1)Egw mia xara to koitaksa kai den exasa kati , mallon esy exases sto dromo... To oti egine sto BF ti sxesh exei ? egw sou anefera pws etsi deixnei thn @@ asfaleia pou exei, kai esy les pws den se noiazei.
2) Admin den mporoun na yparxoun ston server 24/24 . K oute kleisame portes kai krathsame 4etia tous idious admin btw. Allo an esy de tous thewreis empeirous ktl. Toulaxiston sygritika me esena no offence alla exoun safestata kalyterh krish. Milas gia LAN k ta rest oti einai gtp k de metrane kai kapote banares apo ton server sas paiktes pou xan katevei se LAN arketes fores. -> http://www.callofduty.gr/index.php?topic=1884.msg31499#msg31499
Atoma apto clan sou meta se lan epaiksan enantia se aftous tous haxors kai eixan teleiws diaforetikh apopsh.
3)les oti tha glytwsoume apo tous cheaters me to streaming pou protineis k meta anafereis oti den yparxei swthria.
4) Prwton afto to les esy, xwris pareksigish .Defteron de thymamai polles sovares clan na xan cheater pou efage ban afou efyge apto team. Apo sas omws einai 3-4 .
5) Exeis anaferei pws evazes WH se TDM epoxes gia na deis pws einai ... For your info yphrxe to Youtube , kai afth einai h xeiroterh k tragikoterh dikaiologia pou exw akousei .
5 kaloi logoi pou de me afhnoun na eklavw sta sovara afta pou les. Ektimw wstoso th prospathia pou kaneis peri hax ktl , alla arxises strava k synexises strava.
1) Άλλο το engine του battlefield άλλο του cod4... Άλλο να γαμάς από μουνί και άλλο από κώλο. Δεν λέω και τα δύο τρύπες είναι αλλά ναι έχει διαφορά. Το ggc-stream στο cod4 είναι μια χαρά, αν διαφωνείς περιμένω με αποδείξεις το αντίθετο γιατί εγώ άλλα βλέπω.
2) Καλά απο admin άστο, ποια είναι η καλύτερη κρίση των admins σου; BAN επειδή δεν πρόλαβα να πάρω το scope; KICK επειδή είμαι admin και μόνο εγώ βρίζω; Που κάνουνε rotate επειδή δεν γουστάρουνε ένα map;
Για obviοus hack γιατί δεν έριξε ποτέ κανένας ban;
Γιατί πολύ απλά θα γυρίσει ο άλλος και θα πει την κλασική καραμέλα PROOFS EXETE;
Mετά θα κλαφτεί λίγο στο forum και όλα μέλι-γάλα μετά!
Σε αυτό φταίτε εσείς γιατί έτσι τους μάθατε!!!
Όσο για το λαν που λες, δεν είπα ότι είναι gtp. μην διαστρεβλώνεις τα λογία μου!!! Άπλα υπάρχει πρόβλημα απόστασης.
Μόνο στο lan φαίνεται το αληθινό skill του παίκτη, οι άζουμες και τα aim assist μένουνε σπίτι.
Όσο για τον ellesar, αυτό το Post που ξέθαψες, το έχει ποστάρει δυο φορές με διαφορετικές ημερομηνίες και την μια του το διέγραψε κάποιος admin γιατί έγινε κουραστικός!
και τώρα έγινες εσύ ακόμα πιο κουραστικός παίρνοντας την θέση του και ποστάροντάς το τρίτη φορά!!
Παραδέχομαι ότι όντως τότε άδικα έφαγε το BΑΝ αλλά δεν το έφαγε από μένα, αυτή η ιστορία έχει πάνω από 4 χρονιά!! Τίποτα πιο φρέσκο δεν ήξερες να βρεις;
3) Καλά σωτηρία δεν υπάρχει με τίποτα!!
Αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει λίγο την κατάσταση. Καλό το pbbans αλλά μέχρι εκεί.
Τουλάχιστον διάφοροι γνωστοί cheatάδες δεν θα μπορούνε να μπούνε στον server με τα δεκάδες banned κλειδιά τους (και δεν μιλάμε για cfg reason, αλλά για aimbot και wh).
Τα τυπάκια αυτά αν θέλουνε να μπούνε ξανά στον server θα πρέπει να αγοράσουνε new cd key που σίγουρα αυτά τα 4-6 ευρώ για το new key θα τους λείψει από το χαρτζιλίκι τους, μιας και μιλάμε για 15χρονα!!!
4) Δεν το λέω εγώ... Μιλάει το activity log της clan μου. Πες μου άτομα που να πιάστηκαν ενώ ήταν KIT. Δεν θα βρεις κανέναν. Αν εσύ δεν θυμάσαι πολλές σοβαρές clan να είχαν cheater που έφαγε BAN ενώ έφυγε από το team... εγώ δεν θυμάμαι καμία να μην είχε ποτέ της cheaters.
5) Ναι όντως το έβαζα σε TDM εποχές για να δω πως είναι!! Δεν σου είπα ότι έπαιξα. Server δικό μου είχα και clan μεγάλη τότε είχα, pb off, τα free hack υπήρχαν και να φανταστείς ακόμα το έχω (oldschoolhack) για να το βάζω στα demo και να βλέπουν κάτι άμπαλοι πως hackάρει το κάθε ζώο γιατί αλλιώς δεν παίζει να τον καταλάβουν (αν και τώρα τελευταία ακόμα και με demo βλέπω πως ελάχιστοι ξέρουν να ξεχωρίζουν το cllean παίξιμο. Στο θέμα μας όμως... Όταν είδα πως είναι, κατάλαβα ότι απλά κοροϊδεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό και πρέπει να είσαι διανοητικά καθυστερημένος για να φορέσεις και να παίξεις ένα παιχνίδι με hack! Δεν μου φαίνεται τραγική η δικαιολογία γιατί απλά είναι η αλήθεια και όχι η δικαιολογία. Άμα θέλεις να βγάλεις από το τίποτα κάτι ατύχησες.
Αλλά για πες μου τώρα εσύ. Ποια είναι η δικιά σου τραγική δικαιολογια που αφήνεις τα κωλοhaxoria ενώ έχουνε φάει 10 φορές ban να ξαναπαίζουνε στον server; Εγώ την ξέρω την απάντηση απλά περιμένω να το πεις κι εσύ.
Αν δεν είχε πέσει τόσο κράξιμο που δεν streamαρε ο server ακόμα έτσι θα ήταν... Καλό το pbbans αλλά σαν το ggc πουθενά.
Κι εμένα 5 καλές απαντήσεις που ενώ ξεκίνησες καλά το community τελικά το άφησες να βαλτώσει και τώρα συνεισφέρεις στο να φτάσει στο τέλμα του. Οπότε έχασες όλο τον σεβασμό αν και έκανες καλή προσπάθεια. Αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε.