snoopy μόκο με το υφάκι αυτό , τί σχέση έχει που παίζεις 4 χρόνια; φόραγες κάποτε, ζήσε με τη μαλακία που έκανες. Εγώ δε σου σπάω καμία μπάλα οτι φοράς τώρα ή τότε αλλά όποιος το κάνει , του έχεις δώσει πάτημα. Έτσι είναι η ζωή , κάνεις λάθη και τα πληρώνεις . Μη ζητάς μετά τα ρέστα...
Στο ξαναλέω, δεν ξέρω who is αυτός ο "ξένος" ούτε θα ασχοληθώ να μάθω. Εγώ βλέπω ένα βιντεάκι failbust που έχεις φτιάξει και πρέπει να κρίνω αν θα φύγει BAN ή όχι . Εφόσον είναι καθαρός δε θα κάτσω να ασχοληθώ παραπάνω .
So μάθε να πίνεις το οινόπνευμα όταν στο πασάρουν και παραδέξου ότι έκανες λάθος, ξέρεις δε κάνει κακό . Το να κάνεις σαν γκόμενα δεν οδηγεί κάπου παρά μονάχα να μη σε λαμβάνουν στα σοβαρά.
αυτός που μόλις άρχισε δεν τον λέτε haxora. Ε ωραία ρε φίλε είναι κάποιος δικός σας ..
Άκου εδώ κακομαθημένο , το μόλις άρχισε το λες εσύ λόγω χαμηλής κριτικής ικανότητάς . Εκτός αν έχεις θέμα εγωισμού - κατωτερότητας ή εάν έχεις αγχωθεί μήπως κάποιος "δικός μας" βλέπει αν τα φοράς φάση , δε βρίσκω άλλη λογική . BTW δικός μας δεν υπάρχει (τουλάχιστον που να μας το έχει πει ) όποιος είναι είναι του community διότι παίζει competitive και είναι Έλληνας.
πείτε το απλά και αφίστε τις μαλακίες..αντε μπάλες..
Μίλα όμορφα . τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Άντε τσουρέκια μας τα έκανες .