Author Topic: BAN 222 wRATH  (Read 39390 times)

wRATH

• Ranked Pubzorz!
BAN 222 wRATH
« on: June 02, 2013, 03:45:05 PM »
καλησπερα.προς το ''admin team''που δεν λεει ποιος ειναι και μιλαει απο console μονο.πρωτα κανουμε WARNING και μετα ΒΑΝΑΡΟΥΜΕ.οχι αιντε γιουργια.προφανως δεν σου εμαθαν καποια πραγματα οι μεγαλυτεροι σου.ολοι εσεις εδω περα εχετε αποκτησει καποιου ειδους εξουσια,ετσι πιστευετε τουλαχιστον.και με αυτον τον τροπο κανετε σαν να πιασατε τον παπα απ τ αρχιδια.λοιπον σημερα χαλαρος και ωραιος στον 222 πηγα να κανω glitch στο παραθυρο backlot απο το στενακι(στο οποιο παρεπιμπτοντως ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ GLITCH)ΔΕΕΕΕΝ ΠΙΑΑΑΑΑΝΕΙ(ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ).και βλεπω απο console wrath trws ban gia to glitch.και του λεω γιατι?και μου λεει βασει των rules.συγγνωμη ρε boys.εχετε κανει automated messages στον server  επισημαινοντας τα rules?και απαιτειται απο τον οποιοδηποτε να τα ξερει να λετε ουτε καν που ειναι?και να banarete κοσμο χωρις warning?ειστε σοβαροι?στο τελος θα μεινετε εσεις και εσεις στον σερβερ.και θα παιζεται μονοι σας.να χουμε και τον εραζζ να κανει rage συνεχως,και οταν κανει καποιος αλλος rage ban κατευθειαν.αντι να κανει ban τον εαυτο του χιλια χρονια.να χουμε τον σεχτα να λεει gia admin abuse που το εκανε καποιος αλλος και να του λεει οτι θα τον ban  την στιγμη που Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΧΤΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΒUSE ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο STRANGER.βαλτε κανα σοβαρο παιδι στο ''admin team''που εχετε τωρα.γιατι μονο admin team δεν ειναι.ολα τ αλλα ειναι.ουτε ξερουν να ξεχωριζουν το cheat απο το πραγματικο (βλεπε sextas).αυτα απο μενα.:*

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: BAN 222 wRATH
« Reply #1 on: June 02, 2013, 04:03:38 PM »
Καλησπέρα φίλε wrath.

Automated messages δεν υπάρχουν στον server καθώς είναι community server και άρα κατα κύριο λόγο συμμετέχει το community του cod.gr που ξέρει τα rules ή, τουλάχιστον, έχοντας πρόσβαση στο forum (όπως και εσύ από 30/7/12 και ενδεχομένως παλαιότερα) μπορούν να τα δουν. Όταν και αν παρουσιαστεί κάποιος, αποδεδειγμένα νέος και άβγαλτος που θα πει "Συγνώμη παιδιά δεν ήξερα πως απαγορευεταί το x, είμαι καινούργιος εδώ. Αν μπορείτε να μου βγάλετε το ban και δεν θα επαναληφθεί. Ευχαριστώ." να είσαι σίγουρος που θα του το βγάλουμε.

Παράλληλα, τα glitches γενικά, δεδομένου πως δεν είναι προβλεπόμενος τρόπος συμπεριφοράς του engine ή του gameplay, απαγορεύονται. Υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις και αυτές γίνονται βάση των επισήμων ruleset στα διάφορα ladders προκειμένου ο server να είναι πιο κοντά στο competitive gameplay.
Το συγκεκριμένο glitch που πήγες να κάνεις επιτρέπεται, φερ'ειπείν, στο clanbase ή στο cga;

Τέλος τα 1440 λεπτά που σου έριξαν ίσως είναι λίγο πολλά για το παράπτωμα αν όντως δεν ήξερε πως απαγορεύονται τα glitch, που αμφιβάλω. Μάλλον όμως και εσύ από τη μεριά σου πρέπει να μην "shoot your mouth" όπως λένε στη βαρβαρικείν. Ενδεχομένως αν είχες μια πιο ήπια και chilled out αντίδραση να μην περίμενες μέχρι αύριο για να ξαναπαίξεις στον 222.

Επίσης, μια και που κάνεις τον κόπο να γράφεις ελληνικά και, omg, να βάζεις και σημεία στίξης, άφηνε καταρχάς κένο μετά από κάθε σημείο στίξης και δεύτερον, προσπάθησε να οργανώνεις το κείμενο σου σε παραγράφουν, αν όχι νοηματικά τουλάχιστον σαν εικόνα ωστέ να μην είναι wall of text.

Ευχαριστούμε για τις προτάσεις σου όσο αφορά την διάρθωση της ομάδας διαχειριστών.
« Last Edit: June 02, 2013, 04:05:16 PM by sinister_evil »

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #2 on: June 02, 2013, 04:08:53 PM »
δεν προκειται να κατσω για κανενα λογο να κανω παραγραφους,να βαζω τονους.για να το δουν καποιοι για τους οποιους δεν μ ενδιαφερει ποια ειναι η γνωμη τους.οταν αυτοι οι καποιοι,φερονται οπως φερονται.και αποδεικνυουν καθημερινως τι παστας ''αντρες'' ειναι.περα απο αυτο.δεν μου απαντησες σε καποια θεματα.οσο αναφορα τα warning.πριν φαει καποιος ban δεν πρεπει να προειδοποιειται πρωτα?επομενο. εγω στο φορουμ σας ουτε καν θυμαμαι για ποιο λογο μπηκα.και ειλικρινα δεν εμπαινα.οποτε δεν μπορεις να με κατηγορησεις γι αυτο.επιπλεον οι admin ξαναλεω δεν συμπεριφερονται σωστα.erazz sextas rage ολη την ωρα,και μετα απορω που βρισκουν το θρασος να ερχονται να μιλανε και να κραζουν λες και εχουν δικιο.ελπιζω να σε καλυψα σε οτι απορια ειχες.και να μου απαντησεις στα ερωτηματατα μου.δηλαδη για ποιο λογο αυτα τα παιδια(δεν γνωριζω ηλικιες)εχουν ακομα δικαιωματα admin στον σερβερ.και απο τι ειδα δεν ειμαι ο μονος που βρισκει παραπονα απο δαυτους.εχω καταλαβει,οτι οποιον δεν πανε και τους την μπαινει λιγο,ζοριζονται και κατευθειαν banaki.δεν ειναι ετσι ομως.το ξαναειπα πιο πανω,το ξαναλεω και τωρα.πρεπει να δωσουν ban οι ιδιοι στον εαυτο τους πολλα χρονια.γιατι εγω για οτι μαλακια εκανα ετρωγα ban.και δεν ελεγα τιποτα.αλλα νταξ ο κομπος εφτασε στο χτενι.σειρα τους.
« Last Edit: June 02, 2013, 04:11:45 PM by wRATH »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #3 on: June 02, 2013, 04:25:20 PM »
H μοναδική απορία που είχα είναι αν το glitch που έκανες επιτρέπεται στα γνωστά ladder organisations, που παρεμπιπτόντως δεν απάντησες. Κατά τ' άλλα, στις υπόλοιπες απορίες που δεν είχα, με κάλυψες πλήρως.

Να ξέρεις πως δεν είναι σωστό να λες πως δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη του άλλου όταν εσύ ο ίδιος προσπαθείς να ανοίξεις συζήτηση και να θέσεις ένα ζήτημα. Και εφόσον κάνεις τον κόπο να παρουσιάσεις αυτή τη θέση, καλό θα ήταν να την παρουσιάσεις ευανάγνωστα προκειμένου να την διαβάσουν και περισσότεροι και άρα να επηρέαζες περισσότερους.

Στο δρόμο δεν βγάζεις τον πρωκτό σου να αφοδεύσεις μπροστά από βιτρίνες καταστημάτων. Δεν σου φώναξε κανένας ντελάλης το σχετικό νόμο αλλά ξέρεις πως δεν επιτρέπεται. Ακόμα και αν δεν το ήξερες δεν λες μετά στον αστυνομικό "Ρε πούστη μπάτσε που να το ξερα πως δεν κάνει χέσε μας να πούμε τόνα τάλλο κάνε μου warning".

Τέλος warning, βάση των rules μας γίνεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και σε άλλες πέφτει απευθείας το "ban". Και λέω "ban" γιατί εξ' ορισμού το ban είναι permanent ενώ εσύ έφαγες για 1440 λεπτά μόνο. Επομένως δες το σαν σκληρό warning. Επίσης στον 222, επειδή δεν είναι δημοκρατικός server, τίθεται το θέμα στην ευχαίρια του εκάστοτε διαχειριστή, ο οποίος μπορεί να κρίνει καλύτερα την κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, αν χρειάζεται ή όχι, και όχι να καταδικάζει βάση κάποιου ηλίθιου κανόνα σαν άλλος Ιαβέρτης.

edit μιας και έθιξες κάποιο ακόμα θέμα. Παράπονα υπάρχουν πάντα για όλους που είναι στην εξουσία καθώς ποτέ δεν γίνεται να είναι όλοι χαρούμενοι. Γενικά να γνωρίζεις πως οι μεγαλύτεροι μαλάκες, όταν κοιταζόντουσαν στον καθρέφτη, νόμιζαν τους εαυτούς τους σωστούς. Παράλληλα να γνωρίζεις πως οι άσχημες απόψεις και τα προβλήματα ακούγονται περισσότερο από τις καλές, γιατί κάποιος με καλή άποψη είναι στον server και fragάρει.
Σε γενικές γραμμές, ο 222 διαχειριζόταν με τον ίδιο τρόπο από το 2005. Επομένως κάτι σωστό θα γίνεται για να έχει κρατήσει τόσα χρόνια.
« Last Edit: June 02, 2013, 04:28:43 PM by sinister_evil »

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #4 on: June 02, 2013, 04:34:51 PM »
για να σου λυσω την απορια.NO REASON GIA TO BAN.διοτι,δεν το εκανα απο την μερια που φαινεται ολο το μαπ.απο την μερια του πλαντ.το εκανα απο την αλλη μερια.απο το στενακι.απο το οποιο ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.επομενως το ban ειναι no reason.περα αυτου.αν θελεις δικτατορια,τρεξε πισω στην αρχαια ρωμη.εκει ηταν δικτατορια.εδω ολες οι χωρες εχουν εκδημοκρατιστει.και προφανως για να κανεις συζητησεις δεχεσαι την δημοκρατια.αλλιως δεν θα υπηρχε το φορουμ.το οποιο ειναι μεσο επιλυσης προβληματων,καποια sections.βγαλε με λαθος εδω περα.προσπαθησε τουλαχιστον.περαν αυτου.ξερεις καλα,οτι σεχτας και εραζζ.δημιουργουν προβληματα απο εκει που δεν υπαρχουν.ξαναλεω.οταν επρεπε το μπαν μου το εφαγα.αλλα και η υπομονη εχει και τα ορια της.ειπαμε ας κανουν πλακα οσο γουσταρουν.αλλα ελεος το παρακαναν.το εχουν δει πολυ καποιοι,και αντι να βαλεις στην θεση τους αυτους που πρεπει,προσπαθεις να βαλεις εμενα.και στην δικτατορια μιας και ολοι μου τσαμπουνατε,οτι ο σερβερ δεν ειναι δημοκρατικος.στην δικτατορια λοιπον αν δεν ενοχλουσες δεν σ ενοχλουσαν.δεν ενοχλησα,μ ενοχλησαν.στοιχεια υπαρχουν,δεν θα τα βρω εγω ομως.αρμοδιος ειναι αυτος που επιβλεπει τον σερβερ και τους αντμιν.και καλο θα ηταν πριν εκφρασεις αποψη και παρεις το μερος καποιου.να δεις ολα οσα πρεπει να δεις ωστε να εχεις μια φουλ αποψη.οχι να πεταμε κατηγοριες στον αερα,και να λεμε τελος.αν δεν ισχυουν ολα αυτα που λεω,τοτε τι να πω πρεπει να μπω τρελαδικο και συγγνωμη για την ενοχληση κιολας.και οσο για το μπαν.εμενα δν μ ενδιαφερει ποσο ειναι.μ ενδιαφερει η πραξη περισσοτερο.γιατι οταν δεν φταις σε πειραζει πολυ περισσοτερο να τρως μπαν.εστω και αν ειναι για ενα λεπτο.edit καθε μερα ειμαι στον σερβερ.και fraggarw.και με κατηγορουν για χαξ.λογια του αερα ως συνηθως.ανεφερε πιο πανω τι ειπε ο σεχτας.μην τα λεμε 2 φορες ολα.και δεν πρεπει να κοιταμε μονο το καλα.πρεπει να αξιολογουμε και τ ασχημα σχολια,και οχι να τα πεταμε στον καδο των απορριματων.και που λες οτι κατι παει σωστα.ε βεβαια κατι παει σωστα.ποιος μπορει να βρει τα @@ να πει κατι?ολοι φοβουνται για μπαν,θα μου πεις αυτο ειναι δικτατορια.αλλα εγω σου ξαναλεω οτι αν δεν ενοχλησεις δεν σ ενοχλουν.και γω ενοχληθηκα,χωρις να ενοχλησω.και κατι ακομα,οταν φταιω ας μου ριξουν για παντα μπαν.δεκτο,τσιμουδια δεν θ εβγαζα,οπως και το εχω ηδη κανει.αλλα οταν δεν φταις για ποιο λογο να φας μπαν?επειδη δεν σε γουσταρουν οι admins?ειναι λογος αυτος?
« Last Edit: June 02, 2013, 04:41:01 PM by wRATH »

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #5 on: June 02, 2013, 04:56:54 PM »
ελα καλημερα..

μεσα στα γεματα κλαμα ποστς σου διεκρινα και το ονομα μου! αληθεια τωρα τα πιστευεις αυτα που λες?

το ΜΟΝΟ που σου εχω πει ειναι το εξης.. σε ρωτησα αρχικα αν εισαι αδερφος του stranger και οταν μου ειπες ναι, σου λεω

"στο οικογενειακο πακετο εχετε καποια εκπτωση?" (ο αδερφος σου εχει παραδεχτει οτι φορτωνε)

αν ησουν λιγο καλοπροαιρετος μπορει και να γελουσες! λες οτι εχουν θεμα μαζι μου στον 222 και εγω σου απανταω οτι αυτοι που εχω bannarei ειναι οι εξης:

-rubzey
-famous
-zifer

πιστευεις οτι χωρις αυτους ο σερβερ "λειτουργει" καλυτερα?

"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #6 on: June 02, 2013, 05:00:27 PM »
Αρχίζει να καταντάει κουραστικό το wall of text σου.

Δικτατορία υπάρχει και σήμερα σε διάφορα μέρη του πλανήτη, μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος.
Πέραν αυτού, το νόημα του "ο 222 δεν είναι δημοκρατικός server" δεν μεταφράζεται σε "είναι δικτατορικός". Ο 222 είναι ιδιωτικός και παρέχετε στο community μέσα από την καλή καρδιά κάποιων ατόμων. Αυτό δεν σημαίνει πως το community έχει δικαίωμα να ορίζει οτιδήποτε στον/για το server. Οι κανόνες και η διαχείριση γίνεται από το admin team και οι διαδικασίες για να μπει κάποιος σε αυτό είναι μυστικές, σαν τελετή μασόνων. Γενικά στον 222 δεν έχετε κανένα δικαίωμα πέρα του να παίζετε σε ένα haxzor free περιβάλλον, όσο αυτό είναι δυνατό. Αυτό δεν σημαίνει πως de facto θα αδικείστε στον 222, αλλά πως εν τέλει, δεν μπορείτε να έχετε απαιτήσεις επειδή εσείς νομίζετε πως θα έπρεπε να γίνονται τα πράγματα διαφορετικά. Take it or leave it.

Τα άσχημα σχόλια, για 2 παίκτες που παίζουν πάνω από 3 χρόνια cod4, έχουν εμφανιστεί και σε κάνα δυο lan και γενικά τα πάνε καλά με το ουσιαστικό μέρος του community, είναι συνήθως "omg noob epeidi ta pineiC me kaneiC ban pr00phs έχειC" και "ο erasus ekane fast restart kai pire sgobe". Ο κάθε πιτσιρικός εμφανίζεται, κουτουλάει μερικά βαρέλια στην vacant και την επόμενη βδομάδα κατουράει τους πάντες, παίζει σε ομάδα με άλλους 4 που έκαναν το ίδιο πράμα και κατουράνε ξένες ομάδες που κάποτε τις θαυμάζαμε σε streams. Κάτι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και δεν είναι ο σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες.
Εκτός αυτού, το κάθε πιτσιρίκι έχει μάθει και αναμασά την ατάκα proofs, νομίζοντας πως είμαστε δικαστήριο εδώ και πως μας νοιάζει να βρούμε proofs για τον κάθε κραυγαλέο haxzor λες και είναι ο Al Capone να τον πιάσουμε για φοροδιαφυγή.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου τραβήξεις ένα screenshot από το glitch που έκανες, να δούμε τι φαίνεται και τι όχι.

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #7 on: June 02, 2013, 05:04:20 PM »
ελα καλημερα..

μεσα στα γεματα κλαμα ποστς σου διεκρινα και το ονομα μου! αληθεια τωρα τα πιστευεις αυτα που λες?

το ΜΟΝΟ που σου εχω πει ειναι το εξης.. σε ρωτησα αρχικα αν εισαι αδερφος του stranger και οταν μου ειπες ναι, σου λεω

"στο οικογενειακο πακετο εχετε καποια εκπτωση?" (ο αδερφος σου εχει παραδεχτει οτι φορτωνε)

αν ησουν λιγο καλοπροαιρετος μπορει και να γελουσες! λες οτι εχουν θεμα μαζι μου στον 222 και εγω σου απανταω οτι αυτοι που εχω bannarei ειναι οι εξης:

-rubzey
-famous
-zifer

πιστευεις οτι χωρις αυτους ο σερβερ "λειτουργει" καλυτερα?
για rubzey και zifer δεν ξερω.για famous καλα εκανες.αλλα εγω ακομα μεσα τον βλεπω.μπαινει.περα απο αυτο πετας σποντες λεγοντας οτι φοραω.οσο για τον αδερφο μου.για τον αδερφο μου,δεν θα μιλας.για το hack που λες,πρωτον ηταν κατεβασμενο χωρις πληρωμη,δευτερον με το που μπηκε σε σερβερ tdm εγινε μπαν apo ggc pb και λοιπα.και αναγκαστικα αγοραστηκε καινουριο cd με το cod.οχι ενα απλο key 7-8 euro.ολοκληρο το παιχνιδι 35 ευρω απο το πλαισιο,οταν υπηρχε ακομη.οποτε αυτην την καραμελα με το χακ καλο θα ηταν να την βγαλεις επιτελους.ελεος.επισης,δηλαδη αυτο που ειπες δεν ειναι abuse?δεν προσβαλες?μπορει να μην εβρισες αλλα αυτο ηταν προσβολη.και γω δεν σου ειπα τιποτα,χωρις να θελω να προκαλεσω. και θελω πολυ να μαθω ποιος μου εριξε to ban 1440 λεπτα σημερα.και επειδη δεν επαιζα στον σερβερ σας παλαιοτερα δεν σημαινει οτι ειμαι αγνωστος.απο τοτε που βγηκε παιζω.καποιοι πιθανον ν αναφερθουν στο cod2. εγω cod 2 δεν επαιζα.ποτε.οσο για τα proofs s

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #8 on: June 02, 2013, 05:06:21 PM »

Δικτατορία υπάρχει και σήμερα σε διάφορα μέρη του πλανήτη, μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος.
Πέραν αυτού, το νόημα του "ο 222 δεν είναι δημοκρατικός server" δεν μεταφράζεται σε "είναι δικτατορικός". Ο 222 είναι ιδιωτικός και παρέχετε στο community μέσα από την καλή καρδιά κάποιων ατόμων. Αυτό δεν σημαίνει πως το community έχει δικαίωμα να ορίζει οτιδήποτε στον/για το server. Οι κανόνες και η διαχείριση γίνεται από το admin team και οι διαδικασίες για να μπει κάποιος σε αυτό είναι μυστικές, σαν τελετή μασόνων. Γενικά στον 222 δεν έχετε κανένα δικαίωμα πέρα του να παίζετε σε ένα haxzor free περιβάλλον, όσο αυτό είναι δυνατό. Αυτό δεν σημαίνει πως de facto θα αδικείστε στον 222, αλλά πως εν τέλει, δεν μπορείτε να έχετε απαιτήσεις επειδή εσείς νομίζετε πως θα έπρεπε να γίνονται τα πράγματα διαφορετικά. Take it or leave it.

Τα άσχημα σχόλια, για 2 παίκτες που παίζουν πάνω από 3 χρόνια cod4, έχουν εμφανιστεί και σε κάνα δυο lan και γενικά τα πάνε καλά με το ουσιαστικό μέρος του community, είναι συνήθως "omg noob epeidi ta pineiC me kaneiC ban pr00phs έχειC" και "ο erasus ekane fast restart kai pire sgobe". Ο κάθε πιτσιρικός εμφανίζεται, κουτουλάει μερικά βαρέλια στην vacant και την επόμενη βδομάδα κατουράει τους πάντες, παίζει σε ομάδα με άλλους 4 που έκαναν το ίδιο πράμα και κατουράνε ξένες ομάδες που κάποτε τις θαυμάζαμε σε streams. Κάτι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και δεν είναι ο σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες.
Εκτός αυτού, το κάθε πιτσιρίκι έχει μάθει και αναμασά την ατάκα proofs, νομίζοντας πως είμαστε δικαστήριο εδώ και πως μας νοιάζει να βρούμε proofs για τον κάθε κραυγαλέο haxzor λες και είναι ο Al Capone να τον πιάσουμε για φοροδιαφυγή.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου τραβήξεις ένα screenshot από το glitch που έκανες, να δούμε τι φαίνεται και τι όχι.
θελω πολυ να μαθω ποιος μου εριξε to ban 1440 λεπτα σημερα.και επειδη δεν επαιζα στον σερβερ σας παλαιοτερα δεν σημαινει οτι ειμαι αγνωστος.απο τοτε που βγηκε παιζω.καποιοι πιθανον ν αναφερθουν στο cod2. εγω cod 2 δεν επαιζα.ποτε.οσο για τα proofs.δεν μπορεις να μπαναρεις τον οποιονδηποτε αν δεν εχεις αποδειξεις.τεκμηρια.πες το οπως θες.μπορει καποιος πραγματι να μην χακαρει και συ να κατηγορεις.αλλα ενταξει ας μην μιλαμε γι αυτο ειναι αδικια.βεβαια ειναι με την καλη διαθεση αυτων που δινουν το community και τα λοιπα.αλλα αν δεν υπηρχε ο κοσμος.δεν θα υπηρχε και η κοινοτητα.ετσι παει.

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #9 on: June 02, 2013, 05:09:06 PM »

http://www.xfire.com/screenshots/128225638

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #10 on: June 02, 2013, 05:40:39 PM »
Το ποιος σου έριξε το ban δεν μπορώ να στο αποκαλύψω. Μπορώ να σου πω πως δεν είναι ούτε ο sextas ούτε ο erasus αλλά κάποιος άλλος, μυστικός, admin, γιατί όπως κάθε καλή δικτατορία έχουμε και εμείς την μυστική μας αστυνομία που φροντίζει διάφοροι αντιφρονούντες να εξαφανίζονται.

Δυστυχώς τα chat από console δεν φαίνονται στα logs, φαίνονται όμως τα δικά σου και το ύφος που είχες:

Code: [Select]
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: so
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: ?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: pote eipes oti apagoreuetai?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: kai mila me onoma
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: min eisai kota
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: poy einai ta rules?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: ta exeis valei automated ston server?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: na bgainoyn kai na eidopoioyn?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: OTAN TO KANEIS AYTO TOTE ELA KAI PES MOY GIA BAN

Δεν καταλαβαίνεις ή δεν διαβάζεις τα replies μου. Ίσα ίσα που είπα πως 1) μπορούμε να banάρουμε τον καθένα για ό,τι λόγο θέλουμε χωρίς αποδείξεις και 2) δεν είναι ανάγκη να έχουμε "proofs" για να banάρουμε ένα κραυγαλέο hacker.

Τέλος εγώ ουδέποτε μίλησα για σένα. Ανέφερα γενικά για πιτσιρικάδες που εμφανίζονται, τα πίνουν, φορτώνουν και μετά γαμάνε.

edit: και το screenshot είναι καραμπινάτο ban, ίσως για λιγότερο χρόνο από 1440 και δικαιολογίες τύπου "δεν βλέπει από εκεί" δεν ισχύουν.
« Last Edit: June 02, 2013, 05:42:38 PM by sinister_evil »

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #11 on: June 02, 2013, 05:44:36 PM »
Το ποιος σου έριξε το ban δεν μπορώ να στο αποκαλύψω. Μπορώ να σου πω πως δεν είναι ούτε ο sextas ούτε ο erasus αλλά κάποιος άλλος, μυστικός, admin, γιατί όπως κάθε καλή δικτατορία έχουμε και εμείς την μυστική μας αστυνομία που φροντίζει διάφοροι αντιφρονούντες να εξαφανίζονται.

Δυστυχώς τα chat από console δεν φαίνονται στα logs, φαίνονται όμως τα δικά σου και το ύφος που είχες:

Code: [Select]
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: so
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: ?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: pote eipes oti apagoreuetai?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: kai mila me onoma
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: min eisai kota
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: poy einai ta rules?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: ta exeis valei automated ston server?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: na bgainoyn kai na eidopoioyn?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4 wRATH SAY: OTAN TO KANEIS AYTO TOTE ELA KAI PES MOY GIA BAN

Δεν καταλαβαίνεις ή δεν διαβάζεις τα replies μου. Ίσα ίσα που είπα πως 1) μπορούμε να banάρουμε τον καθένα για ό,τι λόγο θέλουμε χωρίς αποδείξεις και 2) δεν είναι ανάγκη να έχουμε "proofs" για να banάρουμε ένα κραυγαλέο hacker.

Τέλος εγώ ουδέποτε μίλησα για σένα. Ανέφερα γενικά για πιτσιρικάδες που εμφανίζονται, τα πίνουν, φορτώνουν και μετά γαμάνε.
στον σεχτα αναφερθηκα.και νομιζω οτι δεν ειπα κατι για μενα το οποιο ανεφερες εσυ.γενικα μιλουσα.οταν με απειλουν με μπαν,δεν θα διαμαρτυρηθω αυριο,θα διαμαρτυρηθω εκεινη την στιγμη.δεν δουλευω με χρονοκαθυστερηση.οταν με απειλουν,τοτε αλλαζω το υφος μου.και στο κατω κατω ουτε τον εβρισα ουτε τον ειπα τιποτα.ναι τους λεγομενους προσωπιδοφορους.εγω αυτους τους λεω κοτες.αφου κρυβονται.και δεν ειπα οτι ο σεχτας η ο ερασους εριξε το μπαν τωρα.διοτι δεν ηταν καν στον σερβερ.ελπιζω να προσεξες την φωτογραφια,και να ειδες οτι οι ''μυστικοι''σου κανουν λαθακια και σε εκθετουν.και ναι δυστυχως δεν φαινονται της console.πολυ δυστυχως.με το ετσι θελω παρτο banaki.τωρα το ειδα.καλα με δουλευεις?ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?φαινεται κατι?λοιπον κανε μου μια χαρη.πανε στο cod.πατα create new server.πανε backlot.και πανε εκει που πηγα.δοκιμασε οσες θεσεις θελεις.αν φανει τιποτα.τοτε αποχωρω.αλλα απο την στιγμη που δεν φαινεται τιποτα δεν μπορεις να μου πεις κατι.δεν υπαρχει τιποτα επιληψιμο.ειναι σαν να με κατηγορεις επειδη εκανα lean διπλα απο ενα τοιχο απο τον οποιο δεν βλεπεις τιποτα
« Last Edit: June 02, 2013, 05:51:42 PM by wRATH »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #12 on: June 02, 2013, 06:06:48 PM »
Όταν γράφεις κάτι και έχεις κάνει quote εμένα λογικό να θεωρώ πως αναφέρεσαι σε εμένα. Πόσο μάλλον όταν απαντάς στα όσα κατηγόρησα εγώ άλλους, κάτι που ο sextas δεν είχε πει.

Όπως εσύ αλλάζεις το ύφος σου έτσι και ο admin αλλάζει το δικό του όταν βλέπει κοκοράκια να πάνε να του βγουν και από πάνω. Αν θες να παίξεις κουτουλιές με τον ρινόκερο δικαίωμα σου, μην κάνεις παράπονα μετά. Μπορεί να μην είπες "Κλάσε μου τ αρχίδια, σε γράφω στα παπάρια μου" αλλά το υφάκι σου αυτό έλεγε. Πραγματικά, πιστεύεις πως αν είχες πει "Συγνώμη δε το ήξερα, δε θα επαναληφθεί" θα συζητάγαμε τώρα εδώ;

Κότα είναι κάποιος που φοβάται αν αποκαλυφθεί, όχι κάποιος που επίτηδες ενεργεί μυστικά για να πιάνει τα μογγολάκια που νομίζουν πως είναι clear ο server και ανάβουν τα hacks τους. Δεν είπες πως ο sextas ή ο erasus έριξε το ban αλλά για αυτούς κλαις τόση ώρα, λογικό να υποθέσουμε πως πίστευες πως ένας εκ των δύο σε banάρε.

Γιατί τι ακριβώς θα βλέπαμε στο console chat που είναι επιλήψιμο;

Ποσώς με ενδιαφέρει αν δεν "βλέπεις" κάτι. Είναι glitch και είναι banable. Αν πραγματικά ήθελες να το ξεκαθαρίσεις ας εξηγούσες πως από το συγκεκριμένο glitch δεν φαίνεται κάτι και επομένως δεν θεώρησες πως απαγορεύεται.
Και την επόμενη φορά, όταν ο admin σου πει "Θα φας ban επειδή glitchάρεις" μην του πουλάς ύφος "Βάλε τα rules σε automated message" και αρχιδιές.

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #13 on: June 02, 2013, 06:12:32 PM »
Όταν γράφεις κάτι και έχεις κάνει quote εμένα λογικό να θεωρώ πως αναφέρεσαι σε εμένα. Πόσο μάλλον όταν απαντάς στα όσα κατηγόρησα εγώ άλλους, κάτι που ο sextas δεν είχε πει.

Όπως εσύ αλλάζεις το ύφος σου έτσι και ο admin αλλάζει το δικό του όταν βλέπει κοκοράκια να πάνε να του βγουν και από πάνω. Αν θες να παίξεις κουτουλιές με τον ρινόκερο δικαίωμα σου, μην κάνεις παράπονα μετά. Μπορεί να μην είπες "Κλάσε μου τ αρχίδια, σε γράφω στα παπάρια μου" αλλά το υφάκι σου αυτό έλεγε. Πραγματικά, πιστεύεις πως αν είχες πει "Συγνώμη δε το ήξερα, δε θα επαναληφθεί" θα συζητάγαμε τώρα εδώ;

Κότα είναι κάποιος που φοβάται αν αποκαλυφθεί, όχι κάποιος που επίτηδες ενεργεί μυστικά για να πιάνει τα μογγολάκια που νομίζουν πως είναι clear ο server και ανάβουν τα hacks τους. Δεν είπες πως ο sextas ή ο erasus έριξε το ban αλλά για αυτούς κλαις τόση ώρα, λογικό να υποθέσουμε πως πίστευες πως ένας εκ των δύο σε banάρε.

Γιατί τι ακριβώς θα βλέπαμε στο console chat που είναι επιλήψιμο;

Ποσώς με ενδιαφέρει αν δεν "βλέπεις" κάτι. Είναι glitch και είναι banable. Αν πραγματικά ήθελες να το ξεκαθαρίσεις ας εξηγούσες πως από το συγκεκριμένο glitch δεν φαίνεται κάτι και επομένως δεν θεώρησες πως απαγορεύεται.
Και την επόμενη φορά, όταν ο admin σου πει "Θα φας ban επειδή glitchάρεις" μην του πουλάς ύφος "Βάλε τα rules σε automated message" και αρχιδιές.
εβρισα αγορινα?ειπα κατι επιληψιμο?το υφακι του αντμιν ηταν πολυ ωραιο δηλαδη?χωρις warning χωρις τιποτα δινει ban?και πριν μιλησες κατι για ladder και δεν ξερω γω τι.προφανως για ευρωπαικα.cg excello.οταν λοιπον oi idioi admins soy δεν ακολουθουν αυτους τους κανονες τοτε και συ δεν εχεις δικαιωμα να επιβαλεις τον αλλον κατι επισημαινοντας του τα λαντερ.και απο τι βλεπω επειδη σε τσουζει λιγο γιατι θα βγεις αδικος.ηδη βγηκες βασικα.τραβα τα λουρια στα σκυλια σου.γιατι θ ακολουθησουν και αλλα τετοια.οταν δεν εισαι εσυ ο ιδιος σωστος,δεν θα κανεις τον αλλον σωστο.επισης μου ειπες να ζητησω συγγνωμη?εγω?γιατι?εγω ημουν αυτος που απειλησα με μπαν?μηπως ηθελες να στησω και ποπο?τι μας λες καλε.για δες απ την γωνια αν ερχομαι.ελα χριστε και παναγια.τετοια οξεια μαλακινση πρωτη φορα βλεπω στην ζωη μου.να σου λεει ο αλλος οτι σε μπαναρει και να του ζητας και συγγνωμη κιολας για κατι που δεν φταις.πατε καλα ρε?στα λαντερ.κανουν ενα μονο warning.οχι μονο δεν εγινε warning.αλλα κατευθειαν μπαν.οποτε αυτες τις μπουρδιτσες τυπου''δες τα λαντερ''τ ακουω βερεσε.σοβαρεψου λιγο.οταν σου απανταει ο αλλος και ποναει δεν θα τον βγαζεις συνεχεια λαθος.και η δικτατορια ξες,εχει ορια.η συγχρονη ακομα περισσοτερα.
« Last Edit: June 02, 2013, 06:16:44 PM by wRATH »

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
    • http://www.x9-syndrome.org
« Reply #14 on: June 02, 2013, 07:33:56 PM »
Apoti vlepw sto chat log prolaves na peis polla ston admin,Typou kanate kai kouentoula, ara den epese ban me thn Mia!!! Profanws Kai fenetai na poulas magkia Kai eirwnia me ayta pou tou les...ti perimeneis meta? Tha mporouses na peis ayta pou sou eipe o sini Kai ola tha eixan teleiwsei ekei...alla oxi itheles na deixeis Poso megalo poulaki exeis....loipon mathe oti gia ayta pou mas symvenoun ftaime emeis Kai mono emeis!!!! Akoma Kai an ftaime 1% arkei gia na katigoroume emas!!!

Kala na patheis loipon!

Ayta#67
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> u have full authority to rape , kill, torture
<@AssVas|off> 222 members
<@AssVas|off> but plz
<@AssVas|off> begin with this guy

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org