για να σου λυσω την απορια.NO REASON GIA TO BAN.διοτι,δεν το εκανα απο την μερια που φαινεται ολο το μαπ.απο την μερια του πλαντ.το εκανα απο την αλλη μερια.απο το στενακι.απο το οποιο ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.επομενως το ban ειναι no reason.περα αυτου.αν θελεις δικτατορια,τρεξε πισω στην αρχαια ρωμη.εκει ηταν δικτατορια.εδω ολες οι χωρες εχουν εκδημοκρατιστει.και προφανως για να κανεις συζητησεις δεχεσαι την δημοκρατια.αλλιως δεν θα υπηρχε το φορουμ.το οποιο ειναι μεσο επιλυσης προβληματων,καποια sections.βγαλε με λαθος εδω περα.προσπαθησε τουλαχιστον.περαν αυτου.ξερεις καλα,οτι σεχτας και εραζζ.δημιουργουν προβληματα απο εκει που δεν υπαρχουν.ξαναλεω.οταν επρεπε το μπαν μου το εφαγα.αλλα και η υπομονη εχει και τα ορια της.ειπαμε ας κανουν πλακα οσο γουσταρουν.αλλα ελεος το παρακαναν.το εχουν δει πολυ καποιοι,και αντι να βαλεις στην θεση τους αυτους που πρεπει,προσπαθεις να βαλεις εμενα.και στην δικτατορια μιας και ολοι μου τσαμπουνατε,οτι ο σερβερ δεν ειναι δημοκρατικος.στην δικτατορια λοιπον αν δεν ενοχλουσες δεν σ ενοχλουσαν.δεν ενοχλησα,μ ενοχλησαν.στοιχεια υπαρχουν,δεν θα τα βρω εγω ομως.αρμοδιος ειναι αυτος που επιβλεπει τον σερβερ και τους αντμιν.και καλο θα ηταν πριν εκφρασεις αποψη και παρεις το μερος καποιου.να δεις ολα οσα πρεπει να δεις ωστε να εχεις μια φουλ αποψη.οχι να πεταμε κατηγοριες στον αερα,και να λεμε τελος.αν δεν ισχυουν ολα αυτα που λεω,τοτε τι να πω πρεπει να μπω τρελαδικο και συγγνωμη για την ενοχληση κιολας.και οσο για το μπαν.εμενα δν μ ενδιαφερει ποσο ειναι.μ ενδιαφερει η πραξη περισσοτερο.γιατι οταν δεν φταις σε πειραζει πολυ περισσοτερο να τρως μπαν.εστω και αν ειναι για ενα λεπτο.edit καθε μερα ειμαι στον σερβερ.και fraggarw.και με κατηγορουν για χαξ.λογια του αερα ως συνηθως.ανεφερε πιο πανω τι ειπε ο σεχτας.μην τα λεμε 2 φορες ολα.και δεν πρεπει να κοιταμε μονο το καλα.πρεπει να αξιολογουμε και τ ασχημα σχολια,και οχι να τα πεταμε στον καδο των απορριματων.και που λες οτι κατι παει σωστα.ε βεβαια κατι παει σωστα.ποιος μπορει να βρει τα @@ να πει κατι?ολοι φοβουνται για μπαν,θα μου πεις αυτο ειναι δικτατορια.αλλα εγω σου ξαναλεω οτι αν δεν ενοχλησεις δεν σ ενοχλουν.και γω ενοχληθηκα,χωρις να ενοχλησω.και κατι ακομα,οταν φταιω ας μου ριξουν για παντα μπαν.δεκτο,τσιμουδια δεν θ εβγαζα,οπως και το εχω ηδη κανει.αλλα οταν δεν φταις για ποιο λογο να φας μπαν?επειδη δεν σε γουσταρουν οι admins?ειναι λογος αυτος?