na mou pei kapoios twra! an ayto to comunity eine me prodiagrafes stratou h oxi, giati vlepw oti merikoi merikoi ypoti8ete palioi grafoun oti 8eloun, mallon xexwrizoun neous (noobs) me palious (pro's), milate gia rouls pou oloi exete katapatisei kai otan den sas symferi kanete tin papia oloi xeroun paradigmata polla, alla epidi den eine tou still pei8arxeia sratiotiki k etsi,
den milane na lene tis m..es pou grafete oi merikoi edw pera. twra gia ton pal na milousate tote kai oxi twra wpos to game to diko mas me toxic pou pexame alla to eixame xasei sta xartia kai kanenas den eipe-re pedia afou pextike na ginei kati xerw gw, milate gia rouls lavete yp'opsin oti gia na kanei register neo melos sto esl kamia fora 8elei 2 weeks!!!.
loipon as douleyoun ola kala prwta eidika sto esl!!!, kai meta na vlepete ta rouls oxi na 8eloume neo melos gia diaforous logous kai na min mporei na kanei acount/guid ktl. milane kai merikoi cup admins pou se game esl xexnane na valoun swsta modes, kata ta alla 8elete axiopistia, wraia sto next premiership 8a eine kalytera sigoura, na eine aystira me vasei ta rouls alla na min arxisete klapses ktl, gia 10mn defoult ktl, anoixe ayto to topic mono kai mono gia ton pal nomizw eine pros timi sou pal giati eise megalo mpouri kai tous ekames skoni se game so...... an eitan kapoios allos sigoura den 8a evgene kouventa giayto to 8ema.
armodioi eine oi admins prwta pm kai meta pb an anafer8ikate kai den egine tpt tote kalos.
stin dikia mas periptwsi htan to suport, nice to ekana kai den pira apantish pote, nice esl works typicly!!!!!!

ps: o palios eine alliws.

ps1: alla o neos eine wraios.

ps3: me ola ayta den voi8ate kanenan, alla kapoia mera 8a gyrisoun enantion sas giayto min lete megala logia.

ps4: an nomizete oti den eine swsto na eine meloi teams oi admins, me apotelesma na min eine axiopisto to comunity
VREITE ALLOUS ADMINS POU PEZOUN WOW/LINEAGE kai oxi cod2, kai afou perasoun ta kritiria sas tote kante protasi axiopistias
alla oxi me flames eleos diladi TY/HF,FOREVER.

ps5: egw lew na tiganisoume me ladi mixanhs 20/50 ton BRIZOLA