και εσυ ;)
Hellow theah.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #72 on: January 20, 2013, 11:00:49 PM »
οκ banned.

pancy

• DV zombie
« Reply #73 on: January 20, 2013, 11:20:07 PM »
χδ

devr

• DEMO UPLOADER!
« Reply #74 on: January 20, 2013, 11:35:23 PM »
tragikos apla tragikos!