Author Topic: HAXOR BUSTED  (Read 33763 times)

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
Re: HAXOR BUSTED
« Reply #45 on: January 19, 2013, 12:38:00 AM »
για να μην κάνω άλλο bustmovie γιατί βαριέμαι και γενικά δεν αξίζει..check αυτό το guid -> 2a769bdf
μόλις τώρα ήταν μέσα στον 222 και θέριζε ..
Hellow theah.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #46 on: January 19, 2013, 01:20:14 AM »
Είστε απλά τραγικοί , πάρτε απόφαση βάση του Video και όχι βάση του chat. Αν σας έδειχναν το video κ σας έλεγαν ότι είναι ένας άγνωστος , δε θα τον λέγατε haxori .
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #47 on: January 19, 2013, 01:24:18 AM »
Είστε απλά τραγικοί , πάρτε απόφαση βάση του Video και όχι βάση του chat. Αν σας έδειχναν το video κ σας έλεγαν ότι είναι ένας άγνωστος , δε θα τον λέγατε haxori .
το θέμα είναι ότι ΕΊΝΑΙ ΆΓΝΩΣΤΟΣ ..2 μήνες cod..ή και αν μόνο αν είναι κάποιος δικός σας και αγόρασε άλλο key για πλάκα..μόνο έτσι γιατί τον υποστιρίζετε όλοι, κάτι που δεν είναι λογικό ..άιντε..check και λίγο το guid anyway...
Hellow theah.

devr

• DEMO UPLOADER!
« Reply #48 on: January 19, 2013, 02:10:40 AM »
Snoopy -> noobas -> ton stazoun sto pub oloi -> kai kanei fail bust movies

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #49 on: January 19, 2013, 03:56:32 AM »
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ MOBILITY ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAP . ΔΕ ΒΑΡΑΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ SPRAY . ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 COMPETITIVE WARS ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ . ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ %$*$@#%*# ΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ , ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ HAXOR ΟΥΤΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ , ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ DEMO ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΓΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...  .....................................................

ΑΙΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. 

Υ>Γ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

asskicker

• 222 HERO!~
  • Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορ
« Reply #50 on: January 19, 2013, 12:54:40 PM »
egw otan eimoun neos to ekana

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #51 on: January 19, 2013, 03:33:36 PM »
seriously malaka,βαλτε καποιους active na einai admins,einai mesa enas ksenos kai therizei mesa apo walls,kai kathe fora einai ena kolozwo ksenos kai mas gamaei.

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #52 on: January 19, 2013, 03:38:13 PM »
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ MOBILITY ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAP . ΔΕ ΒΑΡΑΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ SPRAY . ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 COMPETITIVE WARS ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ . ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ %$*$@#%*# ΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ , ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ HAXOR ΟΥΤΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ , ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ DEMO ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΓΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...  .....................................................

ΑΙΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. 

Υ>Γ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ
εγώ όμως που παίζω 4 χρόνια ακόμα μου σπάτε τις μπάλες ότι φοράω ..αυτός που μόλις άρχισε δεν τον λέτε haxora. Ε ωραία ρε φίλε είναι κάποιος δικός σας ..πείτε το απλά και αφίστε τις μαλακίες..αντε μπάλες..
Hellow theah.

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #53 on: January 19, 2013, 03:54:18 PM »
Εσύ τσολιά που έχεις πέσει τόσες φορές έξω, γιατί δεν έχεις κρυφτεί?
Γιατί είσαι εδώ ακόμη βασικά? Για να κουνάς το δάχτυλο?

δεν χρειάζεται ν'απαντήσεις

ν'ανοίξει η κουρτίνα 2 παρακαλώ (demo)

Δεν κρύβομαι γιατί δεν φοβάμαι να παραδεχτώ το λάθος μου... Μόνο στον acro έχω πέσει έξω μέχρι τώρα.
Είμαι εδώ γιατί έτσι μου αρέσει και ναι άμα γουστάρω το κουνάω.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #54 on: January 19, 2013, 05:02:53 PM »
snoopy μόκο με το υφάκι αυτό , τί σχέση έχει που παίζεις 4 χρόνια; φόραγες κάποτε, ζήσε με τη μαλακία που έκανες. Εγώ δε σου σπάω καμία μπάλα οτι φοράς τώρα ή τότε αλλά όποιος το κάνει , του έχεις δώσει πάτημα. Έτσι είναι η ζωή , κάνεις λάθη και τα πληρώνεις . Μη ζητάς μετά τα ρέστα...

Στο ξαναλέω,  δεν ξέρω who is αυτός ο "ξένος" ούτε θα ασχοληθώ να μάθω. Εγώ βλέπω ένα βιντεάκι failbust που έχεις φτιάξει και πρέπει να κρίνω αν θα φύγει BAN ή όχι . Εφόσον είναι καθαρός δε θα κάτσω να ασχοληθώ παραπάνω . 

So μάθε να πίνεις το οινόπνευμα όταν στο πασάρουν και παραδέξου ότι έκανες λάθος, ξέρεις δε κάνει κακό  . Το να κάνεις σαν γκόμενα δεν οδηγεί κάπου παρά μονάχα να μη σε λαμβάνουν στα σοβαρά.

αυτός που μόλις άρχισε δεν τον λέτε haxora. Ε ωραία ρε φίλε είναι κάποιος δικός σας ..
Άκου εδώ κακομαθημένο , το μόλις άρχισε το λες εσύ λόγω χαμηλής κριτικής ικανότητάς . Εκτός αν έχεις θέμα εγωισμού - κατωτερότητας ή εάν έχεις αγχωθεί μήπως κάποιος "δικός μας" βλέπει αν τα φοράς φάση , δε βρίσκω άλλη λογική . BTW δικός μας δεν υπάρχει (τουλάχιστον που να μας το έχει πει ) όποιος είναι είναι του community διότι παίζει competitive και είναι Έλληνας.

πείτε το απλά και αφίστε τις μαλακίες..αντε μπάλες..

Μίλα όμορφα .  τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Άντε τσουρέκια μας τα έκανες .

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #55 on: January 19, 2013, 05:19:44 PM »
ρε παιδια μηπως ειναι ο ρυθμικ?αλλα αυτον νοομπακο τον θυμαμαι

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #56 on: January 19, 2013, 06:37:03 PM »
Πάντως ο server μετά το "αστείο" delete που έκανε ο AssVass δεν κάνει stream από ggc-stream.net
Κακώς γιατί η ggc έχει την καλύτερη database από banned keys.... Καλό θα ήταν να streamάρει.

zGIN♂

• DV zombie
Απ: HAXOR BUSTED
« Reply #57 on: January 19, 2013, 06:46:04 PM »
Εχει κλεισει το ggc αν θυμαμαι καλα.

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #58 on: January 19, 2013, 09:32:33 PM »
snoopy μόκο με το υφάκι αυτό , τί σχέση έχει που παίζεις 4 χρόνια; φόραγες κάποτε, ζήσε με τη μαλακία που έκανες. Εγώ δε σου σπάω καμία μπάλα οτι φοράς τώρα ή τότε αλλά όποιος το κάνει , του έχεις δώσει πάτημα. Έτσι είναι η ζωή , κάνεις λάθη και τα πληρώνεις . Μη ζητάς μετά τα ρέστα...

Στο ξαναλέω,  δεν ξέρω who is αυτός ο "ξένος" ούτε θα ασχοληθώ να μάθω. Εγώ βλέπω ένα βιντεάκι failbust που έχεις φτιάξει και πρέπει να κρίνω αν θα φύγει BAN ή όχι . Εφόσον είναι καθαρός δε θα κάτσω να ασχοληθώ παραπάνω . 

So μάθε να πίνεις το οινόπνευμα όταν στο πασάρουν και παραδέξου ότι έκανες λάθος, ξέρεις δε κάνει κακό  . Το να κάνεις σαν γκόμενα δεν οδηγεί κάπου παρά μονάχα να μη σε λαμβάνουν στα σοβαρά.
Άκου εδώ κακομαθημένο , το μόλις άρχισε το λες εσύ λόγω χαμηλής κριτικής ικανότητάς . Εκτός αν έχεις θέμα εγωισμού - κατωτερότητας ή εάν έχεις αγχωθεί μήπως κάποιος "δικός μας" βλέπει αν τα φοράς φάση , δε βρίσκω άλλη λογική . BTW δικός μας δεν υπάρχει (τουλάχιστον που να μας το έχει πει ) όποιος είναι είναι του community διότι παίζει competitive και είναι Έλληνας.

Μίλα όμορφα .  τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Άντε τσουρέκια μας τα έκανες .
τι; μας δουλευέις ποτέ δεν φόρεσα..μόνο και μόνο όταν άρχισα cod φόρεσα στον derp που παλιά λεγόταν EON και 1 φορά και το παραδέχομαι κιόλας το έχω πει σε πολύ κόσμο.. ΠΟΤΕ δεν έχω ξαναφορέσει..μην μιλας σε παρακαλώ πολύ χωρίς να ξέρεις τίποτα..και δεν σας τα έχω κάνει εγώ τσουρέκια ..σε λίγο θα μου πεις ότι φταίω που πιάνω τον κάθε βλακα στον μπαμπ να παίζει με hax ..μια δουλειά δικιάς σας και με κατηγορείτε και απο πάνω ε ωραία ..εγω με τον 222 δεν ξαναασχολούμε..(τώρα θα μου πεις ποιός μου είπε να ασχολιθώ, και μπορώ να σου πω ότι απλά δεν ήθελα να παίζω με τον κάθε βλάκα φορτόγκα..δεν ξανακάνω topic για κανέναν πια και μην απαντίσεις σε αυτό το reply έτσι ώστε να μην ανταποδόσω..και μίλα όμορφα ..κακομαθημένο εγώ δεν είμαι, δεν με ξέρεις κι απο χτές..τα παμε
Hellow theah.

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
Re: Απ: HAXOR BUSTED
« Reply #59 on: January 19, 2013, 09:34:14 PM »
Εχει κλεισει το ggc αν θυμαμαι καλα.
http://www.ggc-stream.net/search/server/guid

και βάλε το guid που έχω στην πρώτη σελίδα..
Hellow theah.