Author Topic: endiaferomaste gia tin aksiopistia tou game os community...i oxi;  (Read 29922 times)

Luck0r?!

• CBWARRIOR.
Re: endiaferomaste gia tin aksiopistia tou game os community...i oxi;
« Reply #75 on: May 24, 2007, 02:59:28 AM »
De to kleidonw giati exete plaka alla to vazw sto flame section giati peri autou prokeitai! oxi oti kanei kai diafora alla anyways.
« Last Edit: May 24, 2007, 03:04:04 AM by Luck0r?! »

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #76 on: May 24, 2007, 03:58:24 AM »
re seis na sas pw kati? DEN PATE KALA :S
olo bourou-bourou eiste kai xerete oloi poli kala oti den prokeitai na vgalete akri  >:(
dld ti zori travate?otan eprepe na milisete to voulwsate TWRA einai arga oso kai na gavgizete :S
oloi xerame oti paL=Barbie SO FUCKIN WHAT? TI SAS TRWEI XAFNIKA?
poli wraia ta lete oloi kai o kathenas me ta dikia tou alla eilikrina peite mou...pisteyete oti tha vgei kati?
akoma kai an timwrithei o paL tha niwsete kalitera?  ???

so plz su kai sinexiste ta matches sas ws exoun  :-*

ps. o paL mia xara paidi einai (opws oloi sas-mas) oti ki an egine!min to sinexisete me quote-whine-snif-klaps-gav-gav-kaka-pipi ktl ktl HF "LEADERS"   ;)
« Last Edit: May 24, 2007, 04:01:19 AM by eve' »
Sigbot: nsfw penis.

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #77 on: May 24, 2007, 11:48:01 AM »
Ntax o kathenas prepei na3erei pou vrisketai.
- Prwta apo ola swsta les kai kala ekanes pou pires PAL tous mr ki tous eftases ekei.
 -Deuteron mh petagesai san thn pordi synexeia JB gia na ls +1 kai na kaneis avanta de se xreiazetai oute o pal oute oi mR na to kanis. Dedomenou oti gia na milas me auton ton tropo prepei na ftaseis se ena epipedo gamer pou na eisai sevastos stous allous kai auto kerdizetai toso me thn apodosi  oso KAI me th symperifora sou!!
- Triton o Unsto den einai gkomenitsa kai de foraei foustanakia (ektos apo to vrady sto spiti otan xei episkepseis :D) ta eipe opws eprepe akrivws kai sto esl kai edw dedomenou oti den eimaste edw gia na "gavgizoume" pou leei kai i eve. Apla paizoume kai theloume na euxaristiomaste to game. Diladi ti itheles na vgalei doudouka kai na arxisei ta pms, h na kathetai na postarei "kathgorw" ala Emil? Egw vasika apo to post tou unsto ematha to provlima kai nomizw egin prin akoma pai3oume me non!!!
- Oso gia thn yperopsia, mallon exei na kanei me to pws milaei o kathenas mesa stous servers. egw post den exw pou na to apoduknyei oute tha psa3w na thymithw. Kathe mera ta leme in -game me tous perissoterous kai h entypwsi pou apokomizete einai athristiki apo osa leei o kathenas.Pantws de se kathgorisa kai gia kwlopaido oute tha mporousa apla giati de se 3erw oute proswpika oute eixame online epafes polles polles.

Auta...paw gia tzoura...

jackieboy

• DV zombie
« Reply #78 on: May 24, 2007, 02:02:10 PM »
ahhaha
eisai asteios..
den se eida na ta xwneis se kanena k3rst gia ta post tou kai ta apanota reply.. kotkotkot??
imoun stin omada pou exei ginei toso doros.
ahaha. plaka exeis..

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #79 on: May 24, 2007, 02:28:47 PM »

ps. o paL mia xara paidi einai (opws oloi sas-mas) oti ki an egine!min to sinexisete me quote-whine-snif-klaps-gav-gav-kaka-pipi ktl ktl HF "LEADERS"   ;)

eve opos eipame simera e?  >:D >:D ;D ;D

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #80 on: May 24, 2007, 03:36:20 PM »
JB o k3rst einai  "kapoios" kai ton 3eroume. Esy poios eisai? :huff1:

N1ck

• CBWARRIOR.
« Reply #81 on: May 24, 2007, 05:06:37 PM »
Egw lew na mazeutoume oloi oi adikimenoi stin plateia kai na lintsaroume me paradeigmatiko tropo
ton pal , tous ipoloipous mR pou kanan ta strava matia  kai  fisika tous tipotenious kai ipoxthonious admins
pou eixan kanei oli auti tin diprosopi kai fidisia sinomosia...

Plz have mercy it's only a game , chill...

P.s:
H gnwmh mou einai oti orismenoi prepei na mathoun na xanoun  kai oti orismenoi prepei na mathoun otan kersizoun na min to pairnoun panw tous...
« Last Edit: May 24, 2007, 05:13:39 PM by N1ck »
<NoN1ck> re to lan ti epathlo exei?
<Unsto> mia nyxta me ton beret
<Unsto> gia olo to team
<NoN1ck> Unsto min me apileis emena

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #82 on: May 24, 2007, 05:23:50 PM »
gi auto h kubernhsh exei thn astunomia kai ta mat , an ka8e fora einai pou xespaei ntoros kai skandala na kanoume open dialogo , XULO , dakrigona kai meta oloi MEGA :) hf \

ps: anoigete ena topic gia thn premiership pou eipame oti auth th season 8a exoume epioikia kai to kaname gia oles tis omades ( den pisteuw na yphrxe mia omada by the book ) etsi anti na doume pws einai na teleiwsoume auth th season eirinika kai omorfa anoigete ena dialogo anousio kat eme ,mias kai eixe xeka8arisei to skhniko . Twra san admin mporw na 8umi8w at least 5 periptwseis gia olous tous DREK edw pou existoroun a kai b skhnika , aplws autos o dialogos den 8a paei pros to kalutero , giati an ton kanei sto telos 8a einai mia protash gia kaluterh premiership thn epomenh xronia . Alla an to kaneis prin to telos gia mena einai xeka8arh dhlwsh oti thewreis ton eauto sou adikhmeno sthn yparxousa premiership. Pragma adiko mias kai oloi eynoh8hkane apo thn yparxousa katastash .

« Last Edit: May 24, 2007, 05:35:13 PM by brizolas »
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #83 on: May 24, 2007, 05:33:43 PM »
na mou pei kapoios twra! an ayto to comunity eine me prodiagrafes stratou h oxi, giati vlepw oti merikoi merikoi ypoti8ete palioi grafoun oti 8eloun, mallon xexwrizoun neous (noobs) me palious (pro's), milate gia rouls pou oloi exete katapatisei kai otan den sas symferi kanete tin papia oloi xeroun paradigmata polla, alla epidi den eine tou still pei8arxeia sratiotiki k etsi,
den milane na lene tis m..es pou grafete oi merikoi edw pera. twra gia ton pal na milousate tote kai oxi twra wpos to game to diko mas me toxic pou pexame alla to eixame xasei sta xartia kai kanenas den eipe-re pedia afou pextike na ginei kati xerw gw, milate gia rouls lavete yp'opsin oti gia na kanei register neo melos sto esl kamia fora 8elei 2 weeks!!!.
loipon as douleyoun ola kala prwta eidika sto esl!!!, kai meta na vlepete ta rouls oxi na 8eloume neo melos gia diaforous logous kai na min mporei na kanei acount/guid ktl. milane kai merikoi cup admins pou se game esl xexnane na valoun swsta modes, kata ta alla 8elete axiopistia, wraia sto next premiership 8a eine kalytera sigoura, na eine aystira me vasei ta rouls  alla na min arxisete klapses ktl, gia 10mn defoult ktl,  anoixe ayto to topic mono kai mono gia ton pal nomizw eine pros timi sou pal giati eise megalo mpouri kai tous ekames skoni se game so......  an eitan kapoios allos sigoura den 8a evgene kouventa giayto to 8ema.
armodioi eine oi admins prwta pm kai meta pb an anafer8ikate kai den egine tpt tote kalos.
stin dikia mas periptwsi htan to suport, nice to ekana kai den pira apantish pote, nice esl works typicly!!!!!!

;) ps: o palios eine alliws.
 ;) ps1: alla o neos eine wraios.
 ;) ps3: me ola ayta den voi8ate kanenan, alla kapoia mera 8a gyrisoun enantion sas giayto min lete megala logia.
 ;) ps4: an nomizete oti den eine swsto na eine meloi teams oi admins, me apotelesma na min eine axiopisto to comunity
 VREITE ALLOUS ADMINS POU PEZOUN WOW/LINEAGE kai oxi cod2, kai afou perasoun ta kritiria sas tote kante protasi axiopistias
  alla oxi me flames eleos diladi TY/HF,FOREVER.
 :D ps5: egw lew na tiganisoume me ladi mixanhs 20/50 ton BRIZOLA
« Last Edit: May 24, 2007, 05:55:53 PM by vasili.zaitzev »

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

N1ck

• CBWARRIOR.
« Reply #84 on: May 24, 2007, 05:43:29 PM »
ps3: me ola ayta den voi8ate kanenan, alla kapoia mera 8a gyrisoun enantion sas giayto min lete megala logia.

brizola i'm under your bed
<NoN1ck> re to lan ti epathlo exei?
<Unsto> mia nyxta me ton beret
<Unsto> gia olo to team
<NoN1ck> Unsto min me apileis emena

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #85 on: May 24, 2007, 05:51:04 PM »
kai BTW mhn niw8ete tupseis gia tous admins kai mporeite na mas brizete eleu8ra

we have been trained by the best

egw milaw mono stous PALIOUS :P
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

jackieboy

• DV zombie
« Reply #86 on: May 24, 2007, 06:45:06 PM »
basika esu poios eisai re sir??  :huff1:
kai an einai kapoios ti simainei?? diakriseis??
« Last Edit: May 24, 2007, 06:47:01 PM by JackieBoy »

isvoleas

• Guest
« Reply #87 on: May 24, 2007, 07:24:06 PM »
Ωραία,μιάς και είμαστε στο spam μέρος του forum παρακαλώ λυπηθήτε με και που και που γράφεται και κανά ΕΛΛΗΝΙΚΟ,στραβώθηκα να διαβάζω!!
Ευχαριστώ ;D

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #88 on: May 24, 2007, 07:50:53 PM »
Ωραία,μιάς και είμαστε στο spam μέρος του forum παρακαλώ λυπηθήτε με και που και που γράφεται και κανά ΕΛΛΗΝΙΚΟ,στραβώθηκα να διαβάζω!!
Ευχαριστώ ;D
γράφετε ίσως; :)       

ΑΧ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΓΚΡΙΚ-ΛΙΣ
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #89 on: May 24, 2007, 08:40:52 PM »
   Vasili zaitsev, όσον αφορά το ticket σου στο esl, σου είχα απαντήσει εδώ πιο πριν και είχα πει πως είναι επίσημη απάντηση. Παρόλ' αυτά έκανες και esl ticket και απάντησα αμέσως :

Vasili Zaitzev
#1 | 11.05.07 10:53

zbouaerg
AC#1 | 11.05.07 17:31 

Γεία σου Vasili Zaitzev,

το ticket είναι φτιαγμένο για απορίες. Εσένα σου έχω ήδη απαντήσει στο callofduty.gr forum. Δήλωσα μάλιστα πως είναι και επίσημη απάντηση. Οπότε προς τι το ticket; :-)
Closed.

Υγ. Δεν υπάρχει κλίμα εναντίον σας, απλά όπως υπάρχουν πάντα συμπάθειες, υπάρχουν και αντιπάθειες. Μην το γενικεύετε, είναι ανούσιο και ανώριμο.

Ότι καλύτερο,
zbouaerg, ESL Υπεύθυνος

Απλά το esl ticket form είναι καθυστερημένο και έχει default reply που το βλέπουν μόνο οι admins (...) και τώρα είδα πως αυτό το reply type έπαιξε και με 'σένα. Συνήθως το προσέχω, απλά έτυχε αυτή τη φορά να μην το δω. :-Σ
   Συγγνώμη γι' αυτό, ποτέ δεν αφήνουμε tickets.

Επίσης παιδιά άλλο η ελαστικότητα κι άλλο ο οτινανισμός. Μπορεί να είμαστε ελαστικοί για πρώτη σεζόν με τα barred members, μα το θέμα εδώ είναι άλλου τύπου.
   Και κάτι τελευταίο. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ SCREENSHOTS; Δηλαδή προς θεού, αν κοιτάξετε τα esl matches, είναι τελείως οτινάναι η κατάσταση. Είπαμε να είμαστε ελαστικοί, αλλά πρέπει και οι ομάδες (ΚΑΙ οι admins) να συνειδητοποιήσουν πως ΤΙΠΟΤΑ δε γίνεται από μόνο του, θέλει και λίιιιιιγη προσπάθεια...

ougk